charlie_pace4 Δημοσιεύτηκε May 10, 2016 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε May 10, 2016 (edited) Την Κυριακή 29 /5 θα πραγματοποιηθεί για άλλη μια φορά συνάντηση των μελών του αγαπημένου μας myphone.gr στην Αθήνα. Έτσι, στις 18:00 δίνουμε ραντεβού στο Gazoline Bar (χάρτης) (θα είμαστε στην αυλή δεξιά της κεντρικής εισόδου) Σας περιμένουμε όλους για καφεδάκι και συζήτηση! Δηλώστε συμμετοχή στο παρόν topic, για την καλύτερη οργάνωση Λίστα συμμετοχών: charlie_pace4 msdxgr giannismp93 bandi650 Muck Smith Superuser truckman KILLER146 konstantinoslp w@P toni_77 docofmobile ikaros21 Vasileios nikonakias_33 nvezirg panoszavra nick10 geco53 Edited May 29, 2016 by Superuser Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
msdxgr Δημ. May 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2016 Μέσα και εγώ εκτός απροόπτου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannismp93 Δημ. May 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2016 Δηλωνω συμμετοχη και γω εκτος απροοπτου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasileios13 Δημ. May 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2016 Είχα έρθει,παίζει να έρθω και πάλι. Για σίγουρα ακόμα δεν ξέρω. Θα ενημερώσω όμως. :ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bandi650 Δημ. May 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2016 μεσα και εγω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
okourkoulos Δημ. May 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2016 Ελπίζω να τα καταφέρω να έρθω για πρώτη φορά αυτή τη φορά! Παράθεση make love not work Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Muck Smith Δημ. May 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2016 Ανυπομονώ! Παράθεση τα καλύτερα είναι... δίπλα σας πρώην συντονιστής συζητήσεων στα fora Windows Phone και Digital Gadgets[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. May 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2016 Μέσα και εγώ φυσικά!:D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. May 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2016 Βάλτε κι εμένα μαζί με το γιό μου @KILLER146 Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joanjapan Δημ. May 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2016 Αν και έχω πολλές προετοιμασίες για την βάφτιση της μικρής μου θα ξεκλέψω κάποια ώρα για να έρθω. ;) Παράθεση Practice what you preach Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. May 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2016 ελπίζω αυτή τη φορά να τα καταφέρω γιατί με νεογέννητο και με τριών χρονών παιδί παίζει λίγο τρέξιμο! :blink::blink::blink: Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. May 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2016 Μετά από γιορτή και ξενύχτι ίσως δεν την παλεύω την Κυριακή αλλά το λογικότερο είναι ότι θα έρθω. :) :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joanjapan Δημ. May 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2016 ελπίζω αυτή τη φορά να τα καταφέρω γιατί με νεογέννητο και με τριών χρονών παιδί παίζει λίγο τρέξιμο! :blink::blink::blink: Και έβρισκες χρόνο για να βοηθάς στο νήμα του g4. Μπράβο ρε φίλε. :respect: Μια από τα ίδια και η δικιά μου φάση οικογενειακά Παράθεση Practice what you preach Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. May 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2016 Και έβρισκες χρόνο για να βοηθάς στο νήμα του g4. Μπράβο ρε φίλε. :respect: Μια από τα ίδια και η δικιά μου φάση οικογενειακά όλα γίνονται με λίγη καλή θέληση ;) Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wP Δημ. May 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2016 :superman: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toni_77 Δημ. May 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2016 Μέσα και εγώ. Αν συμβεί κάτι και δεν μπορέσω να έρθω θα ενημερώσω από νωρίς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
docofmobile Δημ. May 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2016 μεσα και εγω, η καλυτερη παρεα. Παράθεση NOKIA 808 PUREVIEW THE MOBILE KING - XIAOMI MI 10 PRO 5G USER. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikaros21 Δημ. May 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2016 Κι εγώ μέσα παιδιά!! Καλή αντάμωση ;) Παράθεση w 395 --> Nokia 6303i classic --> Nokia 3720 classic --> Nokia c2-01 --> Nokia c5-00 --> Nokia Lumia 735 τώρα: Nokia Lumia 930 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NovaLacertae Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 Γεια σας παίδες, αν δεν προκύψει κάτι απρόοπτο θα είμαι και εγώ... εκεί :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 (edited) Παραλίγο να το χάσω , γιατί θα μας έκανε τραπέζι μια ξαδέλφη Κωνσταντίνα. Ευτυχώς μόλις άλλαξε η ημερομηνία. Θα είμαι και εγώ. Edited May 17, 2016 by Vasileios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. May 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2016 Τελικά πρέπει να πηγαίνω στις συναντήσεις της Θεσσαλονίκης που μαζεύουν κόσμο γιατί στην Αθήνα δεν υπάρχει και μεγάλη προθυμία.:p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toni_77 Δημ. May 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2016 Αμαν με αυτες τις απεργιες στα μμμ:mad: αλλα επειδη ειναι η πρωτη φορα που θα παρεβρεθω δεν την χανω την συναντηση;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_pace4 Δημ. May 21, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2016 UPDATE: Λόγω της απεργίας στα Μέσα την Κυριακή η συνάντηση της Αθήνας αναβάλλεται για την επόμενη Κυριακή 29/5/2016. Ίδιο μέρος και ώρα ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoszavra Δημ. May 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2016 Θα'μαι και εγώ εκεί! Παράθεση Mobile:Nokia 6130 --> Nokia 6230 --> Panasonic GD90 --> HTC P3600 --> Chinese hiphone dual sim --> Samsung E2652 Champ Duos --> Sony Ericsson xperia ray --> Samsung S4 mini duos --> Huawei honor 6(H60-L02) --> Meizu m2 -->Motorola Moto X Play --> Huawei Mate 10 pro --> Oneplus 7T pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. May 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2016 Ελεύθερο το πρόγραμμά μου και για την άλλη Κυριακή οπότε είμαι μέσα.:D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts