nikos_adamo Δημ. December 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2016 Καλημερα θα πας Διαχιρηση κίνησης δεδομένων και πάνω δεξιά έχει ένα γραναζακι , και από εκεί έχει ρυθμίσεις .εχω παει εκει αλλα δεν βρηκα κατι.. εσυ το εχεις βρει;; Παράθεση Android Phone Model: Sony xperia X8 Google Nexus S GT-i9023 Galaxy S3 GT-i9300 Note 3 SM-N9005 Huawei P9 EVA-L09 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
f15 Δημ. December 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2016 εχω παει εκει αλλα δεν βρηκα κατι.. εσυ το εχεις βρει;; Κοιτα εκει που λεει ενφανιση ταχυτητσας διχτυού Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KoRnStyleZ Δημ. December 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2016 Κοιτα εκει που λεει ενφανιση ταχυτητσας διχτυού Ούτε εγώ το έχω βρει. Μήπως η έκδοση που έχεουμε δεν το έχει σαν feature? Προσωπικά έχω την B133 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_adamo Δημ. December 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2016 Ούτε εγώ το έχω βρει. Μήπως η έκδοση που έχεουμε δεν το έχει σαν feature? Προσωπικά έχω την B133την b140 εχω εγω.. της cosmote αλλα με καρτα wind. Δεν ξέρω αν παίζει ρολο.. Παράθεση Android Phone Model: Sony xperia X8 Google Nexus S GT-i9023 Galaxy S3 GT-i9300 Note 3 SM-N9005 Huawei P9 EVA-L09 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. December 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2016 (edited) Δεν είναι εκεί. Ρυθμίσεις, πίνακας ειδοποιησεων και μπάρα καταστασης, εμφάνιση ταχυτητας δικτύου. PS: Δεν ξέρω αν υπηρχε και σε παλιότερες εκδόσεις λειτουργικού. Την Β180 έχω και το έχει εκεί που έγραψα. Sent from my Galaxy Tab Pro using Tapatalk. Edited December 16, 2016 by fanatikos Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KoRnStyleZ Δημ. December 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2016 την b140 εχω εγω.. της cosmote αλλα με καρτα wind. Δεν ξέρω αν παίζει ρολο.. Χμμμ. Εγώ μόλις έλαβα ανανέωση σε B137. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. December 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2016 Παλιότερα το είχε σε παλιές εκδόσεις του Android 5 (δλδ p8/p8 lite κλπ) από το Android 6 και μετά αρκετά πράγματα τα έβγαλαν καθος θεωρούσαν ότι είναι πολύπλοκα και μπερδεύουν τον κόσμο (βλ ταχύτητα δυκτιου) κάποια τα εξαφάνισαν και τα έκαναν αυτόματα (βλ συγχώνευση δικτύου κλπ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dafly7 Δημ. December 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2016 Χμμμ. Εγώ μόλις έλαβα ανανέωση σε B137. Σε Vodafone branded Κ εμένα Μόλις μου ήρθε η 137 κ μην χειρότερα στην 7 Ν δούμε πότε θα πάμε.....ειδικά Εμείς με τα branded Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. December 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2016 Σε Vodafone branded Κ εμένα Μόλις μου ήρθε η 137 κ μην χειρότερα στην 7 Ν δούμε πότε θα πάμε.....ειδικά Εμείς με τα branded καλα branded παντα ηταν κολαση.... με το p8 καναμε debrand και ολα μελι γαλα οτι θελαμε καναμε με το p9 χιλιες φορες ενα 150 ευρω παραπανω παρα branded Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dafly7 Δημ. December 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2016 καλα branded παντα ηταν κολαση.... με το p8 καναμε debrand και ολα μελι γαλα οτι θελαμε καναμε με το p9 χιλιες φορες ενα 150 ευρω παραπανω παρα branded Έχεις απόλυτο δίκιο έκανα την παραγγελία βιαστικά κ ενώ Αλλά σάιτ αναφερόταν ότι είναι κάποιας εταιρίας αυτό δεν έγραφε Αλλά δεν ρώτησα κιόλας κ την πάτησα ελπίζω κάποια στιγμή να βγει Αλλιώς στο 10 θα προσέξω περισσότερο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. December 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2016 Έχεις απόλυτο δίκιο έκανα την παραγγελία βιαστικά κ ενώ Αλλά σάιτ αναφερόταν ότι είναι κάποιας εταιρίας αυτό δεν έγραφε Αλλά δεν ρώτησα κιόλας κ την πάτησα ελπίζω κάποια στιγμή να βγει Αλλιώς στο 10 θα προσέξω περισσότερο ειχα το p9 plus εφαγε day one root + debrand (το κλέψανε δυστυχώς) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. December 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2016 Α, το plus είχες? Δεν το είχα καταλάβει. Νόμιζα είχες το σκέτο p9. Να ρωτησω όμως κατι! Αν βάλεις ενα firmware απο άσχετο region και σου γυρίσει σε c900, αν στην συνέχεια του βάλεις ενα δικό του επιστρέφει κανονικά ή οχι? Το έχει κάνει κανεις? Sent from my Galaxy Tab Pro using Tapatalk. