Jump to content

[S7 series] Αξεσουάρ (Θήκες, USB OTG, PowerBank κτλ)

geovass
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν υπαρχει. Και στην τελικη διαβαστε και καμια σελιδα, πριν 1 σελιδα γραφτηκε ΞΑΝΑ οτι δεν υπαρχει γυαλι που να καλυπτει ολη την οθονη λογω καμπυλοτητας. Δεν ειναι λογικο να ερχεται ειδοποιηση και να μπαινουμε να βλεπουμε τα ιδια και τα ιδια ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ.

Γιατί δεν χουμε δει τότε το κινητό να φοράει αυτό το γυαλί που καλύπτει όλη την οθόνη;; ας το δείξει ένας φορεμένο στο κινητό, να το αγοράσουμε όλοι. Το ύφος είναι επιθετικό ως προς το περιεχόμενο, που ανεγείρεται συνέχεια το ίδιο και το ίδιο χωρίς να διαβάζουμε τα παλιά...

Sent from my Galaxy S7 gold

Eπίσης δεν είναι λογικό να διαμαρτύρεσαι τόσο έντονα για τις ειδοποιήσεις σου. Απενεργοποίησε τες όπως εγώ.. Δεν έχουν όλοι την πολυτέλεια χρόνου να ψάχνουν όλο το νήμα, κι ακόμη κι αν πρέπει να τους παραθέσουμε παλαιότερες δημοσιεύσεις, αυτό μπορεί να γίνει και σε πιο ήρεμο ύφος..

Sorry για το off topic.

Στο θέμα μας.. Φυσικά και υπάρχουν γυαλιά για το απλό S7 που το καλύπτουν πλήρως.. Μία φίλη μου έχει αγοράσει ένα από το cellphone στην Καλλιθέα. Πρόσφατα μάλιστα της έσπασε λογώ πτώσης, και της ξανά έβαλαν καινούριο, οπότε φαντάζομαι έχουν ακόμη απόθεμα.

Αλλά το έχω δει και σε άλλους πελάτες στη δουλειά με γυαλάκι, οπότε σίγουρα θα υπάρχουν κι αλλού.

akis_evo_9 ρίξε μια ματιά στο site τους και πάρε τηλέφωνο να σιγουρευτείς.. Χάνει λιγάκι σε θέμα απόκρισης στην αφή. Εμένα με ενόχλησε. Στη φίλη μου δεν το καταλαβαίνει καν.

Be the change you wish to see in the world! 🧿

• Απαντήσεις 5,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Eπίσης δεν είναι λογικό να διαμαρτύρεσαι τόσο έντονα για τις ειδοποιήσεις σου. Απενεργοποίησε τες όπως εγώ.. Δεν έχουν όλοι την πολυτέλεια χρόνου να ψάχνουν όλο το νήμα, κι ακόμη κι αν πρέπει να τους παραθέσουμε παλαιότερες δημοσιεύσεις, αυτό μπορεί να γίνει και σε πιο ήρεμο ύφος..

Sorry για το off topic.

Στο θέμα μας.. Φυσικά και υπάρχουν γυαλιά για το απλό S7 που το καλύπτουν πλήρως.. Μία φίλη μου έχει αγοράσει ένα από το cellphone στην Καλλιθέα. Πρόσφατα μάλιστα της έσπασε λογώ πτώσης, και της ξανά έβαλαν καινούριο, οπότε φαντάζομαι έχουν ακόμη απόθεμα.

Αλλά το έχω δει και σε άλλους πελάτες στη δουλειά με γυαλάκι, οπότε σίγουρα θα υπάρχουν κι αλλού.

akis_evo_9 ρίξε μια ματιά στο site τους και πάρε τηλέφωνο να σιγουρευτείς.. Χάνει λιγάκι σε θέμα απόκρισης στην αφή. Εμένα με ενόχλησε. Στη φίλη μου δεν το καταλαβαίνει καν.

Νταξει ίσως κάνω και λάθος για το γυαλί, τι να πω... Απλά για την αναζήτηση, δε νομίζω να χω άδικο. Κανείς πιστεύω δεν θέλει να βλέπει συνέχεια τα ίδια και τα ίδια.. Μια απλή αναζήτηση νομίζω όλοι μπορούν να την κάνουμε, 2 λεπτά υπόθεση θα είναι

Sent from my Galaxy S7 gold

Παιδιά και του s7 του απλού κάνει μια μικρή καμπυλότητα η οθόνη στις άκρες. Υπάρχουν γυαλιά που καλύπτουν όλη την οθόνη αλλά είναι τελείως flat, οπότε στις άκρες(κάθετα) υπάρχει κενό μεταξύ της οθόνης και του γυαλιού,υπάρχουν όμως και άλλα γυαλιά που έχουν καμπυλότητα στις άκρες και εφαρμόζουν τέλεια στην οθόνη και δεν τα σηκώνει καμία θήκη. Τέτοιο φοράω εγώ από Aliexpress και δεν μπορώ να πω ότι έχω θέμα στην απόκριση της οθόνης

Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Galaxy Z fold 5

Μηπως μπορει να γινει κατι σαν υπόμνημα στην πρωτη σελίδα με συμβατές ζελατινες-θηκες η κατι σαν βαθμολογία απο τους χρήστες που εχουν χρησιμοποιήσει τα αναλογα προιοντα;

Μπορει να λεω και λ@λ@κια αλλα πιστεύω θα γλιτώσουμε πολλές σελιδες!!!!

Για το απλο s7 να βαλεις nillkin tempered glass.στο απλο κανουν σχεδον ολα!για το edge οτι και να βαλουμε υπαρχει θεμα,θα ξεκολλησει,δεν πατιεται σωστα.μια απλη μεμβρανη ειναι οτι καλυτερο!
I Want To Believe

Για το απλο s7 να βαλεις nillkin tempered glass.στο απλο κανουν σχεδον ολα!για το edge οτι και να βαλουμε υπαρχει θεμα,θα ξεκολλησει,δεν πατιεται σωστα.μια απλη μεμβρανη ειναι οτι καλυτερο!

Το κακό είναι ότι καμμια μεμβράνη δεν σου παρέχει την προστασία απο σπάσιμο της οθόνης που μπορεί να σου δώσει το tempered glass .

Απλά μόνο για γραντζουνιές είναι!!!

Καλησπέρα παιδιά! Ποια η γνώμη σας για αυτές τις δύο καρτούλες για S7 edge:

http://www.e-shop.gr/samsung-mb-mc64da-eu-evo-plus-64gb-micro-sdxc-class-10-adapter-p-PER.576945

Και αυτή:

http://www.e-shop.gr/samsung-mb-mg64ea-eu-64gb-micro-sdxc-pro-class-10-adapter-p-PER.576993

Η δεύτερη είναι τόσο καλύτερη ώστε να δικαιολογεί την διαφορά χρημάτων;

• Administrators
Και οι δύο είναι οι καλύτερες στην κατηγορία τους. Απλά η Pro είναι σαφώς ανώτερη για σοβαρές απαιτήσεις τύπου 4Κ video recording κτλ. Τώρα μπορεί να σου φαίνεται ασήμαντο αλλά μελλοντικά αυτή η κάρτα θα πιάσει τόπο...

Modpic.gif

Λοιπον πηρα το screen knight screen protector για το s7 edge.Τελειο.Τε λει ο. Τ ε λ ε ι ο!!!!!!!!Αψογη εφαρμογη δεν παει πουθεnα με θηκες σε σημειο δεν ξερω αν θα μπορεσει να βγει εν τελει :P

Υγρη τοποθετηση , μετα απο 2-3 μερες ειναι ετοιμη απο θεμα αφης και ευκρινειας.Σαν να μην εχεις.

μου βγηκε μονο για μπροστα κανα 7αρι

[sIGPIC][/sIGPIC]

·۰•●_N1k0s_●•۰·

Και οι δύο είναι οι καλύτερες στην κατηγορία τους. Απλά η Pro είναι σαφώς ανώτερη για σοβαρές απαιτήσεις τύπου 4Κ video recording κτλ. Τώρα μπορεί να σου φαίνεται ασήμαντο αλλά μελλοντικά αυτή η κάρτα θα πιάσει τόπο...

Σ' ευχαριστώ για την απάντηση!!

Άρα πιστεύω πως "φαντάζει" καλύτερη επιλογή η pro, με το σκεπτικό ότι συνήθως αλλάζω συσκευή πέραν της διετίας!

η pro micro sd ειναι οτι καλυτερο υπαρχει..ειχα ολη την σειρα απο τα 8gb μεχρι τα 64gb!!
I Want To Believe

Λοιπον πηρα το screen knight screen protector για το s7 edge.Τελειο.Τε λει ο. Τ ε λ ε ι ο!!!!!!!!Αψογη εφαρμογη δεν παει πουθεnα με θηκες σε σημειο δεν ξερω αν θα μπορεσει να βγει εν τελει :P

Υγρη τοποθετηση , μετα απο 2-3 μερες ειναι ετοιμη απο θεμα αφης και ευκρινειας.Σαν να μην εχεις.

μου βγηκε μονο για μπροστα κανα 7αρι

Σου καλυπτει ολη την οθονη? Να υποθεσβ οτι δεν ειναι τζαμι αλλα μεμβρανη ε?

ναι ολη την οθονη και τα πλαινα.Ναι ειναι μεμβρανη

Εγω που ειχα βαλει υγρης τοποθετησης, μου ειχε μεινει μια φυσαλιδα απο το υγρο καθαρισμου εκει στην μπροστινη καμερα και εβγαιναν θολες οι σελφι κυριως οταν ειχε αντικριστα φωτισμο και την πεταξα. Επρεπε θεωρητικα με τις μερες να φυγουν αυτες οι φυσαλιδες ή οχι;

Πήρα χθές αυτό, το οποίο δεν είναι Tempered Glass, άσχετα με την συσκευασία. Έχει μπρός πίσω screen protector, το οποίο είναι σε ποιότητα Zagg για όσους το έχουν δουλέψει. Καλύπτει όλη την μπροστινή αλλά και πίσω πλευρά (όχι σαν το άκυρο της Spigen με τα κενά, που πλήρωσα 25€, και ξεκόλλαγε με τις θήκες της ίδιας εταιρίας...). Είναι ότι καλύτερο έχω βάλει, χωρίς να ξεκολλάει πουθένα! Την πρώτη μέρα δείχνει σαν να έχει σημάδια, τα οποία φεύγουν άμεσα την επόμενη μέρα. Επίσης δεν ξεκολλάει ούτε με τη Spigen Rugged Armor ούτε με την slim 0.3" που πήρα από τα Public. Το κόστος του 5.10€!

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20170106/55355be1a068ff0053fde3f33eabff53.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Edited by tfd1978

Πήρα χθές αυτό, το οποίο δεν είναι Tempered Glass, άσχετα με την συσκευασία. Έχει μπρός πίσω screen protector, το οποίο είναι σε ποιότητα Zagg για όσους το έχουν δουλέψει. Καλύπτει όλη την μπροστινή αλλά και πίσω πλευρά (όχι σαν το άκυρο της Spigen με τα κενά, που πλήρωσα 25€, και ξεκόλλαγε με τις θήκες της ίδιας εταιρίας...). Είναι ότι καλύτερο έχω βάλει, χωρίς να ξεκολλάει πουθένα! Την πρώτη μέρα δείχνει σαν να έχει σημάδια, τα οποία φεύγουν άμεσα την επόμενη μέρα. Επίσης δεν ξεκολλάει ούτε με τη Spigen Rugged Armor ούτε με την slim 0.3" που πήρα από τα Public. Το κόστος του 5.10€!

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20170106/55355be1a068ff0053fde3f33eabff53.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Αυτο ειναι υγρης τοποθετησης, καλυπτει κι αυτο ολη την οθονη? S7 εχω.

Δεν αναγράφει κάτι τέτοιο, αλλά είχα το μπουκαλάκι με το σπρέι της zagg, και πιστεύω ότι αν δεν το έκανα έτσι, δεν θα ξεκολλαγε σε περίπτωση λάθους...Θύμιζε στην εφαρμογή 100% την Zagg. Και ναι έχει 100% κάλυψη στην οθόνη. Φουλ!

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δεν αναγράφει κάτι τέτοιο, αλλά είχα το μπουκαλάκι με το σπρέι της zagg, και πιστεύω ότι αν δεν το έκανα έτσι, δεν θα ξεκολλαγε σε περίπτωση λάθους...Θύμιζε στην εφαρμογή 100% την Zagg. Και ναι έχει 100% κάλυψη στην οθόνη. Φουλ!

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αρα τοποθετειται χωρις υγρο, αυριο θα παω χαλανδρι να παρω ενα. Ευχαριστω πολυ.

https://www.dualshop.gr/e-shop/spigen-slim-armor-metal-slate-samsung-galaxy-s7-edge.html

Θέλω να πάρω αυτή τη θήκη της Spigen για το edge αλλά έχω ένα κόλλημα

Σε κάποιες άλλες, φθηνότερες βέβαια, που είχα πάρει δεν πατιούνται εύκολα τα πλαϊνά κουμπιά και έτσι κατέληγα να μην τις χρησιμοποιώ

Γνωρίζει κάποιος τι ισχύει με αυτή? Πατιούνται εύκολα όπως μια σιλικόνης που έχω πχ?

Ευχαριστώ

• The title was changed to [S7 series] Αξεσουάρ (Θήκες, USB OTG, PowerBank κτλ)