mplip Δημ. March 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2005 Μην είστε βιαστικοί.... Εξάλλου φετος ΔΕ παμε για πρωτιά. Απλά για την καλύτερη θέση που μπορούμε.... Η Παπαρίζου ακόμη και αν δεν κάνει πολλά πράγματα, αυτή η εμφάνιση θα την ωφελήσει αρκετά στη μετέπειτα καριέρα της... Πάντως να σας πώ κάτι ? Πέρυσι ΠΟΛΛΑ τραγούδια ήταν απίθανα...φέτος μιλάμε για πλήρη απογόητευση... Ως τώρα το δικό μας ξεχωρίζει σαν τη μύγα μες το γάλα... Φρικτοί συνδυασμοί εκτός απο κανα 2 που κάτι μου έκαναν σαν ακούσματα... Για αυτό σας λέω...Ας περιμένουμε λίιιιιιιιιγο ακόμη και βλέπουμε... :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billyavl Δημ. March 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2005 Εγω πιστεύω ότι θα πάμε καλά γιατι το τραγούδι συνδιάζει και το σύγχρονο αλλα και το παλιό... Εσάς δεν σας θυμίζει κάτι το τραγούδι ? Εμένα μου φένεται γνωστή μελωδία... http://img141.imageshack.us/img141/6228/myphonefgjc4.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis13 Δημ. March 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2005 Τι τυχη μπορει να εχουμε απεναντι στους alcazaar? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jane_butterfly Δημ. March 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2005 θεώ να πιστευω πως η ολλανδεζα, που λες και βλεπεις την γουιτνει αυτοπροσωπως :X ,δεν θα παει καλα.... πάντως τα κομματια των αλλων χωρων δεν λένε και κατι , αυτο ειναι θετικο ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killing_you2 Δημ. March 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2005 Wirelessly posted (Nokia6630/1.0 (3.45.113) SymbianOS/8.0 Series60/2.6 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1) Τι τυχη μπορει να εχουμε απεναντι στους alcazaar? Μόνο ένα τραγούδι τους ξέρω.Το "this is the world we living" ξέρεις εσυ κανένα άλλο τραγούδι τους;; πάντως θεωρώ μεγάλο πλεονέκτημα το ότι έχουμε Σουηδέζα παρουσιάστρια και τραγουδίστρια.Όσο να'ναι παίζει σημαντικό ρόλο.Οι σκανδιναβικές χώρες θα ψηφίσουν δαγκωτό ελλάδα.;) The "unwired" revolution began... _http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john_vla Δημ. March 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2005 Ας έκλεινες τα ηχεία κι εσύ βρε παιδί μου :lol: Δε μπορούσα γιατί το έβαλε ο φίλος μου να το ακούσει και ήμουνα μπροστά :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menelia Δημ. March 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2005 Πιστεύω ότι θα πάρουμε την δεύτερη ή την τρίτη θέση,αλλά έχω και μια ελπίδα για την πρώτη (αλλά πρέπει να ακούσω τα τραγούδια των άλλων χωρών)...δεν θα με χάλαγε πάντως να πάρουμε την πρώτη θέση. ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΙΣ ΚΑΚΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ... ΠΙΝΩ... ...ΚΑΠΝΙΖΩ... ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ... ΕΧΩ ΜΠΛΕΞΕΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. March 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2005 Πιστεύω ότι θα πάρουμε την δεύτερη ή την τρίτη θέση,αλλά έχω και μια ελπίδα για την πρώτη (αλλά πρέπει να ακούσω τα τραγούδια των άλλων χωρών)...δεν θα με χάλαγε πάντως να πάρουμε την πρώτη θέση. Πιστεύεις ότι θα πάρουμε τη 2η ή τη 3η θέση χωρίς να έχεις ακούσεις τα τραγούδια των άλλων χωρών; Pretty cool. :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panospc Δημ. March 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2005 Πάντως στο forum του http://www.esctoday.com που είναι ένα από τα δημοφιλέστερα ψηφίζουν διάφοροι χρήστες η Ελλάδα είναι πρώτη και μάλιστα με διαφορά αυτή τη στιγμή. 1. GREECE: 467 points (F) (=) 2. SLOVENIA: 354 points (SF) (=) 3. MALTA: 339 points (F) (=) 4. ISRAEL: 294 points (SF) (=) 5. ALBANIA: 268 points (F) (=) 6. THE NETHERLANDS: 250 points (SF) (+2) 7. FYR MACEDONIA: 249 points (SF) (=) 8. RUSSIA: 228 points (F) (+2) 9. ANDORRA: 217 points (SF) (+4) 10. CYPRUS: 212 points (F) (+2) Έχω την εντύπωση ότι κάτι του λείπει αυτού του τραγουδιού. Ελπίζω η τελική ενορχήστρωση να καλύτερη και ποιο ξεσηκωτική από αυτή που είναι τώρα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menelia Δημ. March 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2005 Πιστεύεις ότι θα πάρουμε τη 2η ή τη 3η θέση χωρίς να έχεις ακούσεις τα τραγούδια των άλλων χωρών; Pretty cool. :cool: και με το Σάκη το ίδιο πίστευα και πήραμε την τρίτη θέση... ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΙΣ ΚΑΚΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ... ΠΙΝΩ... ...ΚΑΠΝΙΖΩ... ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ... ΕΧΩ ΜΠΛΕΞΕΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. March 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2005 5. ALBANIA: 268 points (F) (=) ... Θα κάνω εμετό με της αλβανίας...αυτή τσιρίζει χειρότερα και απο τη Βανδή... ακου 5ο..... :mad: :X :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris79 Δημ. March 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2005 Βρε παιδια που τα εχετε ακουσει τα τραγουδια των αλλων χωρων να τα ακουσω κι εγω ο αμοιρος? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jane_butterfly Δημ. March 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2005 Βρε παιδια που τα εχετε ακουσει τα τραγουδια των αλλων χωρων να τα ακουσω κι εγω ο αμοιρος?http://www.eurovision.gr kai αλλα τόσα sites :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BASSstarlet Δημ. March 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2005 Το μόνο ενδιαφέρον στην γυρωβίζιον,είναι τα ξεκατινιάσματα και οι αναλύσεις σε περίπτωση που η Παπαπιλάφι πιάσει κακή θέση. :lol: :lol: :lol: :w00t: :w00t: :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. March 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2005 Wirelessly posted (Nokia6630/1.0 (3.45.113) SymbianOS/8.0 Series60/2.6 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1) Μόνο ένα τραγούδι τους ξέρω.Το "this is the world we living" ξέρεις εσυ κανένα άλλο τραγούδι τους;; :X Ελπίζω να σε κάλυψα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIB Δημ. March 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2005 i slovenia tha to parei malon! exei poly piotiko kai kalo tragoudi ektws an pesei treli diplomatia kai proo8isi tou komatiou tis elladas, kai to paroume emeis! :) (afto to hey! pou fonazete sto tragoudi mas, sto backround einai apesio kai mou 8imizei xamilou epipedou tragoudia tou 80) :mad: So this is how liberty dies, with thunderous applause Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. March 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2005 :X Ελπίζω να σε κάλυψα. Oι Αlcazar τελικά μείνανε απέξω απο το final, απο ότι είδα, για δεύτερη φορά. Στο τελικό πήγανε 4 τραγούδια, εκτός των Alcazar με το Alcastar. (πράγμα που σαφώς είναι προς όφελος μας....) :O :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
resurection_boy Δημ. March 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2005 Λοιπον, παρολο που εμενα στην σουηδια περσι δεν εχω καταλαβει το συστιμα αλλα απο οτι εχω καταλαβει μεσα απο το site της σουηδικης τηλεωρασης οι παρακατω ειναι υποψιφιει για μια δευτερη ευκερια.ενας απο αυτους θα ξαναμπει στον διαγωνισμο και μαζι με τους υπολιπους διαγωνιζομενους θα διαγωνιστουν για το πιος θα εκπροσοπισει την σουηδια Alcazar Linda Bengtzing Josefine Nilsson Cameron Cartio NaNa Lagaylia Fraiser Mathias Holmgren Katrina & The Nameless EDIT:Ψαχνοντας λιγο περισοτερο στο site βρικα οτι οι Alcazar πανε στον τελικο (οπος αποφασισε ο σουηδικος λαος σημερα) και μαζι τους πανε Nanne Grönvall-debutanten Caroline αλλα και αλοι που δεν καταφερα να βρω στο χαλια οργανομενο site της σουηδικης τηλεωρασης. απο αλλες χωρες δεν χερω τι κατευενει Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. March 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2005 Και εγώ μόλις είδα ότι κάτι έγινε βασικά και μπήκανε τελικά οι alcazar. Ωχ....... :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIB Δημ. March 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2005 Πάντως στο forum του http://www.esctoday.com που είναι ένα από τα δημοφιλέστερα ψηφίζουν διάφοροι χρήστες η Ελλάδα είναι πρώτη και μάλιστα με διαφορά αυτή τη στιγμή. . sto site afto http://www.worldatlas.com/webimage/countrys/europe/mk.htm deite pws onomazoun tin FYROM! (prototipo 8a mou peite) episeis leei afta: ...was once the Kingdom of Macedon, ruled by Alexander the Great eimai periergos stin diorganosi pws 8a onomasoun ta skopia (idika meta apo ta diafora gegonota) elpizw na min dimiourgi8ei kamia entasi kai na tin onomasoun F.Y.R.O.MACEDONIA opws kai stis tourkias tin diorganosi an 8imame kala :wacko: So this is how liberty dies, with thunderous applause Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
resurection_boy Δημ. March 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2005 λοιπον οι 10 πιθανοι αντιπαλοι απο την σουηδια ειναι οι εξης 1. Martin Stenmarck "Las Vegas" 2. Linda Bengtzing "Alla flickor" 3. Nordman "Ödet var min väg" 4. Shirley Clamp "Att älska dig" 5. Sanne Salomonsen 6. Caroline Wennegren "A Different Kind Of Love" 7. Alcazar "Alcastar" 8. Jimmy Jansson "Vi kan gunga" 9. Fredrik Kempe och Sanna Nielsen "Du och jag mot världen" 10. Nanne Grönvall "Håll om mig" παντος απο τους τιτλους των τραγουδιον δεν μου ακουγονται καλα τραγουδια Μποριτε να δειτε τα βιντεο και να ακουσετε τα τραγουδια στο σιτε που εχει παρακατω. εγω βαριεμαι και εχω ακουσει μονο τον Αlcazar. Κινδονος το γ@μιμενο. http://svt.se/svt/jsp/Crosslink.jsp?ramfile=&wmfile=&filepath=&d=27495&dep=27821&isbroad=false&isclipinfo=false ΥΓ: Πατηστε στο σιμιο που λεει Titta på bidraget (διπλα στην καμερα) κατω απο καθε τραγουδι για να το δειτε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nio1975 Δημ. March 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2005 Πολλή αισιοδοξία ρε παιδιά άκου πρώτη θέση από 4η έως 6η το βλέπω!! Υπογραφή εκτός ορίων. 420Χ150 και 16Κ μέγιστο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. March 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2005 Pos mporo na akoyso to tragoydi ths EUROVISION;Exei vgei to VIDEOCLIP; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. March 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2005 Pos mporo na akoyso to tragoydi ths EUROVISION;Exei vgei to VIDEOCLIP; Τώρα γυρίζεται...το είπαν και στις ειδήσεις του Star.. :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. March 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2005 Τώρα γυρίζεται...το είπαν και στις ειδήσεις του Star.. :X Α αφού το είπε στο Star είναι εγγύηση. :lol: Γιατί εκεί στο STAR κάνουν ρεπορτάζ... :yahoo: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts