manfles Δημ. April 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2017 S7 edge. 4G : συνέχεια ανοιχτό Wifi : συνέχεια ανοιχτό Οθόνη : αυτόματο Βράδυ 23:00-06:00 σε airplane mode AOD : ανενεργό. Μπλέ φωτισμός : ενεργοποιημένος ανάλογα με την ανατολή-δύση. Πάροχος : Cosmote εταιρικό. FB, Messenger, Viber, WhatsApp, εγκατεστημένα και συνήθως ανοιχτά. Γενικά ότι εφαρμογή ανοίξω δεν την κλείνω μέχρι το βράδυ που πάω για νάνι οπου τις κλείνω όλες μαζί. [/url] ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ! Y.Γ φίλε halo...ετοίμαζα το πόστ και είδα το πρόβλημά σου...πραγματικά σκέφτηκα πολύ για να το ανεβάσω...ΔΕΝ το κάνω για να σε τσιγκλίσω...αλήθεια! :( Φίλε, πέσε και σε μένα που δεν ξέρω, τι κάνει ο Μπλέ φωτισμός?. Σε ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. April 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2017 Φίλε, πέσε και σε μένα που δεν ξέρω, τι κάνει ο Μπλέ φωτισμός?. Σε ευχαριστώ. Με απλά λόγια βοηθάει να μη κουράζονται τα μάτια στο σκοτάδι. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. April 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2017 Με απλά λόγια βοηθάει να μη κουράζονται τα μάτια στο σκοτάδι. οντως? μια φορα το δοκιμασα και ζαλιστικα. Βεβαια δεν ξερω αν ειναι μονο για κειμενο ή για ολα, γιατι αν θες να βγαλεις φωτο, να δεις FB και browsing, ισως να μην βολευει. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. April 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2017 (edited) οντως? μια φορα το δοκιμασα και ζαλιστικα. Βεβαια δεν ξερω αν ειναι μονο για κειμενο ή για ολα, γιατι αν θες να βγαλεις φωτο, να δεις FB και browsing, ισως να μην βολευει. Για διάβασμα είναι πολύ τζάμι. Την χρησιμοποιούσα πολύ στο iPhone. Αναντικατάστατη λειτουργία για μένα (και στον Mac). Έχει και ρύθμιση για αυτόματη ενεργοποίηση-απενεργοποίηση ανάλογα με ανατολή-δύση ηλίου... ή χειροκίνητα... ή σε ορισμένη απο την χρήστη ώρα. Σε φωτογραφίες κλπ εννοείται οτι αλλοιώνει τα χρώματα. Για ανάγνωση όμως στην μαυρίλα...είναι πολύ καλή λειτουργία. Edited April 7, 2017 by pavlidisc Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nfeel Δημ. April 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2017 Ένα μικρό update για τη μπαταρία, μετά από αρκετούς μήνες. Το s7 edge δείχνει ακόμα τα δόντια του μετά από αρκετούς κύκλους φόρτισης. Σήμερα είχα την ευκαιρία, μετά από πολύ καιρό, να το δουλέψω σε Wi-Fi το τηλέφωνο αποκλειστικά. Συνήθως δουλεύω καμία 11 ώρες τη μέρα με 4g τη συσκευή και το sot είναι γύρω στις 4 ώρες πάνω κάτω, όταν το βάζω για φόρτιση πριν κοιμηθώ. Σήμερα λοιπόν είχα την ευκαιρία για αποκλειστική Wi-Fi χρήση. Μεικτή χρήση, youtube, viber, fb, browsing, Tapatalk κλπ. Όλα ανοιχτά, συγχρονισμοί, φωτεινότητα στο 45%. Τα αποτελέσματα στο 54% μπαταρίας είναι 4 ώρες sot +. Με την ίδια χρήση και μέχρι να τελειώσει η μπαταρία εντελώς βγάζει πάνω από 8.30 ώρες sot. Γεγονός που επιβεβαιώνει αυτό που λέμε εδώ τόσο καιρό για τα data και το Wi-Fi. Επίσης έχει μεγάλη διαφορά στο sot αν αρχίσουμε να το χρησιμοποιούμε αμέσως μόλις το βγάλουμε από το φορτιστή η αν έχει κ καμία 17 ώρες σε stand by. Είχα αρχίσει να ανησυχώ λίγο γιατί όταν το είχα πρώτο πάρει κ το είχα δοκιμάσει σε Wi-Fi, είχα πιάσει και 9 ώρες sot. Τους τελευταίους μήνες όμως κ με σχεδόν καθόλου Wi-Fi, αποκλειστικά data, ήμουν στις 4 μαξ 5 ώρες sot. Παράθεση me > you Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. April 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2017 4-5 ώρες SOT με "αποκλειστικά" χρήση σε 4G είναι....μην το πεις ούτε του παπά! Γενικά το κινητό από απόδοση μπαταρίας είναι τρομερό. Αρκεί να στηθεί σωστά. from my S7 edge Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. April 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2017 4-5 ώρες SOT με "αποκλειστικά" χρήση σε 4G είναι....μην το πεις ούτε του παπά! Γενικά το κινητό από απόδοση μπαταρίας είναι τρομερό. Αρκεί να στηθεί σωστά. from my S7 edge Ακριβώς.! Μάθαμε τόσο καιρό σε αυτούς τους χρόνους και ότι λιγότερο δεν θα μας αρέσει. Ελπίζω το s8 plus να είναι πολύ κοντά σε αυτούς τους χρόνους. Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nfeel Δημ. April 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2017 Άρα οι 7+ ώρες που δίνει το phonearena στο s7 edge και το κατηγορούν όλοι σαν πληρωμένο site από τη Samsung, δεν είναι και τόσο εκτός.. Μία χαρά χρόνοι μου φαίνονται κ απόλυτα ρεαλιστικοί αφού τα test γίνονται σε video playback, browsing και τέτοια.. Παράθεση me > you Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. April 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2017 βγαζει περισσοτερη αναμονη και απο το mate 9! Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexpag Δημ. April 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2017 Οπότε να προτιμάμε για καλύτερη αυτονομία το wifi από τα δεδομένα (4g,3g); Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. April 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2017 Οπότε να προτιμάμε για καλύτερη αυτονομία το wifi από τα δεδομένα (4g,3g); Αυτό είναι δεδομένο. Ειδικά αν δεν έχεις και καλό σήμα 4g, η μπαταρία φεύγει νεράκι. Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. April 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2017 Οπότε να προτιμάμε για καλύτερη αυτονομία το wifi από τα δεδομένα (4g,3g); Κοίτα αν κάνει χρήση ελεύθερη του άγχους δλδ 4g/wifi μόνιμα ανοιχτά και ανάλογα που είσαι θα συνδέεται αυτόματα όπου και ότι είναι διαθέσιμο, αν έχεις τοποθεσία ανοιχτή και όλους τους συγχρονισμόυς δλδ να μην καθεσε και κλίσεις εφαρμογές κλπ να έχεις οθόνη αρκετά ψιλά το φως κλπ κοινός να κάνεις χρήση του κινητού χωρίς να σκέφτεσαι καθόλου τότε είναι θέμα να σου βγάλει 3 ώρες οθόνη... Από την άλλη αν θα κάτσεις και θα ασχολείσαι συνέχεια με κλείσε άνοιξε κλπ παίζει ν; βγάλεις και 8 ώρες οθόνη... (το ίδιο ισχύει στης περισσότερες ναυαρχιδες) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. April 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2017 Κοίτα αν κάνει χρήση ελεύθερη του άγχους δλδ 4g/wifi μόνιμα ανοιχτά και ανάλογα που είσαι θα συνδέεται αυτόματα όπου και ότι είναι διαθέσιμο, αν έχεις τοποθεσία ανοιχτή και όλους τους συγχρονισμόυς δλδ να μην καθεσε και κλίσεις εφαρμογές κλπ να έχεις οθόνη αρκετά ψιλά το φως κλπ κοινός να κάνεις χρήση του κινητού χωρίς να σκέφτεσαι καθόλου τότε είναι θέμα να σου βγάλει 3 ώρες οθόνη... Από την άλλη αν θα κάτσεις και θα ασχολείσαι συνέχεια με κλείσε άνοιξε κλπ παίζει ν; βγάλεις και 8 ώρες οθόνη... (το ίδιο ισχύει στης περισσότερες ναυαρχιδες) Εγώ με όλα ανοιχτά βγάζω 4 ώρες στις 2 ημέρες. Με data μόνο έχω κάνει τεστ και έβγαλα 2 μέρες με 5 ώρες και μια 1 ομιλία. Στις 3 δε νομίζω να μπορεί να πέσει σε μια μέρα και χωρίς πολλή ομιλία Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. April 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2017 Καλημέρα στην παρέα.. Έπειτα και με τη δοκιμή να αφήσω το τηλέφωνο χωρίς να εγκαταστήσω κάποια από τις εφαρμογές που έβαζα, παρατηρήθηκε το ίδιο φαινόμενο. Σε flight mode χθες βράδυ έχασε 22%. Πακέτο και smartec από βδομάδα. Θα κάνω φασαρία αυτή τη φορά. 3η φορά πηγαίνω για μπαταρία και 4η συνολικά. Screenshot_20170408-095559 by Vasilis Kafkias, on Flickr Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigoris_a Δημ. April 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2017 Καλημέρα στην παρέα.. Έπειτα και με τη δοκιμή να αφήσω το τηλέφωνο χωρίς να εγκαταστήσω κάποια από τις εφαρμογές που έβαζα, παρατηρήθηκε το ίδιο φαινόμενο. Σε flight mode χθες βράδυ έχασε 22%. Πακέτο και smartec από βδομάδα. Θα κάνω φασαρία αυτή τη φορά. 3η φορά πηγαίνω για μπαταρία και 4η συνολικά. Screenshot_20170408-095559 by Vasilis Kafkias, on Flickr Θα πρότεινα να πάρεις μια Αναφορά σφάλματος από τις ρυθμίσεις προγραμματιστή και να την φορτώσεις στο historian για να δεις τι γίνεται. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Η σιωπή είναι χρυσός :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. April 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2017 Καποιος σε καταραστηκε φιλε δεν εξηγείται αλλιώς. Μάλλον θα πρέπει να πας απο σέρβις παλι δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο. Ίσως είσαι μοναδική περίπτωση πάντως με τοσες επισκέψεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. April 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2017 Καλημέρα στην παρέα.. Έπειτα και με τη δοκιμή να αφήσω το τηλέφωνο χωρίς να εγκαταστήσω κάποια από τις εφαρμογές που έβαζα, παρατηρήθηκε το ίδιο φαινόμενο. Σε flight mode χθες βράδυ έχασε 22%. Πακέτο και smartec από βδομάδα. Θα κάνω φασαρία αυτή τη φορά. 3η φορά πηγαίνω για μπαταρία και 4η συνολικά. Screenshot_20170408-095559 by Vasilis Kafkias, on Flickr Όντως παράξενο. Πραγματικά θα ήθελα να την δοκιμάσω τη συσκευή σου 3 μέρες.. Είμαι πολύ περίεργος. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. April 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2017 Φίλε halo επειδή δεν παρακολουθουσα εντατικά το θέμα πριν λίγες μέρες, Ποια ρομ έχεις? Το θέμα πρέπει να είναι λογισμικό και όχι μπαταρία πχ. Δηλαδή και μπαταρία να σου αλλάξουν δεν νομίζω ότι θα σωθείς. Μήπως να δοκίμαζες να περάσεις BTU rom, να το αφήσεις να ενημερώσει τις προεγκατεστημενες εφαρμογές, και να το ελέγξεις? 3 διαφορετικά s7 edge έχω αλλάξει, όλα με btu, κανένα δεν είχε πρόβλημα. Πέραν του πρώτου όταν το πρώτο πήρα για ένα μικρό διάστημα. Μετά αν θυμάμαι καλά πέρασα btu άλλαξα την έκδοση υπηρεσιών Google play με νεότερη και κάποιες δοκιμές ακόμα και έστρωσε. Αυτό το πρώτο s7 edge υπάρχει ακόμα, 13 μήνες μετά, δεν ξανά δημηουργησε πρόβλημα. Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. April 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2017 Μπορεί να είναι θέμα πλακέτας παιδιά. Στο battery drain είναι και η πλακέτα υποψήφια. Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. April 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2017 Εγώ με όλα ανοιχτά βγάζω 4 ώρες στις 2 ημέρες. Με data μόνο έχω κάνει τεστ και έβγαλα 2 μέρες με 5 ώρες και μια 1 ομιλία. Στις 3 δε νομίζω να μπορεί να πέσει σε μια μέρα και χωρίς πολλή ομιλία Ομιλία δεν κάνει και πολλά browsing + 4g (εν κίνηση) + φως 90+ = οριακά 3 ώρες (και όχι μόνο στο s7e αλλά σχεδόν σε όλες της ναυαρχιδες) (μόνο κάνα j7 βγάζει καλούς χρόνους με αυτή την χρήση) ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλημέρα στην παρέα.. Έπειτα και με τη δοκιμή να αφήσω το τηλέφωνο χωρίς να εγκαταστήσω κάποια από τις εφαρμογές που έβαζα, παρατηρήθηκε το ίδιο φαινόμενο. Σε flight mode χθες βράδυ έχασε 22%. Πακέτο και smartec από βδομάδα. Θα κάνω φασαρία αυτή τη φορά. 3η φορά πηγαίνω για μπαταρία και 4η συνολικά. Screenshot_20170408-095559 by Vasilis Kafkias, on Flickr Σαν να έχει θέμα usb controller μυρίζομαι μάλλον πάει για μητρική Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. April 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2017 Και εγώ να πώ για μία φορά ακόμα οτι είναι απόλυτα ευχαριστημένος απο την μπαταρία. Με την χρήση που το κάνω έχω πάνω απο 5 ώρες SOT σε 2 ημέρες (έχω και screenshot σε προηγούμενες σελίδες). Εφαρμογές κλείνω μόνο το βράδυ. Ότι ανοίξει κατα την διάρκεια της ημέρας...άνοιξε. Δεν είναι πολλές όμως...καμιά 10-15 που όμως μέσα τους είναι FB,Twitter, Viber. Μία φορά (από τις ελάχιστες ημέρες που το έχω στην κατοχή μου) το χρησιμοποίησα μόνο με 4G-3G-H όλη την ημέρα. Και μάλιστα η διαδρομή ήταν Θεσσαλονίκη - Χαλκίδα (συνεχόμενες εναλλαγές δικτύου)... δουλειά κάνα 6-8 ώρες (ομιλία, φωτό, browsing...λίγο απ'όλα). Έφυγα 6 το πρωί με 95% και γύρισα στις 20:00 και είχα 40% μπαταρία. Ε...νομίζω οτι είναι ΥΠΕΡ αρκετά!. Δεν παίζω καθόλου παιχνίδια. Γενικά είναι μία συσκευή που την εμπιστεύομαι 1000% σε μπαταρία. Δεν σε κρεμάει ποτέ. Μόνο με το Rn3 pro είχα τόση σιγουριά (να φύγω το πρωί για πάνε έλα ταξίδι και να μην κουβαλήσω μαζί μου φορτιστή) αλλά εκείνο φορούσε Ελληνική rom που ήταν 3-4 τόνους πιο ελαφριά απο του S7. :p Ανοίγω Παρένθεση Και να πώ και κάτι ακόμα...να παινέψω το σπίτι μου δηλαδή... Μία πολύ σημαντική λεπτομέρεια του Android O (ίσως η πιο hot) είναι "η δυνατότητα να διαχειρίζεται την χρήση των εφαρμογών στο προσκήνιο την ώρα που χρησιμοποιούνται πολλαπλές εφαρμογές έτσι ώστε αυτές που μπορεί να έχετε ανοιχτές αλλά να μην χρησιμοποιείτε άμεσα να καταναλώνουν λιγότερη ενέργεια" Που σημαίνει οτι ανοίγεις εφαρμογές και...απλά δεν χρειάζεται να τις ξανακλείσεις για να κάνεις οικονομία στην μπαταρία. Απλά να αναφέρω οτι αυτή είναι μία δυνατότητα που η Apple ενσωμάτωσε στο 2010 (!!!!) στο iOS 4 (!!!!!) αλλά τότε που Android Power Users που σταλάκωναν τα πάντα στο διάβα τους έλεγαν ότι αυτό δεν είναι πραγματικό multitasking...:whistle: Αυτός είναι και ο λόγος που στα iPhone είτε έχεις 50 εφαρμογές ανοιχτές είτε τις έχεις κλειστές, η διαφορά στην διάρκεια στην μπαταρίας είναι ελάχιστη (ίσως και καθόλου γιατί στην επαναφορά εφαρμογής απο το παρασκήνιο ο επεξεργαστής δουλεύει πολύ λιγότερο απ'ότι όταν καλείτε να την ανοίξει εκ νέου) Εάν αυτό υλοποιηθεί σωστά (κρατάω μικρό καλάθι γιατί σε ένα τέτοιο εγχείρημα παίζουν σημαντικό ρόλο και οι εφαρμογές και δυστυχώς το Play Store είναι ανεξέλεγκτο) θα είναι πραγματικά ένα μεγάλο βήμα για το Android. Η MIUI προσπαθεί να κάνει κάτι παρόμοιο αλλά βλέπω οτι χαρακτηρίζεται απο τους Πάουερσ σαν "επιθετική" διαχείριση μνήμης. Πραγματικά μερικές φορές αδυνατώ να κατανοήσω το πώς αντιλαμβάνεται ο "τεχνολογικός" κόσμος κάποια πράγματα. Για μένα είναι ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ βήμα του Android, αρκεί να υλοποιηθεί σωστά έτσι ώστε να φέρει αποτέλεσμα. :clap: Κλείνω Παρένθεση Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. April 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2017 Ομιλία δεν κάνει και πολλά browsing + 4g (εν κίνηση) + φως 90+ = οριακά 3 ώρες (και όχι μόνο στο s7e αλλά σχεδόν σε όλες της ναυαρχιδες) (μόνο κάνα j7 βγάζει καλούς χρόνους με αυτή την χρήση) ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σαν να έχει θέμα usb controller μυρίζομαι μάλλον πάει για μητρική Δηλαδή με 3 ώρες χρήση θεωρείς ότι θα αδειάσει ? Δε λέω για gaming αλλά ούτε εσύ είπες κάτι τέτοιο. Μιλάω για χρήση με από όλα.. Η ομιλία φυσικά και ρίχνει αν μιλάς πολύ στους δρόμους. Εγω που μιλάω από 1 έως 3 ώρες στις 2 μέρες βλέπω 1 έως 2 ώρες λιγότερη οθόνη από ότι έβλεπα αν δεν μιλούσα καθόλου. Οσο για τις άλλες ναυαρχιδες, έχουν πολύ μικρότερη αυτονομία σχεδόν όλες έτσι και αλλιώς. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. April 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2017 Δηλαδή με 3 ώρες χρήση θεωρείς ότι θα αδειάσει ? Δε λέω για gaming αλλά ούτε εσύ είπες κάτι τέτοιο. Μιλάω για χρήση με από όλα.. Η ομιλία φυσικά και ρίχνει αν μιλάς πολύ στους δρόμους. Εγω που μιλάω από 1 έως 3 ώρες στις 2 μέρες βλέπω 1 έως 2 ώρες λιγότερη οθόνη από ότι έβλεπα αν δεν μιλούσα καθόλου. Οσο για τις άλλες ναυαρχιδες, έχουν πολύ μικρότερη αυτονομία σχεδόν όλες έτσι και αλλιώς. εχω κάνει χρίση τα εξής κινητά (πάνω από 1 μήνα) s7 edge με 4g + 85 90% το φως όλα ανοιχτά + συνδεδεμένο μόνιμα το miband ( χοντρικά το sot 3 ώρες 3 ώρες και 15 20 λεπτά ανάλογα με το τι σήμα είχα) mate 9 με 4g + 85 90% το φως όλα ανοιχτά + συνδεδεμένο μόνιμα το miband + καμία φορά το nfc (εχω κάρτα πάνω) ( χοντρικά το sot 3 ώρες 3 ώρες και 20 25 λεπτά ανάλογα με το τι σήμα είχα) (δλδ same shit) htc 10 με 4g + 85 90% το φως όλα ανοιχτά + συνδεδεμένο μόνιμα το miband ( χοντρικά το sot 3 ώρες ανάλογα με το τι σήμα είχα) lg g5 με 4g + 85 90% το φως όλα ανοιχτά + συνδεδεμένο μόνιμα το miband ( χοντρικά το sot 2 ώρες και 10 15 λεπτά ανάλογα με το τι σήμα είχα) είχα κάνει και ένα τεστακη με το j7 εκεί βάρεσα περίεργους χρόνους τύπου 5 ώρες και κάτι ... αλλά πέρα από την μπαταρια η συσκευη δεν λει και πολλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_dinamik Δημ. April 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2017 HTC 10 και s7 edge ίδιους χρόνους? Πολύ περίεργο αυτό Υπόλοιπο 28% μπαταρία με οθόνη 4:16 sot και 3ωρες κλήσεις με 4g αποκλειστικά (Facebook,Instagram,Chrome και κάτι φωτογραφίες) . Σήμα όλη μέρα φουλ όμως το LTE .φωτεινότητα 3/4 21 ώρες εκτός μπριζας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. April 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2017 HTC 10 και s7 edge ίδιους χρόνους? Πολύ περίεργο αυτό Υπόλοιπο 28% μπαταρία με οθόνη 4:16 sot και 3ωρες κλήσεις με 4g αποκλειστικά (Facebook,Instagram,Chrome και κάτι φωτογραφίες) . Σήμα όλη μέρα φουλ όμως το LTE .φωτεινότητα 3/4 21 ώρες εκτός μπριζας ο ναι... αν μειώσω το φως και είμαι στο wifi κλπ το s7e και mate 9 βαράνε κάτι 8 ώρες (πολύ καλύτερα από το htc 10 ) αλλά σε χρήση που προανέφερα σχεδον κανένα κινητό δεν είχε μεγαλη διάφορα και φαντασου δεν εχω καν fb........... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts