Jump to content

Xiaomi Mi Max

CharlessS
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Με την πρωτη φορτιση και νορμαλ χρηση μπηκα στην τριτη μερα με 45% μπαταρια, τουμπανο!

Value for money απλα.

Αν βρει κανεις καλο tempered glass ας μου στειλει , ευχαριστω.

• Απαντήσεις 3,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα ενός φίλου του έσπασε η οθόνη! Τι προτείνετε; Να αγοράσει από κάπου και να το πάει να την βάλουν ή να το πάει απευθείας κάπου αλλά πού;

Ρε παιδια πια τεμπερεντ γκλασ και πια θηκουλα ειναι οκ για να παρω???δωστε κανα λινκ......

Εγώ πήρα αυτό το glass που πρότεινε συμφορουμίτης και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Εάν το κεντράρεις σωστά καλύπτει όλο το viewable κομμάτι της οθόνης.

Εγώ πήρα αυτό το glass που πρότεινε συμφορουμίτης και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Εάν το κεντράρεις σωστά καλύπτει όλο το viewable κομμάτι της οθόνης.

Περιεργο γτ εμενα μου αφηνει μεγαλα κενα. Εχει να προτεινει καποιο αλλο κανεις?

:superman: SX1 RULES !!!

Εγώ αυτό έχω πάρει. Πήρα 2 από Κίνα και βγήκε σε λογική τιμή. Καλύπτει 100% την οθόνη.

http://www.honorbuy.com/819-xiaomi-mi-max-full-cover-tempered-glass.html

Από το Ericsson GF768, στο 12 Pro Max, μια αιωνιότητα

Highlights: Nokia E66, HTC HD2, iPhone 4, LG G3, Xiaomi Mi Max

http://mowned.com/sig/george_soutzouk.smart.jpg

Εγώ αυτό έχω πάρει. Πήρα 2 από Κίνα και βγήκε σε λογική τιμή. Καλύπτει 100% την οθόνη.

Και γω τετοιο ειχα παρει, μια χαρα ηταν ......

Phone 15 Pro Max Titanium Blue 256GB iOS 17.1.1

iPhone 13 Black 128GB iOS 17.1.1

iPad mini 8,3" 6th gen Gold 256GB iOS 17.1.1

iPad Pro 11" 4th gen Grey 256GB iOS 17.1.1

Apple watch 7 Black 45mm watchOS 10.1.1

Honor magic 4 Lite Blue 6/128GB Magic UI 4.2 (Android 11)

Κάποιο που να καλύπτει όλη την οθόνη δύσκολο να βρεθεί λόγω της κυρτοτητας της οθόνης ολα έχουν κενο.

Εμενα αυτα που ηρθανε απο ebay δεν καλυπτουν καν την οθονη στο πλαι, πολλω μαλλον ολη την προσοψη.

Στα παραπανω με χαλαει το design. Προτιμω σκετο διαφανο γυαλι.

:superman: SX1 RULES !!!

Τα updates στις global dev and stable εκδόσεις, σταμάτησαν για όλα τα xiaomi? Έχω να δω Updates στο global forum εδω και 2 εβδομάδες.... Τι παίζει?

Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Περιεργο γτ εμενα μου αφηνει μεγαλα κενα. Εχει να προτεινει καποιο αλλο κανεις?

Το κινητό μας έχει το λευκό κομματι του bezel και το μαυρο της οθόνης. Όμως το viewable κομμάτι της οθόνης έχει και αυτό ένα μαύρο bezel. To glass που πρότεινα και τοποθέτησα, κεντραρισμένο σωστά, δε καλύπτει όλο το μαύρο της οθόνης αλλά μόνο το viewable και αυτό οριακά.

Το αποτέλεσμα με ικανοποίησε πολύ περισσότερο από το δωρεάν που μου έστειλε το vickmall και το οποίο ήταν αισθητά μικρότερο και ταυτόχρονα αντιαισθητικό.

Είναι το συνεχές πρόβλημα που παρουσιάζεται στα περισσότερα καινούργια κινητα με τις ελαφρώς κυρτές οθόνες.

Οι επιλογές τύπου μάσκας που έχω δοκιμάσει ναι μεν πιάνουν όλη την οθόνη, αλλά δε μου άρεσε καθόλου η γενική αίσθηση που σου αφήνουν γιατί δεν εφάπτονται ακριβώς στην οθόνη.

Ελπίζω να βοήθησα

Τα updates στις global dev and stable εκδόσεις, σταμάτησαν για όλα τα xiaomi? Έχω να δω Updates στο global forum εδω και 2 εβδομάδες.... Τι παίζει?
Έχουν αργία οι Κινέζοι μέχρι τις 5 Φεβρουαρίου γιατί γιορτάζουν την νέα χρονιά.

Έχουν αργία οι Κινέζοι μέχρι τις 5 Φεβρουαρίου γιατί γιορτάζουν την νέα χρονιά.

Καμία σχέση φίλε μου, τα updates στις άλλες συσκευές δίνονται κανονικά απλά σε εμάς θα δώσουν Nugat και για αυτό σταμάτησαν να δίνουν update.

Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9

Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9

ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10

Καμία σχέση φίλε μου, τα updates στις άλλες συσκευές δίνονται κανονικά απλά σε εμάς θα δώσουν Nugat και για αυτό σταμάτησαν να δίνουν update.

Κανένα Xisomi δεν πήρε updates αυτές τις μέρες.

Φιλικά.Γιώργος.

Κανένα Xisomi δεν πήρε updates αυτές τις μέρες.

Αυτές τις μέρες ίσως να μην έχουν δώσει και φυσικά δεν το ξέρω γιατί δεν έχω όλα τα xiaomi, μιλάω όμως για τις προηγούμενες μέρες που τις έδιναν κανονικά σε όλα τα xiaomi πλην του Mi max.... Τον λόγο τον έγραψα πιο πάνω.

Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9

Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9

ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10

Το ξέρω, δεν πρόκειται να βγει νεώτερη dev rom μέχρι να ετοιμαστεί η nougat αλλά έχουν και αργία τώρα. Eίμαι στη Global Beta Team που δοκιμάζει τη nougat και το τελευταίο update που μας έχει δωθεί είναι το 7.1.19

Αυτές τις μέρες ίσως να μην έχουν δώσει και φυσικά δεν το ξέρω γιατί δεν έχω όλα τα xiaomi, μιλάω όμως για τις προηγούμενες μέρες που τις έδιναν κανονικά σε όλα τα xiaomi πλην του Mi max.... Τον λόγο τον έγραψα πιο πάνω.

Έχω το RN3 Pro, το Redmi Pro και η γυναίκα μου το Redmi 3s.

Κανένα δεν πήρε update.

Φιλικά.Γιώργος.

Καλησπέρα.

Μου έδωσαν μια κάρτα SIM την οποια θέλω να χρησιμοποιώ μόνο για Data. Την έβαλα στην θέση 1 του tray, ενω στη θέση 2 έχω την βασική κάρτα μου.

Το πρόβλημα μου είναι πως δεν μπορώ να απενεργοποιήσω καμία απο τις κάρτες.

Οταν το προσπαθώ βγάζει μήνυμα που λέει πως : Αυτη η κάρτα έχει οριστεί ως κύρια κάρτα SIM. Μπορείς να σταματήσεις αυτη την κάρτα αν θέσεις μια αλλη κάρτα SIM ως την κύρια κάρτα.

Είναι καλύτερα να βάλω την βασική μου κάρτα στη θέση 1?

Αυτό που θέλω είναι να μπορώ να ενεργοποιώ/απενεργοποιώ όποτε χρειάζεται την κάρτα που μου έδωσαν, ενω ταυτόχρονα η βασικη μου κάρτα θα είναι μονίμως ενεργή.

Η συσκευή μου είναι η έκδοση με 3/32 GB και φοράει την τελευταία stable (8.1.6.0)

Καλησπέρα.

Μου έδωσαν μια κάρτα SIM την οποια θέλω να χρησιμοποιώ μόνο για Data. Την έβαλα στην θέση 1 του tray, ενω στη θέση 2 έχω την βασική κάρτα μου.

Το πρόβλημα μου είναι πως δεν μπορώ να απενεργοποιήσω καμία απο τις κάρτες.

Οταν το προσπαθώ βγάζει μήνυμα που λέει πως : Αυτη η κάρτα έχει οριστεί ως κύρια κάρτα SIM. Μπορείς να σταματήσεις αυτη την κάρτα αν θέσεις μια αλλη κάρτα SIM ως την κύρια κάρτα.

Είναι καλύτερα να βάλω την βασική μου κάρτα στη θέση 1?

Αυτό που θέλω είναι να μπορώ να ενεργοποιώ/απενεργοποιώ όποτε χρειάζεται την κάρτα που μου έδωσαν, ενω ταυτόχρονα η βασικη μου κάρτα θα είναι μονίμως ενεργή.

Η συσκευή μου είναι η έκδοση με 3/32 GB και φοράει την τελευταία stable (8.1.6.0)

Μάλλον στην κάρτα που θέλεις να απενεργοποιησεις έχεις προεπιλογή το ίντερνετ, αλλαξε την κάρτα το ίντερνετ και θα μπορέσεις να την απενεργοποιησεις...

Να ρωτήσω και εγώ κάτι σε σχέση με δύο sim, επειδή πρόκειται να πάρω δώρο από Wind μια κάρτα για Internet, αλλά και στην βασική κάρτα μου εκτός από τηλέφωνο θα έχω καποια mb Internet δωρεαν, θα μπορώ να παίρνω και από τις δύο κάρτες Internet αν θέλω; Αν τελειώσουν στην μια κάρτα τα δωρεάν GB θα μπορώ να συνεχίσω με την άλλη κάρτα;

Sent from my MI MAX using Tapatalk

Να ρωτήσω και εγώ κάτι σε σχέση με δύο sim, επειδή πρόκειται να πάρω δώρο από Wind μια κάρτα για Internet, αλλά και στην βασική κάρτα μου εκτός από τηλέφωνο θα έχω καποια mb Internet δωρεαν, θα μπορώ να παίρνω και από τις δύο κάρτες Internet αν θέλω; Αν τελειώσουν στην μια κάρτα τα δωρεάν GB θα μπορώ να συνεχίσω με την άλλη κάρτα;

Sent from my MI MAX using Tapatalk

Ναι κανονικά! Μπορείς να επιλέξεις μέσα από τις ρυθμίσεις από ποια κάρτα θα πάρεις ίντερνετ..

Λοιπον εκανα λαλακια μαλλον,ειμαι με την γκλομπαλ οπως ηρθε σφραγιστο απο το εργοστασιο και πηγα και φλασαρα το twrp και τωρα οταν παω να κανω ρεμπουτ κολλαει στο σηματακι mi και δεν κουναει...........τι κανω??να πβεβαια οτι μπαινει κανονικα σε twrp με το βολιουμ+ και το παουερ πατημενο,αλλα οταν παω να κανω ρεμπουτ κολλαει......:(

Λοιπον εκανα λαλακια μαλλον,ειμαι με την γκλομπαλ οπως ηρθε σφραγιστο απο το εργοστασιο και πηγα και φλασαρα το twrp και τωρα οταν παω να κανω ρεμπουτ κολλαει στο σηματακι mi και δεν κουναει...........τι κανω??να πβεβαια οτι μπαινει κανονικα σε twrp με το βολιουμ+ και το παουερ πατημενο,αλλα οταν παω να κανω ρεμπουτ κολλαει......:(

Πως πέρασες το TWRP, ξεκλείδωσες τον bootloader πρώτα;

Στο TWRP ποια ROM έκανες flash;

εκανα φιλε wipe cache και dalvik αλλα τπτ.....

ναι φιλε εννοειται οτι ξεκλειδωσα τον μπουτλοαντερ πρωτα,και δεν πηγα να περασω καποια ρομ.περασα το TWRP για να δοκιμασω οτι μπαινω,πηγα να κανω επανεκινηση και μουλαρωσε το μι......

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Την Lineage OS 14.1 που την κατεβαζω να προσπαθησω να την περασω ρε παιδια.

Εάν έχεις αφήσει την Official ROM με το TWRP τότε πρέπει να περάσεις το SuperSU, αλλιώς δεν κάνει boot.

Επίσης όταν ανοίγεις το TWRP δεν σου ζητάει κωδικό;

Εάν σου ζητάει κωδικό πρέπει να κάνεις Wipe -> Format Data για να φύγει η κρυπτογράφηση από το data partition.

Εάν έχεις αφήσει την Official ROM με το TWRP τότε πρέπει να περάσεις το SuperSU, αλλιώς δεν κάνει boot.

Επίσης όταν ανοίγεις το TWRP δεν σου ζητάει κωδικό;

Εάν σου ζητάει κωδικό πρέπει να κάνεις Wipe -> Format Data για να φύγει η κρυπτογράφηση από το data partition.

φιλε ζητα κωδικο αλλα εαν κανω κανσελ μπαινω κανονικα στο TWRP,κατεβζω τωρα την Lineage OS 14.1 να δω.....σκ@τ@ τα εκανα....:lol:

SuperSU????που πως τι.........????