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KoRnStyleZ Δημ. December 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2016 Α, το plus είχες? Δεν το είχα καταλάβει. Νόμιζα είχες το σκέτο p9. Να ρωτησω όμως κατι! Αν βάλεις ενα firmware απο άσχετο region και σου γυρίσει σε c900, αν στην συνέχεια του βάλεις ενα δικό του επιστρέφει κανονικά ή οχι? Το έχει κάνει κανεις? Sent from my Galaxy Tab Pro using Tapatalk. Εγώ σκέφτηκα για λίγα λεπτά να το κάνω αλλά μετά φοβήθηκα μην γίνει καμία παπατιά και πάει στράφη το κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. December 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2016 Α, το plus είχες? Δεν το είχα καταλάβει. Νόμιζα είχες το σκέτο p9. Να ρωτησω όμως κατι! Αν βάλεις ενα firmware απο άσχετο region και σου γυρίσει σε c900, αν στην συνέχεια του βάλεις ενα δικό του επιστρέφει κανονικά ή οχι? Το έχει κάνει κανεις? Sent from my Galaxy Tab Pro using Tapatalk. δεν γυρναει ποτε πισω καθος χανει για παντα το cust file και ο μοναδικός τρόπος να το βαλεις πίσω ειναι ......root (για την ωρα μεχρι να γινει αν γινει leak ποτε το μικρο αρχειακη για flashing (οπος με το p8) btw ναι plus ειναι και κατα περιεργο τροπο αν και amoled δεν ειχα θεμα με δοτογραφιες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. December 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2016 OK, με έπεισες! Κάθομαι στ' αυγά μου! :) Sent from my Galaxy Tab Pro using Tapatalk. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. December 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2016 OK, με έπεισες! Κάθομαι στ' αυγά μου! :) Sent from my Galaxy Tab Pro using Tapatalk. εμενα ετσι και αλλιος δεν με εκαιγε (θελει δεν θελει arvato θα έπαιρνε την συσκευη αν παθεναι κατι... .. απο την αλλη lg δεν ειναι δεν παθαινουν τοσο απλα κατι) εσι κάτσε ήσυχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ziaba Δημ. December 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2016 ειχα το p9 plus εφαγε day one root + debrand (το κλέψανε δυστυχώς) Υπάρχουν και χειρότερα εγώ που δεν του έκανα ρουτ να το χαρώ στο full πρόσεχα μην χάσω την εγγύηση και στο τέλος μου το κλέψανε Παράθεση Xperiaλόγος Optimuλόγος Motoλόγος Μηλοφωνολόγος Ascendολόγος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio27 Δημ. December 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2016 Καλησπέρα παιδιά Μόλις το πήρα από wind. Εχει ενσωματωμενη ζελατινα ή εγώ δεν βλέπω καλά; :P Sent from my HTC 10 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bili_xatzi Δημ. December 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2016 εμενα δεν ειχε τιποτα απο κωτσοβολο Παράθεση sent from my huawei p9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. December 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2016 (edited) Εμένα είχε ζελατίνα αλλά ήταν χύμα μέσα στο κουτί. Δεν ηταν τοποθετημένη δηλαδή. Μ' αρέσει που υπάρχουν διάφορες version! Σε άλλους δεν υπήρχε καθόλου, σε άλλους ήταν μέσα στο κουτί (όπως εμένα) και σε άλλους ήταν ήδη τοποθετημένη! Ο,τι να 'ναι! Sent from my Galaxy Tab Pro, using Tapatalk. Edited December 22, 2016 by fanatikos Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio27 Δημ. December 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2016 Όντως τελικά τοποθετημένη ζελατίνα έχει. Έβγαζες το πρώτο πλαστικό που κάλυπτε όλο το κινητό και μετά είχε ένα ακόμα να βγάλεις κι έμενε η ζελατίνα πάνω. Ωραία κίνηση από Huawei. Καμία θήκη έχετε να προτείνετε; Θέλω να καλύπτει πίσω και περιμετρικά το κινητό και να προεξέχει λίγο ώστε να υπάρχει μια κάποια προστασία για την οθόνη σε πτώσεις. Sent from my HTC 10 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. December 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2016 http://www.ebay.com/itm/152364625840 Εξαιρετική. Και ο πωλητής είναι απο εδώ! Sent from my Galaxy Tab Pro, using Tapatalk. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agripnovatraxi Δημ. December 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2016 https://www.skroutz.gr/s/9508022/Spigen-Rugged-Armor-Black-Huawei-P9.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lad Δημ. December 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2016 καλησπερα...λεω να παρω το Ρ9 το Ζ2 που ειχα τα εφτυσε.ακουω ομως πως δεν εχει καλη ενταση στο ακουστικο κατα την διαρκεια της κλησης.επισης η καμερα ειναι υπερεκτιμημενη ειδικα στο βιντεο και γενικα στο θεμα μουσικη ειναι πισω και σαν ενταση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KoRnStyleZ Δημ. December 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2016 καλησπερα...λεω να παρω το Ρ9 το Ζ2 που ειχα τα εφτυσε.ακουω ομως πως δεν εχει καλη ενταση στο ακουστικο κατα την διαρκεια της κλησης.επισης η καμερα ειναι υπερεκτιμημενη ειδικα στο βιντεο και γενικα στο θεμα μουσικη ειναι πισω και σαν ενταση. Εκτός από τη κάμερα στο θέμα βίντεο σε όλα τα άλλα που έιπες θα διαφωνήσω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts