Leonid111 Δημ. April 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2016 Χωρίς να είμαι ειδικός θα σου πω πως φορτιζω τα κινητά μου. Όποτε θέλω. Είτε είναι στο 70% είτε είναι στο 50 είτε στο 30 είτε στο 10%. Το s4 που το κράτησα ένα χρόνο εγώ από την στιγμή που βγήκε στην αγορά, μερικούς μήνες η σύζυγος και αυτή την στιγμή το έχει ένας φίλος, Άλλαξε μπαταρία πριν ένα μήνα. Όχι άλλαξε, πήρε μια δεύτερη. Το s5 μου φορτηζοταν με τον παραπάνω τρόπο. Και όλο το βράδυ στο ρεύμα ξέχασα να σημειώσω για όλα τα κινητά. Το s6 που ακόμα είναι "δικό μου" το έχει η σύζυγος το φορτιζα μια φορά μέσα στην μέρα όποτε με βόλευε ανεξάρτητα τι ποσοστό είχε και όλο το βράδυ κάθε βράδυ. Τώρα που η σύζυγος κάνει ελαφριά χρήση λίγο Facebook, λίγο ίντερνετ και κάνα τηλέφωνο της κρατάει σχεδόν δύο μέρες. Το s7 edge που έχω εδώ και 3 βδομάδες περίπου δεν θα ταλαιπωριθει τόσο πολύ. Γιατί το βγάζω από την βάση 8-9-10 το πρωί και μέχρι της 2 την νύχτα έχει μπαταρία. 10 έως 25%. Το βάζω στην βάση όση ώρα κοιμάμαι και αν ξυπνήσω μέσα στην νύχτα και δω ότι φορτισε το βγάζω. Θέλω να πω με το παραπάνω μήνυμα πως πιστεύω ότι οι μπαταρίες πλέον δεν έχουν προβλήματα. Όποτε σε βολεύει φορτισε το είναι η γνώμη μου. Πάντως σίγουρα δεν είναι σωστό να μένει για πολλές ώρες στο φορτιστή αφού έχει φτάσει στο 100% και ας λένε ότι δε τρέχει τίποτα. Θα έλεγα ότι το καλύτερο είναι να φορτίζει , αν όχι πάντα αλλά συχνά, 'όταν φτάνει περίπου στο 20% λίγο πάνω λίγο κάτω και να βγαίνει από το φορτιστή όταν φτάνει στο 100% μετά από περίπου ένα τέταρτο έως μία ώρα το πολύ μετά. Εφαρμόζω πιστά τα παραπάνω και οι μπαταρίες μου σε όλες τις συσκευές είναι πάντα σαν καινούργιες όσος χρόνος και αν περάσει. Το Alpha μου ας πούμε μετά από 1,5 χρόνο είναι ακριβώς σαν καινούργια η μπαταρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. April 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2016 Πάντως σίγουρα δεν είναι σωστό να μένει για πολλές ώρες στο φορτιστή αφού έχει φτάσει στο 100% και ας λένε ότι δε τρέχει τίποτα. Θα έλεγα ότι το καλύτερο είναι να φορτίζει , αν όχι πάντα αλλά συχνά, 'όταν φτάνει περίπου στο 20% λίγο πάνω λίγο κάτω και να βγαίνει από το φορτιστή όταν φτάνει στο 100% μετά από περίπου ένα τέταρτο έως μία ώρα το πολύ μετά. Εφαρμόζω πιστά τα παραπάνω και οι μπαταρίες μου σε όλες τις συσκευές είναι πάντα σαν καινούργιες όσος χρόνος και αν περάσει. Το Alpha μου ας πούμε μετά από 1,5 χρόνο είναι ακριβώς σαν καινούργια η μπαταρία. Ακριβώς το ίδιο εφαρμόζω και εγώ. Και έχω βγάλει το συμπέρασμα ότι είναι η αποδοτικότερη χρήση για μακροπρόθεσμα υγεία της μπαταρίας με υψηλή απόδοση της. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nfeel Δημ. April 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2016 Urban legends της μπαταρίας διαβάζω. Πως προκύπτει ότι δεν πρέπει να μένει στο φορτιστή για πολύ ώρα όταν φτάνει 100%? Ρεύμα τραβάει μόνο όταν χρειάζεται και όχι συνέχεια. Χάνει πχ 0.10% (ενώ είναι στο 100%),τραβάει ρεύμα. Όταν πάει 100% πάλι σταματάει κ ούτω καθ εξής. Όσο και να μείνει στο φορτιστή θα τραβάει όσο πρέπει και όχι μονίμως. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα και οι κύκλοι φόρτισης μετράνε από το 0 μέχρι το 100% και όχι κάθε φορά που το βάζουμε για να πάρει ένα 5% η 20% πχ. Παράθεση me > you Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. April 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2016 Urban legends της μπαταρίας διαβάζω. Πως προκύπτει ότι δεν πρέπει να μένει στο φορτιστή για πολύ ώρα όταν φτάνει 100%? Ρεύμα τραβάει μόνο όταν χρειάζεται και όχι συνέχεια. Χάνει πχ 0.10% (ενώ είναι στο 100%),τραβάει ρεύμα. Όταν πάει 100% πάλι σταματάει κ ούτω καθ εξής. Όσο και να μείνει στο φορτιστή θα τραβάει όσο πρέπει και όχι μονίμως. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα και οι κύκλοι φόρτισης μετράνε από το 0 μέχρι το 100% και όχι κάθε φορά που το βάζουμε για να πάρει ένα 5% η 20% πχ. Ετσι. Εγω το αφηνω ολη νυχτα, και δεν εχω δει πτωση αποδοσης σε καμια συσκευη μου μετα απο χρονο. Απλα δεν βαζω-βγαζω στη φορτιση καθε τρεις και λιγο. Βγαζω πρωι βαζω βραδυ (ή δευτερο βραδυ με το s7 edge που μου βγαζει 2 ημερες) και ειμαι κομπλε. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leonid111 Δημ. April 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2016 Urban legends της μπαταρίας διαβάζω. Πως προκύπτει ότι δεν πρέπει να μένει στο φορτιστή για πολύ ώρα όταν φτάνει 100%? Ρεύμα τραβάει μόνο όταν χρειάζεται και όχι συνέχεια. Χάνει πχ 0.10% (ενώ είναι στο 100%),τραβάει ρεύμα. Όταν πάει 100% πάλι σταματάει κ ούτω καθ εξής. Όσο και να μείνει στο φορτιστή θα τραβάει όσο πρέπει και όχι μονίμως. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα και οι κύκλοι φόρτισης μετράνε από το 0 μέχρι το 100% και όχι κάθε φορά που το βάζουμε για να πάρει ένα 5% η 20% πχ. Όσο αφορά εμένα, σίγουρα δε παρουσιάζομαι σαν ειδικός στο θέμα, ούτε και επιμένω πως αυτό που λέω εγώ είναι το απόλυτα σωστό. Αυτό που όμως με απόλυτη βεβαιότητα μεταφέρω είναι την εμπειρία μου βάσει της χρήσης μου, που μέχρι στιγμής με έχει δικαιώσει απόλυτα. Με αυτό το σκεπτικό όποιος θέλει δοκιμάζει και όποιος διαφωνεί, όχι. Το συμπέρασμά μου λοιπόν στα πάντα είναι, ότι καλές και σίγουρα απόλυτα απαραίτητες οι << επιστημονικές >> θεωρίες και απόψεις, αλλά ο συνδυασμός τους με τη πράξη είναι αυτό που κατοχυρώνει τον όποιο χρήστη, βάσει πάντα του επιθυμητού αποτελέσματος. Αν λοιπόν το επιθυμητό αποτέλεσμα υπάρχει, τότε σίγουρα η συγκεκριμένη χρήση δεν είναι λάθος, σίγουρα δε βλάπτει πουθενά, σίγουρα είναι μια σωστή μέθοδος και ίσως να μην είναι η μόνη << σίγουρη οδός >>......αλλά είναι 100% μία από τις πιο αξιόπιστες, αφού το αποτέλεσμα δικαιώνει. Εχθρός λοιπόν του καλού το καλύτερο, αρκεί να πείθει ότι είναι κιόλας. Το λέω γιατί τουλάχιστον εγώ σε όλες τις άλλες μεθόδους που ξέρω από φίλους και γνωστούς, κανείς δεν είχε - έχει τα ίδια αποτελέσματα ( μιλώ πάντα σε σύγκριση με ίδιες συσκευές και παρόμοια χρήση, αλλά με πολύ μεγάλη διαφορά στην απόδοση της μπαταρίας ), γι αυτό λοιπόν καταθέτω την εμπειρία μου και μόνο. Συγνώμη για το μεγάλο ποστ. Καλημέρα σε όλους! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. April 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2016 Καλημέρα σε όλους. 5η φόρτιση όλο σε WiFi με χρήση Facebook Twitter YouTube Browsing Tapatalk Viber και Google now καθώς και location reporting on. Έχω να δω τέτοια νούμερα σε συσκευή μου από το G2 με 4.2.2.https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160404/821bd24ee140297b4d4408f5882cad15.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20160404/5f9cdf4eb344191e2b1a4347af72544c.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. April 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2016 Καλημέρα σε όλους. 5η φόρτιση όλο σε WiFi με χρήση Facebook Twitter YouTube Browsing Tapatalk Viber και Google now καθώς και location reporting on. Έχω να δω τέτοια νούμερα σε συσκευή μου από το G2 με 4.2.2.https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160404/821bd24ee140297b4d4408f5882cad15.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20160404/5f9cdf4eb344191e2b1a4347af72544c.jpg Με χρήση wifi αποκλειστικά μια χαρά είσαι... Θα πέσεις περίπου στο 6ωρο με μικτή χρήση wifi / 3g που και πάλι εξαιρετικά θα είσαι... Μην κοιτάτε πλέον την μπαταρία, είναι τούμπανο. Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. April 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2016 Μετα τη χτεσινη μου εμπειρια, παυω να ασχολουμαι με μπαταρια! 7 Ωρες tracking με το sportstracker και με κλειστη εξοικονομηση καθως με ανοιχτη δεν καταγραφει πλεον, με πανω απο 100φωτο/βιντεο και με ανοιχτα μονιμως δικτυα και wifi (αν και μονο 3G δουλεψε) εφτασε στο 50%, και μετα σπιτι και βολτα μεχρι το βραδυ εκλεισε στις 12 το βραδυ με 30%..τι αλλο να ζητησεις απο τη συσκευη. ΠΡαγματικα δεν τιθεται θεμα, καλυτεροι χρονοι και απο Ζ3c.. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_dinamik Δημ. April 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2016 Μετα τη χτεσινη μου εμπειρια, παυω να ασχολουμαι με μπαταρια! 7 Ωρες tracking με το sportstracker και με κλειστη εξοικονομηση καθως με ανοιχτη δεν καταγραφει πλεον, με πανω απο 100φωτο/βιντεο και με ανοιχτα μονιμως δικτυα και wifi (αν και μονο 3G δουλεψε) εφτασε στο 50%, και μετα σπιτι και βολτα μεχρι το βραδυ εκλεισε στις 12 το βραδυ με 30%..τι αλλο να ζητησεις απο τη συσκευη. ΠΡαγματικα δεν τιθεται θεμα, καλυτεροι χρονοι και απο Ζ3c.. Εσυ όπως σε βλέπω ένα ράδιο αν σου έβαζε και η Samsung τότε θα είχες βρει το απόλυτο κινητό για μια τριετία σίγουρα :):) (αδιάβροχο,μπαταρία άριστη,sd,κάμερα....) . Πάντως μπράβο που δώσανε τέτοια μπαταρία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. April 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2016 Εσυ όπως σε βλέπω ένα ράδιο αν σου έβαζε και η Samsung τότε θα είχες βρει το απόλυτο κινητό για μια τριετία σίγουρα :):) (αδιάβροχο,μπαταρία άριστη,sd,κάμερα....) . Πάντως μπράβο που δώσανε τέτοια μπαταρία ετσι ακριβως Γιωργο, αν και ραδιοφωνο ακουω σπανια ή απο ΒΤ (περιμενω το 54αρι της σονυ τωρα), οποτε δε με νοιαζει, καθως στην επαρχια οπου βρισκομαι δεν υπαρχουν καλοι σταθμοι. Ομως ναι, ο,τι εβρισκα στα σονυ τοσο καιρο, το εδωσε με τον τελειοτερο τροπο η samsung τωρα. ΑΚομα και το μεγεθος που ειχα πει οτι δεν ξανα παω σε τοσο μεγαλο κινητο, δε με ενοχλει (εχω προσαρμοστει και εγω). Αλλα η μπαταρια πραγματικα ατελειωτη, καμερα τελεια, πλυσιματακι για καθαριοτητα, SD για χωρο και ασφαλεια, τι αλλο να θες.. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. April 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2016 Με χρήση wifi αποκλειστικά μια χαρά είσαι... Θα πέσεις περίπου στο 6ωρο με μικτή χρήση wifi / 3g που και πάλι εξαιρετικά θα είσαι... Μην κοιτάτε πλέον την μπαταρία, είναι τούμπανο. Το ξέρω ότι είναι τούμπανο άλλωστε για αυτό το πήρα ;) ! Όπως τα λες πάντως σε 18ωρο μικτής χρήσης και με Sygic περίπου 1 ώρα έβγαλα 6ωρο άνετα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George94pav Δημ. April 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2016 (edited) Παιδιά βλέπω μεγάλη κατανάλωση μπαταρίας από το wifi. Έχει τύχει σε κανέναν άλλο? https://app.box.com/s/h2sr31n5ouwofttg05t9cas3cp52y3js Edited April 4, 2016 by George94pav Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. April 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2016 WiFi 4g 70/30 όλα ανοιχτά μόνιμα επάνω Moto 360 και γύρω στο μισάωρο Vr μιας και ήρθε χθες. Well done Sammy.https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160407/df0ad81668d6af410aa8c61cb80666d5.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20160407/90e7d875ca533607bedd32c7e375ceb0.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
em_seven Δημ. April 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2016 WiFi 4g 70/30 όλα ανοιχτά μόνιμα επάνω Moto 360 και γύρω στο μισάωρο Vr μιας και ήρθε χθες. Well done Sammy.https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160407/df0ad81668d6af410aa8c61cb80666d5.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20160407/90e7d875ca533607bedd32c7e375ceb0.jpg Με φωτεινότητα οθόνης??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. April 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2016 Με φωτεινότητα οθόνης??? Εντος σπιτιου την ημερα στο ~40%, το βραδυ χαμηλα στο ~20% Εκτος σπιτιου και οσο ηταν σε 4G στο auto. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amvro Δημ. April 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2016 ποιος ειναι κατα τη γνωμη σας ο πιο υγιεινος τροπος φορτισης για τη μπαταρια?ασυρματος η ενσυρματος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leonid111 Δημ. April 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2016 ποιος ειναι κατα τη γνωμη σας ο πιο υγιεινος τροπος φορτισης για τη μπαταρια?ασυρματος η ενσυρματος? ενσύρματος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spazoklabanias Δημ. April 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2016 Ενα τεστ της μπαταριας: http://www.androidauthority.com/huawei-p9-hands-on-684504/ Eιχαμε επισημανει αρκετοι οτι ο exynos είναι πιο οικονομικος και εν τελει πιο καλος επεξεργαστής απ τον snapdragon. Ειναι τοσο ισχυρα πια τα τσιπ που κυριοτερη σημασια εχει η μπαταρια που καινε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pcgodxxx Δημ. April 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2016 3 μέρες που ετρεχα και δε πρόλαβαινα στη δουλειά και δε το πολύσκαλιά http://i.imgbox.com/sGtBbfeG.png http://i.imgbox.com/BS9rkWrE.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 8, 2016 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2016 ενσύρματος Που το στηρίζεις αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unitrax Δημ. April 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2016 Που το στηρίζεις αυτό; Δεν μπορεί να είναι καλύτερο το ενσύρματο απο το ασύρματο μιας και η μπαταρία παίρνει πάντα το ίδιο ρεύμα από τις επαφές της είτε προέρχεται από το καλώδιο είτε από τον ασύρματο μηχανισμό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leonid111 Δημ. April 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2016 Δεν μπορεί να είναι καλύτερο το ενσύρματο απο το ασύρματο μιας και η μπαταρία παίρνει πάντα το ίδιο ρεύμα από τις επαφές της είτε προέρχεται από το καλώδιο είτε από τον ασύρματο μηχανισμό. Μα αυτό είναι το θέμα για μένα. Αν δε κάνω λάθος δεν γίνεται η φόρτιση << μέσω επαφών >> αλλά όπως το λέει και φύση αυτού του φορτιστή, ασύρματα, η απλά με μια εξωτερική επαφή - ακούμπημα. Άρα δε θα υπάρχουν και κάποιου είδους απώλειες, όπως σχεδόν οτιδήποτε γίνεται ασύρματα σε σύγκριση με το ενσύρματο; Ίσως αμελητέα η διαφορά, αλλά δεν υπάρχει έστω και αυτό το λίγο ( ή πολύ, ή αρκετό στη συγκεκριμένη περίπτωση που συζητάμε, δε ξέρω ) που κάνει τη διαφορά υπέρ του ενσύρματου και άρα καλύτερο για τη μπαταρία; Τα παραπάνω για να είμαι ειλικρινής , σαφώς και δε τα στηρίζω κάπου << επιστημονικά >> απλά από θέμα εμπειριών και μόνο και όχι από το συγκεκριμένο θέμα. Οπότε είναι πολύ πιθανό να κάνω και λάθος και ζητώ συγνώμη αν κάποιος είναι σίγουρος για το αντίθετο και μπορεί να το στηρίξει αυτό τεκμηριωμένα. Πραγματικά θα ήθελα και γω να είμαι σίγουρος, γαιτί μου αρέσει η ιδέα αυτού του φορτιστή, αλλά κολλάω για τον παραπάνω λόγο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unitrax Δημ. April 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2016 Μα αυτό είναι το θέμα για μένα. Αν δε κάνω λάθος δεν γίνεται η φόρτιση << μέσω επαφών >> αλλά όπως το λέει και φύση αυτού του φορτιστή, ασύρματα, η απλά με μια εξωτερική επαφή - ακούμπημα. Άρα δε θα υπάρχουν και κάποιου είδους απώλειες, όπως σχεδόν οτιδήποτε γίνεται ασύρματα σε σύγκριση με το ενσύρματο; Ίσως αμελητέα η διαφορά, αλλά δεν υπάρχει έστω και αυτό το λίγο ( ή πολύ, ή αρκετό στη συγκεκριμένη περίπτωση που συζητάμε, δε ξέρω ) που κάνει τη διαφορά υπέρ του ενσύρματου και άρα καλύτερο για τη μπαταρία; Τα παραπάνω για να είμαι ειλικρινής , σαφώς και δε τα στηρίζω κάπου << επιστημονικά >> απλά από θέμα εμπειριών και μόνο και όχι από το συγκεκριμένο θέμα. Οπότε είναι πολύ πιθανό να κάνω και λάθος και ζητώ συγνώμη αν κάποιος είναι σίγουρος για το αντίθετο και μπορεί να το στηρίξει αυτό τεκμηριωμένα. Πραγματικά θα ήθελα και γω να είμαι σίγουρος, γαιτί μου αρέσει η ιδέα αυτού του φορτιστή, αλλά κολλάω για τον παραπάνω λόγο. Οι επαφές της μπαταρίας παίρνουν πάντα το ίδιο ρεύμα. Το αν πριν απο τις επαφές υπάρχει ένα usb καλώδιο ή ένα ασύρματο κύκλωμα, δεν επηρεάζει σε τίποτα την ίδια την μπαταρία. Αν θα σκεφτόμουν κάτι αρνητικό για την ασύρματη φόρτιση θα ήταν η λίγο μεγαλύτερη θερμοκρασία που αναπτύσεται στη συσκευή (και παλι όμως μόνο αν επηρέαζε η παραπάνω θερμοκρασία την μπαταρία). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. April 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2016 Πρώτη φόρτιση και βλέπω πάνω από 3 ώρες οθόνη στο 55%.. Φωτεινότητα πάντα στην μέση αυτόματα ή και λίγο ψηλότερα, WiFi σήμερα αφού είμαι κυρίως στο σπίτι, ανοικτό GPS μόνιμα, συγχρονισμός τουλάχιστον 5 λογαριασμών.. Άριστη απόδοση για τα δεδομένα μου και σίγουρα it's a keeper Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. April 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2016 Σήμερα με χρήση λίγο ποιο ανθρώπινη, :lol: Δείτε λίγο αποτελέσματα. https://www.dropbox.com/sh/4074601zf2ou1um/AAB9qksoksq2qJiJcwqyo0f0a?dl=0 Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts