TheObserver Δημ. June 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2017 Παίδες μήπως θα έπρεπε να δημοσιευθεί ένας οδηγός για το πώς περνιέται official rom και twrp στο κινητό? Γιατί πολλοί αλλάζουν από custom σε official. Υπάρχει https://zukfans.eu/community/threads/howto-flash-a-stock-zui-rom-zuk-z2-pro-z2121-only.57/ Στα 13mp τραβάει 4:3. Πέφτει στα 10mp σε 16:9. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pcGamer2015 Δημ. June 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2017 Υπάρχει https://zukfans.eu/community/threads/howto-flash-a-stock-zui-rom-zuk-z2-pro-z2121-only.57/ Στα 13mp τραβάει 4:3. Πέφτει στα 10mp σε 16:9. ok ευχαριστώ. Την τελευταία εκδοσή zui που την βρίσκουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheObserver Δημ. June 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2017 ok ευχαριστώ. Την τελευταία εκδοσή zui που την βρίσκουμε? Κοίτα εδώ https://forum.xda-developers.com/zuk-z2-pro Εγκαθιστάς μία από τις εκδόσεις ZUI και μετά κάνεις ΟΤΑ update. System update από τα settings. Εμένα μου ήρθε πριν 2 μέρες η τελευταία επίσημη: 2.5.435 ST Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pcGamer2015 Δημ. June 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2017 Ευχαριστώ πολύ. Κάτι ακόμα: είδα ότι υποστηρίζει κάποιου είδους OverClock ισχύει? Η αυτό το έχει μόνο το Z2 το απλό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rackal Δημ. June 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2017 Μια γρήγορη ερώτηση! Αυτό: https://www.banggood.com/Lenovo-ZUK-Z2-Pro-5_2-inch-6GB-RAM-128GB-ROM-Snapdragon-820-2_15GHz-Quad-core-4G-Smartphone-p-1050713.html?rmmds=category Εδώ Ελλάδα θα χει κάποιο πρόβλημα με 4G; Ο πάροχος είναι Vodafone. Θέλει αλλαγή ρομ; και ναι υπάρχει global με ΟΤΑ. Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pcGamer2015 Δημ. June 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2017 (edited) Μια γρήγορη ερώτηση! Αυτό: https://www.banggood.com/Lenovo-ZUK-Z2-Pro-5_2-inch-6GB-RAM-128GB-ROM-Snapdragon-820-2_15GHz-Quad-core-4G-Smartphone-p-1050713.html?rmmds=category Εδώ Ελλάδα θα χει κάποιο πρόβλημα με 4G; Ο πάροχος είναι Vodafone. Θέλει αλλαγή ρομ; και ναι υπάρχει global με ΟΤΑ. Ευχαριστώ! Δεν θα εχεις θεμα με 4g γιατι υποσηριζει την 800mhz μπαντα(ειναι η B20 που λεει κατω). Αρα ακομα και στην επαρχεια να εισαι δεν θα χεις θεμα. Αλλαγη ρομ θελει αν θελεις να χρησιμοποιεις ολους τους σενσορες. Global με ΟΤΑ δεν υπαρχει. ΟΤΑ παιρνει μονο η αγγλοκινεζικη official rom. Edited June 20, 2017 by pcGamer2015 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rackal Δημ. June 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2017 Ωραία ευχαριστώ. Και κάτι τελευταίο η αλλαγή της θέλει ρουτ και τα γνωστά των android; Και μια διευκρίνιση... η καλύτερη rom που παίζει τώρα και κάποιο link; Ευχαριστώ και πάλι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pcGamer2015 Δημ. June 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2017 Ωραία ευχαριστώ. Και κάτι τελευταίο η αλλαγή της θέλει ρουτ και τα γνωστά των android; Και μια διευκρίνιση... η καλύτερη rom που παίζει τώρα και κάποιο link; Ευχαριστώ και πάλι! Ευτιχως ο φιλος TheObserver ανεβασε αυτο τον οδηγο για ολη την διαδικασια. Root δεν θελει. Μονο unlock τον bootloader κλπ. η καλητερη ρομ ειναι αυτη στο link η official (ZUI) κανε τα ΟΤΑ updates μεχρι την 2.5.435 ST οπως ανφερεται εδω: Κοίτα εδώ https://forum.xda-developers.com/zuk-z2-pro Εγκαθιστάς μία από τις εκδόσεις ZUI και μετά κάνεις ΟΤΑ update. System update από τα settings. Εμένα μου ήρθε πριν 2 μέρες η τελευταία επίσημη: 2.5.435 ST ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Επισης ξεχασα να πω οτι ακολουθεις το δευτερο post-οδηγο στο link που εβαλα. Το πρωτο θα brickαρει το κινητο γιατι απο κινα ερχεται με custom rom και οπως αναφερει στο πρωτο post: ##############A T T E N T I O N############## DO NOT TRY TO FLASH VIA THIS METHOD, IF YOUR PHONE HAS A CUSTOM FIRMWARE *¹ ! If you try this nevertheless you phone will be bricked! ######################################### Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rackal Δημ. June 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2017 Οκ ευχαριστώ, εννοείς το δεύτερο θέμα που ξεκινάει έτσι: Flash guide ZUK Z2 Pro - (Z2121)(QPST/QFIL): ------------- Preamble: Και γίνεται με ADB; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pcGamer2015 Δημ. June 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2017 Για να το λεει ο οδηγος... κατσε να δουμε τι θα απαντήσουν και αυτοι που εχουν το κινητο και το εχουν κανει αυτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mix_dou Δημ. July 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2017 -Εσεις που το εχετε αγορασει, σας εχει παρουσιασει κανενα προβλημα; -Η μπαταρια κραταει; -Η καμερα μπορει να ανταγωνιστει αλλες ναυαρχιδες; -Το ηχειο ειναι αρκετα δυνατο και καθαρο; Ευχαριστω εκ των προτερων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. July 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2017 τραβάει 4k ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Corollaclub Δημ. July 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2017 Το εχει βγαλει το banggood 235e νομιζω ειναι πολυ καλα τα χρηματα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vwbestakos Δημ. July 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2017 Ο CEO της ZUK επιβεβαιώνει το Zuk Z3 με Snapdragon 836, 8GB RAM και 256GB!! :) :) Οπότε η ZUK συνεχίζει κανονικά άσχετα με αυτά που γράφονται ότι συγχωνεύτηκε με την Lenovo. http://blog.grossoshop.net/brand-zuk-ancora-vivo-ceo-conferma-zuk-z3-altro/ Παράθεση Samsung Galaxy S24 Ultra 5G (SM-S928B/DS) (Snapdragon 8 Gen 3, 512GB, 12GB RΑΜ) Android 14 (OneUI v6.1). Samsung Galaxy Watch 4 LTE (SM-R875F) (Exynos W920, 16GB, 1.5GB RΑΜ) WearOS v4.0 (OneUI v5.0). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fitifititis Δημ. July 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2017 Παιδιά θέλω να αγοράσω αυτό το κινητό στα 128gb. Μήπως θα μπορούσε κάποιος να μου πει σε ποιο σαιτ μπορώ να το βρω πιο φτηνά, με κουπόνι ή χωρίς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fitifititis Δημ. July 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2017 Τελικά το παραγγειλα από gearbest με 235. Νομίζω τοπ vfm σε αυτή την τιμή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pcGamer2015 Δημ. July 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2017 Ναι πράγματι. Δεν ξέρω αν υπάρχει κάτι ποιο vfm σε αυτά τα λεφτά. Δυστυχώς όμως έχω Ελλάδα δεν έχει και πολύ πέραση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. July 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2017 Εχει τελώνες....... Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. July 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2017 Απο banggood με priority δεν περασε τελωνειο ενα android box που πηρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Corollaclub Δημ. August 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2017 Και εμενα απο bangood περασε κανονικα χωρις τελωνειο. Παρελαβα προχθες. Το κινητο σφαιρα αλλα guys χανει πολυ απο rom. Ειχα συνηθησει και το flyme απο το Μeizu που ειχα και μου κακοφαινεται ισως..Του περασα και flyme Που εχει βγει αλλα δεν ειναι οπως το original flyme σε πολλα πραγματα. Μαλλον θα το δωσω για να παρω meizu pro 6s και ας εχει χειροτερα specs. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. August 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2017 Και εμενα απο bangood περασε κανονικα χωρις τελωνειο. Παρελαβα προχθες. Το κινητο σφαιρα αλλα guys χανει πολυ απο rom. Ειχα συνηθησει και το flyme απο το Μeizu που ειχα και μου κακοφαινεται ισως..Του περασα και flyme Που εχει βγει αλλα δεν ειναι οπως το original flyme σε πολλα πραγματα. Μαλλον θα το δωσω για να παρω meizu pro 6s και ας εχει χειροτερα specs. από κάμερα τι λέει ? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Corollaclub Δημ. August 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2017 Δεν εχω δοκιμασει καν ακομα..δεν ειμαι και πολυ της φωτογραφιας οποτε δε μπορω να σου πω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill79 Δημ. August 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2017 από κάμερα τι λέει ?Αν θεωρείς την κάμερα σημαντική, μην το πάρεις. Στάλθηκε από το Z2 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pcGamer2015 Δημ. August 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2017 Αν θεωρείς την κάμερα σημαντική, μην το πάρεις. Στάλθηκε από το Z2 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μιλάς έχοντας εμπειρία από το Z2 plus?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gasimako Δημ. August 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2017 Και εμενα απο bangood περασε κανονικα χωρις τελωνειο. Παρελαβα προχθες. Το κινητο σφαιρα αλλα guys χανει πολυ απο rom. Ειχα συνηθησει και το flyme απο το Μeizu που ειχα και μου κακοφαινεται ισως..Του περασα και flyme Που εχει βγει αλλα δεν ειναι οπως το original flyme σε πολλα πραγματα. Μαλλον θα το δωσω για να παρω meizu pro 6s και ας εχει χειροτερα specs.Φίλε μου από πότε στο είχαν στείλει. ? Περιμένω και εγώ από 11.7 αποστολή αλλά τίποτα ακόμα. . Μπράβο για το τελωνείο.. Ελπίζω να το γλιτώσω. Στάλθηκε από το GT-S7580 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts