Jump to content

Huawei P9

ταξιδιωτης22
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 2,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

quick charging έχει το κινητό; Διαβάζω διάφορα στο ιντερνετ

Ο φορτιστής που το παρέλαβα είναι 5V 2Α και 9V 2A που θα πει (νομίζω) ότι φορτίζει γρήγορα αλλά εμένα η πρώτη φόρτιση από 7% σε 100% κράτησε 3ώρες 25λεπτά. Επιλογή για "γρήγορη φόρτιση" δεν είδα κάπου

Edited by keysmith
από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith

Ψάχνοντας για νέο κινητό προσανατολιζόμουν στο P10 lite (4GB) όταν είδα ότι τα P9 είναι σχετικά κοντά σε τιμή - 50 ευρώ ακριβότερο.

Δεν ξέρω αν έχει ερωτηθεί στο thread αλλά διαβάζοντας για την συσκευή είδα ότι έχει πολύ υψηλή τιμή ακτινοβολίας (SAR).

http://www.devicespecifications.com/en/model-sar/13753b35

Από ότι διάβασα οι τιμές αυτές είναι οι μέγιστες που δίνουν τα κινητά, συχνά με ενεργοποιημένο wifi hotspot function και LTE.

Επίσης η ένταση διαφέρει ανάλογα την μπάντα στην οποία λειτουργεί το κινητό

Ξέρουμε τι ισχύει για το P9 σε Ελλάδα/Ευρώπη;

το p10 από το p9 έχει 100€ διαφορά όχι 50€ (στην Ελλάδα).

Το sar θα έλεγα να μην σε απασχολεί καθώς αφορά το μέγιστο (όχι το μέσο) και καθώς είναι κάτω από το πολύ χαμηλό όριο των 2 έτσι και αλλιώς και δεν νομίζω να ξέρεις κανέναν να έπαθε κάτι από ακτινοβολία κινητού.

Πιο ασφαλές είναι να μην κοιτάει κάποιος το κινητό του όταν οδηγεί ή περπατά παρά να τον νοιάζει το sar.

Y.Γ. αφού ενδιαφέρεσαι για p9 δες και το αδελφάκι hono 8 που έχει θήκη δώρο και υπέρυθρες (ir για να έχεις remote) ενώ λόγω καμπυλότητας στις γωνίες μπορεί να το βρεις και πιο μοντέρνο ως εμφάνιση με μείον (για μένα) το γυαλί στην πλάτη.

Αναφερόμουν στο P10 lite. Σχετικά με το Honor 8 βλέπω και κάποιες μικρές διαφορές στον επεξεργαστή, +1 GB RAM. Πέρα από αυτά έχει κάποια άλλη διαφορά;

Τώρα διάβασα και αυτό αλλά υποθέτω ότι είναι προσφορά που μόνο η Amazon κάνει και δεν θα την δούμε σε Ελληνικά ή Ευρωπαϊκά καταστήματα.

το p9 όπως και το Honor 8 όπως ανέφερες είναι κλάσης ανώτερο από το p10 lite
Nokia 6300--> Sony Xperia x10 Mini Pro--> Sony Xperia Mini Pro--> Sony Xperia Sole--> Huawei Ascend P1--> Honor 6--> Honor 8--> Honor V9-->Honor View 20

Καλησπέρα παιδιά, ξέρει κανείς καμία καλή εφαρμογή που να δουλεύει στο Huawei P9 lite Dual sim για αλλαγή γραμματοσειράς? Ρώτησα τη Huawei και μου είπε ότι το κινητό δεν διαθέτει τέτοια επιλογή στο κινητό οπότε ψάχνω καμία καλή εφαρμογή αλλά δεν ξέρω καμία καλή και αν κάνει για το κινητό μου. :confused::confused::confused:

Καλησπέρα παιδιά, ξέρει κανείς καμία καλή εφαρμογή που να δουλεύει στο Huawei P9 lite Dual sim για αλλαγή γραμματοσειράς? Ρώτησα τη Huawei και μου είπε ότι το κινητό δεν διαθέτει τέτοια επιλογή στο κινητό οπότε ψάχνω καμία καλή εφαρμογή αλλά δεν ξέρω καμία καλή και αν κάνει για το κινητό μου. :confused::confused::confused:

Εδώ όμως δεν είναι το thread του p9 lite αλλά του p9 (σκέτο). Γιατί δεν το ρωτάς στο σωστό thread. :O

Εδώ όμως δεν είναι το thread του p9 lite αλλά του p9 (σκέτο). Γιατί δεν το ρωτάς στο σωστό thread. :O

Το έκανα απλά το έγραψα και εδώ μήπως και κάποιος που ξέρει το δει εδώ και όχι στο άλλο.

Το έκανα απλά το έγραψα και εδώ μήπως και κάποιος που ξέρει το δει εδώ και όχι στο άλλο.

Και για xiaomi ξέρουμε να αρχίσουμε να ρωτάμε και για αυτά; :lol:

Συγνώμη για το "αστείο" :O (καταλαβαίνω ότι είναι συγγενικά κινητά αν και αυτό αφορά μάλλον το emui shell και όχι το p9 ή p9 lite) αλλά εγώ ρώτησα ΑΝ τελικά αυτό το κινητό έχει επιβεβαιωμένα quick charge και απάντηση δεν έλαβα σε thread 100 σελίδων (!) :(

Εκ του google αντιλαμβάνομαι ότι δεν έχει τέτοιο πράγμα (quick charge) εκτός αν η γρήγορη φόρτιση ορίζεται κάπως αλλιώς από ότι την αντιλαμβάνομαι. Τελικά το ξεπέρασα γιατί αυτή η τεχνολογία κατηγορείται ότι "χαλάει" τις μπαταρίες.

Στο θέμα σου. Κάποια κομμάτια της γραμματοσειράς αλλάζουν αλλάζοντας "θέμα" (εφαρμογή "θέματα") αλλά όχι αυτή των μενου ή εικονιδίων. Αλλάζει επίσης το μέγεθός τους αν πας στο settings και γράψεις "γραμματοσειρά" θα δεις την επιλογή.

Και για xiaomi ξέρουμε να αρχίσουμε να ρωτάμε και για αυτά; :lol:

Συγνώμη για το "αστείο" :O (καταλαβαίνω ότι είναι συγγενικά κινητά αν και αυτό αφορά μάλλον το emui shell και όχι το p9 ή p9 lite) αλλά εγώ ρώτησα ΑΝ τελικά αυτό το κινητό έχει επιβεβαιωμένα quick charge και απάντηση δεν έλαβα σε thread 100 σελίδων (!) :(

Εκ του google αντιλαμβάνομαι ότι δεν έχει τέτοιο πράγμα (quick charge) εκτός αν η γρήγορη φόρτιση ορίζεται κάπως αλλιώς από ότι την αντιλαμβάνομαι. Τελικά το ξεπέρασα γιατί αυτή η τεχνολογία κατηγορείται ότι "χαλάει" τις μπαταρίες.

Στο θέμα σου. Κάποια κομμάτια της γραμματοσειράς αλλάζουν αλλάζοντας "θέμα" (εφαρμογή "θέματα") αλλά όχι αυτή των μενου ή εικονιδίων. Αλλάζει επίσης το μέγεθός τους αν πας στο settings και γράψεις "γραμματοσειρά" θα δεις την επιλογή.

Σε ευχαριστώ πολύ......για το quick charge εγώ δεν έχω δει καμία μεγάλη διαφορά με άλλα κινητά...άντε να πηγαίνει από το 10% στο 20% σε 10 λεπτά αντί 12 λεπτά σε άλλο κινητό (είχα χρονομετρήσει όταν το πήρα και δεν είδα καμία διαφορά με το παλιό μου κινητό (Samsung Galaxy J5) απλά είπα ένα τυχαίο παράδειγμα σε λεπτά).

Γειά χαρά σε όλους!

Μόλις σήμερα παρέλαβα και εγώ το Huawei P9.

Θα ήθελα να ρωτήσω τα εξής:

1) Θα γίνει κάποια αναβάθμιση σε Nougat; Το δικό μου αναβαθμίστηκε σε EMUI 4.1.1 τα πρώτα λεπτά χρήσης του και είμαι στο EVA-L09C432B182. Το ρωτάω γιατί θέλω να περάσω TWRP και στο site λέει ότι είναι για EMUI 5.x

2) Χρησιμοποιεί κάποιος κάποια custom ROM που να είναι λειτουργική; Αν ναι, ποιά;

Έχει ήδη δωθεί νουγκατ στο 9αρι, με emui 5.0. Αν δεν στην δείνει ΟΤΑ , τσεκαρε μέσω hicare.

Sent from my Samsung Galaxy Tab Pro, using Tapatalk.

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Και το HiSuite (σε windows pc) και το HiCare μου λένε ότι έχω την τελευταία επίσημη έκδοση...
Κάρτα SIM του έβαλες? Αν όχι βάλε και δοκίμασε ξανά.

Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk

The day is my enemy, the night my friend

Δυστυχώς δεν έχω το συγκεκριμένο μέγεθος SIM και δεν έχω βάλει ακόμα.

Θα ενημερώσω πάλι όταν δοκιμάσω και με SIM.

Ένα - ένα τα λέτε.

Βάλε σιμ και θα στην βγάλει κανονικά.

Sent from my Huawei P8, using Tapatalk.

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

εχετε αντιμετωπισει ποτε προβλημα με το wifi hotsopt η αλλη συσκευη που προσπαθει να συνδεθει μενει συνεχεια στην ληψη διευθυνσης ip

και δεν κανει τιποτα αλλο

Δυστυχώς δεν έχω το συγκεκριμένο μέγεθος SIM και δεν έχω βάλει ακόμα.

Θα ενημερώσω πάλι όταν δοκιμάσω και με SIM.

Όλα οκ με την SIM.

Αναβαθμίστηκε από C432B182 σε C432B383 και μετά σε C432B386.

Βλέπω ότι υπάρχει πολύ κίνηση στο xda τελευταία, και αυτό με χαροποιεί ακόμα περισσότερο για την επιλογή του συγκεκριμένου κινητού. :)

Ίσως κάτσω και εγώ να ασχοληθώ με RROS ή LineageOS. Σε AOSPA που βγάζουν roms, δεν μου γεμίζει το μάτι...

Καλησπέρα στη παρέα. Έχω μερικές ερωτήσεις

1. Αξίζει η αγορά του κινητού 1 χρόνο μετά τη κυκλοφορία του? Ενδιαφέρομαι για καλή κάμερα, και καλή μπαταρία κυρίως αλλά και γενικά ένα αξιοπρεπές σύνολο. (φαντάζομαι η απάντηση στην ερώτηση αυτή είναι ναι)

2. Θέλω dual sim αλλά μαθαίνω ότι δεν έχει κυκλοφορήσει Ελλάδα ή Ευρώπη, στα σκρουτζομαγαζα όμως υπάρχει τέτοιο κινητό, καλύπτει η εγγύηση στην Ελλάδα αν το αγοράσω? Γενικά αν είναι branded που διαβάζω εδώ είναι τόσο κακό?

3. Αν μάθω το imei από το σκρουτζομαγαζο μπορεί η αντιπροσωπεία να με καθοδηγήσει?

Ευχαριστώ.

Στάλθηκε από το SM-T585 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

http://www.artsforge.com/gallery_new/legends/morpheus_tn.jpg

M.O.R.P.H.E.U.S.: Mechanical Obedient Replicant Programmed for Hazardous Exploration and Ultimate Sabotage

1. ναι η κάμερά του είναι καλή (όχι η καλύτερη σε κινητό αλλά πολύ καλή) το βίντεο αποδεκτό (δεν έχει σταθεροποιητή)

2. Αν το δίκαρτο είναι EU λογικά θα το καλύπτει η εγγύηση. Αν όχι.. το μαγαζί (οπότε κοίτα να είναι παλιό και καταξιομένο και ας κάνει 10Ε παραπάνω)

3. Δεν ξέρω πως μπορεί να σε βοηθήσει.

4. δες το "αδελφάκι" του honor 8 dual sim(λενε eu) το οποίο είναι εμφανισιακά "διαφορετικό" γυάλινο/κεραμικό μπρος πίσω (είναι και μείον αυτό) αλλά με γωνίες πιο στρογκυλεμένες (που είναι τις μοδός) και έχει και IR που δεν έχει το p9. Σε σχέση με το δίκαρτο p9 είναι αρκετά πιο οικονομικό.

Edited by keysmith

Γεια σας, θα ήθελα να ρωτήσω ποιο είναι καλύτερο μιας και στο θέμα της τιμής είναι ίδια περίπου. Θα μου προτείνατε το huawei p9 ή το huawei p 10lite? Έχει διαφορά στην κάμερα ή στην ταχύτητα?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Καλημέρα. Θέλω να ρωτήσω αν έχει συναντήσει κανείς πρόβλημα με το WIFI και συγκεκριμένα τα saved networks. Ξαφνικά αποσυνδέεται απο το δίκτυο το οικιακό και στην καρτέλα WIFI δεν υπάρχει κανένα αποθηκευμένο δίκτυο & με σάρωση δεν βρίσκει τίποτα. Τι προτείνεται?

Καλημέρα. Θέλω να ρωτήσω αν έχει συναντήσει κανείς πρόβλημα με το WIFI και συγκεκριμένα τα saved networks. Ξαφνικά αποσυνδέεται απο το δίκτυο το οικιακό και στην καρτέλα WIFI δεν υπάρχει κανένα αποθηκευμένο δίκτυο & με σάρωση δεν βρίσκει τίποτα. Τι προτείνεται?

.. επανεκκίνηση το κινητό (ίσως και τον router) :cool:

• The title was changed to Huawei P9