Jump to content

Xiaomi Mi Max

CharlessS
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλημερα παιδια.Στο fb της δημοσιευσεις τις βγαζει ετσι:https://cloud.tapatalk.com/s/57f9d37d67fcd/Screenshot_2016-10-01-19-47-01-679_com.facebook.katana.png?

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161009/9951a8ddc759edfe56f48218d8e6b4dc.jpg

ετσι το εβγαζε και στο προηγουενο xiaomi που ειχα.Ξερει κανεις πως λυνεται;ευχαριστω

Sent from Mi Max Helium Perfomance

• Απαντήσεις 3,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

καλημερα παιδια.Στο fb της δημοσιευσεις τις βγαζει ετσι:https://cloud.tapatalk.com/s/57f9d37d67fcd/Screenshot_2016-10-01-19-47-01-679_com.facebook.katana.png?

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161009/9951a8ddc759edfe56f48218d8e6b4dc.jpg

ετσι το εβγαζε και στο προηγουενο xiaomi που ειχα.Ξερει κανεις πως λυνεται;ευχαριστω

Sent from Mi Max Helium Perfomance

Γιάννη για την γραμματοσειρά μιλάς;

Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9

Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9

ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10

Καλημέρα, να ρωτήσω.... Γραμματοσειρά μπορώ να αλλάξω Στο κινητό; Υπάρχει τρόπος όπως έχουν από τη Μάνα τους*τα LG; Ή μόνο με πρόγραμμα όπως το IFont;

Γραφεις και στα δυο φορα και ρωτας τα ιδια, απαντησα και εκει. :lol:

Υπαρχει αναλυτικη απαντηση μερικες σελιδες πιο πισω παντως.

ps. Μην κανετε quote αυτα τα τερατα screenshots.

Post may contain irony.

Γραφεις και στα δυο φορα και ρωτας τα ιδια, απαντησα και εκει. :lol:

Υπαρχει αναλυτικη απαντηση μερικες σελιδες πιο πισω παντως.

ps. Μην κανετε quote αυτα τα τερατα screenshots.

Οκ έχεις δίκιο πως ρωτάω Τα ίδια σε δυο forum, όμως για να ρωτάω πίστεψε με έψαξα πρώτα, και διάβασα όλες τις σελίδες, Δυστυχώς δεν κατάλαβα τίποτα, Στο forum για designers δεν μπορώ να κάνω εγγραφή, και ψάχνω παντού και ενώ βλέπω πως υπάρχει η δυνατότητα να κάνω εισαγωγή των fonts, και το έχω κάνει, δεν μπορώ να τις περάσω. Και εντάξει εσείς που ασχολείστε καιρό με Xiaomi μπορεί να σας φαίνεται εύκολο, σε εμένα όμως όχι.

Εντωμεταξύ δεν θέλω να αλλάζω την γραμματοσειρά μέσω εφαρμογής ifonts, αλλά μέσα από Τα θέματα. Πως μπορώ να κάνω import Τα αρχεία .mtz και να μου Τα εμφανίζει στα θέματα;

Edited by duc

Όπως σου απάντησα, και στο άλλο σάιτ, οι γραμματοσειρά αποθηκεύονται Όχι στα θέματα,,,. Αλλά στο ρυθμίσεις>.. οθόνη>>> γραμματοσειρά. αυτά.

Όπως σου απάντησα, και στο άλλο σάιτ, οι γραμματοσειρά αποθηκεύονται Όχι στα θέματα,,,. Αλλά στο ρυθμίσεις>.. οθόνη>>> γραμματοσειρά. αυτά.

Λοιπόν μενού σε εμένα ρυθμίσεις /οθόνη /γραμματοσειρά δεν υπάρχει.... Υπάρχει προβολή /οθόνη /γραμματοσειρά συστήματος..... Αλλά το μόνο που αλλάζει είναι το μέγεθος της ήδη υπάρχουσας....τίποτα άλλο .

Θέλω να το πάρω και γω το κινητό εχω τώρα το lenovo note 8 το οποίο είναι 6 ίντσες όποτε δεν θα εχω πρόβλημα μεγέθους, για την ΡΟΜ να βάλω Official DEV Global Rom(OTA update&Greek Language)για να εχω ελληνικά και update κάθε βδομάδα η και με αυτή εάν έρθει πάλι θα πρέπει να βάλω μια άλλη απο την ελληνική κοινότητα ώστε να εχω καλά ελληνικα.Το 3/32 θελω

Αν δεν σας ενοχλεί το μέγεθος http://www.vickmall.com/xiaomi-max-6-44-inch-fhd-miui-v8-3gb-64gb-4g-lte-smartphone-64bit-qualcomm-snapdragon-652-octa-core-5-0mp16-0mp-touch-id-4850mah-battery-ir-remote-control-silver.html

*επίσης μη γεμίζεται το νήμα με άσχετα μηνύματα..αγοράστε το και γράψτε τις απορίες σας εδω.

Θέλω να το πάρω και γω το κινητό εχω τώρα το lenovo note 8 το οποίο είναι 6 ίντσες όποτε δεν θα εχω πρόβλημα μεγέθους, για την ΡΟΜ να βάλω Official DEV Global Rom(OTA update&Greek Language)για να εχω ελληνικά και update κάθε βδομάδα η και με αυτή εάν έρθει πάλι θα πρέπει να βάλω μια άλλη απο την ελληνική κοινότητα ώστε να εχω καλά ελληνικα.Το 3/32 θελω

Από ότι γραφουν εδώ στο σαιτ, το 3/32 εχει πλήρως Ελληνικα, από τους Κινεζους, αλλα δεν ξερω ποια ρομ. Ψαξτο!

Το έκανα τελικά, να αλλάζω τη γραμματοσειρά του τηλεφώνου με ένα απλό βήμα, ήταν υπερβολικά απλό, μα δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έπρεπε να το κάνω όλο αυτό εγώ από μόνος μου. Γιατί δεν υπάρχει ως επιλογή Στο μενού του τηλεφώνου μου.

Ευχαριστώ τον edangel8 για τον χρόνο του, και για τις οδηγίες που μου έδωσε από εδώ

http://techsarjan.com/2016/08/change-font-style-xiaomi-miui-8-without-root.html

Για να το φτιάξω.....

Και ΝΑΙ εμένα το 3/32 είναι πλήρως εξελληνισμένο.

Γιάννη για την γραμματοσειρά μιλάς;

Οχι δεν βγαζει προεπισκοπηση απο κατω.Την φωτο του ποστ.Help Παρακαλω

Εγώ πάλι παρατήρησα εντελώς τυχαία πως Αν βάλω το τηλέφωνο σε λειτουργία πτήσης και μετά το βγάλω από αυτή, δεν μου δουλεύουν τα δεδομένα. Κλείνω ανοίγω τον διακόπτη τίποτα, μπαίνω στις ρυθμίσεις πάλι τίποτα... Μόνο Αν ενεργοποιήσω την δεύτερη Κάρτα που έχω μέσα ξεκινάει να δουλεύει πάλι, μήπως ξέρει γνωρίζει κάνεις κάτι;

Το έκανα τελικά, να αλλάζω τη γραμματοσειρά του τηλεφώνου με ένα απλό βήμα, ήταν υπερβολικά απλό, μα δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έπρεπε να το κάνω όλο αυτό εγώ από μόνος μου. Γιατί δεν υπάρχει ως επιλογή Στο μενού του τηλεφώνου μου.

Ευχαριστώ τον edangel8 για τον χρόνο του, και για τις οδηγίες που μου έδωσε από εδώ

http://techsarjan.com/2016/08/change-font-style-xiaomi-miui-8-without-root.html

Για να το φτιάξω.....

Και ΝΑΙ εμένα το 3/32 είναι πλήρως εξελληνισμένο.

Aυτο το λινκ ειχε δωθει στη συζητηση στην οποια αναφερομασταν πιο πισω.

Post may contain irony.

Εάν θέλουμε μελλοντικά να αλλάξουμε την μπαταρία από το τέρας μας τι κάνουμε?
Δες αυτό

http://www.xiaomiinsider.com/how-to-replace-battery-for-xiaomi-mi-max/ και αυτο https://www.youtube.com/watch?v=YMG04GqVU_0 ;)

Phone 15 Pro Max Titanium Blue 256GB iOS 17.1.1

iPhone 13 Black 128GB iOS 17.1.1

iPad mini 8,3" 6th gen Gold 256GB iOS 17.1.1

iPad Pro 11" 4th gen Grey 256GB iOS 17.1.1

Apple watch 7 Black 45mm watchOS 10.1.1

Honor magic 4 Lite Blue 6/128GB Magic UI 4.2 (Android 11)

Καλησπέρα σε όλη την παρέα,

Μετά απο αρκετό διάβασμα και πολλά απο τα καλά σας λόγια σήμερα έκανα και γω την παραγγελία μου απο vickmall το 3/32Gb με Ελληνική Dev rom. Ευελπιστώ οτι όλα θα πάνε καλά μιας και πρώτη φορά κάνω παραγγελία απο Κίνα. Η συσκευή φένεται αξιόλογη.

Με Εκτίμηση,

Παναγιώτης.

Καλησπέρα σε όλη την παρέα,

Μετά απο αρκετό διάβασμα και πολλά απο τα καλά σας λόγια σήμερα έκανα και γω την παραγγελία μου απο vickmall το 3/32Gb με Ελληνική Dev rom. Ευελπιστώ οτι όλα θα πάνε καλά μιας και πρώτη φορά κάνω παραγγελία απο Κίνα. Η συσκευή φένεται αξιόλογη.

Με Εκτίμηση,

Παναγιώτης.

Ξέχνα ότι ήξερες μέχρι τώρα για Τα τηλέφωνα, μόλις το πιάσεις στα χέρια σου θα καταλάβεις τι εννοώ. Τα σπάει φίλε μου το εργαλείο.

Μια ερώτηση γιατί Έχω χάσει λίγο την μπάλα με το αν έχει Ελληνικά η συσκευή η Όχι.το 4gb ram έχει Ελληνικά; Και αν ναι είναι συγκεκριμένο μοντέλο που πρέπει να ψάξω; Ευχαριστώ και συγγνώμη ρε παιδιά Αλλά έχω μπερδευτεί πολύ.

Μια ερώτηση γιατί Έχω χάσει λίγο την μπάλα με το αν έχει Ελληνικά η συσκευή η Όχι.το 4gb ram έχει Ελληνικά; Και αν ναι είναι συγκεκριμένο μοντέλο που πρέπει να ψάξω; Ευχαριστώ και συγγνώμη ρε παιδιά Αλλά έχω μπερδευτεί πολύ.

Επίσημη rom με ελληνικά και ota updates έχει το 2/16gb και το 3/32gb μοντέλο. Για τα μεγαλύτερα μοντέλα δεν έχει βγει global rom, οπότε εάν θες ελληνικά θα πρέπει να ξεκλειδώσεις τον bootloader και να περάσεις την rom από το xiaomi-miui.gr

Εχω διαβασει, και το πιστευω, ότι η μεταγλωτιση στο 3/64, είναι περιπου στο 70%. Λογικα θα το κανουν, όπως οι Sony, Samsung,,,, πλήρως μεταγλωτισμενα.

Επίσημη rom με ελληνικά και ota updates έχει το 2/16gb και το 3/32gb μοντέλο. Για τα μεγαλύτερα μοντέλα δεν έχει βγει global rom, οπότε εάν θες ελληνικά θα πρέπει να ξεκλειδώσεις τον bootloader και να περάσεις την rom από το xiaomi-miui.gr

Κατάλαβα και σε Ευχαριστώ για τον χρόνο σου.Ελπίζω να είναι εύκολο να περαστεί.

Κατάλαβα και σε Ευχαριστώ για τον χρόνο σου.Ελπίζω να είναι εύκολο να περαστεί.

είναι αρκετά εύκολο εφόσον ακολουθήσεις πιστά τις οδηγίες.Μετά σε βλέπω κάθε εβδομάδα με νέα ρόμ ;)

Σήμερα κυκλοφόρησε η global stable για το Mi Max helium 64gb & 128 gb. Λογικά την παρασκευή θα βγει και η global dev με ελληνικά.

Σε αυτην την περιπτωση απο κινεζικο πως περναω την global dev με ελληνικα?απλα update σαν zip η πρεπει να ξεκλειδωσω bootloader και τα σχετικα?γιατι μπερδευτηκα..ρωταω σε περιπτωση που αποφασισω να το κανω αν και ειμαι πολυ ευχαριστημενος με την official..
Stupidity RuleZ Την Σημερον Ημεραν...