Jump to content

[S7 series] Αξεσουάρ (Θήκες, USB OTG, PowerBank κτλ)

geovass
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Η gray δεν κιτρινίζει αλλά για μένα η clear είναι πιο όμορφη είναι σαν να μη φοράς θήκη

Στάλθηκε από το Nexus 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Απαντήσεις 5,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Σαφώς την grey! Δεν κρύβει την ομορφιά του κινητού και δεν κιτρινίζει με το πέρασμα του χρόνου

Η gray δεν κιτρινίζει αλλά για μένα η clear είναι πιο όμορφη είναι σαν να μη φοράς θήκη

Στάλθηκε από το Nexus 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

καλο που η γκρι δεν κιτρινίζει αλλα φαίνεται μαύρο από πίσω η λίγο μαύρο και όλο γκρι?

spacer.png

Εχει παραγγειλει κανεις καμια καλή θήκη απο aliexpress?

360-degree protection shock-proof TPU silicon Scrub Back Cover Case for Samsung Galaxy S7 edge Galaxy S7

http://s.aliexpress.com/maU7FZBf

(from AliExpress Android)

Εγώ φίλε έχω πάρει αυτή από Ali, παρά πολύ καλη

Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Galaxy Z fold 5

καλο που η γκρι δεν κιτρινίζει αλλα φαίνεται μαύρο από πίσω η λίγο μαύρο και όλο γκρι?

Καλά μη φανταστείς ότι είναι τελείως γκρι η θήκη. Απλά είναι ελαφρώς ματ αντί για τελείως διάφανη.

Προσπάθησα να βγάλω μια φωτογραφία το δικό μου να το δεις, αλλά βράδυ και με φλας ανάθεμα αν φαίνεται τίποτα :p

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20170206/61b79c729fab177fba859a8f539fb51e.jpg

καλυτερη να ειναι λιγο γκρι η θηκη, ειδικα αν ειναι μαυρο το κινητο ,αν ειναι διαφανη φαινονται περισσοτερο οι δαχτυλιες

Καλά μη φανταστείς ότι είναι τελείως γκρι η θήκη. Απλά είναι ελαφρώς ματ αντί για τελείως διάφανη.

Προσπάθησα να βγάλω μια φωτογραφία το δικό μου να το δεις, αλλά βράδυ και με φλας ανάθεμα αν φαίνεται τίποτα :p

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20170206/61b79c729fab177fba859a8f539fb51e.jpg

Μια χαρά φαίνεται η φωτογραφία την γκρι θα παραγγείλω σε ευχαριστώ για τον κόπο που έκανες να βγάλεις και την φωτογραφία να είσαι καλά

spacer.png

Nilkin gray ή spigen hybrid;

Τωρα ειμαι με rugged armor...

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Be the change you wish to see in the world! 🧿

Παιδιά έχετε να προτείνετε καμία καλή κάρτα μνήμης κατά προτίμηση 64 γίγα και πάνω.Ευχαριστώ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Εγώ είχα πάρει από το πλαίσιο μαζί με το τηλέφωνο, μια θήκη σιλικόνης διαφανή, αλλά όταν την έβαλα (δεν ξέρω και πως να το περιγράψω να το καταλαβετε)σαν να άφηνε κενά ανάμεσα στην θήκη και το τηλέφωνο και είχε αέρα. Τον κάνει και στις δικές σας θήκες σιλικόνης αυτό;

Galaxy Z fold 5

Nilkin gray ή spigen hybrid;

Τωρα ειμαι με rugged armor...

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

για καλυτερη προστασια μονο spigen.

Παιδιά έχετε να προτείνετε καμία καλή κάρτα μνήμης κατά προτίμηση 64 γίγα και πάνω.Ευχαριστώ

Έχω αυτή --> http://www.gearbest.com/memory-cards/pp_333352.html?wid=21 και είμαι πολύ ευχαριστημένος μέχρι στιγμής. Άπειρος χώρος και γρήγορη, κατάλληλη για εγγραφή 4k video κλπ. Για 64ρα θα πήγαινα σε αυτή --> https://www.mymemory.co.uk/Micro-SDXC/Samsung/Samsung-64GB-Pro-Flash-microSDXC-UHS-I-Class10---90MBs

Εγώ είχα πάρει από το πλαίσιο μαζί με το τηλέφωνο, μια θήκη σιλικόνης διαφανή, αλλά όταν την έβαλα (δεν ξέρω και πως να το περιγράψω να το καταλαβετε)σαν να άφηνε κενά ανάμεσα στην θήκη και το τηλέφωνο και είχε αέρα. Τον κάνει και στις δικές σας θήκες σιλικόνης αυτό;

Ναι την πείρα και εγώ μπήκε για 2 μέρες και μετά την χάρισα.

Χάλια φαίνεται. Από κει και πέρα πήρα μια μαύρη ματ της roar και τέλος. Η spigen μου πέταγε όλες τις ζελατίνες

Practice what you preach

Καλησπέρα.

Νέος κάτοχος S7 και θα ήθελα να ρωτήσω εάν έχετε να προτείνετε κάποιο tempered glass που να καλύπτει ολόκληρη την επιφάνεια.

Έχω βρει διάφορα σε Κινεζομάγαζα αλλά είναι όλα βαμμένα στο επάνω και κάτω μέρος (Λευκό-Χρυσό-Μαύρο). Υπάρχει κάτι σαν αυτά αλλά να είναι διάφανο σε όλο του το μήκος;

iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2

Δυστυχώς αυτό δεν μπορώ να στο πω γιατί δεν χρησιμοποιώ πότε θήκες παρά μόνο πουγκί ,ίσως κάποιο παιδί που έχει δοκιμάσει το συγκεκριμένο συνδυασμό να μας ενημερώσει.

Έχεις να προτείνεις κανένα ποιοτικό πουγκί για το S7 edge;

Καλησπέρα.

Νέος κάτοχος S7 και θα ήθελα να ρωτήσω εάν έχετε να προτείνετε κάποιο tempered glass που να καλύπτει ολόκληρη την επιφάνεια.

Έχω βρει διάφορα σε Κινεζομάγαζα αλλά είναι όλα βαμμένα στο επάνω και κάτω μέρος (Λευκό-Χρυσό-Μαύρο). Υπάρχει κάτι σαν αυτά αλλά να είναι διάφανο σε όλο του το μήκος;

0.2mm 9H 3D Curved Surface Full Screen Cover Explosion-proof Tempered Glass Film For Samsung Galaxy S6 S7 edge S7edge

http://s.aliexpress.com/f6jUBfUV

(from AliExpress Android)

Έχει επιλογή και για full clear

Galaxy Z fold 5

Έχει επιλογή και για full clear

Σε ευχαριστώ πολύ!!!!

Το έχεις δοκιμασμένο; Κολλάει σε ολόκληρη την οθόνη (για το S7) όπως τα κλασικά tempered glass ή μόνο περιμετρικά όπως κάνουν τα περισσότερα του S7 edge;

Σε ευχαριστώ πολύ!!!!

Το έχεις δοκιμασμένο; Κολλάει σε ολόκληρη την οθόνη (για το S7) όπως τα κλασικά tempered glass ή μόνο περιμετρικά όπως κάνουν τα περισσότερα του S7 edge;

Έχω πάρει το χρυσό και τώρα περιμένω το full clear. Έχει καλή επαφή με την οθόνη, δεν είχα θέμα με το touch, και δεν το σηκώνει καμία από τις θήκες που έχω

Galaxy Z fold 5

Σπέσιαλ!!! Και πάλι ευχαριστώ:-)

from my S7

Παιδες μια ερωτηση για καρτουλα μνημης που να γραφει σε 4κ ...samsung evo u1? Ή καποια αλλη;

Έχω την evo + και είναι μια χαρά.

Practice what you preach

Καλησπέρα παιδία, μια ερώτηση, εχω το s7 edge, υπαρχει κανενας συνδυασμος ζελατινας/τζαμιου που να ταιριαζει με θηκη για πλατη; Η αγορα να ειναι απο Ελλαδα και κατα προτιμηση απο μαγαζι του κεντρου αθηνας. μπορειτε να βοηθησετε σας παρακαλω;

Ποσες μερες εκανε να ερθει?

Δεν είναι στάνταρ ο χρόνος. Μου έχει τύχει να έρθει κάτι στις 10-12 μέρες και άλλες φορές περίπου στις 3 βδομάδες η και λίγο παραπάνω

Galaxy Z fold 5

• The title was changed to [S7 series] Αξεσουάρ (Θήκες, USB OTG, PowerBank κτλ)