tsatsos_21 Δημ. January 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2008 Κοιτάξτε να δείτε τώρα,το Organ Donor βγήκε όταν εγώ ήμουν κοντά δευτέρα γυμνασίου δηλαδή πριν 8 χρόνια πάνω κάτω και το ακούς άνετα ακόμα και σήμερα γιατί δεν ήταν γνωστό και έτσι δεν το έκανε σούπα κάθε ραδιοφωνικός παραγωγός.Το ακριβώς αντίθετο του beggin που το ρωτάνε όλοι ακόμα και σήμερα,τραγούδι που πρωτοακούστηκε στο shark στην Καλαμαριά και άρχισε να το παίζει ο republic μετά από λίγο (μέσα Αυγούστου) και το συνηθίζεις μετά από 10 φορές...ο θάνατος της μουσικής μέσω της συνήθειας Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hamil Δημ. January 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2008 Παρόλο που ξέρω πως προκείται για ψιλομάπα αυτό τον καιρό θα πρέπει να συμφωνήσω: Begging Frankie Valli Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLiNa_C Δημ. January 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2008 πέγκυ ζήνα - να 'ρθεις κομματάρα Παράθεση Είναι φορές που σου μιλώ, κι αυτά που θέλω να σου πω, τα λέω μ' ένα λυγμό μες στη σιωπή μου,περνάει γρήγορα ο καιρός, κι έγινες αναστεναγμός,δεν έφυγες ποτέ απ' τη ζωή μου.Είναι βραδιές όπως αυτή που ένα παράπονο θα βγεί, να σπάσει σαν γυαλί την μοναξιά μου,και θέλω να 'ρθω να σε βρω μα είσαι μακρυά μου. . >μόνο για λίγο να σε δω, να σου μιλήσω, μόνο για λίγο να μπορούσες να 'ρθεις πίσω. . μόνο για λίγο να σε δω, μόνο για λίγο, είναι βραδιές που δεν μπορώ να σ' αποφύγω. .< Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. January 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2008 Tindersticks - Until the Morning comes http://www.youtube.com/watch?v=yxeqQmXc8pU Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dv85 Δημ. January 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2008 Μάνος Πυροβολάκης - Αν η αγάπη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vickaki89 Δημ. January 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2008 πέγκυ ζήνα:"το 'ξερα" και "μετανιώνω"...είμαι σε περίοδο ελληνικών hits:p Παράθεση Η λογική είναι ο μόνος τρόπος να κάνεις λάθος με αυτοπεποίθηση;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. January 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2008 Alterkicks The Cannibal Hiking Disaster :music: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. January 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2008 Μάνος Πυροβολάκης - Αν η αγάπη Πολύ καλό, στο γνωστό αγαπημένο ύφος του Πυροβολάκη... :) Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. January 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2008 Tanya Stephens - It's a pity Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stella711 Δημ. January 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2008 Thom Yorke & PJ Harvey - The mess we're in Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelica_v Δημ. January 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2008 Monsoon - Tokyo hotel...Απλά τέλειο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. January 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2008 gimme more-britney spears gimme gimme mooooore gimme moooore μονο που προς το τελος το κλεινω ,στο σημειο που κανει κατι σαν "αχαχουα" και μου θυμιζει το αχαχουχα του σεφερλη Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsatsos_21 Δημ. January 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2008 Kωνσταντίνος Βήτα & Elica :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dv85 Δημ. January 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2008 Αερικό - Παύλος Παυλίδης Πολύ καλό κομμάτι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vickaki89 Δημ. January 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2008 Can't stop loving you-Brian Adams...υπέροχο Παράθεση Η λογική είναι ο μόνος τρόπος να κάνεις λάθος με αυτοπεποίθηση;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. January 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2008 Thom Yorke & PJ Harvey - The mess we're in +1. Και γενικά τον τελευταίο καιρό μου έχει κολλήσει ολόκληρο το album στο οποίο εμπεριέχεται και το εν λόγω κομμάτι, το Stories from the City, Stories from the Sea της PJ. :) Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bLk88memoRz Δημ. January 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2008 +1. Και γενικά τον τελευταίο καιρό μου έχει κολλήσει ολόκληρο το album στο οποίο εμπεριέχεται και το εν λόγω κομμάτι, το Stories from the City, Stories from the Sea της PJ. :) THIS mess we're in. k to eixa ksexasei auto to kommati. an k dn ksexnietai :P H Pj einai megalh kalitexnhs ths epoxhs ths. To diko m kollhma auth tn epoxh einai to On Call twn Kings Of Leon. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis91 Δημ. January 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2008 Avantasia - Lost In Space! Το βρηκα κατα λαθος αλλα ειναι πολυ καλο!!!! :music: Παράθεση Ο έξυπνος παραδέχεται... Ο πονηρός δικαιολογείται... Και ο ηλίθιος επιμένει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argymeg Δημ. January 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2008 Paramore - Born For This :cool: Παράθεση Σήμα στην Κυψέλη κανείς; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. January 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2008 Ian Carey Feat Michelle Shellers - Keep On Rising (Peter gelderblom remix) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. January 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2008 To neo hitaki... Madcon - Beggin Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mbokota Δημ. January 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2008 Can't stop loving you-Brian Adams...υπέροχο Μου θύμισες Bryan Adams και μου κόλλησε το: Run to you - Bryan Adams :music: Απλά τέλειο... Παράθεση Ας μη το κρύβουμε. Διψάμε για ουρανό! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
speed_fire08 Δημ. January 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2008 Spit - Falling (Daddy's Groove Vocal Mix) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. January 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2008 οταν γινεις παππους και καλα δε θ ακους πιο πολυ θα σ αγαπααααω θα στο λεω ξαναααα ακομα πιο δυνατααα και κρυφα θα γελααααωω και αν τα ματια σου πια θα με βλεπουν θολααα δεν πειραζει να εισαι καλαααα και τα ασπρα μαλλια εχουν χαρη κι αυταααα σα τα χιονια που παιζουν παιδιααααα μα εσυ να μαγαπαας κι οταν θα φυγω να γελααας σου εχω κλεισει ραντεβουυυυ σε ενα αστερι του ουρανουυυυ:O δε ξερω γιατι αλλα οποτε το ακουω αυτο,νιωθω απεριγραπτη χαρα!κριμα που δε το λενε σωστες φωνες:O Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. January 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2008 οταν γινεις παππους και καλα δε θ ακους πιο πολυ θα σ αγαπααααω θα στο λεω ξαναααα ακομα πιο δυνατααα και κρυφα θα γελααααωω και αν τα ματια σου πια θα με βλεπουν θολααα δεν πειραζει να εισαι καλαααα και τα ασπρα μαλλια εχουν χαρη κι αυταααα σα τα χιονια που παιζουν παιδιααααα μα εσυ να μαγαπαας κι οταν θα φυγω να γελααας σου εχω κλεισει ραντεβουυυυ σε ενα αστερι του ουρανουυυυ:O δε ξερω γιατι αλλα οποτε το ακουω αυτο,νιωθω απεριγραπτη χαρα!κριμα που δε το λενε σωστες φωνες:O wow..:blink: Ωραιοι στιχοι. Ποιο τραγουδι ειναι αυτο? Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts