Jump to content

[S7 series] Αξεσουάρ (Θήκες, USB OTG, PowerBank κτλ)

geovass
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα. Ένα site για την γνήσια μεμβράνη Samsung για το s7 flat;; Ευχαριστώ

Δίνεις το kink αν είναι εύκολο; Ψάχνω και εγώ την γνήσια φορά το s7

• Απαντήσεις 5,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εχω ρωτησει ηδη 2 φορες αλλα δεν εχω λαβει καμια, μα καμια απαντηση για το αν υπαρχει καποια s-view ή crystal view θηκη η οποια να ειναι και μπαταρια γι' αυτο το κινητο.

Να υποθεσω λοιπον οτι δεν υπαρχει?

Και ζηταω συγνωμηγια πολλοστη φορα που κουραζω το τοπικ με την ιδια ερωτηση αλλα με καιει πολυ αυτη η ερωτηση και πρεπει να μαθω αν υπαρχει τετοιου ειδους μπαταρια/θηκη.

Ποιο για εσας ειναι το καλυτερο εξαρτημα που μπορει καποιος να αγορασει γι' αυτο το κινητο?

Υπάρχει,αλλά ούτε clear είναι Ούτε Σαν την s view.

Ψάξε λίγο στο ίντερνετ γιατί δεν έχω εύκαιρο το λινκ.

Επίσης όταν δεν απαντάει Κάποιος,συνήθως δεν ξέρει,οπότε υπομονή

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Xiaomi 12 Pro

Επειδη εχω ηδη ψαξει παρα πολύ και το μονο που βρισκω ειναι απλα θηκη που προστατευει το πισω μερος του κινητου και καθολου την οθονη και ειναι ποιο χοντρο γιατι πολυ απλα ειναι η μπαταρια.

Το θεμα ειναι να ειναι στυλ wallet case που να προστατευει και την οθονη αλλα με βλεπω αναγκαστηκα να πηγαινω σε power bank.

Επειδη εχω ηδη ψαξει παρα πολύ και το μονο που βρισκω ειναι απλα θηκη που προστατευει το πισω μερος του κινητου και καθολου την οθονη και ειναι ποιο χοντρο γιατι πολυ απλα ειναι η μπαταρια.

Το θεμα ειναι να ειναι στυλ wallet case που να προστατευει και την οθονη αλλα με βλεπω αναγκαστηκα να πηγαινω σε power bank.

τέτοια θήκη,δεν υπάρχει.

Xiaomi 12 Pro

Τελικά ρε παιδιά για το S7 το απλό έχουμε βρει προστασία οθόνης που να κάθετε με την Spigen Rugged Armor Black (Galaxy S7) ?

Φίλε μου την ίδια θήκη έχω κι εγώ στο απλό S7 και το tempered glass που αναφέρω πιο πάνω έκατσε μια χαρά από άποψης εφαρμογής, χωρίς να το πετάξει η θήκη.

Μέχρι στιγμής, το μόνο μειονέκτημα του γυαλιού είναι ότι σε 1-2 σημεία στο κάτω δεξιά κυρίως σημείο της οθόνης πολλές φορές δεν κάνει πολύ καλή επαφή και θέλει λίγο παραπάνω πίεση όταν γράφω με το πληκτρολόγιο, κατά τ' άλλα κανένα πρόβλημα...

Κάποιος που έχει την forcell μεμβράνη για το S7 edge, μπορεί να μου πει αν είναι στεγνης ή υγρής τοποθέτησης?

Κάποιος που έχει την forcell μεμβράνη για το S7 edge, μπορεί να μου πει αν είναι στεγνης ή υγρής τοποθέτησης?

Στεγνής...

S7 Edge

"Ταν ή επί τας"

Στεγνής...

S7 Edge

Σε ευχαριστώ. Την τοποθέτησα. Πιστεύω ότι σε υφή είναι ότι καλύτερο έχω βάλει. Καμια σχεση με Screenknight κτλ. Καθότι είναι στεγνης τοποθέτησης κ εγω λίγο ψιλόαμπαλος με τις ζελατίνες μου έκανε 2 3 φουσκάλες. Κατά τα άλλα προτείνω.

παιδια καλησπερα, καποιος να μου προτεινει ενα καλο τζαμι απο σκρουτζ που εχει παρει και εχει δοκιμασει και καθεται καλα?
All it takes is a swipe...

παιδια καλησπερα, καποιος να μου προτεινει ενα καλο τζαμι απο σκρουτζ που εχει παρει και εχει δοκιμασει και καθεται καλα?

Αν μιλάς για s7 edge ΚΑΝΕΝΑ

Παιδιά καλησπέρα, έχει κάποιος να μου προτείνει κάποια καλή βάση κινητολυ για το αμάξι; Ή έστω ένα κατάστημα που να πουλάει τέτοιες βάσεις;

Στο e-shop. Samsung EE V200 universal car holder for smartphones, μακράν οι καλύτερες, έχω πάρει 2 σε προσφορά Crazy Sundays.

...μου έκανε 2 3 φουσκάλες...

Σε εμένα από 3 έμεινε μία, που και αυτή, τώρα μετά 1 μήνα δεν καλοφαίνεται.

Η συγκεκριμένη μεμβράνη περιέχει πολύ σιλικόνη, οπότε το θέλει το τέντωμά της!

S7 Edge

"Ταν ή επί τας"

Σε εμένα από 3 έμεινε μία, που και αυτή, τώρα μετά 1 μήνα δεν καλοφαίνεται.

Η συγκεκριμένη μεμβράνη περιέχει πολύ σιλικόνη, οπότε το θέλει το τέντωμά της!

S7 Edge

Και εμένα σήμερα μια έχει μείνει. Πιστεύω με τις μέρες θα φύγει και αυτη.. ;) ;)

Φίλε μου την ίδια θήκη έχω κι εγώ στο απλό S7 και το tempered glass που αναφέρω πιο πάνω έκατσε μια χαρά από άποψης εφαρμογής, χωρίς να το πετάξει η θήκη.

Μέχρι στιγμής, το μόνο μειονέκτημα του γυαλιού είναι ότι σε 1-2 σημεία στο κάτω δεξιά κυρίως σημείο της οθόνης πολλές φορές δεν κάνει πολύ καλή επαφή και θέλει λίγο παραπάνω πίεση όταν γράφω με το πληκτρολόγιο, κατά τ' άλλα κανένα πρόβλημα...

Καλημερα. Οταν παταω το λινκ που εχεις βαλει γραφει το Προιον δεν βρεθηκε!

Πήρα αυτή τη βάση αυτοκινήτου. Πιάνει πάνω στον αεραγωγό, έχει στιβαρή κατασκευή και επιπλέον qi ασύρματη φόρτιση. Ζεσταίνεται λιγάκι, και η φόρτιση είναι σχετικά αργή, αλλά τη δουλειά της την κάνει εξαιρετικά.

Καλημερα. Οταν παταω το λινκ που εχεις βαλει γραφει το Προιον δεν βρεθηκε!

Περίεργο, μόλις τώρα δοκίμασα και μου το εμφανίζει κανονικά...

Εντωμεταξύ, έβγαλα την πρώτη θήκη γιατί όπως είπα δεν έκανε πολύ καλή επαφή στην κάτω δεξιά μεριά και έβαλα τη δεύτερη που είχε μέσα η συσκευασία, όλα τέλεια πλέον !!

Έχει δοκιμάσει κανείς το tempered glass του παρακάτω λινκ ;

http://www.iqshield.com/iq-im1190-samsung-galaxy-s7-tech-glass.html

Αν είναι όπως το βλέπω στη φωτογραφία, αφήνει πάρα πολύ μεγάλα κομμάτια στα πλαϊνά ακάλυπτα. Απαραδεκτο

Αλέξανδρος,

Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus)

Αν είναι όπως το βλέπω στη φωτογραφία, αφήνει πάρα πολύ μεγάλα κομμάτια στα πλαϊνά ακάλυπτα. Απαραδεκτο

Εχει βρεθεί κανένα που να κάθεται σωστά?

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Σχεδον 2πλη τιμή..Από τη μαμά εταιρία, έρχονται σε 3 μέρες, χωρίς μεταφορικά..Ειχα και στο απλό s7 ..Δυστυχως,στο edge, τη δοκίμασα με 3 θήκες και δε μου έκατσε καλά..Γενικα,στην αίσθηση αφής χωλαίνει...Τωρα,έχω παραγγείλει τις original ..Να δούμε

Σχεδον 2πλη τιμή..Από τη μαμά εταιρία, έρχονται σε 3 μέρες, χωρίς μεταφορικά..Ειχα και στο απλό s7 ..Δυστυχως,στο edge, τη δοκίμασα με 3 θήκες και δε μου έκατσε καλά..Γενικα,στην αίσθηση αφής χωλαίνει...Τωρα,έχω παραγγείλει τις original ..Να δούμε

1,36 ευρώ διαφορά

2.5€ διαφορά, χωρίς έξοδα αποστολής (Στο canguro 3€ για κάτω από 60€ αγορές)

http://www.ebay.com/itm/ScreenKnight-Samsung-Galaxy-S7-Edge-SCREEN-PROTECTOR-invisible-shield-CURVED-FIT-/161994219563?epid=2068858511&hash=item25b79ba02b%3Ag%3AVn8AAOSwP~tW1hho&_trkparms=pageci%253A49d97adf-63d6-11e7-aa23-74dbd180f790%257Cparentrq%253A221ac92215d0ac8075ec698cffeef637%257Ciid%253A2

Και σε bid το παίρνεις και με 2€...

Edited by rapsodos1979_

• The title was changed to [S7 series] Αξεσουάρ (Θήκες, USB OTG, PowerBank κτλ)