Vangelakis4 Δημ. April 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2007 Το 1444 είναι νούμερο υψηλής χρέωσης..........δηλαδή θα στοιχίζει 0.9211 ευρώ/λεπτό........άρα δεν κερδίζεις τίποτα με το να το καλείς από σταθερό......τώρα όσον αφορά τον αριθμό νομίζω οτι είναι 901 694 1444........δεν ξέρω εαν βγαίνει...... Το δοκιμασα αλλα τιποτα. Τεσπα.Ευχαριστω παντως για την βοηθεια ;) Παράθεση Τα πιο μεγάλα ονειρα τα κάνεις οταν όλοι σε ξεχνάνε!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_pav Δημ. April 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2007 Το θεμα ειναι οτι απο το Live δεν εχεις την δυνατοτητα να τα ακουσεις πριν τα βαλεις :( ΟΧΙ!!! ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙΣ! Εμφανίζεται link 'Ακούστε το (δωρεάν)'. Καλεί ένα αριθμό (χωρίς χρέωση) και το ακούς κανονικά:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobilegr Δημ. April 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2007 Το 1444 είναι νούμερο υψηλής χρέωσης..........δηλαδή θα στοιχίζει 0.9211 ευρώ/λεπτό........άρα δεν κερδίζεις τίποτα με το να το καλείς από σταθερό......τώρα όσον αφορά τον αριθμό νομίζω οτι είναι 901 694 1444........δεν ξέρω εαν βγαίνει...... Yπάρχει επιλογή ακούστε το δωρεάν στο Vodafone Live στα Welcome tones. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangelakis4 Δημ. April 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2007 ΟΧΙ!!! ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙΣ! Εμφανίζεται link 'Ακούστε το (δωρεάν)'. Καλεί ένα αριθμό (χωρίς χρέωση) και το ακούς κανονικά:D Πλακα κανεις.Παω να το δω κιολας :D Δεν εχει κανα Link !!! Παράθεση Τα πιο μεγάλα ονειρα τα κάνεις οταν όλοι σε ξεχνάνε!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blackzipo Δημ. June 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2007 thelw na valw san welc tone to paidi ths nuxtas tou mazonaki kserei kaneis an uparxei h ton kodiko tou gia na to valw;;;;;;:rolleyes: Παράθεση http://www.dizpins.com/pinventory/images/dlalphabetpics/wdw_vondrake.jpg GREEK TORRENTS-http://www.greek-tracker.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekMu Δημ. June 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2007 thelw na valw san welc tone to paidi ths nuxtas tou mazonaki kserei kaneis an uparxei h ton kodiko tou gia na to valw;;;;;;:rolleyes: Riξε ενα ματι εδω Welcome Tones Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. June 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2007 Έχω να πω ότι τα Welcome Tones της Vodafone είναι η πλουσιότερη υπηρεσία σε σχέση με τις άλλες δύο... Έχει τόοοοσα πολλά τραγούδια... Βέβαια μια επιλογή για διαφορετικά Welcome Tones ανά συγκεκριμένες ώρες να υπήρχε θα ήταν ακόμη καλύτερη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tylerd Δημ. July 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2007 Έχω να πω ότι τα Welcome Tones της Vodafone είναι η πλουσιότερη υπηρεσία σε σχέση με τις άλλες δύο... Έχει τόοοοσα πολλά τραγούδια... Βέβαια μια επιλογή για διαφορετικά Welcome Tones ανά συγκεκριμένες ώρες να υπήρχε θα ήταν ακόμη καλύτερη... Υποθέτω οτι μιλάς ειρώνικα. Στο web βλέπω 9 κομμάτια * 8 κατηγορίες. Αρκετά λιγότερα συγκριτικά με τις άλλες δυο... Παράθεση You will respect my authoritah!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. July 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2007 Στο web... Μπες στο Vodafone live! και θα δεις... Και εγώ την ίδια εντύπωση με σένα είχα, αλλά όταν μπήκα στο Vodafone live! άλλαξε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_pav Δημ. July 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2007 Υποθέτω οτι μιλάς ειρώνικα. Στο web βλέπω 9 κομμάτια * 8 κατηγορίες. Αρκετά λιγότερα συγκριτικά με τις άλλες δυο... Κάνει μεγάλο λάθος. Αυτό γίνεται στο site της Vodafone ( http://www.vodafone.gr ). Αν μπεις στο Vodafone live! από συμβατό κινητό ( http://live.vodafone.com ) θα βρεις πάνω από 600 κομμάτια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cheetos109 Δημ. July 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2007 Στο web πρέπει να έχει τα κομμάτια που υπάρχουν στο 1444 (περιορισμένος αριθμός) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimk Δημ. November 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2007 Αλλαξα καρτα sim (οχι αριθμο) και το τραγουδι που ειχα δεν ακουγεται οταν με καλουν, μπηκα στο vodafone live στην διαχειριση των welcome tones παταω στο τραγουδι που ειχα, ορισμος ως προεπιλεγμενο, μπαινει αλλα οταν με καλουν παλι δεν ακουγεται το τραγουδι, και οταν ξαναμπαινω στο vodafone live μου λεει, welcome tones που δεν χρησιμοποιουνται (1). ξερεις κανεις τι παιζει? γιατι δεν αποθηκευει το τραγουδι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johndrim Δημ. November 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2007 