giorgos_dinamik Δημ. April 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2017 Αλάνια μια μεγάλη βοήθεια . Δεν μου βγάζει το πληκτρολόγιο . Βγάζει "πατήστε για να μιλήσετε " . Δεν πείραξα τίποτα στις ρυθμίσεις. Θέλω να στήσω το κινητό και δεν μπορώ . Ψάχνω αλλά δεν βγάζω ακρη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. April 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2017 Τα βγάζει έτσι; Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_dinamik Δημ. April 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2017 Το touchpal δεν το έβρισκα πουθενά. Δεν ξέρω γιατί ομως. Τελικά κατέβασα το gboard και βρήκα μετά και το touchpal όπως και το apk για την Μουσική και έκανα την δουλειά μου. Ευχαριστώ για το κόπο σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. April 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2017 Χρονια πολλα, απογοητευση το καινουργιο leak. Μακαρι να ναι διαφορετικο Χρόνια πολλά, καταρχάς έχει κουμπιά στο πλαίσιο.. Sent from my XT1635-02 using Tapatalk Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. April 19, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2017 Χρονια πολλα και απο μενα. Μετα απο σχεδον 1 χρονο με το κινητο να αναφερω καποιες εμπειριες. Το χρησιμοποιω χωρις screenprotector,χωρις θηκη και χωρις τιποτα αλλα σε ενα δερματινο pouch αγορασμενο απo το etsy.com δεν εχει πεσει ποτε,δεν εχει κανενα σημαδι. Η οθονη ειναι ολεοφοβικη οπως η πρωτη μερα. Η μπαταρια του εχει χειροτερη αποδοση αλλα αυτο το καταλογιζω στο 7.0 που εχει κανει το κινητο ελαχιστα χειροτερο. Ποιοτικα δεν εχω κανενα προβλημα εκτος απο το wifi που δεν ειναι το καλυτερο,αλλα εχω την τυχη να ειμαι παντα κοντα σε router. εντυπωσιακο το οτι με πολυ χρηση δεν χανει τιποτα το κεντρικο πληκτρο αν και απο το δαχτυλο μου εχει σχεδον γυαλισει και εχει γινει πιο γυαλιστερο ,απο το δερμα.Ομως και αυτο δεν εχει γρατζουνια. Η καμερα ειναι καλη ,οπως ηταν κανενα προβλημα. Ομοιως και το σημα . η συσκευη μου αγορασμενη σχεδον day1 εχει tianma οθονη και δεν ειχε κανενα προβλημα,ναι ειναι ελαχιστα λιγοτερο φωτεινη αλλα εχει ομοιομορφια στο ασπρο ενω οι sharp ειναι πολυ φωτεινες με πολυ φως στο ανω μερος της οθονης. γενικα ειμαι ευχαριστημενος,2 χρονια πλεον με HTC και συνεχιζω. Δεν θα αγορασω το νεο Ultra αν και το δοκιμασα.Τεραστιο και μπαταρια αστεια. ενδεχεται να συνεχισω και 2ο χρονο με αυτην την συσκευη εκτος αν μπορεσω να αλλαξω χρωμα και να παρω ασπρο.ετσι για αλλαγη. γενικα ειναι μια πολυ καλη συσκευη που ομως θελει προσοχη απο την ΗΤC γιατι 2 μηνες τωρα την αφησε στην τυχη της. θα μου αρεσε το G6 μονο και μονο σε μαυρο γιατι με ενδιαφερει ο ευρυγωνιος φακος... Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcom7 Δημ. April 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2017 (edited) Και εμένα δεν με βλέπω με HTC πλέον μιας και το δίνω αύριο για αγορά άλλης συσκευής (ς7 edge) Οι λόγοι ότι θέλω να δω Και εκεί το android 7 και η οθόνη για καλοκαίρι που είναι φωτεινή καθώς και το ότι είναι αδιάβροχο... Επίσης το HTC10 μοιάζει και σε εμένα να αργεί στις αναβαθμίσεις και στα security patch Δεν έχω κανένα παράπονο από την συσκευή απλώς βλέπω πλέον την HTC να μην έχει να δώσει κάτι νέο... Θα μου λείψει το νήμα εδώ μιας μαζί όλα τα παιδιά τα λέγαμε με ηρεμία χωρίς κόντρες και υπερβολές... Edited April 19, 2017 by redcom7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. April 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2017 Παιδιά σε συσκευή φίλου, μόλις βγάλαμε την μεμβράνη σπιγκεν που φορούσε και εξακολουθεί να έχει πρόβλημα ο αισθητήρας εγγύτητας. Θέλει να το κολλήσεις τέρμα στο μάγουλο για να σβήσει η οθόνη εν ώρα κλήσης. Πάμε service η κάτι άλλο φταίει? Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fotis7_75 Δημ. April 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2017 Χρονια πολλα και απο μενα. Μετα απο σχεδον 1 χρονο με το κινητο να αναφερω καποιες εμπειριες. Το χρησιμοποιω χωρις screenprotector,χωρις θηκη και χωρις τιποτα αλλα σε ενα δερματινο pouch αγορασμενο απo το etsy.com δεν εχει πεσει ποτε,δεν εχει κανενα σημαδι. Η οθονη ειναι ολεοφοβικη οπως η πρωτη μερα. Η μπαταρια του εχει χειροτερη αποδοση αλλα αυτο το καταλογιζω στο 7.0 που εχει κανει το κινητο ελαχιστα χειροτερο. Ποιοτικα δεν εχω κανενα προβλημα εκτος απο το wifi που δεν ειναι το καλυτερο,αλλα εχω την τυχη να ειμαι παντα κοντα σε router. εντυπωσιακο το οτι με πολυ χρηση δεν χανει τιποτα το κεντρικο πληκτρο αν και απο το δαχτυλο μου εχει σχεδον γυαλισει και εχει γινει πιο γυαλιστερο ,απο το δερμα.Ομως και αυτο δεν εχει γρατζουνια. Η καμερα ειναι καλη ,οπως ηταν κανενα προβλημα. Ομοιως και το σημα . η συσκευη μου αγορασμενη σχεδον day1 εχει tianma οθονη και δεν ειχε κανενα προβλημα,ναι ειναι ελαχιστα λιγοτερο φωτεινη αλλα εχει ομοιομορφια στο ασπρο ενω οι sharp ειναι πολυ φωτεινες με πολυ φως στο ανω μερος της οθονης. γενικα ειμαι ευχαριστημενος,2 χρονια πλεον με HTC και συνεχιζω. Δεν θα αγορασω το νεο Ultra αν και το δοκιμασα.Τεραστιο και μπαταρια αστεια. ενδεχεται να συνεχισω και 2ο χρονο με αυτην την συσκευη εκτος αν μπορεσω να αλλαξω χρωμα και να παρω ασπρο.ετσι για αλλαγη. γενικα ειναι μια πολυ καλη συσκευη που ομως θελει προσοχη απο την ΗΤC γιατι 2 μηνες τωρα την αφησε στην τυχη της. θα μου αρεσε το G6 μονο και μονο σε μαυρο γιατι με ενδιαφερει ο ευρυγωνιος φακος... Pik @ χρονια πολλα..Το home button εννοείς οτι εχει γίνει πιο γυαλιστερό;Δεν εχει φυγει καθολου χρωμα απο το πολυ πάτημα;Θα το παρω κ ειναι οτι καλυτερο για αυτα που θελω..Μαζι με ice view!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evagelos_ Δημ. April 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2017 16/5/17 η παρουσίαση Μάλλον με δυο εκδόσεις 4gb/64 και 6gb/128 Παράθεση iPHONE 14 Pro Max 512GB S24ULTRA 512GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. April 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2017 Για να δούμε!!! Nikos S7 edge Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. April 20, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2017 Pik @ χρονια πολλα..Το home button εννοείς οτι εχει γίνει πιο γυαλιστερό;Δεν εχει φυγει καθολου χρωμα απο το πολυ πάτημα;Θα το παρω κ ειναι οτι καλυτερο για αυτα που θελω..Μαζι με ice view!!! εννοειται δεν εχει φυγει χρωμα,απλα εχει γινει γυαλιστερο απο την πολυ χρηση γιατι πληρωνω πολλες φορες με το κινητο μου ωπου παω. εκει που το κινητο εινια αξεπεραστο ειναι η καμερα αν ξερεις να την ρυθμισεις ,πιστευω στα ιδια επιπεδα με το S7edge, στην ποιοτητα κατασκευης και στον ηχο στα ακουστικα... αν ακους μουσικη ειναι σημαντικος λογος να μην το δωσεις ποτέ...γι αυτο και θα αργησω να το δωσω μαλλον. Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
julia4506 Δημ. April 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2017 εννοειται δεν εχει φυγει χρωμα,απλα εχει γινει γυαλιστερο απο την πολυ χρηση γιατι πληρωνω πολλες φορες με το κινητο μου ωπου παω. εκει που το κινητο εινια αξεπεραστο ειναι η καμερα αν ξερεις να την ρυθμισεις ,πιστευω στα ιδια επιπεδα με το S7edge, στην ποιοτητα κατασκευης και στον ηχο στα ακουστικα... αν ακους μουσικη ειναι σημαντικος λογος να μην το δωσεις ποτέ...γι αυτο και θα αργησω να το δωσω μαλλον. για τον ηχο συμφωνω με 1000. δεν υπαρχει το κινητο. για την καμερα ξερεις καμια καλη ρυθμιση να μας πεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bvb Δημ. April 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2017 Και γω τα ιδια δεν με βλεπω να το δινω μιας και το καινουργιο φαινεται να μην μου πολυαρεσει. Αν δεν παει καλα ομως θα σκουρινουν επικινδυνα τα πραγματα φετος, με τα U που δειχνουν να ειναι μεγαλο fail. Παράθεση HTC Touch Diamond-Legend-Sensation XE-One X-M7-M8-10 SAMSUNG Galaxy S9+ S21 Ultra Microsoft Surface pro 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
griniaris Δημ. April 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2017 Δυστυχως δε δείχνει να βάζει μυαλο με αυτά που έχω δει μέχρι τώρα.στημενο το έργο να χάσει την αξία της και να πουληθεί για ένα κομμάτι ψωμί. Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. April 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2017 Δυστυχως δε δείχνει να βάζει μυαλο με αυτά που έχω δει μέχρι τώρα.στημενο το έργο να χάσει την αξία της και να πουληθεί για ένα κομμάτι ψωμί. Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Λολ μη το παίζουμε Βασιλάκης Καιλας ρε παιδιά, ένα κομμάτι ψωμί.. :p.. Sent from my XT1635-02 using Tapatalk Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. April 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2017 (edited) Καλησπέρα στην παρέα και χρόνια πολλά Έχω την συσκευή στα χέρια μου εδώ και μερικές ώρες Παρατηρώ ότι το σήμα από το wifi παίζει ενώ σε άλλες συσκευές εδώ στο δωμάτιο είναι πιο σταθερό. Πέφτει μέχρι και μία γραμμή ενώ νομίζω δεν θα έπρεπε Μήπως αν κλείσω την βελτιστοποίηση του wifi; Edited April 21, 2017 by Tasos19s Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
griniaris Δημ. April 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2017 Λολ μη το παίζουμε Βασιλάκης Καιλας ρε παιδιά, ένα κομμάτι ψωμί.. :p.. Sent from my XT1635-02 using Tapatalk Τρόπος του λεγει φίλε μου .Το θέμα δεν είναι να κερδίσει εμένα και σένα που ξέρουμε το θέμα αλλά τον υπόλοιπο κόσμο και με αυτά που κάνει σε λίγο δε θα υπάρχει.Υπάρχουν πελάτες που με ρωτάνε αν η htc υπαρχει;Τι τους λες εκεί;..Ξεφύγαμε οπότε το σταματάω εδώ. Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bvb Δημ. April 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2017 Καλησπέρα στην παρέα και χρόνια πολλά Έχω την συσκευή στα χέρια μου εδώ και μερικές ώρες Παρατηρώ ότι το σήμα από το wifi παίζει ενώ σε άλλες συσκευές εδώ στο δωμάτιο είναι πιο σταθερό. Πέφτει μέχρι και μία γραμμή ενώ νομίζω δεν θα έπρεπε Μήπως αν κλείσω την βελτιστοποίηση του wifi; Με την nougat κάνει κόλπα σ εμένα πχ στο σπίτι κάνει όλο αποσυνδέσεις. Δεν έχω βγάλει άκρη τι μπορεί να φταίει Παράθεση HTC Touch Diamond-Legend-Sensation XE-One X-M7-M8-10 SAMSUNG Galaxy S9+ S21 Ultra Microsoft Surface pro 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venduza Δημ. April 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2017 Με την nougat κάνει κόλπα σ εμένα πχ στο σπίτι κάνει όλο αποσυνδέσεις. Δεν έχω βγάλει άκρη τι μπορεί να φταίει Δοκιμασε να κανεις επαναφορά ρυθμίσεων δικτύου. Θα χασεις μονο τους κωδικούς ολων των αποθηκευμενων Wi-Fi οπότε μικρο το κακο. Παράθεση HTC 10 / HTC M8 stock 6.0 / Google NEXUS 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. April 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2017 Δοκιμασε να κανεις επαναφορά ρυθμίσεων δικτύου. Θα χασεις μονο τους κωδικούς ολων των αποθηκευμενων Wi-Fi οπότε μικρο το κακο. Εγώ εχθές το άνοιξα πρώτη φορά. Είχε γίνει πριν επαναφορά. Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venduza Δημ. April 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2017 Εγώ εχθές το άνοιξα πρώτη φορά. Είχε γίνει πριν επαναφορά. Αναφερεις οτι παιζει το σημα του Wi-Fi αλλα εχεις ομως ίντερνετ? Αν ναι παιζει να ειναι ευαίσθητη η κεραια του. Πηρες τελευταία καμια αναβαθμιση? Παράθεση HTC 10 / HTC M8 stock 6.0 / Google NEXUS 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. April 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2017 Καλημέρα παιδιά. Όσον αφορά την εγγύηση της συσκευής είχε ποτέ κάποιος πρόβλημα που χρειάστηκε να το στείλει? Εντυπώσεις, εμπειρίες? HTC 10 Matte Black Power Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. April 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2017 Αναφερεις οτι παιζει το σημα του Wi-Fi αλλα εχεις ομως ίντερνετ? Αν ναι παιζει να ειναι ευαίσθητη η κεραια του. Πηρες τελευταία καμια αναβαθμιση? Ναι αυτό εννοώ. Παίζει το σήμα αλλά ιντερνέτ έχω κανονικά Το είχε ένας φίλος το τηλέφωνο είχε κάνει όλες τις ενημερώσεις Το πήρα εγώ και πριν το στήσω έκανα κανονικά επαναφορά εργοστασιακών Μετά μου εμφανίστηκε μία μικρή αναβάθμιση 5mb Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venduza Δημ. April 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2017 Ναι αυτό εννοώ. Παίζει το σήμα αλλά ιντερνέτ έχω κανονικά Το είχε ένας φίλος το τηλέφωνο είχε κάνει όλες τις ενημερώσεις Το πήρα εγώ και πριν το στήσω έκανα κανονικά επαναφορά εργοστασιακών Μετά μου εμφανίστηκε μία μικρή αναβάθμιση 5mb Δοκιμασε αν θες μονο επαναφορά ρυθμίσεων δικτύου. Δεν χανεις δεδομένα , μονο τα αποθηκευμενα δίκτυα Wi-Fi που εχεις μπει. Παράθεση HTC 10 / HTC M8 stock 6.0 / Google NEXUS 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. April 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2017 Δοκιμασε αν θες μονο επαναφορά ρυθμίσεων δικτύου. Δεν χανεις δεδομένα , μονο τα αποθηκευμενα δίκτυα Wi-Fi που εχεις μπει. Εχθές έκανα επαναφορά πριν το στήσω. Δεν υπάρχει λόγος Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts