Jump to content

[S7 series] Αξεσουάρ (Θήκες, USB OTG, PowerBank κτλ)

geovass
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ρυθμισεις/ήχοι και δονηση/ποιότητα ήχου και εφέ.εκει θα το βρεις

Το βρηκα ενταξει ευχαριστω πολυ. οντως κανει πολυ καλη δουλεια. και ετσι που ηταν ρυθμισμενο απο την εργοστασιακη ρυθμιση τα καλυτερα ακουστικα να ειχα ακομη και sennhiser παλι μπασα δεν θα ειχα. τωρα μαλιστα το προβλημα λυθηκε παιζουν και αψογα και στο hi-fi του σπιτιου και ολα καλα.και παλι ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

• Απαντήσεις 5,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Επίσης να πω για τα ακουστικά akg πρέπει να βρειτε το σωστό ear tip, το έχει ξαναπεί κάποιος. Εγώ πχ τα άλλαξα με καποια που είχα από xiaomi piston. Έτσι σε συνδυασμό με το adapt sound ανέβηκαν πολλά σκαλιά. Χωρίς να έχω γνώσεις στο θέμα ακουστικών /ήχου νομίζω ότι αρκετά αξιοπρεπή.

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Λοιπόν σε συνέχεια των εντυπώσεών μου σχετικά για τα ακουστικά του S8 της AKG :

Άλλαξα τα ear tip ( αν το λέω σωστά ) και πράγματι βρήκα αυτά που μου ταίριαζαν καλύτερα και υπήρξε αισθητή ηχητική διαφορά προς το καλύτερο. Αυτό που όμως τα μεταμόρφωσε, είναι ότι τα άφησα να παίζουν συνολικά καμιά 40αρια ώρες σε ένα RCD με ένταση μεσουψηλή και έτσι πραγματικά << ελευθερώθηκαν >>.

Τελικό συμπέρασμα, ειδικά σε σύγκριση με του S7 edge, είναι πως ό ήχος του είναι τελικά πιο γλυκός και καθαρός αλλά υστερούν λίγο στις χαμηλές συχνότητες γενικώς στο μπάσο. Όχι πολύ αλλά υπάρχει μια μικρή υστέρηση. Ίσως και με άλλες ακόμα ώρες παιξίματος να βελτιωθεί περισσότερο. Πάντως τώρα είναι μια χαρά και αξίζει να αντικαταστήσω του S7 με τα AKG, στο σύνολο είναι καλύτερα.

Αν λοιπόν κάποιος τα πάρει, μην απογοητευτεί αμέσως, θέλουν να βρεις τα σωστά μαξιλαράκια για τα αυτιά του και να δώσει χρόνο να παίξουν για να << στρώσουν >>.

Τέλος καλό όλα καλά, απλά δε φανταζόμουν με τίποτα ότι μπορεί ακουστικά τέτοιου είδους και ποιότητας ( διότι γενικώς δεν είναι και τα HI END ) να θέλουν τόσο πολλές ώρες << στρώσιμο >>.

Βάλε και καμιά φώτο να το απολαύσουμε :) ✌
Είναι με την κάμερα του Nexus 7 2013 οπότε δεν φαίνεται και πολύ καλά...cdf69261dc144fe418a5e0159191cedc.jpg

Στάλθηκε από το Nexus 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

ειναι σκληρη η θηκη ;;;;

Eιναι απο πολυανθρακικο οποτε ειναι αρκετα σκληρη αλλα οχι τοσο ωστε να σε δυσκολευει να την βάλεις και να την βγάλεις...

Πχ η Spigen Hybrid Crystal που εχω θελει περισσοτερη προσπαθεια να μπει και να βγει.

Εχετε να μου προτεινετε καποιο τζαμακι γιαντην οθονη που να εφαρμοζει καλα στο νεο μου κινητο edge?

Είπα να πάρω και εγώ καμία θηκούλα καινούρια μετά την αλλαγή της μπαταρίας και αφού η Nillkin nature και η Spigen slim armor τα έπαιξαν. Πήρα λοιπόν την Ringke Fusion σε smoke black αυτή τη φορά και έχω ευχάριστα νέα για όλους μας μάλλον. Όταν είχα πάρει το κινητό τον Μάρτιο του 16 είχα πάρει την ίδια σε διαφανή και την είχα αρκετό καιρό και αδυνατούσε να συνεργαστεί με ζελατίνες ή tempered glass αφού τα πετούσε όλα γιατί στα πλαϊνά "έμπαινε" αρκετά μέσα. Ε σε αυτήν που πήρα τώρα η οποία μάλλον είναι νέα έκδοση δεν μπαίνει καθόλου! Δείτε και στις φωτό το κενό που έχει! Είμαι σίγουρος ότι δεν θα πετάει ζελατίνα ή tempered glass! Θα παραγγείλω ένα Spigen tempered αφού είχε καλή εφαρμογή απλά το πετούσαν όλες οι θήκες να τεστάρω και ενημερώνω! Δείτε και πείτε μου και εσείς!3945615687942fcc67150f69364e6f79.jpg6287186ca3b9dca4443944e838c95f16.jpg62eb6514e8edb44e1b522ff0f3748610.jpg

Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

την δοκιμασες τελικα με tempered της spigen?

Βρηκα επιτελους tempered glass !!!!!!!!!!!

https://gadgetspo.com/collections/others/products/3d-curved-tempered-glass-protector-for-samsung-galaxy

Ισιο ειναι με μαυρο περιγραμα που και δεν φαινεται καθολου οτι δεν ειναι με κλιση στα πλαγια. Τλεια αφη, πατας το ιδιο σε ολη την επιφανεια, πεντακαθαρο, δεν την πετα με διαφανες σιλικονι που φοραω, εχει αποσταση ελαχιστη απο τις ακρες, εχω δκιμασει svreenknight αλλα και απο media markt, καμια σχεση, με τα νερα της ζελατινας παιδια, απλα τελεια ! Τελος, αγοραστε το. S7 Flat εχω.

Παρέλαβα σήμερα για S7 edge.. Καθησε τέλεια. Δεν υπάρχει καμία αλλοιώση χρώματος. Κολαει περιμετρικά(αυτό που λέει το site ότι έχει full screen adhesive δεν νομίζω να ισχύει, βέβαια δεν τι δοκομσα) αλλά δεν χάνω ούτε ένα πάτημα σε όλη την οθόνη. Η κύλιση ΑΠΊΣΤΕΥΤΗ, λες και έχω σκέτη οθόνη. Το έχω σε συνδυασμό με nillkin nature αλλά μου φαίνεται ότι και με spigen κτλ θα κάθεται καλά. Παρέλαβα σε 10 μέρες. Και συγχωρεί και λάθη αμα δεν το βάλετε με την μια σωστά (το ξεκολλήσα δις).

Στα αρνητικά τώρα, νομίζω δεν έχει ολεοφοβικη επίστρωση. Βέβαια δεν με ενοχλει τοσο γιατί ούτως ή άλλως χαλάω γύρω στα 5-6 πανάκια καθαρισμού το μήνα..

Μια χαρά αγορά δηλαδή.

Άα επίσης πάει μέχρι την άκρη της οθόνης δεξιά αριστερα. Πάνω κάτω αφήνει ένα κενό της τάξεως των 4-5 χιλιοστων. Το αν αξίζει 100% θα ενημερώσω σε καμια εβδομάδα.

Edited by bromonano2

Αυτό εδώ το έχει δοκιμάσει κανένας?

https://banggood.app.link/vzgnXa3g2I

Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Παρέλαβα σήμερα για S7 edge.. Καθησε τέλεια. Δεν υπάρχει καμία αλλοιώση χρώματος. Κολαει περιμετρικά(αυτό που λέει το site ότι έχει full screen adhesive δεν νομίζω να ισχύει, βέβαια δεν τι δοκομσα) αλλά δεν χάνω ούτε ένα πάτημα σε όλη την οθόνη. Η κύλιση ΑΠΊΣΤΕΥΤΗ, λες και έχω σκέτη οθόνη. Το έχω σε συνδυασμό με nillkin nature αλλά μου φαίνεται ότι και με spigen κτλ θα κάθεται καλά. Παρέλαβα σε 10 μέρες. Και συγχωρεί και λάθη αμα δεν το βάλετε με την μια σωστά (το ξεκολλήσα δις).

Στα αρνητικά τώρα, νομίζω δεν έχει ολεοφοβικη επίστρωση. Βέβαια δεν με ενοχλει τοσο γιατί ούτως ή άλλως χαλάω γύρω στα 5-6 πανάκια καθαρισμού το μήνα..

Μια χαρά αγορά δηλαδή.

Άα επίσης πάει μέχρι την άκρη της οθόνης δεξιά αριστερα. Πάνω κάτω αφήνει ένα κενό της τάξεως των 4-5 χιλιοστων. Το αν αξίζει 100% θα ενημερώσω σε καμια εβδομάδα.

Εγω πηρα και δευτερο μην τυχων και δεν βρισκω αργοτερα !!!!! Σας ειπα ειναι τελειο παιδια.

Εγω πηρα και δευτερο μην τυχων και δεν βρισκω αργοτερα !!!!! Σας ειπα ειναι τελειο παιδια.
Απο Αμερικη το βρισκεις μονο;

Απο Αμερικη το βρισκεις μονο;

Δεν είναι από Αμερική απο Κίνα ειναι. Και εγώ το κατάλαβα μετά, αφού μου δώσανε tracking number. Το παράδοξο είναι ότι ήρθε αέρα και τέτοιες μέρες κιόλας. Δεν ξερω αν ήρθε τυχαία τόσο γρήγορα η ειναι κάποιο είδος expedited

Δεν είναι από Αμερική απο Κίνα ειναι. Και εγώ το κατάλαβα μετά, αφού μου δώσανε tracking number. Το παράδοξο είναι ότι ήρθε αέρα και τέτοιες μέρες κιόλας. Δεν ξερω αν ήρθε τυχαία τόσο γρήγορα η ειναι κάποιο είδος expedited

Thanks! Θα το τσεκαρω. Με Spigen Slim Fit πιστευω δεν θα εχει θεμα να το πεταξει. Ειχα και Nillkin Nature αλλα την εδωσα γιατι εχει μηδενικα περιθωρια πανω κατω και δεν προστατευει καθολου την οθονη.

Βρε παιδιά δώστε μας τα φώτα σας να μην δίνουμε τζάμπα λεφτά..... Υπάρχει κάποια θήκη + γυαλί που να ταιριάζουν στο edge?

nokia 3310 - nokia 5130 - sharp gx 25 - k750i - nokia e66 - nokia 5800 - motorola milestone - htc desire-iphone 3gs - ideos x5 - lg optimus black - lg optimus 2x - iphone 4 16gb - galaxy s2 - 4s - s3 - iphone5 - lg g2 - lumia 1020 - note 2 - note 3 - 5s - iphone 6 (asus fonepad 3g 8gb) - lg v10 black - s7 edge

Βρε παιδιά δώστε μας τα φώτα σας να μην δίνουμε τζάμπα λεφτά..... Υπάρχει κάποια θήκη + γυαλί που να ταιριάζουν στο edge?

Εχουμε πει 2000000 φορες οχι αλλα ποτε κανεις δεν καθεται να διαβασει...

Καλημέρα παιδιά !

Χθες με κατι δωροπεπιταγες που είχα πήγα και πήρα αυτό το τζαμάκι για το S7 για το S7 (οχι Edge) και το έβαλα κατά 99% τέλεια (ήθελε ένα χιλιοστό πιο δεξιά από κάτω, αλλά τέλοσπάντων).

Σε κάθε περίπτωση το "θεαμα" δεν είναι και τοσο ωραίο, και επειδή το τζαμάκι δεν πιάνει όλη την οθόνη (για τους προφανεις λογους ελαφριάς κυρτοτητας στα ακρα) μπορει και να πει κανείς οτι κανει χειροτερη την εμπειρια χρησης στα ακρα..., ενώ παραμορφώνει ελαφρως και καποια fonts οταν προβάλλονται στις άκρες της οθόνης.

Θα δοκιμασω βέβαια και μια ζελατίνα σήμερα...

Επειδή 280 σελίδες είναι αυτές, και θα μου πάρει μέρες να τις διαβάσω (εχω ξεκινησει σιγα - σιγά), έχει βγει κάποιο συμπέρασμα από την συζήτηση έως τώρα για καποιο glass ή ζελατίνα που όντως αξίζει να βαλουμε στο απλο S7;

EDIT: βλεπω καποιοι προτεινετε το ScreenKnight. Θα το δοκιμασω !

Edited by stark

εγώ έχω πάντα screen Knight, τώρα βρήκα μία θήκη που δεν επηρεάζει καθόλου το τι θα βάλουμε πάνω στην οθόνη, ψάχνω καλό και δοκιμασμένο tempered glass, αν υπάρχει κάποιο ας μας πει 1aba4ab2592a6a12d80542a808144b44.jpg

εγώ έχω πάντα screen Knight, τώρα βρήκα μία θήκη που δεν επηρεάζει καθόλου το τι θα βάλουμε πάνω στην οθόνη, ψάχνω καλό και δοκιμασμένο tempered glass, αν υπάρχει κάποιο ας μας πει 1aba4ab2592a6a12d80542a808144b44.jpg
Το παρειγγειλα κ εγώ αξίζει? Προστατεύει από πτώσεις? Η μόνο από γρατζουνιές?

nokia 3310 - nokia 5130 - sharp gx 25 - k750i - nokia e66 - nokia 5800 - motorola milestone - htc desire-iphone 3gs - ideos x5 - lg optimus black - lg optimus 2x - iphone 4 16gb - galaxy s2 - 4s - s3 - iphone5 - lg g2 - lumia 1020 - note 2 - note 3 - 5s - iphone 6 (asus fonepad 3g 8gb) - lg v10 black - s7 edge

Το παρειγγειλα κ εγώ αξίζει? Προστατεύει από πτώσεις? Η μόνο από γρατζουνιές?

εννοείς την screen Knight; για μένα αξίζει, εφαρμόζει πολύ καλά και έχει ωραία αίσθηση, από γρατσουνιές προστατεύει σίγουρα, από πτώση δεν ξέρω, μια φορά μου έπεσε και δεν έπαθε τίποτα, μάλλον δεν χτύπησε σε γωνία, επίσης για την θήκη τι να πω; σαν να μην έχω, πανέμορφη, αναδεικνύει όλες τις καμπύλες, σε πέσιμο του κινητού απ ότι βλέπω μόνο την οθόνη δεν προστατεύει, με την πρώτη ευκαιρία θα ανεβάσω και άλλες φώτο για να δείτε

Καλησπέρα !

Ποια είναι η θήκη;

p.s. Μιλάμε πάντα για το S7 το απλο, όχι το Edge, σωστά;

Για το edge αναφέρομαι, σε λίγο θα στείλω λινκ με την θήκη

Αν δείτε περιμετρικά φαίνεται περίπου 1 χιλιοστό το αλουμίνιο και δείχνει όμορφο b5ee485e636f829f01ee7c1b7630a43e.jpgabfb214cbdae196c442c46255737ea38.jpg22ba1eaad84a2b224b62db4699e90600.jpg68f7583bbcb9f43bcc2df17dde1f6b92.jpg5e02a4417c6954c729691b4b49081d24.jpg

----- προσθήκη μηνύματος 16 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Στις παραπανω φωτο εχω αυτην εδω την θηκη https://www.ebay.com/itm/2017-ULTRA-THIN-HARD-BACK-FULL-COVER-CASE-SKIN-SAMSUNG-GALAXY-S7-EDGE-S8-PLUS/272782077390?hash=item3f83142dce:m:mG8GkP8RNDKDjVAkp7V_PMg με προστασια οθονης screen knight, βλεπω εχει και για s7 ,με την συγκεκριμενη θηκη (το αναφερω και πιο πανω) πιστευω πως μπαινει και tempered glass, ειχαν αναφερθει πολλα προβληματα που θηκες ξεκολλουσαν το tempered glass ,ακομα και την ζελατινα αν ειχε καποιος

Επισης η συγκεκριμενη θηκη καλυπτει αριστα και την καμερα

Edited by dimtz

Ποια καρτα μνημης 32 gb προτεινετε να παρω?εχω το s7 edge

Πάρε SanDisk ή Samsung. U1 πήρα εγώ επειδή δε τραβάω βίντεο κι αν τραβήξω άντε σε FHD. Αν θες σε 4k πρέπει να πας σε U3

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Έχω πάρει αυτή https://www.skroutz.gr/s/11603300/Samsung-Evo-Plus-microSDHC-32GB-U1-with-Adapter.html .

Παιδιά εγώ πήρα αυτη

https://www.skroutz.gr/s/8949504/Lexar-High-Performance-300x-microSDXC-64GB-U1-with-Adapter.html#specs

Δεν τραβαω 4K video, παρα μονο FHD.

Θα εχω λετε θεμα - μηπως ειναι αργη;

p.s. πριν λιγο μετέφερα και όσες apps μπορουσα στην SD... Μήπως δεν έπρεπε;

EDIT - Δείτε κι αυτή την προσφορά σε ακουστικά

https://www.zapals.com/nylon-braided-stereo-earphones-with-mic-for-samsung-galaxy-s8-s8-plus.html

Note: The product is generic but it's an OEM(Original Equipment Manufacturer) version of the Samsung AKG S8 Headphones.

Edited by stark

• The title was changed to [S7 series] Αξεσουάρ (Θήκες, USB OTG, PowerBank κτλ)