sia_x Δημ. October 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2008 Τι σε κανει να το πιστευεις? ellie μου παιζει ρολο καθε ποτε θα τον βλεπεις....καθε ποτε ερχεται στην πολη σου? και αν τα εχετε καιρο...παιζει και αυτο ρολο....ειστε καιρο μαζι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. October 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2008 Τι να την κανεις τι σχεση αν με τον αλλο δεν κανεις καθημερινα πραγματακια μαζι. Να δειτε DVD αγκαλια,να πατε βολτα το ΣΚ,να την δεις επειδη ετσι σου γουσταρει ρε αδερφε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. October 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2008 Γινεται και φυσικα ειναι σχεση, αρκει να εχουν κι οι 2 θεληση κι οχι να βρισκονται π.χ. μια φορα το διμηνο ή να στελνουν ενα τυπικο μηνυμα την μερα...αυτο προφανως και δεν ειναι σχεση. Προσωπικα το εχω κανει και το προσπαθουσα να μην φθαρει η σχεση λογω της αποστασης. Βεβαια εξαρταται απο πολλες παραμετρους οπως π.χ. απο το αν η αποσταση ειναι κατι μονιμο ή οχι κ.α. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. October 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2008 Από μακριά κι αγαπημένοι. Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vintersorg Δημ. October 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2008 αυτο το thread είναι σαν να ξεθάφτηκε επίτηδες τώρα απο το 2003 για να μου υπενθυμίσει την κατάσταση στην οποία βρίσκομαι αυτές τις 3 τελευταίες μέρες...τουλάχιστον με παρηγορεί οτι οι περισσότεροι θεωρούν,πιστεύω απο εμπειρία, πως μια τέτοια σχέση είναι καταδικασμένη.Σχέση που κυριολεκτικά θα κρατιώταν απο μία-δύο συναντήσεις το δίμηνο και μηνύματα στο κινητό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. October 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2008 Όχι.. Αν τους χωρίζουν εκατοντάδες χιλιόμετρα τότε τί να το κάνεις? Βασικά είναι πολύ γενικό το ερώτημα.. είναι ανάλογα τις περιστάσεις, την απόσταση το πώς ήταν τα πράγματα, τί προοπτικές υπάρχουν κλπ..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotetsi Δημ. October 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2008 Η απόσταση στην αγάπη είναι σαν τον άνεμο στη φωτιά: τη μικρή φωτιά τη σβήνει, τη μεγάλη τη δυναμώνει. Παράθεση :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. October 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2008 9 μηνες αντεξα....Αθηνα-Κομοτηνη Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. October 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2008 Ειλικρινα δεν γινεται να υπαρξει σοβαρη και πραγματικη σχεση απο αποσταση.Δεν γινεται καποια στιμη ενας απο τους δυο θα κερατωσει τον αλλον,γιατι απλα δεν αντεχεις να βλεπεις τους παντες να ειναι ζευγαρια και η δικια σου κοπελα παραδειγμα να ειναι χιλιομετρα μακρια.Δεν υπαρχει εμπιστοσυνη.Εγω το περασα αυτο για 11μηνες και κατι και ηταν οτι χειροτερο.... Παράθεση 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. October 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2008 δεν θυμαμαι αν το εχω ξαναπει,αλλα υπαρχει μια σημαντικη λεπτομερεια για ποσο καιρο θα υφισταται η αποσταση αν ειναι παντοτινη,τοτε οκ,δεν μπορω να πω κατι γιατι δεν μου εχει τυχει.αλλα δυσκολα τα πραγματα αν ειναι προσωρινη η αποσταση(πχ.λογω σπουδων ή εστω το φανταρικο) τοτε ειναι προσπελασιμο εμποδιο.εκτος αν καποια/ος απο εδω με το που παει φανταρος ο νεος,χωριζει.(κι αυτο αποσταση ειναι) ειχα προσωρινη αποσταση σε σχεση μου.εκανα υπομονη κι εγω κι αυτος και τωρα ειμαστε μια χαρα! υγ.περιμενω τον μαριο φιτ να επιβεβαιωσει τα οσα λεω περι αποστασης κτλ Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosnikaia Δημ. October 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2008 Εγώ νομίζω ότι δεν έχει σημασία, πόσο καιρό θα είναι το ζευγάρι σε απόσταση! Τα πάντα εξαρτώνται από το ίδιο το ζευγάρι! Στον στρατό, που λες FREAK είχα μια σειρούλα που (η δικιά του, τον) χώρισε γι' αυτό τον λόγο! Δεν ήθελε να τον περιμένει! Το παλικάρι ήταν χάλια, γιατί την σχέση τους την έβλεπε σοβαρά και είχε κάτι σχέδια για όταν θα απολυόταν... :( Αλλά η κοπελιά δεν ήθελε να περιμένει... Γι' αυτό λέω ότι δεν έχει σημασία η διάρκεια! Άλλες σχέσεις αντέχουν χρόνια μακρυά. Άλλες δεν αντέχουν ούτε μήνες (εβδομάδες, μέρες)... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
n_wildgirl Δημ. October 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2008 Δεν υπαρχει σχεση εξ αποστασεως. Αυτο δεν ειναι σχεση. Ειναι η συνηθεια να μιλανε συνεχεια στο τηλεφωνο. Οι ολοκληρωμενες σχεσεις ειναι απο κοντα παντα. Οταν ζεις τον αλλο σε ολες του τις φασεις και τον "πονας", τοτε ειναι σχεση. +1 Δε θα μπορουσα να το εκφρασω καλυτερα! :happy: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts