Jump to content

tomas213

Members
  • Δημοσιεύσεις

    48
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About tomas213

  • Ημ. Γέννησης 10/12/1978

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

tomas213's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Για άλλες συσκευές της sony, υπάρχει λύση, σβήνωντας τα μηνύματα αυτά από το μενού. Στο δικό μας πρέπει να βάλεις εφαρμογή, όπως αυτήν : Tiny Call Confirm https://play.google.com/store/apps/details?id=com.perracolabs.tcc&hl=en
  2. Χθες επιτέλους την έβαλε και η Vodafone. Το έβαλα μέσω sony pc companion. Από όσο διάβασα, διορθώνει θέματα με την κάμερα και άλλα μικροθέματα. Δεν βλέπω την 6 πριν το καλοκαίρι, έχουν προτεραιότητα η σειρά Ζ.
  3. Εντωμεταξύ βλέπω πως πολλές χώρες και δίκτυα έχουν ήδη λάβει την νέα έκδοση 26.1.A.3.111, στην Ελλάδα την πήρε η Cosmote εδώ και μέρες, η Vodafone όμως ακόμα δεν βλέπει φως στο τούνελ. ;-)
  4. Στην Ελλάδα βλέπω πως το πήρε και η Cosmote..
  5. Την διαφορά στον χώρο τον έχουν αναφέρει και άλλοι μετά την συγκεκριμένη αναβάθμιση όπως και πιο γρήγορο. Κάποιοι ανέφεραν πρόβλημα στις φωτογραφίες (λένε πως έγιναν χειρότερες).
  6. Περιμένουμε εντυπώσεις. Από ξένα site αναφέρουν πως είναι αρκετά καλή έκδοση, ίσως η πιο σταθερή από όλες. Αυτό που μου κάνει εντύπωση, είναι πως υποτίθεται πως σε λίγες ημέρες θα βγάλουν την 6, ίσως η έκδοση αυτή αφορά δίκτυα και χώρες που αργήσουν να πάρουν την έκδοση 6.
  7. Σύντομα ! http://s9.postimg.org/5945k5uyj/image.jpg
  8. Στο μεταξύ έχει βγει και η έκδοση 26.1.A.3.111 το οποίο αρκετές χώρες το έχουν λάβει ήδη.
×
×
  • Create New...