honda_Vtec Δημ. July 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2017 Καλησπέρα. Ένα site για την γνήσια μεμβράνη Samsung για το s7 flat;; Ευχαριστώ Δίνεις το kink αν είναι εύκολο; Ψάχνω και εγώ την γνήσια φορά το s7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. July 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2017 Εχω ρωτησει ηδη 2 φορες αλλα δεν εχω λαβει καμια, μα καμια απαντηση για το αν υπαρχει καποια s-view ή crystal view θηκη η οποια να ειναι και μπαταρια γι' αυτο το κινητο. Να υποθεσω λοιπον οτι δεν υπαρχει? Και ζηταω συγνωμηγια πολλοστη φορα που κουραζω το τοπικ με την ιδια ερωτηση αλλα με καιει πολυ αυτη η ερωτηση και πρεπει να μαθω αν υπαρχει τετοιου ειδους μπαταρια/θηκη. Ποιο για εσας ειναι το καλυτερο εξαρτημα που μπορει καποιος να αγορασει γι' αυτο το κινητο? Υπάρχει,αλλά ούτε clear είναι Ούτε Σαν την s view. Ψάξε λίγο στο ίντερνετ γιατί δεν έχω εύκαιρο το λινκ. Επίσης όταν δεν απαντάει Κάποιος,συνήθως δεν ξέρει,οπότε υπομονή Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adais Δημ. July 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2017 Επειδη εχω ηδη ψαξει παρα πολύ και το μονο που βρισκω ειναι απλα θηκη που προστατευει το πισω μερος του κινητου και καθολου την οθονη και ειναι ποιο χοντρο γιατι πολυ απλα ειναι η μπαταρια. Το θεμα ειναι να ειναι στυλ wallet case που να προστατευει και την οθονη αλλα με βλεπω αναγκαστηκα να πηγαινω σε power bank. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. July 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2017 Επειδη εχω ηδη ψαξει παρα πολύ και το μονο που βρισκω ειναι απλα θηκη που προστατευει το πισω μερος του κινητου και καθολου την οθονη και ειναι ποιο χοντρο γιατι πολυ απλα ειναι η μπαταρια. Το θεμα ειναι να ειναι στυλ wallet case που να προστατευει και την οθονη αλλα με βλεπω αναγκαστηκα να πηγαινω σε power bank. τέτοια θήκη,δεν υπάρχει. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Metalaxe Δημ. July 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2017 Τελικά ρε παιδιά για το S7 το απλό έχουμε βρει προστασία οθόνης που να κάθετε με την Spigen Rugged Armor Black (Galaxy S7) ? Φίλε μου την ίδια θήκη έχω κι εγώ στο απλό S7 και το tempered glass που αναφέρω πιο πάνω έκατσε μια χαρά από άποψης εφαρμογής, χωρίς να το πετάξει η θήκη. Μέχρι στιγμής, το μόνο μειονέκτημα του γυαλιού είναι ότι σε 1-2 σημεία στο κάτω δεξιά κυρίως σημείο της οθόνης πολλές φορές δεν κάνει πολύ καλή επαφή και θέλει λίγο παραπάνω πίεση όταν γράφω με το πληκτρολόγιο, κατά τ' άλλα κανένα πρόβλημα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bromonano2 Δημ. July 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2017 Κάποιος που έχει την forcell μεμβράνη για το S7 edge, μπορεί να μου πει αν είναι στεγνης ή υγρής τοποθέτησης? Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stoum Δημ. July 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2017 Κάποιος που έχει την forcell μεμβράνη για το S7 edge, μπορεί να μου πει αν είναι στεγνης ή υγρής τοποθέτησης? Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Στεγνής... S7 Edge Παράθεση "Ταν ή επί τας" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bromonano2 Δημ. July 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2017 Στεγνής... S7 EdgeΣε ευχαριστώ. Την τοποθέτησα. Πιστεύω ότι σε υφή είναι ότι καλύτερο έχω βάλει. Καμια σχεση με Screenknight κτλ. Καθότι είναι στεγνης τοποθέτησης κ εγω λίγο ψιλόαμπαλος με τις ζελατίνες μου έκανε 2 3 φουσκάλες. Κατά τα άλλα προτείνω. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. July 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2017 παιδια καλησπερα, καποιος να μου προτεινει ενα καλο τζαμι απο σκρουτζ που εχει παρει και εχει δοκιμασει και καθεται καλα? Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Braveheart1980 Δημ. July 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2017 παιδια καλησπερα, καποιος να μου προτεινει ενα καλο τζαμι απο σκρουτζ που εχει παρει και εχει δοκιμασει και καθεται καλα? Αν μιλάς για s7 edge ΚΑΝΕΝΑ Παράθεση http://i.imgur.com/xrj2crT.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. July 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2017 s7 το απλο οχι το edge Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Papchris Δημ. July 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2017 Παιδιά καλησπέρα, έχει κάποιος να μου προτείνει κάποια καλή βάση κινητολυ για το αμάξι; Ή έστω ένα κατάστημα που να πουλάει τέτοιες βάσεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manfles Δημ. July 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2017 Στο e-shop. Samsung EE V200 universal car holder for smartphones, μακράν οι καλύτερες, έχω πάρει 2 σε προσφορά Crazy Sundays. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stoum Δημ. July 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2017 ...μου έκανε 2 3 φουσκάλες... Σε εμένα από 3 έμεινε μία, που και αυτή, τώρα μετά 1 μήνα δεν καλοφαίνεται. Η συγκεκριμένη μεμβράνη περιέχει πολύ σιλικόνη, οπότε το θέλει το τέντωμά της! S7 Edge Παράθεση "Ταν ή επί τας" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bromonano2 Δημ. July 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2017 Σε εμένα από 3 έμεινε μία, που και αυτή, τώρα μετά 1 μήνα δεν καλοφαίνεται. Η συγκεκριμένη μεμβράνη περιέχει πολύ σιλικόνη, οπότε το θέλει το τέντωμά της! S7 EdgeΚαι εμένα σήμερα μια έχει μείνει. Πιστεύω με τις μέρες θα φύγει και αυτη.. ;) ;) Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ThanosR92 Δημ. July 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2017 Φίλε μου την ίδια θήκη έχω κι εγώ στο απλό S7 και το tempered glass που αναφέρω πιο πάνω έκατσε μια χαρά από άποψης εφαρμογής, χωρίς να το πετάξει η θήκη. Μέχρι στιγμής, το μόνο μειονέκτημα του γυαλιού είναι ότι σε 1-2 σημεία στο κάτω δεξιά κυρίως σημείο της οθόνης πολλές φορές δεν κάνει πολύ καλή επαφή και θέλει λίγο παραπάνω πίεση όταν γράφω με το πληκτρολόγιο, κατά τ' άλλα κανένα πρόβλημα... Καλημερα. Οταν παταω το λινκ που εχεις βαλει γραφει το Προιον δεν βρεθηκε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosdoc Δημ. July 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2017 Πήρα αυτή τη βάση αυτοκινήτου. Πιάνει πάνω στον αεραγωγό, έχει στιβαρή κατασκευή και επιπλέον qi ασύρματη φόρτιση. Ζεσταίνεται λιγάκι, και η φόρτιση είναι σχετικά αργή, αλλά τη δουλειά της την κάνει εξαιρετικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Metalaxe Δημ. July 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2017 Καλημερα. Οταν παταω το λινκ που εχεις βαλει γραφει το Προιον δεν βρεθηκε! Περίεργο, μόλις τώρα δοκίμασα και μου το εμφανίζει κανονικά... Εντωμεταξύ, έβγαλα την πρώτη θήκη γιατί όπως είπα δεν έκανε πολύ καλή επαφή στην κάτω δεξιά μεριά και έβαλα τη δεύτερη που είχε μέσα η συσκευασία, όλα τέλεια πλέον !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andypapachris Δημ. July 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2017 Έχει δοκιμάσει κανείς το tempered glass του παρακάτω λινκ ; http://www.iqshield.com/iq-im1190-samsung-galaxy-s7-tech-glass.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. July 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2017 Έχει δοκιμάσει κανείς το tempered glass του παρακάτω λινκ ; http://www.iqshield.com/iq-im1190-samsung-galaxy-s7-tech-glass.html Αν είναι όπως το βλέπω στη φωτογραφία, αφήνει πάρα πολύ μεγάλα κομμάτια στα πλαϊνά ακάλυπτα. Απαραδεκτο Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. July 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2017 Αν είναι όπως το βλέπω στη φωτογραφία, αφήνει πάρα πολύ μεγάλα κομμάτια στα πλαϊνά ακάλυπτα. Απαραδεκτο Εχει βρεθεί κανένα που να κάθεται σωστά? Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thp87 Δημ. July 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2017 Ήρθαν και εδώ! https://www.canguro.gr/screen-knight-screen-protector-samsung-galaxy-s7-edge-invisible-shield Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rapsodos1979_ Δημ. July 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2017 Ήρθαν και εδώ! https://www.canguro.gr/screen-knight-screen-protector-samsung-galaxy-s7-edge-invisible-shield Σχεδον 2πλη τιμή..Από τη μαμά εταιρία, έρχονται σε 3 μέρες, χωρίς μεταφορικά..Ειχα και στο απλό s7 ..Δυστυχως,στο edge, τη δοκίμασα με 3 θήκες και δε μου έκατσε καλά..Γενικα,στην αίσθηση αφής χωλαίνει...Τωρα,έχω παραγγείλει τις original ..Να δούμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thp87 Δημ. July 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2017 Σχεδον 2πλη τιμή..Από τη μαμά εταιρία, έρχονται σε 3 μέρες, χωρίς μεταφορικά..Ειχα και στο απλό s7 ..Δυστυχως,στο edge, τη δοκίμασα με 3 θήκες και δε μου έκατσε καλά..Γενικα,στην αίσθηση αφής χωλαίνει...Τωρα,έχω παραγγείλει τις original ..Να δούμε 1,36 ευρώ διαφορά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rapsodos1979_ Δημ. July 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2017 (edited) 2.5€ διαφορά, χωρίς έξοδα αποστολής (Στο canguro 3€ για κάτω από 60€ αγορές) http://www.ebay.com/itm/ScreenKnight-Samsung-Galaxy-S7-Edge-SCREEN-PROTECTOR-invisible-shield-CURVED-FIT-/161994219563?epid=2068858511&hash=item25b79ba02b%3Ag%3AVn8AAOSwP~tW1hho&_trkparms=pageci%253A49d97adf-63d6-11e7-aa23-74dbd180f790%257Cparentrq%253A221ac92215d0ac8075ec698cffeef637%257Ciid%253A2 Και σε bid το παίρνεις και με 2€... Edited July 8, 2017 by rapsodos1979_ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts