filipdent Δημ. May 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2018 Ναι και μάλιστα για κάθε εφαρμογή ξεχωριστά. Μπορείς να έχεις preview στα μηνύματα, να μην έχεις στο messenger κτλ. Στα mail ειδικά να έχεις preview για τον ένα λογαριασμό email (πχ επαγγελματικό) και να μην έχεις για τον άλλο (προσωπικό). Επίσης μπορείς να επιλέξεις να έχεις preview πάντα, ποτέ, ή όταν είναι ξεκλείδωτο το τηλέφωνο. Καλημερα.πιο πολύ με ενδιαφέρει να τα κάνω αυτά με κλειδωμένο τηλ. Παντως σε ευχαριστω πολύ για τον χρόνο σου. Παράθεση Iphone SE 32gb space grey,HUAWEI P SMART Z,iPad Pro 12,9 2017 64 GB,CAT S60 with FLIR,IPAD MINI 5 2019 64gb gray. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matersci Δημ. May 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2018 πιο πολύ με ενδιαφέρει να τα κάνω αυτά με κλειδωμένο τηλ. Για κλειδωμένο μιλάω και εγώ. πχ Όπως το έχω: το ημερολόγιο δείχνει μόνο το όνομα του event και την ώρα, το mail δείχνει τον αποστολέα αλλά όχι preview από το μήνυμα. Το whatsapp δεν λέει ούτε καν από ποιον είναι το μήνυμα ενώ το messenger δείχνει μόνο ποιος το έστειλε. Κανένα δεν έχει preview όμως Ενώ στα μηνύματα το έχω ανοικτό και βγάζει και αποστολέα και preview. Σε όλα τα παραπάνω, με swipe μπορώ να δω ολόκληρο το μήνυμα αφού φυσικά ξεκλειδώσω το τηλέφωνο. Όποιος λέει ότι μπορείς να τα δεις όλα, μάλλον δεν έχει δει τις ρυθμίσεις :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. May 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2018 Αν έχεις κωδικό κλειδώματος η εάν δεν έχεις παίζει σημαντικό ρόλο Εγώ δεν έχω κωδικό κλειδώματος και μου εμφανίζει παρά πολλές πληροφορίες σε κθε εφαρμογή Προφανώς ο φίλος από πάνω για να μην του εμφανίζει μάλλον έχει βάλει κωδικό στην συσκευή η Touch ID και λοιπά Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filipdent Δημ. May 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2018 Για κλειδωμένο μιλάω και εγώ. πχ Όπως το έχω: το ημερολόγιο δείχνει μόνο το όνομα του event και την ώρα, το mail δείχνει τον αποστολέα αλλά όχι preview από το μήνυμα. Το whatsapp δεν λέει ούτε καν από ποιον είναι το μήνυμα ενώ το messenger δείχνει μόνο ποιος το έστειλε. Κανένα δεν έχει preview όμως Ενώ στα μηνύματα το έχω ανοικτό και βγάζει και αποστολέα και preview. Σε όλα τα παραπάνω, με swipe μπορώ να δω ολόκληρο το μήνυμα αφού φυσικά ξεκλειδώσω το τηλέφωνο. Όποιος λέει ότι μπορείς να τα δεις όλα, μάλλον δεν έχει δει τις ρυθμίσεις :) ωραια.στην δευτερη περιπτωση στα sms μπορεις,χωρις να ξεκλειδωσεις την συσκευη να απαντησεις στο sms με sms; και επιπλεον σε αναπαντητη με swipe με κλειδωμενο τηλ,μπορεις να απαντησεις με κληση; Παράθεση Iphone SE 32gb space grey,HUAWEI P SMART Z,iPad Pro 12,9 2017 64 GB,CAT S60 with FLIR,IPAD MINI 5 2019 64gb gray. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matersci Δημ. May 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2018 Αν έχεις κωδικό κλειδώματος η εάν δεν έχεις παίζει σημαντικό ρόλο Εγώ δεν έχω κωδικό κλειδώματος και μου εμφανίζει παρά πολλές πληροφορίες σε κθε εφαρμογή Προφανώς ο φίλος από πάνω για να μην του εμφανίζει μάλλον έχει βάλει κωδικό στην συσκευή η Touch ID και λοιπά Δεν έχει σχέση αυτό. Ξαναλέω, μπορείς να επιλέξεις ανά εφαρμογή τι θα δείχνει. Μπορείς να κόψεις τα previews ακόμα και όταν το τηλέφωνο είναι ξεκλείδωτο, άρα δεν έχει σχέση ο κωδικός. Αν δεν θες να δείχνει πληροφορίες πχ για το viber μπες στις ρυθμίσεις του viber και κόψε τα previews στις ειδοποιήσεις. ωραια.στην δευτερη περιπτωση στα sms μπορεις,χωρις να ξεκλειδωσεις την συσκευη να απαντησεις στο sms με sms; και επιπλεον σε αναπαντητη με swipe με κλειδωμενο τηλ,μπορεις να απαντησεις με κληση; Αναπάντητη ναι, μπορείς. Στο μήνυμα δεν φεύγει η απάντηση αν δεν ξεκλειδώσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filipdent Δημ. May 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2018 Δεν έχει σχέση αυτό. Ξαναλέω, μπορείς να επιλέξεις ανά εφαρμογή τι θα δείχνει. Μπορείς να κόψεις τα previews ακόμα και όταν το τηλέφωνο είναι ξεκλείδωτο, άρα δεν έχει σχέση ο κωδικός. Αν δεν θες να δείχνει πληροφορίες πχ για το viber μπες στις ρυθμίσεις του viber και κόψε τα previews στις ειδοποιήσεις. Αναπάντητη ναι, μπορείς. Στο μήνυμα δεν φεύγει η απάντηση αν δεν ξεκλειδώσεις. σε ευχαριστω και παλι. μολις πριν μπηκε και η παραγγελια iphone se space gray 32gb και περιμενω να ερθει. Παράθεση Iphone SE 32gb space grey,HUAWEI P SMART Z,iPad Pro 12,9 2017 64 GB,CAT S60 with FLIR,IPAD MINI 5 2019 64gb gray. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos7440 Δημ. May 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2018 Καλησπέρα παιδιά, μιας και σκέφτομαι κι εγώ να πάρω ένα se 32αρι καινούριο, ποια είναι η άποψη σας, θα συνεχίσει να παίρνει αναβαθμίσεις από την Apple για την επόμενη διετία? Το θέμα των αναβαθμίσεων με ενδιαφέρει πολύ... Σας ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matersci Δημ. May 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2018 Με βάση την προηγούμενη πολιτική της apple, το θεωρώ πολύ πιθανό, αν όχι σίγουρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. May 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2018 Νομίζω πως τα χρήματα αυτά είναι πολλά για συσκευή τέτοια Πλέον η τεχνολογία έχει αλλάξει επίπεδο Με 300€ παίρνει κανένας πολύ ανώτερη συσκευή Εγώ δεν θα τα έδινα Για iPhone καινούργιο από 7αρι και κάτω νομίζω πλέον πως δεν αξίζει Σίγουρα το χρηματικό είναι για τους περισσότερους το κυριότερο αλλά και τα 300€ για συσκευή με λίγα πράγματα από 5s και λίγα από 6s νομίζω είναι πολλά Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matersci Δημ. May 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2018 Από 5s έχει μόνο μέγεθος και σχήμα. Κατά τα άλλα είναι 6s. Ο λόγος που το πήρα, ένα χρόνο πριν, είναι το μέγεθος. Στην κατηγορία αυτή είναι ακόμα και τώρα μονόδρομος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filipdent Δημ. May 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2018 (edited) μόλις τελείωσα το στήσιμο. λοιπόν ιδανικό μέγεθος στο χέρι τέλος.κοβουν οι γωνιές αλλά περιμένω την θήκη της spigen και όλα καλά.μου έκανε εντύπωση ποσό γρήγορα κατέβηκαν οι εφαρμογές την μια πίσω από την άλλη (vdsl 50mbs).ζεσταθηκε απλά και δεν ζεματησε.κατασκευαστικα όλα καλά κάμερα,ηχείο,μικρόφωνο,οθόνη όλα καλά.απεγκατεστησα αρκετά και ο χώρος που καταλάμβανε το σύστημα χωρίς εφαρμογές ήταν νομίζω 5gb. μπορώ να απαντήσω σε ανταπάντηση απλά πατώντας στην κλειδωμένη οθόνη,πάνω στην ειδοποίηση και στο αναπάντητο sms,σέρνω αριστερά την ειδοποίηση και βγαίνει η προβολή από την οποία πατάω και απαντώ στο sms. γενικά όλα καλά,λείπουν κάποια από το android όπως led και ήχος ειδοποίησης,file manager αλλά το ήθελα για τηλέφωνο και τα υπόλοιπα θα τα κάνω με το ipad mini 4 και σε android με το samsung tab s2 2016. το μονο θεμα που εχω ειναι οτι οταν με καλουν και η κληση πηγαινει στο bluetooth του αυτοκινητου,δεν τους ακουω ενω εγω οταν καλω απο το bt του αυτοκινητου ακουγομαι και ακουω τελεια.ισως καποια ασυμβατοτητα. Edited May 26, 2018 by filipdent Παράθεση Iphone SE 32gb space grey,HUAWEI P SMART Z,iPad Pro 12,9 2017 64 GB,CAT S60 with FLIR,IPAD MINI 5 2019 64gb gray. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlosdr Δημ. May 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2018 μόλις τελείωσα το στήσιμο. λοιπόν ιδανικό μέγεθος στο χέρι τέλος.κοβουν οι γωνιές αλλά περιμένω την θήκη της spigen και όλα καλά.μου έκανε εντύπωση ποσό γρήγορα κατέβηκαν οι εφαρμογές την μια πίσω από την άλλη (vdsl 50mbs).ζεσταθηκε απλά και δεν ζεματησε.κατασκευαστικα όλα καλά κάμερα,ηχείο,μικρόφωνο,οθόνη όλα καλά.απεγκατεστησα αρκετά και ο χώρος που καταλάμβανε το σύστημα χωρίς εφαρμογές ήταν νομίζω 5gb. μπορώ να απαντήσω σε ανταπάντηση απλά πατώντας στην κλειδωμένη οθόνη,πάνω στην ειδοποίηση και στο αναπάντητο sms,σέρνω αριστερά την ειδοποίηση και βγαίνει η προβολή από την οποία πατάω και απαντώ στο sms. γενικά όλα καλά,λείπουν κάποια από το android όπως led και ήχος ειδοποίησης,file manager αλλά το ήθελα για τηλέφωνο και τα υπόλοιπα θα τα κάνω με το ipad mini 4 και σε android με το samsung tab s2 2016. το μονο θεμα που εχω ειναι οτι οταν με καλουν και η κληση πηγαινει στο bluetooth του αυτοκινητου,δεν τους ακουω ενω εγω οταν καλω απο το bt του αυτοκινητου ακουγομαι και ακουω τελεια.ισως καποια ασυμβατοτητα. Καλορίζικο Πρόλαβες και πήρες μια άριστη και βολική συσκευή . Από ότι διαβαζω τα επόμενα iPhone θα είναι σε παντοφλέ μέγεθος Κάνεις τα πάντα και ότι θέλεις πιο εύκολα από το Android Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filipdent Δημ. May 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2018 και το πιο σημαντικο, 0.72 τιμη sar στο κεφαλι ισως η χαμηλοτερη τιμη σε iphone. Παράθεση Iphone SE 32gb space grey,HUAWEI P SMART Z,iPad Pro 12,9 2017 64 GB,CAT S60 with FLIR,IPAD MINI 5 2019 64gb gray. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. May 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2018 Επανέρχομαι μετα απο πολυυυ καιρό,μονο για τα παιδιά που είδα που ψάχνονται για κάτι καινούριο και βολικό..Επειδή είχα και το SE..η πρόταση μου λοιπόν για μη παντόφλα είναι σαφώς Xiaomi Redmi 4x (Global Version) Αν εξαιρέσεις την κάμερα,σε ολα τα άλλα δε τίθεται σύγκριση καν για κανένα λογο..Έχεις ολα τα απαραίτητα hardware+τα extra του MIUI που δε τα βρίσκεις ουτε σε αλλα android!Και μπαταρια 4000mah να ξεχνας να το φορτιζεις.Και ολα αυτα σε 5 ιντσες με ενα πολυ κομψο,λεπτο και βολικό κινητακι με μονο 130€ ! Πραγματικά δε βρισκω 1 λογο να παρει καποιος πλεον το SE.Αν εισαι μονο apple fun boy και θες ενα βολικό τσεπάτο κινητο με μια αξιοπρεπή καμερα,ναι παρ'το!και παρ'ολη τη μικρη του μπαταρία,θα σου βγαλει τη μερα σίγουρα!Αν εισαι android fun boy μη πας για κανένα μα κανενααα λογο σε αυτό και γενικά ios... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelos321 Δημ. May 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2018 Μα είμαστε apple fun εννοείται Μας αρέσει το iOS Σε ευχαριστούμε για την πρόταση σου αλλά δεν νομίζω να την χρειαστεί κάποιος εδώ μέσα Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. May 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2018 Επανέρχομαι μετα απο πολυυυ καιρό,μονο για τα παιδιά που είδα που ψάχνονται για κάτι καινούριο και βολικό..Επειδή είχα και το SE..η πρόταση μου λοιπόν για μη παντόφλα είναι σαφώς Xiaomi Redmi 4x (Global Version) Αν εξαιρέσεις την κάμερα,σε ολα τα άλλα δε τίθεται σύγκριση καν για κανένα λογο..Έχεις ολα τα απαραίτητα hardware+τα extra του MIUI που δε τα βρίσκεις ουτε σε αλλα android!Και μπαταρια 4000mah να ξεχνας να το φορτιζεις.Και ολα αυτα σε 5 ιντσες με ενα πολυ κομψο,λεπτο και βολικό κινητακι με μονο 130€ ! Πραγματικά δε βρισκω 1 λογο να παρει καποιος πλεον το SE.Αν εισαι μονο apple fun boy και θες ενα βολικό τσεπάτο κινητο με μια αξιοπρεπή καμερα,ναι παρ'το!και παρ'ολη τη μικρη του μπαταρία,θα σου βγαλει τη μερα σίγουρα!Αν εισαι android fun boy μη πας για κανένα μα κανενααα λογο σε αυτό και γενικά ios... Μην επανέρχεσαι δεν θελουμε τέτοια βοήθεια Μην πω για την χάλια οθόνη ξεπλυμένη της συσκευής που προτείνεις Μόνο μπαταρία έχει καλή τίποτα άλλο Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. May 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2018 Μην επανέρχεσαι δεν θελουμε τέτοια βοήθεια Μην πω για την χάλια οθόνη ξεπλυμένη της συσκευής που προτείνεις Μόνο μπαταρία έχει καλή τίποτα άλλο Ακριβώς. Κάμερα τριτοκοσμική. Security updates από πέρσι. Παλιά έκδοση Android κολλημένη εκεί για πάντα. Οθόνη σκοτεινή στον ήλιο. Ποιότητα ήχου από τα Lidl (στην έξοδο ακουστικών αναφέρομαι). Για κλήσεις, email και κανένα social είναι οκ, αρκεί να μη βγάζεις φωτο από εκείνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
couros1 Δημ. May 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2018 ελεος ρε παιδια! συγκρινεται redmi 4x με το se??!!! αυτο μετα παο λιγο αμα το ζορισεις το πετας στο τοιχο και φυσικα ξεχνας οτι εχεις καμερα! εδω βρισκεις το se 32gb 180-190 ευρω σε τελεια κατασταση και μιλαμε για χιαομι?!! το se σπερνει και σημερα σε ολα! τρενο παει! και η καμερα και το βιντεο αντε γεια!! το fhd 60 fps που τραβαει δεν το βρισκεις ουτε σε ναυαρχιδες ανδροιντ 700 ευρω!!!! το κινητακι σημερα μεταχειρισμενο ειναι οτι καλυτερο μπορει να παρει κανεις αν δεν το νοιαζει η μεγαλη οθονη! και σε τιμη σκοτωμα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. May 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2018 μιλάει για οθόνη ποιος ακριβως;;;για αναβαθμίσεις;;για συνολικό πακέτο;ας ξεκινησει η apple απο τα βασικα οπως T9 στον dialer και μιλάμε μετά..μεχρι και το 4χ ειναι πιο ολοκληρωμενο σαν συνολο απο το SE Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. May 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2018 μιλάει για οθόνη ποιος ακριβως;;;για αναβαθμίσεις;;για συνολικό πακέτο;ας ξεκινησει η apple απο τα βασικα οπως T9 στον dialer και μιλάμε μετά..μεχρι και το 4χ ειναι πιο ολοκληρωμενο σαν συνολο απο το SE Από όσο θυμάμαι έχεις φάει αποκλεισμό κι άλλες φορές Μην παίζεις πάλι με την φλόγα Έχεις να πεις κάτι για την συσκευή; Συγκρίσεις και παρόμοια γίνονται σε αλλά νήματα. Μπες εκεί και γράψε ότι σου καπνίσει και μην ανησυχείς δεν πρόκειται να ασχοληθεί και κανείς με αυτά που λες Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
couros1 Δημ. May 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2018 παιδια εχει δοκιμασει κανεις το FiLMiC Pro για βιντεοσκοπηση? το κανει ακομα καλυτερο απο τη μανισια?γιατι ειδα κατι βιντεο cinematic και επαθα πλακα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. May 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2018 μιλάει για οθόνη ποιος ακριβως;;;για αναβαθμίσεις;;για συνολικό πακέτο;ας ξεκινησει η apple απο τα βασικα οπως T9 στον dialer και μιλάμε μετά..μεχρι και το 4χ ειναι πιο ολοκληρωμενο σαν συνολο απο το SE Ξεχασες το Bluetooth και τον file manager. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrStavr Δημ. May 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2018 Καλησπέρα! Το iPhone SE υποστηρίζει LTE όμως πιάνω μόνο 4G. Μπορείτε να μου πείτε τον λόγο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. May 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2018 Καλησπέρα! Το iPhone SE υποστηρίζει LTE όμως πιάνω μόνο 4G. Μπορείτε να μου πείτε τον λόγο; 4G=LTE.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrStavr Δημ. May 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2018 4G=LTE.... Εχχχ...δηλαδή και στο Android που γράφει LTE+ στην ουσία είναι 4G σε εμάς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts