Fanis_fg Δημ. October 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2019 Καλησπέρα εμένα μου έχει κολλήσει ένα ελληνικο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
onecitizen Δημ. October 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2019 Τον τελευταίο καιρό θέλω να διαλέξω κινητό για αγορά και έτσι παρακολούθησα αρκετά reviews στο youtube. Από εκεί λοιπόν μου έχουν κολλήσει τα παρακάτω τραγουδάκια. :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. October 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2019 ΗΧΟΤΟΠΙΑ - Εισαγωγή Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOPRINIOTIS Δημ. February 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2020 Παιδια εμενα μου εχει κολλησει ενα αλλα δε ξερω τον τιτλο του.Οποιος μπορει ας βοηθησει.Το ρεφρεν του λεει here comes the bad man πολλες φορες και ειναι ετσι ροκ με στοιχεια λιγα blues καπως.Οποιος τοξερει ας μου πει τον τιτλο please. Παράθεση Στα Τρικαλα στα δυο στενα σκοτωσανε τον Σακαφλια!!!!![sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. February 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2020 Παιδια εμενα μου εχει κολλησει ενα αλλα δε ξερω τον τιτλο του.Οποιος μπορει ας βοηθησει.Το ρεφρεν του λεει here comes the bad man πολλες φορες και ειναι ετσι ροκ με στοιχεια λιγα blues καπως.Οποιος τοξερει ας μου πει τον τιτλο please. Μηπως εννοεις το των Who ή έστω το cover των Limp Bizkit Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dennisbest Δημ. February 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2020 Depeche mode - Never let me down again Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotossal Δημ. February 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2020 Black Sabath Iron man Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. March 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2020 Dance monkey - tones and i Στάλθηκε από το JSN-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Escribis Δημ. March 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2020 Toss a coin to your WITCHER. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. March 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2020 Dance monkey - tones and i Στάλθηκε από το JSN-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Το ίδιο και σε μένα. Φοβερό!!! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. March 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2020 Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kai50000 Δημ. March 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2020 Τώρα που είναι καλές οι μέρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ethnikGR Δημ. March 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2020 Ψυχή και σάρκα Γιώργος Χατζηνάσιος ( με στίχους: ζεστό το χέρι) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. March 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2020 Λουκιανος Κηλαϊδονης-Θα κατσω σπιτι Εχει γινει το επισημο τραγουδι της καραντινας,αφου ολοι ,θελουμε δε θελουμε καθομαστε σπιτι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakaflias Δημ. March 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2020 DANCE MONKEY :w00t::whistle: Παράθεση :X«'Έλληνες ενωθείτε εναντίον του κοινού εχθρού, εναντίον του μίσους, της διχόνοιας και της διαίρεσης, που είναι ό ίδιος μας ο εαυτός» - Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim353 Δημ. March 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2020 Εμένα αυτό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. March 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2020 Staying alive... επίκαιρο κι αυτό! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. March 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2020 Γιώργος Κακοσαιος (Γιος Πλούταρχου) Μου έχει κολλήσει παρόλο που δεν μου αρέσει Στάλθηκε από το JSN-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dreamer12 Δημ. April 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2020 το αποσπασμα που παιζεται στην ερτ σε διαλλειματα ,απο την εθνικη συμφωνικη ορχηστρα,που τους δειχνει τον καθενα να παιζει απο το σπιτι του,ποιο κονσερτο ειναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maarinos Δημ. April 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2020 @dreamer12 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanossalonika Δημ. April 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2020 Παράθεση Ελληνική συλλογή παλαιών κινητών τηλεφώνων - Η συλλογή μου Nokia 6.1 Plus | LG G3 | Canos EOS 4000D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dreamer12 Δημ. April 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2020 @maarinos ευχαριστω πολυ! απλα υπεροχο!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giveway Δημ. April 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2020 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dreamer12 Δημ. April 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2020 halloween- i wanna out Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mthomos Δημ. June 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2020 Jack Harlow - WHATS POPPIN Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts