townleader Δημ. May 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2018 Περίεργο...ενώ μου είχε βγάλει το update για την FRD-L09C432B404...μόλις πήγα να το κάνω update μου έβγαλε ενα failure και δεν το δίνει πλέον :worry::shifty: Παράθεση 2020 - Vote China again :p Go Xiaomi Mi 9 lite 2018 - Back in the Android World...Honor 8 Black Iphone 5s think different.. LG G2- Samsung S4 - Samsung S1 - Alfawise S92 ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rama Δημ. May 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2018 Φορτιστής αυτοκινήτου με υποστήριξη για την proprietary γρήγορη φόρτιση της Huawei παίζει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xalaros Δημ. May 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2018 Περίεργο...ενώ μου είχε βγάλει το update για την FRD-L09C432B404...μόλις πήγα να το κάνω update μου έβγαλε ενα failure και δεν το δίνει πλέον :worry::shifty: Έχει αναφερθεί το ίδιο πρόβλημα στα ποστ #2520, #2521 και η λύση είναι ότι τους την ξαναέστειλαν την αναβάθμιση με νέα ειδοποίηση στα ποστ #2524, #2535. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diver86 Δημ. May 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2018 τωρα τελευταια μου κανει επανεκινησεις το κινητο απο μονο του.το εχω στη τσεπη παω να το βγαλω και βλεπω πως μου ζηταει κωδικο sim.τα κουμπια δε πατιουνται να πεις πως σβηνει. Στάλθηκε από το FRD-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rackal Δημ. May 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2018 Τα ίδια κάνει και σε μένα. Δεν έχω βρει τη.λύση ακόμη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. May 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2018 Εμενα εδω και δυο τρεις ο καιρος τρωει κατι ζορια στην ανανεωση. Μενει κολλημενος τοσο στην ωρα ανανεωσης οσο και στην περιοχη ενω εχω αυτοματη ανανεωση. Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosofron Δημ. May 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2018 Και σε εμένα έκανε κανα δυο φορές επανεκκίνηση ενω το είχα αφήσει κάπου και μετά μου ζητούσε τον κωδικό, αλλά δεν του έδωσα σημασία μέχρι τώρα που είδα οτι το πάθανε και άλλοι. Είμαι στην 404. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anemobroxhs Δημ. May 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2018 Παιδιά για 55Ε μεταχειρισμένο με γρατζουνιά στην οθόνη (μικροσπασίματα πανω γωνία και κάτω γωνία, που με full face tempered glass δεν θα φαίνονται) φαντάζομαι ότι αξίζει έτσι; (το απλό 32Gb) Παράθεση At the edge of infinity a true man stands alone Huawei Honor 8 64/4 - Xiaomi Note 3 Special Edition - Sony xperia Z3 Asus Nexus 7 3G 32GB - Cube iWork8 Ultimate Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rackal Δημ. May 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2018 Με άλλα 50€ το κάνεις καινούριο. Χτύπα το! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosofron Δημ. May 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2018 Ναι αλλά τι τούμπες θα εχει φάει;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rackal Δημ. May 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2018 Οτι και να χει φάει το μεγαλύτερο κακό η οθόνη το παθαίνει... Η πλακέτα και η κάμερες αντέχουν 10G σε πτώσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggeloszog Δημ. May 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2018 Ειμαι στην 8.0.0.362 και έχει γίνει approved η .363 που αν κατάλαβα καλά είναι μόνο security patch. Μιας και την 362 την πέρασα me fullota και έστησα το κινητό απ την αρχή, τώρα μπορώ να περάσω αυτήν μόνο με το μικρό otamf αρχείο των περίπου 100MB? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katemas Δημ. May 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2018 Θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει ρύθμιση στο κινητό μας όταν δέχεσαι κλήσεις να ακούς το όνομα αυτού που σε καλεί.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. May 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2018 Καλησπερα παιδια ξερετε ποσο κοστιζει αλλαγη μπαταριας στην αντιπροσωπεια? Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgexx Δημ. May 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2018 Παιδιά δοκίμασα και άλλα προγράμματα για την κάμερα αλλά πάλι θολές της βγάζει.Μαλλον θα το στείλω να το δούνε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evans86 Δημ. May 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2018 Η μπαταρία κάνει 20€. Η οθόνη περίπου 110. Χωρίς παρεξήγηση αν κάποιος θέλει δίνω την μπλε οθόνη μου που έβγαλα για αισθητικούς λόγους, ψιλά πράγματα και μια μπαταρία περίπου εβδομάδας από το τηλέφωνο και περί τον ενάμιση από την αγορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rackal Δημ. May 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2018 (edited) Ειμαι στην 8.0.0.362 και έχει γίνει approved η .363 που αν κατάλαβα καλά είναι μόνο security patch. Μιας και την 362 την πέρασα me fullota και έστησα το κινητό απ την αρχή, τώρα μπορώ να περάσω αυτήν μόνο με το μικρό otamf αρχείο των περίπου 100MB? Άφοβα, do it! Θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει ρύθμιση στο κινητό μας όταν δέχεσαι κλήσεις να ακούς το όνομα αυτού που σε καλεί.. Μόνο εφαρμογή απο play ή διαφορετικό ήχο για την Κάθε επαφή. Εγώ που ήθελα να το κάνω αυτό με την μαμά εφαρμογή, έβαλα τη google να κάνει εκφώνηση Κάθε επαφή, τα ηχογραφουσα και έπαιζαν σαν ήχο κλήσης στη Κάθε επαφή. Καλησπερα παιδια ξερετε ποσο κοστιζει αλλαγη μπαταριας στην αντιπροσωπεια? 15€ με δωρεάν εγκατάσταση. Πήγαινε στην Μιχαλακοπούλου. Edited May 16, 2018 by rackal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. May 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2018 Εγώ που ήθελα να το κάνω αυτό με την μαμά εφαρμογή, έβαλα τη google να κάνει εκφώνηση Κάθε επαφή, τα ηχογραφουσα και έπαιζαν σαν ήχο κλήσης στη Κάθε επαφή. Πως ακριβως το εκανες αυτο; Θα μπορουσες να περιγραψεις τη διαδικασια βημα βημα; Πως κανει εκφωνηση την επαφη; Ευχαριστω. Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rackal Δημ. May 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2018 (edited) Πως ακριβως το εκανες αυτο; Θα μπορουσες να περιγραψεις τη διαδικασια βημα βημα; Πως κανει εκφωνηση την επαφη; Ευχαριστω. Για να μη σε μπλέξω με διαδικασίες, μπες play store κατέβασε το "caller name talker" κάνε τις 2-3 ρυθμίσεις που έχει και κάθε φορά που σε καλεί κάποιος αυτό αντί για ήχο θα φωνάζει το όνομα της επαφής. Edited May 17, 2018 by rackal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. May 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2018 Για να μη σε μπλέξω με διαδικασίες, μπες play store κατέβασε το "caller name talker" κάνε τις 2-3 ρυθμίσεις που έχει και κάθε φορά που σε καλεί κάποιος αυτό αντί για ήχο θα φωνάζει το όνομα τις επαφής. Αναγνωριζει και ελληνικα ή πρεπει να ειναι με λατινικους χαρακτηρες; Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rackal Δημ. May 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2018 Αναγνωριζει και ελληνικα ή πρεπει να ειναι με λατινικους χαρακτηρες; Αναγνωρίζει πλήρως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. May 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2018 Αναγνωρίζει πλήρως. Καλό, κάνει αυτό ακριβώς που πρέπει. Το μόνο κακό είναι που όταν εκφωνεί το όνομα του καλούντος πετάει και ένα calling στο τέλος με εντελώς ελληνική προφορά Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rackal Δημ. May 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2018 Καλό, κάνει αυτό ακριβώς που πρέπει. Το μόνο κακό είναι που όταν εκφωνεί το όνομα του καλούντος πετάει και ένα calling στο τέλος με εντελώς ελληνική προφορά Φτιάξε δικά σου TTS και πρόσθεσε οτι γουστάρεις με οτι προφορά θέλεις, η βλάχικη προφορά έχει πέραση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. May 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2018 Φτιάξε δικά σου TTS και πρόσθεσε οτι γουστάρεις με οτι προφορά θέλεις, η βλάχικη προφορά έχει πέραση! :lol::lol:::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bert68 Δημ. May 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2018 Καλημέρα σε όλους να ρωτήσω κατι και αν δεν επιτρέπεται το σβήνουν οι διαχειριστές....υπάρχει ενότητα που βάζουμε για πώληση κινητών??? μου αντικατεστησαν ενα honor 8 που είχα πρόβλημα και το είχα γραψει εδώ αλλά δεν το χρειαζομαι γιατι μεχρι να μου δωσουν άλλο τηλέφωνο πήρα αλλο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts