paragontikos Δημ. February 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2018 όντως πιο smooth η 401 σε θεμα lag κτλ, αυτονομία πάντως δεν ειδα καμία διαφορά αν και έχω αρχίσει να πιστεύω οτι η μπαταρία μου ήταν μάπα απτην αρχη, 3 ωρες ost με το ζορι, είτε εχω 24h uptime είτε έχω 12h εκτος από αυτό πάντως το κινητό ειναι σουπερ, επιδόσεις όπως την 1η μερα, πρώτη φορά που δε μπήκα στη διαδικασία να ασχοληθώ με custom roms κτλ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pannic Δημ. February 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2018 Τι μεγεθος ειναι η 401,ΟΤΑ εμενα μου το βγαζει 153mb. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paragontikos Δημ. February 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2018 τόσο ειναι ναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_G Δημ. February 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2018 Δεν ξέρω αν το προσέξατε, μετά την τελευταία ενημέρωση όταν σβήνω φωτογραφίες τις βάζει σε κάδο ανακύκλωσης για 30 μέρες και μετά τις διαγράφει, εκτός αν παρέμβει ο χρήστης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paragontikos Δημ. February 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2018 Δεν ξέρω αν το προσέξατε, μετά την τελευταία ενημέρωση όταν σβήνω φωτογραφίες τις βάζει σε κάδο ανακύκλωσης για 30 μέρες και μετά τις διαγράφει, εκτός αν παρέμβει ο χρήστης. Ναι και προσωπικα δε μου αρεσει, απενεργοποιειται καπως? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rackal Δημ. February 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2018 Δεν ξέρω αν το προσέξατε, μετά την τελευταία ενημέρωση όταν σβήνω φωτογραφίες τις βάζει σε κάδο ανακύκλωσης για 30 μέρες και μετά τις διαγράφει, εκτός αν παρέμβει ο χρήστης. Αυτό έχει μπει απο την 399... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. February 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2018 Διαχειριστης λογαριασμου google 31% καταναλωση. WTF :kill: Περιμενα με την 401 να εστρωνε αλλα μπα.... Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vgiozo Δημ. February 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2018 Διαχειριστης λογαριασμου google 31% καταναλωση. WTF :kill: Περιμενα με την 401 να εστρωνε αλλα μπα.... Σε μένα πολύ χειρότερα με την 401 (και βλέπω υπάρχει ήδη 402 στο firmware finder)...περισσότερη κατανάλωση, περισσότερες καθυστερήσεις...για πρώτη φορά δεν ξεκλειδώνει ακαριαία με το δαχτυλικό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_G Δημ. February 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2018 Ναι και προσωπικα δε μου αρεσει, απενεργοποιειται καπως? Ούτε εμένα μου αρέσει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ksexou Δημ. February 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2018 Παιδιά δεν είναι και τόσο τραγικό ότι τα πάει σε ξεχωριστο φάκελο. Έτσι και αλλιώς ένα κουμπάκι είναι εκεί και τα σβήνει όλα. Εμένα γιατί δεν μου έχει βγάλει ακόμα την 401 αναβάθμιση ; Έχω κάνει την 99. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rackal Δημ. February 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2018 Σήμερα ή αύριο θα στη πετάξει και σένα, απλά είναι στις μετακομίσεις τα παιδιά και δίνουν επιλεκτικά. Σήμερα ολοκλήρωσαν οπότε αύριο θα το έχεις, επέμενε στα refresh ανά διαστήματα θα δικαιωθεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosofron Δημ. February 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2018 Σημερα ηρθε και σε εμενα η 401 και το σκέφτομαι... Αν την εγκαταστήσω χωρις επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, θα έχω θέματα? Δεν έχω όρεξη να ξαναστηνω απο την αρχή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ksexou Δημ. February 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2018 Μη την βάλεις... διάβαζα για την μπαταρία από τα άλλα παιδιά αλλα δεν πιστευα οτι θα ειναι τοσο τραγικο το αποτελεσμα... Το θέμα με την μπαταρία στρώνει με factory reset? Μη το κάνω άδικα και μετά πρεπει να ξαναστήσω το κινητο. ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosofron Δημ. February 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2018 Με την 394 που είμαι τώρα, δεν έχω θέμα με τη μπαταρία. Για πείτε εσείς που την βάλατε, τι καταλάβατε? Προσφέρει κάποια σημαντική λειτουργία? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vgiozo Δημ. February 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2018 Με την 394 που είμαι τώρα, δεν έχω θέμα με τη μπαταρία. Για πείτε εσείς που την βάλατε, τι καταλάβατε? Προσφέρει κάποια σημαντική λειτουργία? όπως έχει ήδη ειπωθεί, google security patches ήταν η τελευταία ΡΟΜ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. February 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2018 Μετά το τελευταίο update Έχω θέμα και με το να κάνω cast από spotify και Netflix. Δεν μου εμφανίζει πάντα το σύμβολο του cast στο πάνω μέρος της οθόνης και πρέπει να πλακάκι στα restart και clear cache μήπως και δεήσει. Θα προχωρούσα σε επαναφορά εργοστασιακών αλλά περιμένω μπας και πάρουμε Oreo να το κάνω μια και καλή τότε. Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vgiozo Δημ. February 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2018 Android 8 στο δεύτερο τρίμηνο του 2018 για το τηλέφωνό μας https://twitter.com/Honor_FR/status/960950668944166918 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_G Δημ. February 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2018 Android 8 στο δεύτερο τρίμηνο του 2018 για το τηλέφωνό μας https://twitter.com/Honor_FR/status/960950668944166918 Πολύ καλό αυτό. Μήπως γνωρίζετε τι είναι αυτό το "ξεκλείδωμα περιοδικού" που μου εμφανίζει συνέχεια στην συλλογή και με γεμίζει με φωτογραφίες που δεν θέλω; Τις διαγράφω και μετά 1-2 ημέρες ξαναγεμίζω. Τι πρέπει να κάνω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosamos Δημ. February 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2018 Πολύ καλό αυτό. Μήπως γνωρίζετε τι είναι αυτό το "ξεκλείδωμα περιοδικού" που μου εμφανίζει συνέχεια στην συλλογή και με γεμίζει με φωτογραφίες που δεν θέλω; Τις διαγράφω και μετά 1-2 ημέρες ξαναγεμίζω. Τι πρέπει να κάνω;Ρυθμίσεις>κλείδωμα οθόνης και κωδικοί πρόσβασης>ξεκλείδωμα περιοδικού και το ρυθμίζεις Στάλθηκε από το FRD-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Huawei Ideos X5 Pro , Nexus 7 , Huawei Honor 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_G Δημ. February 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2018 Ρυθμίσεις>κλείδωμα οθόνης και κωδικοί πρόσβασης>ξεκλείδωμα περιοδικού και το ρυθμίζεις Στάλθηκε από το FRD-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Thanks!:thanks: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasomageiras Δημ. February 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2018 Καλά, ήθελα να το ρωτήσω κι εγώ αλλά όλο το άφηνα για αργότερα. Για το ξεκλείδωμα περιοδικού αναφέρομαι. Ευχαριστώ Παράθεση http://www.whylinuxisbetter.net/index_el.php?lang=el Προφανώς, καλό είναι να μην χάνουμε την μπάλα και νομίζουμε ότι κάθε προϊόν που βγάζει η κάθε εταιρία, έχει target group εμάς! (έχω πάρει άδεια για την χρήση της υπογραφής) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. February 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2018 Έχω το honor 8 pro. Καλησπέρα. Προσπαθώ, να κάνω update, με official zip. Me VPN, και βάζοντας χώρα Αγγλία, Γαλλία, κλπ, δεν βγαίνει OTA. Αυτή η μέθοδος, δουλεύει σε one plus 5. Στο honor γιατί δεν δουλεύει???????? To firmware finder είναι ασφαλές; Γιατί ένας μικρός αριθμός, έχουν προβλήματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rackal Δημ. February 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2018 Ασφαλές είναι ναι. Γενικός τα Huawei δεν αναβαθμίζονται με zip. Αν θες δοκίμασε το ίδιο zip να το κάνεις extract σε φάκελο ονομαζόμενο dload μέσα στο zip θα βρεις και οδηγίες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Del_sol Δημ. February 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2018 Καλησπέρα... Εδώ και αρκετούς μήνες βλέπω ένα σημείο κάτω από την μέση και δεξιά στην οθόνη να ειναι ελάχιστα ποιο φωτεινό.. Ελάχιστα όμως.. Σε φάση να μην το βλέπεις εύκολα.. Επειδή είμαι ψείρας όμως πάει το μάτι μου συνέχεια εκεί.. Έχει παρατηρήσει κανένας τίποτα στο κινητό του; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_G Δημ. February 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2018 Δεν ξέρω τι είδους οθόνη έχουν τα honor 8, αν είναι LCD ίσως να είναι καμένο pixel.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts