Jump to content

Honor 8

ovelix5
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

όντως πιο smooth η 401 σε θεμα lag κτλ, αυτονομία πάντως δεν ειδα καμία διαφορά αν και έχω αρχίσει να πιστεύω οτι η μπαταρία μου ήταν μάπα απτην αρχη,

3 ωρες ost με το ζορι, είτε εχω 24h uptime είτε έχω 12h

εκτος από αυτό πάντως το κινητό ειναι σουπερ, επιδόσεις όπως την 1η μερα, πρώτη φορά που δε μπήκα στη διαδικασία να ασχοληθώ με custom roms κτλ

• Απαντήσεις 3,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Δεν ξέρω αν το προσέξατε, μετά την τελευταία ενημέρωση όταν σβήνω φωτογραφίες τις βάζει σε κάδο ανακύκλωσης για 30 μέρες και μετά τις διαγράφει, εκτός αν παρέμβει ο χρήστης.

Δεν ξέρω αν το προσέξατε, μετά την τελευταία ενημέρωση όταν σβήνω φωτογραφίες τις βάζει σε κάδο ανακύκλωσης για 30 μέρες και μετά τις διαγράφει, εκτός αν παρέμβει ο χρήστης.

Ναι και προσωπικα δε μου αρεσει, απενεργοποιειται καπως?

Αυτό έχει μπει απο την 399...

signaturegif.gif.db6a042404483db25bb662dad73cd036.gif

Διαχειριστης λογαριασμου google 31% καταναλωση. WTF :kill:

Περιμενα με την 401 να εστρωνε αλλα μπα....

ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ

Διαχειριστης λογαριασμου google 31% καταναλωση. WTF :kill:

Περιμενα με την 401 να εστρωνε αλλα μπα....

Σε μένα πολύ χειρότερα με την 401 (και βλέπω υπάρχει ήδη 402 στο firmware finder)...περισσότερη κατανάλωση, περισσότερες καθυστερήσεις...για πρώτη φορά δεν ξεκλειδώνει ακαριαία με το δαχτυλικό...

Παιδιά δεν είναι και τόσο τραγικό ότι τα πάει σε ξεχωριστο φάκελο. Έτσι και αλλιώς ένα κουμπάκι είναι εκεί και τα σβήνει όλα. Εμένα γιατί δεν μου έχει βγάλει ακόμα την 401 αναβάθμιση ; Έχω κάνει την 99.

Σήμερα ή αύριο θα στη πετάξει και σένα, απλά είναι στις μετακομίσεις τα παιδιά και δίνουν επιλεκτικά.

Σήμερα ολοκλήρωσαν οπότε αύριο θα το έχεις, επέμενε στα refresh ανά διαστήματα θα δικαιωθεις.

Σημερα ηρθε και σε εμενα η 401 και το σκέφτομαι... Αν την εγκαταστήσω χωρις επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, θα έχω θέματα? Δεν έχω όρεξη να ξαναστηνω απο την αρχή.

Μη την βάλεις... διάβαζα για την μπαταρία από τα άλλα παιδιά αλλα δεν πιστευα οτι θα ειναι τοσο τραγικο το αποτελεσμα...

Το θέμα με την μπαταρία στρώνει με factory reset? Μη το κάνω άδικα και μετά πρεπει να ξαναστήσω το κινητο.

ευχαριστώ

Με την 394 που είμαι τώρα, δεν έχω θέμα με τη μπαταρία. Για πείτε εσείς που την βάλατε, τι καταλάβατε? Προσφέρει κάποια σημαντική λειτουργία?

Με την 394 που είμαι τώρα, δεν έχω θέμα με τη μπαταρία. Για πείτε εσείς που την βάλατε, τι καταλάβατε? Προσφέρει κάποια σημαντική λειτουργία?

όπως έχει ήδη ειπωθεί, google security patches ήταν η τελευταία ΡΟΜ...

Μετά το τελευταίο update Έχω θέμα και με το να κάνω cast από spotify και Netflix. Δεν μου εμφανίζει πάντα το σύμβολο του cast στο πάνω μέρος της οθόνης και πρέπει να πλακάκι στα restart και clear cache μήπως και δεήσει. Θα προχωρούσα σε επαναφορά εργοστασιακών αλλά περιμένω μπας και πάρουμε Oreo να το κάνω μια και καλή τότε.
ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ

Android 8 στο δεύτερο τρίμηνο του 2018 για το τηλέφωνό μας

https://twitter.com/Honor_FR/status/960950668944166918

Πολύ καλό αυτό.

Μήπως γνωρίζετε τι είναι αυτό το "ξεκλείδωμα περιοδικού" που μου εμφανίζει συνέχεια στην συλλογή και με γεμίζει με φωτογραφίες που δεν θέλω; Τις διαγράφω και μετά 1-2 ημέρες ξαναγεμίζω.

Τι πρέπει να κάνω;

Πολύ καλό αυτό.

Μήπως γνωρίζετε τι είναι αυτό το "ξεκλείδωμα περιοδικού" που μου εμφανίζει συνέχεια στην συλλογή και με γεμίζει με φωτογραφίες που δεν θέλω; Τις διαγράφω και μετά 1-2 ημέρες ξαναγεμίζω.

Τι πρέπει να κάνω;

Ρυθμίσεις>κλείδωμα οθόνης και κωδικοί πρόσβασης>ξεκλείδωμα περιοδικού και το ρυθμίζεις

Στάλθηκε από το FRD-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Huawei Ideos X5 Pro , Nexus 7 , Huawei Honor 8

Ρυθμίσεις>κλείδωμα οθόνης και κωδικοί πρόσβασης>ξεκλείδωμα περιοδικού και το ρυθμίζεις

Στάλθηκε από το FRD-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Thanks!:thanks:

Καλά, ήθελα να το ρωτήσω κι εγώ αλλά όλο το άφηνα για αργότερα.

Για το ξεκλείδωμα περιοδικού αναφέρομαι.

Ευχαριστώ

http://www.whylinuxisbetter.net/index_el.php?lang=el

Προφανώς, καλό είναι να μην χάνουμε την μπάλα και νομίζουμε ότι κάθε προϊόν που βγάζει η κάθε εταιρία, έχει target group εμάς!

(έχω πάρει άδεια για την χρήση της υπογραφής)

Έχω το honor 8 pro.

Καλησπέρα. Προσπαθώ, να κάνω update, με official zip.

Me VPN, και βάζοντας χώρα Αγγλία, Γαλλία, κλπ, δεν βγαίνει OTA.

Αυτή η μέθοδος, δουλεύει σε one plus 5.

Στο honor γιατί δεν δουλεύει????????

To firmware finder είναι ασφαλές;

Γιατί ένας μικρός αριθμός, έχουν προβλήματα.

Ασφαλές είναι ναι.

Γενικός τα Huawei δεν αναβαθμίζονται με zip.

Αν θες δοκίμασε το ίδιο zip να το κάνεις extract σε φάκελο ονομαζόμενο dload μέσα στο zip θα βρεις και οδηγίες.

Καλησπέρα... Εδώ και αρκετούς μήνες βλέπω ένα σημείο κάτω από την μέση και δεξιά στην οθόνη να ειναι ελάχιστα ποιο φωτεινό.. Ελάχιστα όμως.. Σε φάση να μην το βλέπεις εύκολα.. Επειδή είμαι ψείρας όμως πάει το μάτι μου συνέχεια εκεί.. Έχει παρατηρήσει κανένας τίποτα στο κινητό του;