Αλλαξα καρτα sim (οχι αριθμο) και το τραγουδι που ειχα δεν ακουγεται οταν με καλουν, μπηκα στο vodafone live στην διαχειριση των welcome tones παταω στο τραγουδι που ειχα, ορισμος ως προεπιλεγμενο, μπαινει αλλα οταν με καλουν παλι δεν ακουγεται το τραγουδι, και οταν ξαναμπαινω στο vodafone live μου λεει, welcome tones που δεν χρησιμοποιουνται (1). ξερεις κανεις τι παιζει? γιατι δεν αποθηκευει το τραγουδι? Κάλεσε το τεχνικό τμήμα και πές τους το προβλημά σου. Δεν πρέπει να μεταφέρθηκαν όλες οι ρυθμίσεις απο την παλιά στην καινούργια sim. Παράθεση VODAFONE THE LIVE NETWORK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristina_84 Δημ. January 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2008 xronia polla kai kali xronia!!! mia erwtisi...isxyei oti sto vodafone live ta welcome tones einai perissotera apo afta pou dinei stin selida tis i vodafone??? Epeidi den eimai sth vodafone:cry: mporei kapoios, an gnwrizei, na mou pei an yparxei se welcome tone to tragoudi tou Giasemi ''gia sena na pethanw''?? kai an einai efkolo na mou dwsei ton kwdiko tou tragoudiou....:cry::cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. January 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2008 ξερει κανεις τον κωδικο για να βαλω το επικινδυνα σε θελω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nucleogenesis Δημ. April 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2008 Γιατί στην ιστοσελίδα της voda εμφανίζεται μόνο ενα τμήμα απο τα διαθέσιμα welcome tones? Της wind το site τα εμφανίζει όλα... (Το άσχημο βεβαια με την wind ειναι οτι τα welcome tones της έχουν πολύ θορυβο/δεν ακούγονται δυνατά και καθαρά) Παράθεση Porphyrion - Electronic music Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
reddevils.gr Δημ. October 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2008 Υπαρχει ο υμνος του Ολυμπιακου σε Welcome Tones ? Ξερετε τον κωδικο? Εχω iphone και δε μπορω να μπω στο vodafone live ... Παράθεση [85]IPHONE(6)3G-3GS-4-5-5s-6plus[NOKIA(42)1100 6110 6150 6210 6310i 3210 3310 3330 8210 8310 8810 8850 7650 3510 3100 5100 5140 3200 6610 6600 7200 2650 7260 6101 6230 6670 3230 6111 N71 5300 6290 6300 N76 1650 5220 6303i c2-03 202 206 301 515 225] [ERICSSON z200 v800 w800i T280i 337 388 768 788 t20 t20s t28][sHARP G400 G30i G25 G703 GX29 GX770] [PANASONIC (3)] [sAMSUNG 5522 7722 8262 9060][XIAOMI RN2-3-4-5A-5 MIMAX1-2-3 MI MIX][POCO F2-X3] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ADWNIS Δημ. October 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2008 Έχει τόοοοσα πολλά τραγούδια... Βέβαια μια επιλογή για διαφορετικά Welcome Tones ανά συγκεκριμένες ώρες να υπήρχε θα ήταν ακόμη καλύτερη... Υπήρχε παλαιά, αλλά καταργήθηκε. Υπαρχει ο υμνος του Ολυμπιακου σε Welcome Tones ? Ξερετε τον κωδικο? Εχω iphone και δε μπορω να μπω στο vodafone live ... Υπάρχει, αλλά κωδικό δεν θυμάμαι. Αν θες, βάλε τη sim σου, σε ένα άλλο κινητό που να υποστηρίζει το vodafone live, για να το βρεις πιο εύκολα και να γλυτώσεις την υψηλή χρέωση της φωνητικής κλήσης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rallistas Δημ. October 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2008 Εβαλα ενα τραγουδακι μεσω GPRS αλλα δεν γινεται κατι.Μηπως πρεπει να περιμενω λιγο?Η χρεωση εγινε κανονικα.Εχει χρονικο διαστημα ενεργοποιησης? Παράθεση ΜΑΧ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. October 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2008 Εβαλα ενα τραγουδακι μεσω GPRS αλλα δεν γινεται κατι.Μηπως πρεπει να περιμενω λιγο?Η χρεωση εγινε κανονικα.Εχει χρονικο διαστημα ενεργοποιησης? Εγώ που είχα βάλει ένα παλιά μέσω του Vodafone Live! μετά απο 5 λεπτά είχε ενεργοποιηθεί.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rallistas Δημ. October 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2008 Ξαναμπηκα και μου λεει πως ηδη εχω αγορασει αυτο το τραγουδι αλλα και παλι δεν το ακουν αυτοι που με καλουν. Παράθεση ΜΑΧ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saritav Δημ. November 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2008 παιδια ξερει κανεις τον κωδικό για το τραγούδι ΚΛΕΨΥΔΡΑ των ΟΝΙΡΑΜΑ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgosk80 Δημ. January 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2009 μηπως ξερει κανεις πως μπορω να καταργησω ενα tone ωστε να μην εχω καθολου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. January 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2009 μηπως ξερει κανεις πως μπορω να καταργησω ενα tone ωστε να μην εχω καθολου? Μέσα από το Vodafone Live!.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gavronikos Δημ. January 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2009 Αν έχεις ένα welcome tone κάθε μήνα σου αφαιρούν 0.5 λεπτά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts