rapsodos1979_ Δημ. August 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2017 Φίλε μου καλή σου μέρα Μήπως μπορείς να μας πεις ποιο είναι αυτό το μαγαζί για να πάω να βάλω και εγώ στο δικό μου μία τέτοια Pm...Για να μη κάνω διαφήμιση..Εκτός κι αν επιτρέπεται από τους διαχειριστές... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike288 Δημ. August 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2017 Pm...Για να μη κάνω διαφήμιση..Εκτός κι αν επιτρέπεται από τους διαχειριστές... Για στειλε και σε εμας το μαγαζί ποιο ειναι ... γιατί με τόσες αλλαγές θα ειχαμε παρει αλλο κινητο στο τελος! Thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rapsodos1979_ Δημ. August 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2017 Για στειλε και σε εμας το μαγαζί ποιο ειναι ... γιατί με τόσες αλλαγές θα ειχαμε παρει αλλο κινητο στο τελος! Thanks Μy-i Γλυφάδα...Δεν έχω δει του media Markt για να έχω σύγκριση, αλλά από την screenknight που είχα, είναι πολύ ανώτερη...Γνώμη μου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TAZ_DEV Δημ. August 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2017 Γνωρίζουμε κανένα ελληνικό μαγαζί που να πουλάει skins? Παράθεση HTC Diamond --> NOKIA N97 mini --> SAMSUNG Galaxy W --> HTC One S --> LG G2 --> SAMSUNG Galaxy A5 --> Galaxy A7 --> Note 4 --> Lg g4 --> SAMSUNG Galaxy S7 Edge --> LG G6--> OnePlus 5T --> Huawei P20 pro --> Note 9 --> Huawei P30 pro --> Note 10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. August 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2017 Υποτίθεται πως όταν προτείνουμε κάτι έχουμε μια προσωπική εμπειρία ή έστω κάποιου φίλου. Οπότε ναι, αν μου προτείνει κάποιος κάτι θα το δοκιμάσω εγω πηρα απο τα Jumbo μια με 1ε. αφου τη δοκιμασα καλα με μια χαρτοπετσετα ειδα οτι δνε μπαζει νερα μεσα και τη χρησιμοποιησα. ολα κομπλε. μαλιστα το ειχα καμια ωρα το κινητο στο νερο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antriou23 Δημ. August 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2017 εγω πηρα απο τα Jumbo μια με 1ε. αφου τη δοκιμασα καλα με μια χαρτοπετσετα ειδα οτι δνε μπαζει νερα μεσα και τη χρησιμοποιησα. ολα κομπλε. μαλιστα το ειχα καμια ωρα το κινητο στο νερο. Από τα jumbo ποια φίλε μου?υπάρχει κάποιο λινκ να τη δούμε?εγώ είχα πάρει αυτή https://www.cellphones.gr/adiavroxi-thiki-redpepper-samsung-galaxy-s7-edge-sm-g935-shockproof-waterproof-grass-blue και στις 10 φορές που τη δοκίμασα με χαρτοπετσέτα τις 11 έμπαινε νερό Παράθεση T68 N95 i900 i8000 HTC HD2 GT-I9300 Note3 s6 s7edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. August 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2017 Παρήγγειλα τη θήκη με τους δύο φακούς για το s7 edge!!! και τους περιμένω πως και πως.. λογικά μετά το 15άυγουστο... Για όποιον ενδιαφέρεται, στο skroutz γύρω στα 60€ από 100€ που ήταν τόσο καιρό... Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. August 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2017 Από τα jumbo ποια φίλε μου?υπάρχει κάποιο λινκ να τη δούμε?εγώ είχα πάρει αυτή https://www.cellphones.gr/adiavroxi-thiki-redpepper-samsung-galaxy-s7-edge-sm-g935-shockproof-waterproof-grass-blue και στις 10 φορές που τη δοκίμασα με χαρτοπετσέτα τις 11 έμπαινε νερό α δεν πηρα τετοια θηκη εγω. στο e-jumbo με ενα γρηγορο ψαξιμο δεν τη βρηκα. ειναι ετσι: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rapsodos1979_ Δημ. August 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2017 Για το edge με μια θήκη σιλικόνης που του φοράω , χωράει σε αυτήν του jumbo?Την χαλβαδιαζα εχθές, αλλά μου φαινόταν τσιμα τσιμα..1.50€ έχει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antriou23 Δημ. August 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2017 α δεν πηρα τετοια θηκη εγω. στο e-jumbo με ενα γρηγορο ψαξιμο δεν τη βρηκα. ειναι ετσι: Σε ευχαριστώ θα την κοιτάξω. Καλύτερα που δε πήρες αυτή που πήρα εγώ..πεταμενα λεφτά.σε αυτή που έχεις πάρει εσύ το κινητό χωράει ακριβώς η έχει κενα;κάτω από τη θάλασσα το δοκίμασες?βγάζει καθαρές φωτο; Παράθεση T68 N95 i900 i8000 HTC HD2 GT-I9300 Note3 s6 s7edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. August 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2017 α δεν πηρα τετοια θηκη εγω. στο e-jumbo με ενα γρηγορο ψαξιμο δεν τη βρηκα. ειναι ετσι: Κι εγώ για κάτι τέτοιο ενδιαφέρομαι Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. August 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2017 (edited) Σε ευχαριστώ θα την κοιτάξω. Καλύτερα που δε πήρες αυτή που πήρα εγώ..πεταμενα λεφτά.σε αυτή που έχεις πάρει εσύ το κινητό χωράει ακριβώς η έχει κενα;κάτω από τη θάλασσα το δοκίμασες?βγάζει καθαρές φωτο; Κι εγώ για κάτι τέτοιο ενδιαφέρομαι Αρχικα να πω οτι παρολο που εχει ενα σαν μακαρονι στα ακρα, δεν επιπλεει. βουλιαζει. οποτε αναγκαστικα το κρεματε στο λαιμο, η το κρατατε καλα! :lol: καθαρες φωτος, γιατι κολαει καπως επανω απο την πιεση, και κομπλε. να στη θαλασσα το δοκιμασα, δεν μπαζει νερο. βεβαια καλο ειναι να το δοκιμασετε πριν το βαλετε μεσα με ενα χαρτι να δειτε αν θα βραχει. και, Καλες βουτιες! Edited August 8, 2017 by emperor4her Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rapsodos1979_ Δημ. August 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2017 Αρχικα να πω οτι παρολο που εχει ενα σαν μακαρονι στα ακρα, δεν επιπλεει. βουλιαζει. οποτε αναγκαστικα το κρεματε στο λαιμο, η το κρατατε καλα! :lol: καθαρες φωτος, γιατι κολαει καπως επανω απο την πιεση, και κομπλε. να στη θαλασσα το δοκιμασα, δεν μπαζει νερο. βεβαια καλο ειναι να το δοκιμασετε πριν το βαλετε μεσα με ενα χαρτι να δειτε αν θα βραχει. και, Καλες βουτιες! Το s7edge έχεις μέσα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antriou23 Δημ. August 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2017 Το s7edge έχεις μέσα? Νομίζω πως Ναι έχει το s7 edge έτσι φαίνεται από τις φώτο Παράθεση T68 N95 i900 i8000 HTC HD2 GT-I9300 Note3 s6 s7edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. August 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2017 Το s7edge έχεις μέσα? Νομίζω πως Ναι έχει το s7 edge έτσι φαίνεται από τις φώτο Σωστα, s7 edge :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rapsodos1979_ Δημ. August 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2017 Ορμαω τότε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickozzz Δημ. August 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2017 Καλημερα στους φιλους!!Μολις λιγες ωρες πριν και εχω πλεον στο κινητο την μεμβρανη απο τα mediamarkt.Τιμη στα 15 ευρω..Πρωτη εντυπωση με μια βαθμολογια 8-9 στα 10.Ειναι λεπτη κατα τα γουστα μου(γιαυτο και το 8 και οχι 10 γιατι δεν ειναι ανθεκτικη σαν tempered)..Δεν κανει rainbow effect στο λευκο και ειναι αξιοπρεπεστατη.Αξιζει να σημειωθει οτι την τοποθετουν με οτι θηκη εχεις πανω.Εγω για παραδειγμα εχω την spigen ultra hybrid http://www.skroutz.gr/s/9507967/Spigen-Ultra-Hybrid-Crystal-Clear-Galaxy-S7-Edge.html Εχει πεσει το κινητο 2 φορες κατω(απο μικρο υψος 30-40 εκ απο το εδαφος) μεχρι στιγμης δεν εχει παθει το παραμικρο(ευτυχως).Εννοειται οτι δεν σημαινει κ πολλα οτι σταθηκα τυχερος αλλα η θηκη ειναι ΠΑΡΑ ΜΑ ΠΑΡΑ πολυ καλη επιλογη για το κινητο και με το συνδιασμο τωρα της μεμβρανης πιστευω ειναι το καλυτερο δυνατο αποτελεσμα. Υ.Γ: θα προτεινα και την μεμβρανη και την θηκη.Για οποιον θελει το κινητο να φαινεται( οπως εμενα το χρυσο) προτιμησα τη θηκη της spigen που ειδα σε αρκετα drop test να μην παθαινει γρατζουνια η συσκευη ευτυχως. Θα ηθελα να ευχαριστησω οσους προτειναν την μεμβρανη προστασιας απο τα MM γιατι δεν γνωριζα την συγκεκριμενη διαδικασια οτι τοποθετουν μεσω μηχανηματος την μεμβρανη και προσαρμοζεται κ με οποια θηκη εχεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan24 Δημ. August 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2017 Ερωτηση για οποιον εχει flip case(πχ flip wallet) Ειναι πρακτικη στην μεταφορα/καθημερινη χρηση κτλ? Δηλαδη σε τσεπη τζιν πχ χωραει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sleopard Δημ. August 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2017 Καλησπερα στην παρεα και καλως σας βρηκα. Παιδια ειμαι μια βδομαδα κατοχος του s7 και πραγματικα εχω ξενερωσει με δυο τζαμακια που εχω αγορασει... Εχουν αρκετα χιλιοστα κενο στα πλαγια. Εχετε να μου προτεινετε καποιο συγκεκριμενο που να εφαρμοζει οσο δυνατον καλυτερα στην οθονη του s7; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pank Δημ. August 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2017 Διάβασε λιγο προς τα πισω. Υπάρχουν πολλές αποψεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. August 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2017 Μόλις παρέλαβα τη θήκη με τους φακούς για το s7 edge!! :D Καλά η δερμάτινη θήκη τα σπάει έτσι;; :cool: Είτε με τους φακούς είτε μόνη της, νομίζω είναι το ομορφότερο αξεσουάρ για το κινητό. Θα επανέλθω σύντομα στην ενότητα με τις φωτογραφίες με δείγματα από τους φακούς... Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkontogia Δημ. August 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2017 Απορία προς τους γνωρίζοντες... Να επιλέξω την προστασία οθόνης που αναφέρουν πολλοί από το MediaMarkt ή να πάρω στην ίδια τιμή 2 της Spigen (τις έχουν προσφορά από οτι είδα). Ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickozzz Δημ. August 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2017 Απορία προς τους γνωρίζοντες... Να επιλέξω την προστασία οθόνης που αναφέρουν πολλοί από το MediaMarkt ή να πάρω στην ίδια τιμή 2 της Spigen (τις έχουν προσφορά από οτι είδα). Ευχαριστώ πολύ. Φιλε μμου ημουν και εγω στην ιδια θεση με εσενα αλλα βρηκα reviews στο youtube με την spigen και ειδα οτι μετα απο 1-2 εβδομαδες ξεκολλησε η ζελατινα στα edges.Κανε ενα search και θα δεις.Οσον αφορα την ζελατινα που εβαλα και εγω απο τα MM ειναι ακριβη μεν αλλα ειναι με εγγυηση 3 μηνες οτι παθει και επισης ειναι λεπτη δεν χαλαει την οθονη(rainbow effect)και δεν επηρεαζει κ πολυ την αφη..Ενα 10% θα ελεγα στην αποκριση σε σχεση με του κινητου την οθονη.Ελπιζω να βοηθησα,καλη τυχη με οτι επιλεξεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. August 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2017 Αρχικα να πω οτι παρολο που εχει ενα σαν μακαρονι στα ακρα, δεν επιπλεει. βουλιαζει. οποτε αναγκαστικα το κρεματε στο λαιμο, η το κρατατε καλα! :lol: καθαρες φωτος, γιατι κολαει καπως επανω απο την πιεση, και κομπλε. να στη θαλασσα το δοκιμασα, δεν μπαζει νερο. βεβαια καλο ειναι να το δοκιμασετε πριν το βαλετε μεσα με ενα χαρτι να δειτε αν θα βραχει. και, Καλες βουτιες! Τελικά την πήρα και εγώ. Έχει μία σχετική δυσκολία να πατήσεις το πλήκτρο για να βγάλει φωτογραφία ή βίντεο αλλά τελικά γίνεται η δουλειά μας ευχαριστώ πολύ Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antriou23 Δημ. August 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2017 Τελικά την πήρα και εγώ. Έχει μία σχετική δυσκολία να πατήσεις το πλήκτρο για να βγάλει φωτογραφία ή βίντεο αλλά τελικά γίνεται η δουλειά μας ευχαριστώ πολύ Τη πήρα και εγώ. Έχει όντως δυσκολία στο να πατήσεις τα πλήκτρα. Με το s6 edge είναι λίγο καλύτερα...μπορεις πιο εύκολα να πατήσεις. Είναι όντως και αδιάβροχη Παράθεση T68 N95 i900 i8000 HTC HD2 GT-I9300 Note3 s6 s7edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts