leo06 Δημ. March 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2017 (edited) νέο update Edited March 2, 2017 by leo06 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. March 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2017 Να ρωτήσω ρε παιδιά. Το sar που είναι 1,49 δεν σας απασχολεί καθόλου; εμένα είναι ο λόγος που με φρενάρει αυτό είναι το μέγιστο, όταν δεν θα έχεις καλό σήμα και θα δουλεύουν και οι δυο κεραίες, σε άλλα τηλέφωνα δεν θα μπορείς να μιλήσεις ενώ με αυτό θα κάνεις την δουλειά σου, αν δεν σου αρέσει σε τέτοιες συνθήκες μπορείς να το βάλεις σε λειτουργία πτήσης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Del_sol Δημ. March 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2017 Σου ήρθε μέσο OTA? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. March 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2017 Σου ήρθε μέσο OTA? όχι, μέσω firmware finder αλλά δεν την έχω περάσει ακόμη, περιμένω να την περάσουν στο xda μήπως έχει προβλήματα και μετά βλέπουμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koystado Δημ. March 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2017 Να είσαι καλά.. έτσι κάνω πάντα όταν πρόκειται για μεγάλη αναβάθμιση, για προληπτικούς κυρίως λόγους Ευχαριστώ για τις συμβουλές παιδιά, τελικά είχε δίκιο ο vastegial_74.. για να εμφανίζονται ειδοποιήσεις και ταμπέλες πρέπει να έχεις επιλεγμένο το ξεκλείδωμα περιοδικού, αν έχεις αλλάξει θέμα στη lockscreen τότε δεν δείχνει τίποτα, απλά ανάβει η οθόνη. Άβυσσος η ψυχή των κινεζων, τι να πεις την επαναφορά την κάνεις πριν την εγκατάσταση ή μετά;; Παράθεση Nokia 6300--> Sony Xperia x10 Mini Pro--> Sony Xperia Mini Pro--> Sony Xperia Sole--> Huawei Ascend P1--> Honor 6--> Honor 8--> Honor V9-->Honor View 20 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. March 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2017 την επαναφορά την κάνεις πριν την εγκατάσταση ή μετά;; κάνε επαναφορά μετά αν έχεις προβλήματα, αν δεν έχεις δεν υπάρχει λόγος να κάνεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Del_sol Δημ. March 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2017 Στο γερμανικό φόρουμ του HONOR 8 είπαν ότι ξεκίνησε και η ΟΤΑ σήμερα για να δούμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Del_sol Δημ. March 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2017 Στο γερμανικό φόρουμ του HONOR 8 είπαν ότι ξεκίνησε και η ΟΤΑ σήμερα για να δούμε. https://community.hihonor.com/community/de/honor-8/blog/2017/03/02/honor-8-b380-update Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisl Δημ. March 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2017 Καλησπέρα στην παρέα. Χτες απέκτησα το honor 8 και οι εντυπώσεις είναι παρά πολύ καλές. Χτες μου ήρθε ota η 7:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosmtm Δημ. March 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2017 Καλησπέρα σε όλους.. Κάτοχος από σήμερα και εγώ!! Που ακριβώς βλέπω ποτέ κατασκευστηκε το κινητό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosofron Δημ. March 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2017 Καλησπέρα σε όλους.. Κάτοχος από σήμερα και εγώ!! Που ακριβώς βλέπω ποτέ κατασκευστηκε το κινητό; Αυτην την πληροφορία έχω την εντύπωση οτι την βρίσκεις από το ΙΜΕΙ της συσκευής. Για το ΠΟΥ κατασκευάστηκε σίγουρα, για το ΠΟΤΕ δεν είμαι σίγουρος. Έχει βρεί κανείς την παρακάτω θήκη? Είναι πολύ λεπτή, σχεδόν αόρατη! Την είχαν 2 πωλητές στο ali, αλλά πλέον είναι out of stock. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosmtm Δημ. March 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2017 Έκανα την πρώτη φόρτιση στο κινητό. Μου έκανε εντύπωση πως το led εγινε πράσινο στο 92%. Πάντα έτσι γίνεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosofron Δημ. March 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2017 Ναι ετσι ειναι. Αν παρατηρησεις, απο κοκκινο γινεται κιτρινο και μολις πιασει 90 γινεται πρασινο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katemas Δημ. March 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2017 http://m.ebay.com/itm/162188166640 Αυτή την θήκη έχω πάρει εγώ και είμαι πολύ ευχαριστημένος λεπτή πολύ και διαφανές! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosofron Δημ. March 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2017 Αναφέρω και εγώ μια μικρή αύξηση στην κατανάλωση της μπαταρίας. Ελπίζω με το νέο update να διορθωθεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeecy Δημ. March 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2017 Γνωρίζω ότι το UmiDigi Z Pro δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα, αλλά με αυτά τα χαρακτηριστικά που λέει ότι θα έχει πιστεύετε ότι θα είναι καλύτερο ακόμη και από Honor 8? (Αν εξαιρέσουμε το ότι η Umi είναι άγνωστη μάρκα με κακό παρελθόν) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john74 Δημ. March 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2017 Παιδιά μια ερωτηση Έδωσα το Ολλανδεζικο Honor 8 που είχα και είχε ακουστικά στο κουτί Τώρα πήρα Ελληνικό και μέσα δεν είχε ακουστικά Μήπως ξέρει κανείς εάν τελικά έχει ακουστικά στο κουτί ανάλογα την χώρα προέλευσης?? Εσείς έχετε όλοι ακουστικά η όχι?? ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αυτο δεν έχει Σε άλλο είχε... Παράθεση Greek Android & iOS users (FB group) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antheod Δημ. March 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2017 http://m.ebay.com/itm/162188166640 Αυτή την θήκη έχω πάρει εγώ και είμαι πολύ ευχαριστημένος λεπτή πολύ και διαφανές! Ακριβώς την ίδια έχω πάρει κι εγώ :lol: Πολύ καλή και φθηνή !!! Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?u=11306&type=sigpic&dateline=1348034580 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. March 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2017 Παιδιά μια ερωτηση Έδωσα το Ολλανδεζικο Honor 8 που είχα και είχε ακουστικά στο κουτί Τώρα πήρα Ελληνικό και μέσα δεν είχε ακουστικά Μήπως ξέρει κανείς εάν τελικά έχει ακουστικά στο κουτί ανάλογα την χώρα προέλευσης?? Εσείς έχετε όλοι ακουστικά η όχι?? . Ισχύει αυτό που λες, πάει ανάλογα με τη χώρα. Το δικό μου αγορασμένο απο Πλαισιο δεν είχε μέσα ακουστικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john74 Δημ. March 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2017 Ισχύει αυτό που λες, πάει ανάλογα με τη χώρα. Το δικό μου αγορασμένο απο Πλαισιο δεν είχε μέσα ακουστικά. Υποτίθεται πήραμε ελληνικό για καλύτερο και καλα :( Τεσπα μικρό το κακό. Έτσι και αλλιώς δεν είναι και πολύ ποιοτικα Ευχαριστώ για την απάντηση Παράθεση Greek Android & iOS users (FB group) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosofron Δημ. March 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2017 Ακριβώς την ίδια έχω πάρει κι εγώ :lol: Πολύ καλή και φθηνή !!! Τετοια έχω πάρει και εγώ, αλλά υπάρχει και πιο λεπτή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koystado Δημ. March 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2017 Πέρασα και γω μέσω οτα την β360 μέχρι στιγμής όλα καλά αλλά ολοκληρωμένη άποψη θα έχω τις επόμενες μέρες Παράθεση Nokia 6300--> Sony Xperia x10 Mini Pro--> Sony Xperia Mini Pro--> Sony Xperia Sole--> Huawei Ascend P1--> Honor 6--> Honor 8--> Honor V9-->Honor View 20 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosmtm Δημ. March 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2017 Καλησπέρα παιδιά. Μου ήρθε και εμένα από χτες ειδοποίηση για νουγκατ. Είναι απαραίτητη η επαναφορά των εργοστασιακών ρυθμίσεων πριν και μετά την αναβάθμιση; Σε επικοινωνία πάντως που είχα με την Honor για άσχετο θέμα ,ρώτησα σχετικά με την αναβάθμιση και μου είπαν ότι δεν συνιστούν επαναφορά ,απλά πέρασμα από πάνω. Ξέρεις κάποιος να μου απαντήσει τι να κάνω ακριβώς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. March 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2017 Καλησπέρα παιδιά. Μου ήρθε και εμένα από χτες ειδοποίηση για νουγκατ. Είναι απαραίτητη η επαναφορά των εργοστασιακών ρυθμίσεων πριν και μετά την αναβάθμιση; Σε επικοινωνία πάντως που είχα με την Honor για άσχετο θέμα ,ρώτησα σχετικά με την αναβάθμιση και μου είπαν ότι δεν συνιστούν επαναφορά ,απλά πέρασμα από πάνω. Ξέρεις κάποιος να μου απαντήσει τι να κάνω ακριβώς; κάνεις αναβάθμιση και αν μετά δεν έχεις κάποιο πρόβλημα το αφήνεις έτσι, αν έχεις προβλήματα κάνεις επαναφορά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stxio Δημ. March 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2017 (edited) Τελικα το τσιμπισα και γω το Hodor Πρωτες εντυπωσεις, λειτουργει σφαιρα, fingerprint scanner λειτουργει αψογα και πολυ χρησιμο για φωτο εκτος αλλων, καμερα πολυ καλη, emui 4.1 θελει σκαψιμο στα μενου, πολυ ομορφο, πολυ bloatware (πφφφφ) πρωτη φωτο (με HDR) IMG_20170304_134844 by GEORGE GEORGIOU, on Flickr EDIT: Αναβαθμιση δεν μου εχει ερθει ακομα, ουτε μεσω hicare τι μπορει να παιζει? EDIT 2: Για να πετυχουν nightmode φωτος, light trails κτλ σαν αυτες που βλεπουμε στα 2 topic περι φωτογραφιας, θελει σταθεροτητα χεριου ρομποκοπ (τριποδο must) :-( ... τελικα ηθελε OIS... Edited March 4, 2017 by stxio Παράθεση Pffff... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts