annie_ Δημ. March 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2009 Παιδιά τα Πλατανάκια στο Πανόραμα (Θεσσαλονίκη), ξέρετε αν έχουν κόσμο αυτήν την εποχή? Σαν μαγαζί και από φαγητό τι λέει? Και αν γνωρίζετε, από τιμές θεωρείται ακριβό? Σκεφτόμαστε να πάμε την Κυριακή το μεσημερι.. Παράθεση anniesworld.eu Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. May 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2009 καποια προταση για αφυτο χαλκιδικης? ευχαριστω! Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris21 Δημ. May 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2009 καποια προταση για αφυτο χαλκιδικης? ευχαριστω! ωραιο φαγητο(προσωπικη αποψη) εχει μια ταβερνα που βρισκεται πανω στον κεντρικο δρομο στο δεξι σου χερι λιγο πριν φτασεις στο φαναρι για να στριψεις για κασσανδρα.ειναι μετα απο τα βενζιναδικα shell. ονομα δεν θυμαμαι (δεν ξερω αν εχει κιολας ). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Woca Δημ. May 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2009 Στο εξωτερικό το κινέζικο φαγητό θεωρείται πιο πολύ ως fast food ενώ στην Ελλάδα το πλασάρουν ως πιο κυριλέ. Είναι πολύ λίγα τα κυριλέ ασιάτικα μαγαζια έξω.. Για κινέζικο στην Αθήνα τουλάχιστον ένας είναι ο προορισμός: Far East. Ιδιαίτερα στο Ψυχικό και στην Αγ. Παρασκευή που έχω πάει έχω μείνει απόλυτα ευχαριστημένος. Εκπληκτικές γεύσεις, πολύ καλό service, και πάρα πολύ καλές τιμές και στα δύο, όπως και στα άλλα της αλυσίδας φαντάζομαι. Επίσης πολύ καλό σουβλάκι έφαγα τώρα την τελευταία φορά που είχα κατέβει Ελλάδα στο Kebab-ji, στο Athens Heart στην Πειραιώς. Το κεμπάπ τους απλά τέλειο, τα άλλα δεν τα έχω δοκιμάσει που έχουν, αλλά μου φάνηκε πάρα πολύ καθαρό και προσεγμένο μαγαζί.. Γενικότερα πάντως εκεί το Athens Heart δεν έχει πιάσει και πάρα πολύ μου φαίνεται, ενώ όσον αφορά στο φαγητό τουλάχιστον που συζητάμε εδώ, έχει ωραία μαγαζιά.. Παράθεση http://i39.tinypic.com/ojjlzk.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cute_eyes Δημ. May 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2009 Επίσης πολύ καλό σουβλάκι έφαγα τώρα την τελευταία φορά που είχα κατέβει Ελλάδα στο Kebab-ji, στο Athens Heart στην Πειραιώς. Το κεμπάπ τους απλά τέλειο, τα άλλα δεν τα έχω δοκιμάσει που έχουν, αλλά μου φάνηκε πάρα πολύ καθαρό και προσεγμένο μαγαζί.. πριν απο κατι μηνες ειχα παει σαββατο βραδυ(κατα τις 9) με παρεα να τσιμπήσουμε κατι καθομαστε και ειμαστε ετοιμοι να παραγγείλουμε ερχεται ο σερβιτορος και μας λεει:''να σας ενημερωσω οτι το κεμπαπ τελειωσε εχουμε μονο κοτοπουλο''..ωστόσο στα υπολοιπα τραπεζια κανεις δεν καθοταν!!! σαββατο βραδυ->9 και κατι η ωρα->κεμπαπατζιδικο->τελειωσε το κεμπαπ!!!lame.......:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. May 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2009 ωραιο φαγητο(προσωπικη αποψη) εχει μια ταβερνα που βρισκεται πανω στον κεντρικο δρομο στο δεξι σου χερι λιγο πριν φτασεις στο φαναρι για να στριψεις για κασσανδρα.ειναι μετα απο τα βενζιναδικα shell. ονομα δεν θυμαμαι (δεν ξερω αν εχει κιολας ). τελικα καθισαμε στα "γλαρακια" που ειναι τερμα κατω,διπλα απο το πουντα(καφε) πολυ καλο φαγητο,καλο σερβις,νορμαλ τιμες ενδεικτικα αναφερω πως φαγαμε μισο κιλο γαριδες ψητες(απο τις τεραστιες)μυδια σαγανακι,καλαμαρακια,σαλατα χωριατικη,ουζο,2κοκα κολες,χταποδι ψητο και πληρωσαμε 70ε! Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. May 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2009 ρε καρντασια τι επαθε ο prassas???? τρίτη συνεχόμενη φορά που παραγγέλνω κ ο γύρος είναι άθλιος...εχει μειώσει κ την ποιότητα κ την ποιότητα...κρίμα...στην 4η καίγεται... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. May 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2009 ανεβασε τιμες,αθλιο ντελιβερι πια(30+ λεπτα) μικροτερη ποσοτητα,συχνα οι πιτες ειναι καμενες.. καποτε στις μεριδες εβαζε και κανα μινι βαζακι παπρικα..τα εκοψε και αυτα! Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. May 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2009 ανεβασε τιμες,αθλιο ντελιβερι πια(30+ λεπτα) μικροτερη ποσοτητα,συχνα οι πιτες ειναι καμενες.. καποτε στις μεριδες εβαζε και κανα μινι βαζακι παπρικα..τα εκοψε και αυτα! σωστα αυτο ξεχασα να το αναφερω...η τηλεφωνητρια μου ειπε 30 λεπτα κ εκανε περιπου ολοκληρο το ημιχρονο του παο-παοκ....δεν ξερω γιατι χαλασε ετσι.... θα του δωσω αλλη μια ευκαιρια κ μετα μακης κ γυραδικο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. May 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2009 σωστα αυτο ξεχασα να το αναφερω...η τηλεφωνητρια μου ειπε 30 λεπτα κ εκανε περιπου ολοκληρο το ημιχρονο του παο-παοκ....δεν ξερω γιατι χαλασε ετσι.... θα του δωσω αλλη μια ευκαιρια κ μετα μακης κ γυραδικο. Αυτό στην Τούμπα(άνω νομίζω) λες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. May 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2009 Αυτό στην Τούμπα(άνω νομίζω) λες; ναι φιλε μου αυτο στην λαμπρακη... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. May 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2009 ναι φιλε μου αυτο στην λαμπρακη... Αρκετά καλό :D. 2-3 φορές που έχω φάει από κει μου άρεσε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djuan1988 Δημ. May 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2009 ρε καρντασια τι επαθε ο prassas???? τρίτη συνεχόμενη φορά που παραγγέλνω κ ο γύρος είναι άθλιος...εχει μειώσει κ την ποιότητα κ την ποιότητα...κρίμα...στην 4η καίγεται... Τώρα χάλασε; Πραγματικά σιχαίνομαι να φάω από εκεί καθώς νομίζω ότι μυρίζει ο γύρος πάρα πολύ άσχημα και επίσης βγάζει τεράστιες ποσότητες λαδιού... Παράθεση مفاجأة Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. May 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2009 Για μια περιοδο πραγματικα εβγαζε πολυ λαδι.. βελτιωθηκε μετα και ειχε φτασει να ειναι απο τα κορυφαια γυραδικα. απο τον καιρο που εκανε ανακαινιση και μετα,δε ξερω χαλασε πολυ.. Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. May 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2009 προτεινετε μερικα καλα γυραδικα εκτος μακη,γυραδικο κ γιωτη υπαρχει τπτ αλλο που να αξιζει στην ανατολικη θεσσαλονικη παντα... :cool: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. May 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2009 o γιωτης απο τοτε που αλλαξε το αφεντικο εχει γινει σαβουρομαγαζο. για γυρο κοτοπουλο δοκιμασε φινα κοτα-αν και ειναι χαριλαου- βασικα ανοιξε ενα καινουριο κλεανθους με παπαναστασιου, πιατσα λεγεται και εχει γυραδικο και μπουγατσα..2 σε 1 αν το δοκιμασεις πες μου και μενα εντυπωσεις! Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. May 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2009 Ανατολικη οχι...αλλα αν πας προς κεντρο Γιοκ Μπαλικ στην Εθν. Αμυνης. Μη περιμενεις ποσοτητα Τουμπας αλλα το φαγητο που τρως χωνευται εντος της ημερας. Αν δεν θελουμε γυρο τοτε νομιζω οτι η καλυτερη επιλογη ειναι τα γοριλακια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djuan1988 Δημ. May 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2009 Το γιοκ μπαλίκ είναι ίσως ένα από τα τρία καλύτερα μαγαζιά στη θεσσαλονίκη, αλλά η εξυπηρέτησή τους είναι "κάπως". Συγκεκριμένα δείχνουν μια αδιαφορία για να πάρουν τη παραγγελία σου, δεν ξέρω βέβαια, ίσως είναι και η ιδέα μου. Παράθεση مفاجأة Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris21 Δημ. May 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2009 και εγω την ιδια ιδεα εχω για το γιοκ μπαλικ. σε κοιτανε που περιμενεις να παραγγειλεις κ ειναι σαν να αδιαφορουν. λες κ δεν τους νοιαζει.:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. May 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2009 Προσωπικα νομιζω οτι "πουλανε" αυτο το στυλ το πολλα βαρυ..:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. May 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2009 o γιωτης απο τοτε που αλλαξε το αφεντικο εχει γινει σαβουρομαγαζο. για γυρο κοτοπουλο δοκιμασε φινα κοτα-αν και ειναι χαριλαου- βασικα ανοιξε ενα καινουριο κλεανθους με παπαναστασιου, πιατσα λεγεται και εχει γυραδικο και μπουγατσα..2 σε 1 αν το δοκιμασεις πες μου και μενα εντυπωσεις! αυτο που λες το εχω δει που ανοιξε αλα δεν εχω φαει ακομα κατι.....που θα μου παει θα το δοκιμασω αργα η γρηγορα.... ξερει κανενας αν φερνει το food plaza στην τουμπα??? η ζηταω πολλα??? :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. May 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2009 food plaza (Καλαμαριά) αξίζει; Όλοι γι αυτό μου λένε αλλά δν έχω δοκιμάσει ακόμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. May 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2009 Έχει ωραίο γύρο εκεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. June 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2009 Καμιά κρεπερί στην Καλαμαριά έχετε να προτείνετε; thnx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. June 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2009 το πλαζα ειναι παρα μα παρα πολυ ωραιο αλλα δεν φερνει τουμπα. τισ τελευταιεσ φορεσ που πηρα απο τον πρασσα οντωσ ο γυροσ του μυριζε απο ασχημα εωσ παρα πολυ ασχημα. κ το ντελιβερι του ειναι μακραν το χειροτερο. ο γιωτησ,που ανεκαθεν ενασ το ειχε το μαγαζι κ δεν εχει αλλαξει ιδιοκτησια τουλαχιστον τα 15 τελευταια χρονια που πηγαινω στο μαγαζι, εχει σταθερα την ιδια πολυ καλη ποιοτητα κ ποσοτητα γυρου. ειναι all time classic, κ το ντελιβερι του ειναι απο καλο εωσ παρα πολυ καλο. αυτο που για μενα ειναι απιστευτο ειναι τα γοριλακια. το καλυτερο σουβλακι που εχω φαει ποτε κ μακραν η καλυτερη καλοψημενη πανσετα. αν ηταν λιγο πιο μεγαλο το μαγαζι κ λιγο καλυτερο το ντελιβερι του θα ηταν κορυφαιο. τετοια πανσετα ομωσ δεν βρισκεισ πουθενα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts