Inevar Δημ. April 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2016 Τελος πάντων, το έχουμε συζητήσει πολλάκις το θέμα και έχει καταντήσει και γι αυτό και μόνο αηδία. Λύση είναι το ρούτ. ΥΓ για ποιο λενοβο λες; Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venejo Δημ. April 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2016 ΥΓ για ποιο λενοβο λες; Για το Α7000. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. April 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2016 Για το Α7000. Μάλιστα..λογικά θα ακολουθήσουν και τα υπόλοιπα της λενόβο! Ελπίζω και τα σόνυ να το κάνουν αυτό! Για να ευχαριστήσουν κυρίως τους χρήστες που δεν τα πάνε καλά με τα ρουταρίσματα και τις διαμερίσεις και στο κάτω κάτω θα άνεβει στα μάτια πολλών ακόμα..Αυτό θα είναι το μεγαλύτερο πλεονέκτημα της ΜΜ. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosz Δημ. April 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2016 Καλησπέρα έχω το εξής πρόβλημα στο M4 αλλά το ίδιο είχα και σε ενα παλιότερο Sony neoV. Όταν χτυπάει το τηλέφωνο σου δίνει την επιλογή να μην απαντήσεις και να στείλεις μήνυμα από μια προτεινόμενη λίστα. Πολλές φορές όμως όπως πάω να το βγάλω από την τσέπη στέλνει μόνο του μηνύματα. Υπάρχει κάποιος τρόπος να απενεργοποιήσω αυτή την λειτουργία; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tomas213 Δημ. April 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2016 Για άλλες συσκευές της sony, υπάρχει λύση, σβήνωντας τα μηνύματα αυτά από το μενού. Στο δικό μας πρέπει να βάλεις εφαρμογή, όπως αυτήν : Tiny Call Confirm https://play.google.com/store/apps/details?id=com.perracolabs.tcc&hl=en Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosz Δημ. April 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2016 Σ' ευχαριστώ πολύ μ' έσωσες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolove Δημ. April 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2016 με λιγα λογια μακρια απο αυτη την συσκευη.:( καταπινει μπαταρια,εσωτερικη μνημη μερικες 10αδες mb που με την 6 θα γινει kb :lol: ψαχνω αντικαταστατη του κλεμενου t2 ultra το οποιο πεταγε με 1ram και μπαταρια αααανετα 2 μερες με βαρια χρηση.,,,,,,,, Παράθεση huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64 [sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_under Δημ. May 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2016 Καλησπέρα και χρόνια πολλά. Δίχως να έχω διαβάσει το θέμα, θελω να ρωτήσω αν το digitizer της συσκευής αλλάζει εύκολα. Με μια γρήγορη αναζήτηση στο νετ δεν βρήκα κάποιον οδηγό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roots Δημ. May 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2016 Καλησπέρα.Θέλω να το αγοράσω το τηλέφωνο αλλά έχω 2 σκέψεις. Είχα το sony sp και είχε πρόβλημα στο κουμπί on/off.αυτό έχει βγάλει σε κανέναν πρόβλημα που βλέπω ότι είναι το ίδιο όπως σε όλα της sony?και δεύτερον θέλω οποσδήποτε gps.θα μπορώ να το μεταφέρω στην κάρτα sd?και ότι κατεβάζω θα μπορώ να το μεταφέρω εκεί? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zampeiros22 Δημ. May 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2016 Μεγάλο πρόβλημα χωριτικότητας ... Αγόρασα κάρτα sd και πάλι δεν τα μεταφέρει εκεί. Τι μπορώ να κάνω για να στείλω και ήδη υπάρχουσες εφαρμογές στην κάρτα? Παράθεση Μην μετράς τον αριθμό των φίλων που έχεις. Μέτρα τον αριθμό των φίλων στους οποίους μπορείς να βασιστείς. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venejo Δημ. May 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2016 Μεγάλο πρόβλημα χωριτικότητας ... Αγόρασα κάρτα sd και πάλι δεν τα μεταφέρει εκεί. Τι μπορώ να κάνω για να στείλω και ήδη υπάρχουσες εφαρμογές στην κάρτα? Οι εφαρμογές δεν μεταφέρονται όλες και από αυτές πάλι ένα (μικρό για μένα) κομμάτι τους. Όσες μπορούν να πάνε στείλε τις εκεί αλλά και σε κάθε update τους να ξέρεις ότι μεταφέρονται πάλι στη μνήμη του τηλ/νου οπότε πάλι θα πρέπει να τις γυρίζεις πίσω. Και φυσικά, εγώ εκεί έχω καταντήσει, να αδειάζεις συχνά την cache (το αναφέρει ως Δεδομένα Προσωρ. Μνήμης). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zampeiros22 Δημ. May 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2016 Οι εφαρμογές δεν μεταφέρονται όλες και από αυτές πάλι ένα (μικρό για μένα) κομμάτι τους. Όσες μπορούν να πάνε στείλε τις εκεί αλλά και σε κάθε update τους να ξέρεις ότι μεταφέρονται πάλι στη μνήμη του τηλ/νου οπότε πάλι θα πρέπει να τις γυρίζεις πίσω. Και φυσικά, εγώ εκεί έχω καταντήσει, να αδειάζεις συχνά την cache (το αναφέρει ως Δεδομένα Προσωρ. Μνήμης). Ναι το αντιλήθηκα χθες αυτό με το άδειασμα προσωρινής μνήμης.. Έλεγα μήπως υπάρχει κάποιο κόλπο.. Παράθεση Μην μετράς τον αριθμό των φίλων που έχεις. Μέτρα τον αριθμό των φίλων στους οποίους μπορείς να βασιστείς. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stakyr_7 Δημ. May 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2016 Τόσο η omnitech, όσο και η arvato έχουν αφήσει καλές εντυπώσεις τελευταία. Από πρόσφατη προσωπική εμπειρία στην πρώτη έμεινα πολύ ευχαριστημένος. Τελικά το πήγα στην Arvato. Αλλαγή οθόνης στα πλαίσια της εγγύησης και σε 2 ημέρες το είχα πάλι στα χέρια μου σε άψογη κατάσταση! Υ. Γ. Η οθόνη είχε γεμίσει λευκές κάθετες γραμμές από πτώση σε ξύλινο πάτωμα και ενώ το είχα με θήκη gel και τζαμάκι στην οθόνη.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eimaiallou Δημ. May 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2016 Παιδιά καλημέρα, έχει ένα φίλος το AQUA από τον Μάρτιο (αγορασμένο από plaisio) και από χθες ξεκίνησε να του κάνει τα εξής περίεργα: από το stand by απενεργοποιείται μόνο του, για να ξανανοίξει πρέπει να περάσουν κάποια λεπτά και με το που ξαναενεργοποιηθεί μετά από λίγα δευτερόλεπτα παγώνει η οθόνη (δεν υπακούει σε καμία εντολή) και βέβαια ξανα κλείνει. Έχει συμβεί σε κάποιον, καμιά ιδέα? Παράθεση πίσω από κάθε επιτυχημένο άντρα, κρύβεται...η μαμά του που τον ξεματιάζει :lol: ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. May 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2016 Παιδιά καλημέρα, έχει ένα φίλος το AQUA από τον Μάρτιο (αγορασμένο από plaisio) και από χθες ξεκίνησε να του κάνει τα εξής περίεργα: από το stand by απενεργοποιείται μόνο του, για να ξανανοίξει πρέπει να περάσουν κάποια λεπτά και με το που ξαναενεργοποιηθεί μετά από λίγα δευτερόλεπτα παγώνει η οθόνη (δεν υπακούει σε καμία εντολή) και βέβαια ξανα κλείνει. Έχει συμβεί σε κάποιον, καμιά ιδέα? Μία επιδιόρθωση με PC Companion θα τα φτιάξει τα πράγματα πιστεύω. Στάλθηκε από το Lenovo TAB 2 A10-70F μου Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eimaiallou Δημ. May 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2016 Μία επιδιόρθωση με PC Companion θα τα φτιάξει τα πράγματα πιστεύω. Στάλθηκε από το Lenovo TAB 2 A10-70F μου Ευχαριστώ για την απάντησή σου, αλλά πρόλαβα και το πήγα στην ARVATO. Εξήγησα το πρόβλημα, σε μια όχι και τόσο ευγενική κυρία στην παραλαβή και λόγω του ότι η sony έχει άμεση ενημέρωση (μέσα σε μια ώρα μας ενημερώνουν οι τεχνικοί με το πρόβλημα και, ίσως ανάλογα με το πρόβλημα το επισκευάζουν άμεσα. Στη δική μου περίπτωση, το επισκεύασαν μέσα σε μιάμιση ώρα. Με ενημέρωσε μια άλλη πολύ ευγενική και εξυπηρετικότατη κοπέλα πως του άλλαξαν πλακέτα και μπαταρία. Το άνοιξα και δείχνει να δουλεύει μια χαρά. Παράθεση πίσω από κάθε επιτυχημένο άντρα, κρύβεται...η μαμά του που τον ξεματιάζει :lol: ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. May 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2016 Tέλος καλό όλα καλά και γρήγορα! :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eimaiallou Δημ. May 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2016 Tέλος καλό όλα καλά και γρήγορα! :) Ευτυχώς και, ελπίζω πλέον να είναι σκυλί :p Παράθεση πίσω από κάθε επιτυχημένο άντρα, κρύβεται...η μαμά του που τον ξεματιάζει :lol: ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 22, 2016 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2016 Και εγώ το ελπίζω γιατί η συγκεκριμένη συσκευή έχει βγάλει διάφορα θεματάκια κατά καιρούς! :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pcGamer2015 Δημ. June 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2016 Καλημερα παιδια.Φιλος εχει το συγκεκριμενο κινητο και εχει το γνωστο προβλημα με τον χορο αποθηκευσης.Θελω να ρωτησω αν και πως μπορω να κανω root και τι android να περασω 5 ή 6?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. June 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2016 Καλημέρα σε όλους! Μου έφερε φίλος ένα Μ4 "τραυματισμένο" από πτώση... https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160608/20e3a9f65a1a385aab228c950da965cc.jpg Η οθόνη δουλεύει κανονικά, προφανώς ειναι εξωτερικό το ράγισμα... Μήπως γνωρίζει κάποιος κόστος και ακόμα καλύτερα κάποιο "μαγαζάκι" στην Αθήνα για επισκευή;; Ευχαριστώ εκ των προτέρων! :) Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. June 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2016 Υπάρχουνε μερικά στην Ομόνοια. Δες και το Buzz στους Αμπελοκήπους. Note 4 & Tapatlk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. June 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2016 Μήπως γνωρίζεις και κόστος; (ρωτώ για το αν αξίζει...) Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. June 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2016 Μήπως γνωρίζεις και κόστος; (ρωτώ για το αν αξίζει...) Πάρε ένα τηλ, δεν δουλεύω εκεί. ;) Στάλθηκε από το Lenovo TAB 2 A10-70F μου Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. June 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2016 Πάρε ένα τηλ, δεν δουλεύω εκεί. ;) Στάλθηκε από το Lenovo TAB 2 A10-70F μου Ναι πήρα.... Μου έφυγε το κεφαλι... 100 γιούρια περίπου !!!!! :mad: Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts