vastegial_74 Δημ. September 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2017 Ναι, το ξέρω. Έχει το fcp σε αντίθεση με το qc αλλά αυτοί το πούλαγαν ότι και καλά είναι για Huawei επίτηδες, όχι ένας ότι να ναι ταχύ φορτιστής. Ζήτησα ήδη refund. Δε βαριέσαι, για ώρα ανάγκης φορτίζει, έστω και "αργά".... Άλλωστε σπάνια φορτίζω στο αμάξι, όλο και κάποια πρίζα βρίσκεται δίπλα μου. Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vgiozo Δημ. September 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2017 Η τελευταία μου ελπίδα το ακόλουθο προστατευτικό. http://www.ebay.com/itm/311763888187 Το έχει δοκιμάσει κανείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rackal Δημ. September 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2017 Γιατί δεν περνάς νανοτεχνολογία μόνος σου και με φθηνότερο κόστος; Οσο για την εμπιστοσύνη ακόμα και εντελώς χάλια να είναι προσφέρει ένα επίπεδο προστασίας και απ όσο κρίνω δεν είσαι άνθρωπος που θα το βάλεις στη τσέπη σου μαζί με τα κλειδιά ή κέρματα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vgiozo Δημ. September 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2017 Πώς εννοείς να τη περάσω μόνος μου; 15€ δεν είναι το κόστος στα ΜΜ; Πουλάνε το ειδικό υγρό και χωριστά; Είτε κάποιο συνδυασμό glass-film είτε σκέτη μεμβράνη θα χρησιμοποιήσω για το κινητό...να σκάσω 15€ και να ψάχνω και για επιπλέον προστατευτικό; Να σημειωθεί ότι το tempered glass που πουλάνε τα ΜΜ στα 9.99€, η ίδια η εταιρεία που το διαθέτει (στη Θεσσαλονίκη) έχει προτεινόμενη τιμή λιανικής τα 4.99€, την οποία και χρησιμοποιούν άλλα μαγαζιά της πόλης... ...ενώ ταυτόχρονα αξιοποιούν και την ορθή περιγραφή προϊόντος από την ίδια την εταιρεία...πού βρήκε το ΜΜ τη περιγραφή ότι "ιδιατερότητά του είνα ότι καλύπτει τελείως την οθόνη" δεν ξέρω...έψαξα στη σελίδα της εταιρείας μήπως αντέγραψαν το απόσπασμα κατά λάθος από κάποιο film για το ίδιο κινητό, αλλά όχι, ήταν δική τους έμπνευσης αποκλειστικά... ...άντε τώρα νατους εμπιστευτώ και για τις εγγυήσεις περί αποδοτικότητας της νανοτεχνολογίας που βάζουν ή πωλούν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. September 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2017 Υπάρχει κάποια ρύθμιση Στο πληκτρολόγιο ώστε να μην.μπαίνουν αυθαίρετα ενδιάμεσα τέλειες σε.ότι και.Αν.γράφω; Μου έχει.σπάσει τα νεύρα το Swype του honor Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rackal Δημ. September 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2017 Αν πατάς συο φορές το space μπαίνουν οι τελείες... Και για το φίλο με την νανοτεχνολογία εδώ το σιτε http://liquidarmor.gr ή αν είσαι Θεσσαλονίκη πάνε εδώ http://paintbullprotec.gr/epharmoges-mobile-apps/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. September 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2017 Αν πατάς συο φορές το space μπαίνουν οι τελείες... Και για το φίλο με την νανοτεχνολογία εδώ το σιτε http://liquidarmor.gr ή αν είσαι Θεσσαλονίκη πάνε εδώ http://paintbullprotec.gr/epharmoges-mobile-apps/Μα δεν το πατάω. Αν συνέβαινε αυτό θα έβγαιναν όλοι οι χαρακτήρες διπλοί Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rama Δημ. September 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2017 Έχω παρατηρήσει ότι το κινητό κολλάει μερικές φορές όταν ανοιγοκλείνω το bluetooth από την συντόμευση που εμφανίζεται στο πάνω μέρος της οθόνης. Είναι γνωστό πρόβλημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papdoux Δημ. September 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2017 Έχω παρατηρήσει ότι το κινητό κολλάει μερικές φορές όταν ανοιγοκλείνω το bluetooth από την συντόμευση που εμφανίζεται στο πάνω μέρος της οθόνης. Είναι γνωστό πρόβλημα; το έχω παρατηρήσει και εγώ. Δεν ξέρω αν είναι γνωστό πρόβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. September 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2017 Δεν έχω παρατηρήσει κάτι. Χρησιμοποιώ καθημερινά bluetooth. Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rackal Δημ. September 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2017 (edited) Έχω παρατηρήσει ότι το κινητό κολλάει μερικές φορές όταν ανοιγοκλείνω το bluetooth από την συντόμευση που εμφανίζεται στο πάνω μέρος της οθόνης. Είναι γνωστό πρόβλημα; Στιγμιαία κολλάει μέχρι να γίνει γαλάζιο το εικονίδιο... Λογικά απο τα γνωστά που δεν θα διορθωθούν άμεσα... Μα δεν το πατάω. Αν συνέβαινε αυτό θα έβγαιναν όλοι οι χαρακτήρες διπλοί Καμία σχέση με διπλούς χαρακτήρες, απο τη βιασύνη σου συμβαίνει, εκτός και έχεις πρόβλημα στο touch οπότε με κάθε σου κίνηση πιάνει και το space... Edited September 11, 2017 by rackal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rama Δημ. September 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2017 Δεν έχω παρατηρήσει κάτι. Χρησιμοποιώ καθημερινά bluetooth. Στιγμιαία κολλάει μέχρι να γίνει γαλάζιο το εικονίδιο... Λογικά απο τα γνωστά που δεν θα διορθωθούν άμεσα... Μου έχει τύχει δύο φορές να πατήσω κατά λάθος το bluetooth και αμέσως να το ξαναπατήσω για να το κλείσω. Εκεί κολλάει. Δεν συμβαίνει πάντα. Τώρα δοκίμασα αλλά δεν το έκανε. Σχετικά με μεμβράνες και θήκες που συζητούσατε, υπάρχει κάτι σε αυτοκόλλητη μεμβράνη (όχι tempered glass) για την πλάτη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rackal Δημ. September 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2017 (edited) Βάλε σκιν https://dbrand.com/shop/huawei-honor-8-skins Edit: μη ξεχάσω και το Ελληνικό smartfit.gr για άμεση παραλαβή...! Edited September 12, 2017 by rackal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rama Δημ. September 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2017 Βάλε σκιν https://dbrand.com/shop/huawei-honor-8-skins Edit: μη ξεχάσω και το Ελληνικό smartfit.gr για άμεση παραλαβή...! Σε ευχαριστώ πολύ! Να γίνω λίγο παράξενος: Κάτι σε διαφανές παίζει; Επίσης σκέφτομαι να πάρω ένα εφεδρικό φορτιστή (made by Huawei). Βρήκα δύο μοντέλα: το AP32 και το αρκετά ακριβότερο ΑP81. Από ότι είδα το πρώτο δίνει 5V / 2000mA, ενώ το δεύτερο δίνει και 5v 4500 mA Θα έχω fast charging με το πρώτο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. September 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2017 Απο που θα τα παρεις; Κι εγω πηρα απο το ebay θεωρητικα καταλληλο για ταχυφοτιση συμβατο με huawei αλλα τζιφος. Δεν εχει σχεση ποσα αμπερ ειναι αλλα αν υποστηριζει το fcp πρωτοκολλο ταχειας φορτισης της huawei. Ενας ταχυφορτηστης δηλαδη που ειναι qc (qualcomm certified) δεν ειναι καταλληλος για huawei. Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rama Δημ. September 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2017 Απο που θα τα παρεις; Κι εγω πηρα απο το ebay θεωρητικα καταλληλο για ταχυφοτιση συμβατο με huawei αλλα τζιφος. Δεν εχει σχεση ποσα αμπερ ειναι αλλα αν υποστηριζει το fcp πρωτοκολλο ταχειας φορτισης της huawei. Ενας ταχυφορτηστης δηλαδη που ειναι qc (qualcomm certified) δεν ειναι καταλληλος για huawei. Μιλάω για τα official προϊόντα της Huawei, οπότε θεωρώ ότι θα λειτουργούν όπως πρέπει. Απλά προσπαθώ να καταλάβω τι διαφορά έχουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreas1980 Δημ. September 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2017 Το Honor 6x που έχει η γυναίκα μου πήρε σήμερα το EMUI 5.0.1. Για μας υπάρχει κάποια πρόβλεψη αν και πότε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rackal Δημ. September 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2017 (edited) Σε ευχαριστώ πολύ! Να γίνω λίγο παράξενος: Κάτι σε διαφανές παίζει; Επίσης σκέφτομαι να πάρω ένα εφεδρικό φορτιστή (made by Huawei). Βρήκα δύο μοντέλα: το AP32 και το αρκετά ακριβότερο ΑP81. Από ότι είδα το πρώτο δίνει 5V / 2000mA, ενώ το δεύτερο δίνει και 5v 4500 mA Θα έχω fast charging με το πρώτο; Ο ap32 είναι ο φορτιστής που έρχεται με το Ονορ οπότε αν θες δεύτερο για fast charge παρτον. Για transparent skin δες το extreme skin https://www.xtremeskins.co.uk/products/honor-8-skins?variant=37946543121 Edit: η διαφορά είναι οτι ο 81 έχει και έξοδο για 5Α, φορτιστής κυρίως για ταμπλέτες της Huawei Edited September 12, 2017 by rackal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. September 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2017 (edited) Μιλάω για τα official προϊόντα της Huawei, οπότε θεωρώ ότι θα λειτουργούν όπως πρέπει. Απλά προσπαθώ να καταλάβω τι διαφορά έχουν. Λες για αυτόν τον ΑΡ32 με τα 13€; Edited September 12, 2017 by vastegial_74 Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stxio Δημ. September 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2017 Τελευταια παρατηρω οτι οι μετρητες μπαταριας δεν μηδενιζουν σε καποιες φορτισεις. Ενω φορτισα χτες το πρωι απο 20 σε 100%, το βραδυ εγραφε χρονο λειτουργιας 4 μερες και 7μιση ωρες οθονη, ενω στο γραφημα φαινεται οτι φορτιστικε προχθες... το SOT μου παιζει 3.5 - 4.5 πλεον χωρις gps και πολλα προγραμματα να τρεχουν μετα το κλειδωμα... Παράθεση Pffff... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. September 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2017 Σε σχση με τους μετρητες το φορτιζω απο το 20% εως το 90% μερχι που το λαμπακι να γινει πρασινο. Εκει μηδενιζει και ο μετρητης. Παλιοτερα νομιζω πως και με μικροτερη φορτιση, δηλαδη μεχρι το 70% παλι μηδενιζε αλλα δεν ειμαι εντελως σιγουρος...... Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rama Δημ. September 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2017 Ο ap32 είναι ο φορτιστής που έρχεται με το Ονορ οπότε αν θες δεύτερο για fast charge παρτον. Για transparent skin δες το extreme skin https://www.xtremeskins.co.uk/products/honor-8-skins?variant=37946543121 Edit: η διαφορά είναι οτι ο 81 έχει και έξοδο για 5Α, φορτιστής κυρίως για ταμπλέτες της Huawei Ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_G Δημ. September 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2017 Καλό απόγευμα. Υπάρχει τρόπος να κρατήσω τις ρυθμίσεις που θέλω στην κάμερα; Π.χ. hdr, και να μην χρειάζεται να το ρυθμίζω κάθε φορά χειροκίνητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rackal Δημ. September 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2017 Καλό απόγευμα. Υπάρχει τρόπος να κρατήσω τις ρυθμίσεις που θέλω στην κάμερα; Π.χ. hdr, και να μην χρειάζεται να το ρυθμίζω κάθε φορά χειροκίνητα. Πρέπει να το κάνεις ροοτ και να περάσεις την εφαρμογή της Google, πράγμα που δεν υπάρχει λόγος... Η να βάλεις κάποια εφαρμογή κάμερας με επιλογή για "save profiles" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosofron Δημ. September 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2017 Δοκίμασα να περάσω μόνος μου ένα skin carbon look στην πλάτη τοου κινητού. Αγορασμένο απο κινέζικο μαγαζί 2.50€ ( αρκετό για περίπου 10 συσκευές ή για αρκετές αποτυχημένες προσπάθειες μέχρι το τελικό αποτέλεσμα). Στο τέλος το ζέστανα στις άκρες με ένα πιστολάκι μαλλιών ( σκέφτηκα για θερμοπίστολο, αλλά ευτυχώς το ξανασκέφτηκα και δεν το δοκίμασα για ευνόητους λόγους) για να "γυρίσει" το αυτοκόλλητο. Δοκίμασα να τοποθετήσω και περιμετρικά, αλλά δεν ήταν όμορφο. Ίσως οι έτοιμες λύσεις τύπου DBrand να είναι όμορφες. Το βίντεο είναι πολύ πρόχειρο... https://www.youtube.com/watch?v=iZZUy9SgYMU Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts