lifeowner771 Δημ. June 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2016 Το viral τι είναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. June 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2016 Το viral τι είναι; Βάλε το firetube (YouTube της Amazon) θα βολευτείς άπειρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. June 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2016 Το viral τι είναι; player για το yt αλλά από ότι είδα ο developer το έχει παρατήσει. Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lifeowner771 Δημ. June 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2016 Κατέβασα το firetube αλλά από ότι βλέπω δεν υποστηρίζει favourites. Όταν βρω χρόνο θα δω μήπως βρω κάτι καλύτερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. June 1, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2016 Τελικά το πήρα κι εγώ σήμερα το τηλέφωνο. Στάλθηκε από το EVA-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. June 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2016 Ερώτηση προς τους τυχερούς κατόχους. Η ηχογράφηση κλήσης σας λειτουργεί κανονικά, ακόμα και με bluetooth? Παλιότερα είχαν θέμα τα HUAWEI με αυτή τη λειτουργία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. June 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2016 και ας αλλάξει κάποιος mod τον τίτλο, το κινητό κυκλοφορεί πλεον κανονικά παντού:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dreamw Δημ. June 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2016 Τελικά το πήρα κι εγώ σήμερα το τηλέφωνο. Στάλθηκε από το EVA-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εδώ και δύο σελίδες ζητάμε πολλοί για μία φωτογραφία σε χαμηλό φωτισμό ή έστω μια φωτογραφία, αφού το πήρες και εσύ κάνε το καλό μήπως το αποφασίσω και γώ, τρώγομαι βλέπεις Παράθεση -> HTC Touch Cruise->Nokia 5310 ->HTC Desire ->LG optimus 4x ->Sony Xperia P -> HTC OneX-> iphone 4s -> Galaxy S4 -> lumina 1020 + Honor 6 -> Lumia 1020 + Meizu MX4 -> LG G4-> Galaxy S7 -> Galaxy S7 + Lumia950 -> Galaxy S7 + Nexus 5x -> HTC 10 -> S7Edge -> P20Pro -> S10 -> iPhone11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. June 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2016 Δεν τρωγεσαι μόνον εσύ! :) Sent from my Galaxy Tab Pro using Tapatalk! Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ekontax Δημ. June 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2016 Καμία φώτο θα ανεβάσετε τελικά ρε παιδιά να δούμε τι ψάρια πιάνει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lifeowner771 Δημ. June 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2016 Στο auto τραβηγμενες, χωρις να εχω πειραξει τιποτα. Δεν με τρελαινουν. http://s33.postimg.org/bauqx6ezz/IMG_20160601_175955.jpg http://s33.postimg.org/am0b3nc6n/IMG_20160601_175959.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. June 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2016 (edited) Στο auto τραβηγμενες, χωρις να εχω πειραξει τιποτα. Δεν με τρελαινουν. http://s33.postimg.org/bauqx6ezz/IMG_20160601_175955.jpg http://s33.postimg.org/am0b3nc6n/IMG_20160601_175959.jpg ολο το ζούμι ειναι στο manual με κατάλληλες ρυθμίσεις (καλά και εσύ βρήκες τι να βγάλεις κόντρα με φως...) Κατέβασα το firetube αλλά από ότι βλέπω δεν υποστηρίζει favourites. Όταν βρω χρόνο θα δω μήπως βρω κάτι καλύτερο. OGYouTube κάνει την δουλειά του (απλά δεν ξερω αν λειτουργει χωρίς root) Ερώτηση προς τους τυχερούς κατόχους. Η ηχογράφηση κλήσης σας λειτουργεί κανονικά, ακόμα και με bluetooth? Παλιότερα είχαν θέμα τα HUAWEI με αυτή τη λειτουργία απο οτι ξέρω android δεν επιτρέπει καταγραφή κλήσεων (βάση αμερικάνικου και ευρωπαϊκού νόμου και μόνο με root γινόταν κατι το οποίο έκανε καλή δουλειά) Edited June 1, 2016 by egodemis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lifeowner771 Δημ. June 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2016 ολο το ζούμι ειναι στο manual με κατάλληλες ρυθμίσεις (καλά και εσύ βρήκες τι να βγάλεις κόντρα με φως...) OGYouTube κάνει την δουλειά του (απλά δεν ξερω αν λειτουργει χωρίς root) απο οτι ξέρω android δεν επιτρέπει καταγραφή κλήσεων (βάση αμερικάνικου και ευρωπαϊκού νόμου και μόνο με root γινόταν κατι το οποίο έκανε καλή δουλειά) Eιναι η πρωτη φωτογραφια τοπιου που εχω τραβηξει με το Huawei. Και αυτη τη τραβηξα στο τσακ μπαμ γιατι επρεπε να φυγω. Ισως ειναι πρωτη φωρα που μου εχει τυχει να εχω αργησει τοσο πολυ να βγαλω φωτογραφιες με τηλεφωνο. :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. June 1, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2016 Μία πρώτη,όχι με χαμηλό φωτισμό. https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160601/afe6643c30eebfba085cd775d5f641b2.jpg Στάλθηκε από το EVA-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. June 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2016 απο οτι ξέρω android δεν επιτρέπει καταγραφή κλήσεων (βάση αμερικάνικου και ευρωπαϊκού νόμου και μόνο με root γινόταν κατι το οποίο έκανε καλή δουλειά) Οι περισσότερες συσκευές κάνουν εγγραφή κλήσης χωρίς να απαιτείται root. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. June 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2016 Οι περισσότερες συσκευές κάνουν εγγραφή κλήσης χωρίς να απαιτείται root. σωστή εννοούσα οχι loopback :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. June 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2016 (edited) Παιδιά αν μπορείτε τις φωτό ανεβαστε τις μέσω flickr γιατί έτσι όπως έχουν ανέβει είναι δράμα η ποιότητα. EDIT: Και εδώ που τα λέμε, ένας μοντ ή ν' αλλάξει το όνομα του τοπικ ή να φτιάξει το επίσημο γιατί έχει κυκλοφορήσει το κινητό και επίσημα! Sent from my Galaxy Tab Pro using Tapatalk! Edited June 1, 2016 by fanatikos Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. June 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2016 Στο auto τραβηγμενες, χωρις να εχω πειραξει τιποτα. Δεν με τρελαινουν. ] Αν θέλεις ανέβαζε τες στο flickr για να φαίνονται στη μέγιστη ανάλυση.. και οταν βρεις χρόνο τράβα μερικές πιο δύσκολες. εκ πρώτης όψεως δεν είναι κατι το ιδαιτερο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. June 2, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2016 καποιες φωτογραφιες,οχι τιποτα σπουδαιο ως εκθεμα,απλες δοκιμες. https://flic.kr/s/aHskxAQBQr Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. June 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2016 σωστή εννοούσα οχι loopback :) Όπως και να έχει, τόσα χρόνια οι συσκευές που είχα ηχογραφούσαν μια χαρά τις συνομιλίες σε ικανοποιητική έως πολύ καλή ποιότητα, χωρίς root. Γίνεται το ίδιο και με το P9; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. June 2, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2016 (edited) Μα καλά,δεν υπάρχει ρύθμισή να εξαφανίζονται τα navigation buttons? Επίσης,gsam battery monitor, δε παίζει σωστά,δεν αλλάζει το notification icon στην status bar οπως επίσης δε παίζει και το phono. Στάλθηκε από το EVA-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited June 2, 2016 by ταξιδιωτης22 Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. June 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2016 Μα καλά,δεν υπάρχει ρύθμισή να εξαφανίζονται τα navigation buttons? Επίσης,gsam battery monitor, δε παίζει σωστά,δεν αλλάζει το notification icon στην status bar οπως επίσης δε παίζει και το phono. Στάλθηκε από το EVA-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Στο Ρ8 μπορείς να κάνεις αυτό για τα buttons: Είναι δοκιμασμένο ότι δουλεύει και στο EMUI 4. Δεν ξέρω αν δουλεύει και στο Ρ9 αλλά λογικά θα πρέπει αφού και αυτό EMUI 4 είναι. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lifeowner771 Δημ. June 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2016 Oριστε μερικες που εβγαλα με οτι βρηκα προχειρο. Ελπιζω το ΣΚ, να εχω την ευκαιρια να βγαλω καμια της προκοπης :lol: https://www.flickr.com/gp/126842123@N08/46fpSi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. June 2, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2016 (edited) Στο Ρ8 μπορείς να κάνεις αυτό για τα buttons: Είναι δοκιμασμένο ότι δουλεύει και στο EMUI 4. Δεν ξέρω αν δουλεύει και στο Ρ9 αλλά λογικά θα πρέπει αφού και αυτό EMUI 4 είναι. Είναι στα ιταλικά και δε καταλαβαίνω κάτι πού κάνει πού δείχνει την οθόνη. το αιωρούμενο πλήκτρο το έκανα αλλά τίποτα. Edit,το touch plus δεν υπάρχει στην 6. Στάλθηκε από το EVA-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited June 2, 2016 by ταξιδιωτης22 Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agid Δημ. June 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2016 Ωραιο το UI και το τηλεφωνο αλλα 549 για Χαουουει?? Ποτε θα πεσει? Παράθεση Take five.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts