Jump to content

Sony Xperia M4 Aqua

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ναι πήρα.... Μου έφυγε το κεφαλι... 100 γιούρια περίπου !!!!! :mad:

Δοκίμασε και σε άλλα μαγαζάκια. Googleαρε και θα βρεις αρκετά.

Στάλθηκε από το Lenovo TAB 2 A10-70F μου

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 673
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Θα το κανω φίλτατε με τη πρώτη ευκαιρία!

Σε ευχαριστώ και πάλι ;)

Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Honda SH150i

Kymco GTi-300i

Kymco Xciting 400i

Kymco K-XCT 300i

Sym Symphony SR-50

παιδια αξιζει η αναβαθμιση στη 6.0 ???

μολις παρελαβα 2 κινητα και εχουν την 5.0 και σκεφτομαι να τα αναβαθμισω.τα παιδια δεν ασχολουντε με παιχνιδια κλπ.καθαρα χρηση τηλεφωνου.

[sIGPIC][/sIGPIC]

παιδια αξιζει η αναβαθμιση στη 6.0 ???

μολις παρελαβα 2 κινητα και εχουν την 5.0 και σκεφτομαι να τα αναβαθμισω.τα παιδια δεν ασχολουντε με παιχνιδια κλπ.καθαρα χρηση τηλεφωνου.

H 6.0 δεν έχει έρθει ακόμα, απ' όσο ξέρω.

Τώρα αν είναι μόνο για χρήση κινητού δικτύου προφανώς και δεν

είναι επιτακτικό.

• 2 weeks later...

Καλημέρα παιδες θέλω την αποψη σας

Θελω το τηλεφωνο για την κορη μου αλλα απο οτι διαβασα εχει θεμα με τον αποθηκευτικο χωρο. Απο οτι μου λεει δεν θελει πολλες εφαρμογες δεν παιζει παιχνιδια αρα μπορουμε μαλλον να κανουμε ενα συμβιβασμο. Καπου διαβασα οτι η sony θα βγαλει update ετσι ωστε να μπορεις να απεγκαταστησεις καποιες προεγκατεστημενες, ισχύει ή όχι;;; Τελικα στο 1 και κατι giga που αφηνει ελευθερο μπορείς να εχεις καμμια δεκαρια εφαρμογες ή είναι πιο τραγικα τα πραγματα

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτερων για οποιαδηποτε απαντηση

Βαγγέλης

Αν η κόρη σου δεν χρησιμοιποιεί πολλές εφαρμογές που τρώνε πολύ μνήμη πχ. viber, FB messenger κλπ τότε είναι μια χαρά το M4. Και τα παιχνίδια τα παίζει σφαίρα.

Οσον αφορά την ενημέρωση η Sony θα δώσει το android 6 μέσα στο καλοκαίρι

Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.8.0, Android 14)

facebook και messenger τα χρησιμοποιει, viber οχι, για παιχνιδια δεν ασχολειται

Με το mm θα μπορουν οι εφαρμογες να πανε στην sd οποτε θα ξελαφρωσει;;;

Βαγγέλης

facebook και messenger τα χρησιμοποιει, viber οχι, για παιχνιδια δεν ασχολειται

Με το mm θα μπορουν οι εφαρμογες να πανε στην sd οποτε θα ξελαφρωσει;;;

Φίλε vagemm έχει το Μ4 ο γιος μου ο οποίος υποτίθεται δεν θα έβαζε πολλές εφαρμογές αλλά τώρα μου κάνει παράπονα για ελλειπή χώρο στο τηλέφωνο.

Από την άλλη εγώ έβαλα την έκδοση 6 στο Z2 που έχω και δεν βλέπω διαφορά σε σχέση με πριν (5.1) έχω πάρα πολλές εφαρμογές βέβαια αλλά πάλι σε κάθε αναβάθμιση εφαρμογών μου τις πετάει στο τηλέφωνο και πρέπει να κάνω μεταφορά στην SD για να μην γεμίσει η συσκευη αφου έφτανε στο 96% πριν κάνω μεταφορά 150 εφαρμογές στην SD, οπότε δεν είδα καλυτέρευση :(

παιδιά 2 φορές που του έριξα νερό μπούκωσε το ηχείο.ακούγεται ούτε στο μισό τώρα.το έπαθες κανείς άλλος αυτό?τι να κάνω?

παιδιά 2 φορές που του έριξα νερό μπούκωσε το ηχείο.ακούγεται ούτε στο μισό τώρα.το έπαθες κανείς άλλος αυτό?τι να κάνω?

Είναι λογικό. Θα επανέλθει μόνο του.

Note 4 & Tapatlk

[sIGPIC][/sIGPIC]

Είναι κάνα δίμηνο που το Soundcloud χάνει συνέχεια το login και κάνα μήνα κάτι επίσης που το ίδιο το κάνει και το Facebook. Δοκίμασα να βάλω και τον λογαριασμό Xperia με Facebook του τηλεφώνου μπας και τον κρατήσει αλλά δε δουλεύει μετά την εισαγωγή του login μου Facebook . Τι απ τα δύο λέτε να φταίει, εφαρμογές ή το τηλέφωνο ?

Είναι κάνα δίμηνο που το Soundcloud χάνει συνέχεια το login και κάνα μήνα κάτι επίσης που το ίδιο το κάνει και το Facebook. Δοκίμασα να βάλω και τον λογαριασμό Xperia με Facebook του τηλεφώνου μπας και τον κρατήσει αλλά δε δουλεύει μετά την εισαγωγή του login μου Facebook . Τι απ τα δύο λέτε να φταίει, εφαρμογές ή το τηλέφωνο ?

περιεργο , στα καλα καθουμενα τα χανει ? εμενα το login στο facebook το χανει μονο οποτε κανω επανεκινηση το κινητο , με οποιον τροπο και να κανω login αλλιως παραμενω σταθερα συνδεδεμενος

δεν ξερω αν ειναι θεμα της τελευταιας αναβαθμισης , τα δεδομενα προσωρινης μνημης ειναι σε πολυ χαμηλα επιπεδα , σε σχεση με την προηγουμενη εκδοση

Καλησπέρα, ξαδέρφη μου έχει Μ4 και έγινε τι εξής. Το πήρε πριν τρεις μέρες, έκανε ενημερώσεις και όλα καλά, αλλά το μόνο πρόβλημα είναι ότι όταν ανοίγεις την κάμερα δεν έχει το εικονίδιο της μπροστινής κάμερας, δεν το έχει δηλαδή σαν επιλογή. Πάτησα και το secret menu της Sony, πήγα στη " front camera " και δεν την ανοίγει ούτε από εκει. Τι κάνουμε;

Καλησπέρα, ξαδέρφη μου έχει Μ4 και έγινε τι εξής. Το πήρε πριν τρεις μέρες, έκανε ενημερώσεις και όλα καλά, αλλά το μόνο πρόβλημα είναι ότι όταν ανοίγεις την κάμερα δεν έχει το εικονίδιο της μπροστινής κάμερας, δεν το έχει δηλαδή σαν επιλογή. Πάτησα και το secret menu της Sony, πήγα στη " front camera " και δεν την ανοίγει ούτε από εκει. Τι κάνουμε;

Πριν τις ενημερώσεις το είχε;

Τράβα του ένα hard reset ή μια επιδιόρθωση από Companion.

Note 4 & Tapatlk

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δεν ξέρω αν το είχε πριν, με το που άνοιξε ήρθαν ενημερώσεις λογισμικού και εφαρμογών. Xperia companion η pm companion; Δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με κανένα από τα δύο οπότε δεν ξέρω τι κάνει το καθένα! Hard reset γίνεται μόνο με το να πατήσω επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων;

Ευχαριστώ πολύ!

περιεργο , στα καλα καθουμενα τα χανει ? εμενα το login στο facebook το χανει μονο οποτε κανω επανεκινηση το κινητο , με οποιον τροπο και να κανω login αλλιως παραμενω σταθερα συνδεδεμενος

δεν ξερω αν ειναι θεμα της τελευταιας αναβαθμισης , τα δεδομενα προσωρινης μνημης ειναι σε πολυ χαμηλα επιπεδα , σε σχεση με την προηγουμενη εκδοση

Χτες έπιασα και τη μετέφερα στη κύρια μνήμη του τηλεφώνου και έκανα πλήρη καθαρισμό δεδομένων. Χτες και σήμερα που έκανα και επίτηδες reboot δε το έχασε. Βέβαια γκρινιάζει η μνήμη τώρα. Το Soundcloud συνεχίζει χωρίς να το έχω όμως μεταφέρει κι αυτό αφού δεν θα υπάρξει ελεύθερος χώρος πια.

Χτες έπιασα και τη μετέφερα στη κύρια μνήμη του τηλεφώνου και έκανα πλήρη καθαρισμό δεδομένων. Χτες και σήμερα που έκανα και επίτηδες reboot δε το έχασε. Βέβαια γκρινιάζει η μνήμη τώρα. Το Soundcloud συνεχίζει χωρίς να το έχω όμως μεταφέρει κι αυτό αφού δεν θα υπάρξει ελεύθερος χώρος πια.

καλημερα

οποτε με τις εφαρμογες που αποθηκευοντε στην καρτα μνημης ειναι το προβλημα ?

ελπιζω να δωσουν συντομα την 6.0 και να δωθει και μια λυση με την μνημη γιατι τα πραγματα ειναι οριακα πλεον , ουτε αναβαθμισεις εφαρμογωγων δεν μπορω να κανω πλεον χωρις πρωτα να κανω εκκαθαρισεις η διαγραφες για να ελευθερωθει μνημη

καλημερα

οποτε με τις εφαρμογες που αποθηκευοντε στην καρτα μνημης ειναι το προβλημα ?

ελπιζω να δωσουν συντομα την 6.0 και να δωθει και μια λυση με την μνημη γιατι τα πραγματα ειναι οριακα πλεον , ουτε αναβαθμισεις εφαρμογωγων δεν μπορω να κανω πλεον χωρις πρωτα να κανω εκκαθαρισεις η διαγραφες για να ελευθερωθει μνημη

Εν τέλει, μετέφερα και το SoundCloud στη μνήμη τηλ/νου και δείχνει μέχρι τώρα και μετά

από reboot να έχει κρατήσει το login. Έτσι΄όμως δε γίνεται δουλειά, έχει γεμίσει με 500mb ελεύθερα και

να γκρινιάζει για "μεταφορά εφαρμογών". Βέβαια φταίνε ίσως και τα τελευταία updates των εφαρμογών

γιατί παλιότερα δεν το είχα αυτό το πρόβλημα. Εκτός κι αν είναι το τελευταίο patch της Sony.

Όσο για την marshmallow έχει καταντήσει γλυφειτζούρι, από μήνα σε μήνα.

Ναι ρε παιδιά τι γίνεται με την 6 θα τη πάρουμε επιτέλους ; Τη λέει η σονυ;

Στάλθηκε από το E2303 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

H Sony λέει πως θα τη πάρουμε αφού το αναφέρει στο site της.

Το πότε είναι το θέμα, αφού αυτό φυσικά δεν αναφέρεται (φυσικά) πουθενά.

Καλησπεριζω την παρεα.

Εχω ενα Xperia M4 Aqua, το οποιο αγορασα απο το Πλαισιο περσυ τον Αυγουστο.

Μεχρι χθες ολα δουλευαν μια χαρα χωρις κανενα προβλημα. Χθες βραδυ το αφηνω στο κομοδινο ...το πρωι παω να το δουλεψω και διαπιστωνω οτι για αγνωστο λογο σερνοταν.

Κανω επανεκκινηση...δεν στρωνει. Καταληγω να κανω factory reset.... παλι δεν επανερχεται στο οπως ηταν.

Ψαχνω στο ιντερνετ... και καταληγω να κανω repair με το Sony PC Companion. Παλι το ιδιο.

Να φανταστει κανεις οτι κανει πανω απο 60 δευτερολεπτα να ανοιξει η καμερα. Το ιδιο και αλλα apps.

Κοιταω ελευθερη ram ..1,45GB ελευθερα...απο τα δυο που εχει, αρα δεν μιλαμε για μη επαρκεια σε μνημη.

Καταληγω οτι το τηλεφωνο πρεπει να παει στην Sony για επισκευη μιας και ειναι ακομη ακομη εντως εγγυησης.

Ξερει κανεις ποια ειναι η διαδικασια και που πρεπει να απευθηνθω? Περιοχη Αθηνα κεντρο ή καπου κοντα....

Ευχαριστω.

Καλησπεριζω την παρεα.

Εχω ενα Xperia M4 Aqua, το οποιο αγορασα απο το Πλαισιο περσυ τον Αυγουστο.

Μεχρι χθες ολα δουλευαν μια χαρα χωρις κανενα προβλημα. Χθες βραδυ το αφηνω στο κομοδινο ...το πρωι παω να το δουλεψω και διαπιστωνω οτι για αγνωστο λογο σερνοταν.

Κανω επανεκκινηση...δεν στρωνει. Καταληγω να κανω factory reset.... παλι δεν επανερχεται στο οπως ηταν.

Ψαχνω στο ιντερνετ... και καταληγω να κανω repair με το Sony PC Companion. Παλι το ιδιο.

Να φανταστει κανεις οτι κανει πανω απο 60 δευτερολεπτα να ανοιξει η καμερα. Το ιδιο και αλλα apps.

Κοιταω ελευθερη ram ..1,45GB ελευθερα...απο τα δυο που εχει, αρα δεν μιλαμε για μη επαρκεια σε μνημη.

Καταληγω οτι το τηλεφωνο πρεπει να παει στην Sony για επισκευη μιας και ειναι ακομη ακομη εντως εγγυησης.

Ξερει κανεις ποια ειναι η διαδικασια και που πρεπει να απευθηνθω? Περιοχη Αθηνα κεντρο ή καπου κοντα....

Ευχαριστω.

Η Arvato είναι το επίσημο service της Sony.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Η Arvato είναι το επίσημο service της Sony.

φιλε και η omnitech ειναι επισημο service point της sony.

εχω απευθυνθει 2 φορες με αντικατασταση συσκευης.;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδια χιλια ευχαριστω

Η Sony με εστειλε στους

ΚΕΝΤΡΟ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΕΠΕ

ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ 29 (ΚΥΨΕΛΗ)

ΑΘΗΝΑ

210 8229811

Οπου το παρεδωσα σημερα να το κοιταξουν. Ευχομαι ολα να πανε καλα.

Ξερει κανεις περιπου ποσες μερες κανουν οι επισκευαστες / σερβις συνηθως....μιας και τωρα ειμαι χωρις τηλεφωνο:mad:

• The title was changed to Sony Xperia M4 Aqua