Jump to content

[S7 series] Αξεσουάρ (Θήκες, USB OTG, PowerBank κτλ)

geovass
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μόλις παρέλαβα θηκη NILLKIN nature και screenknight ζελατίνες..Σκεφτομαι να την εφαρμόσω με τη θηκη φορεμένη στο κινητό, για να κάτσει ακριβώς...Τι λέτε?

• Απαντήσεις 5,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλύτερα χωρίς θήκη για μένα. Εγώ με screen Knight δεν είχα θέμα με 2 tpu που δοκίμασα.

Και την είχα τοποθέτησει χωρίς να έχω φορεμενη τη θήκη.

Μια καλή θήκη book όπου δεν βγάζει την μεμβράνη είναι τηςspigen (την Έχω)

Και μια που Έχω αγοράσει απόΚίνα μάρκα Hundd όπου την θεωρώ και καλύτερη

Πέρασα πριν κάνα δυο μέρες την Knight screen, ακόμη τα νερά δεν έχουν φύγει, φαίνονται γραμμές όπως και μια φουσκάλα , που οφείλετε αυτό; δοκίμασα δύο τρεις θήκες και η ζελατίνα δεν επηρεάστηκε καθόλου, το μόνο θετικό μέχρι στιγμής

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Παιδια καλησπερα.Υπαρχει καποιο μαγαζι στην αθηνα που να τοποθετει μεμβρανη σε απλο galaxy s7?οποιος ξερεις ας απαντησει στο inbox για να μην κανουμε διαφημιση.Ευχαριστω.

Σημερα παρελαβα την nillkin απο ebay.

Φοβερη αισθηση στο χερι και πολυ καλο κρατημα που δεν πρόσθετη καθολου ογκο.

Το πρόβλημα ειναι στην προστασια ομως που δυστηχως ειναι σχεδον μηδενικη.

Αυριο θα παραλαβω και το τζαμι της otterbox και θα γραψω εντυπωσεις αν το βαλβ αμεσα.

Σημερα παρελαβα την nillkin απο ebay.

Φοβερη αισθηση στο χερι και πολυ καλο κρατημα που δεν πρόσθετη καθολου ογκο.

Το πρόβλημα ειναι στην προστασια ομως που δυστηχως ειναι σχεδον μηδενικη.

Αυριο θα παραλαβω και το τζαμι της otterbox και θα γραψω εντυπωσεις αν το βαλβ αμεσα.

κι εγώ έβαλα τη NILLKIN..σουπερ ..Ενα βήμα πριν το γυμνό κινητό..Αυτο ακριβώς ήθελα..

καλησπερα παιδια,,,εχετε να μου προτεινετε μια δοκιμασμενη sd? γρηγορη αξιοπιστη για την συσκευη μας! ευχαριστω

Παιδιά επειδή είναι αδύνατο να διαβάσω όλα τα μηνύματα εδώ μέσα, ψάχνω για το S7 (όχι edge) ένα tempered glass που να καλύπτει όλη την οθόνη ακόμα και το ελάχιστο μέρος δεξιά και αριστερά του τηλεφώνου. Καμιά πρόταση;

Επεξεργασία : Τελικά - μετά από διάβασμα- μάλλον δεν υπάρχει αυτό που θέλω...

Για θήκη επέλεξα την Spigen Neo Hybrid αλλά για προστασία οθόνης ακόμα ψάχνω.

Edited by newlynx

καλησπερα παιδια,,,εχετε να μου προτεινετε μια δοκιμασμενη sd? γρηγορη αξιοπιστη για την συσκευη μας! ευχαριστω

Samsung PRO Plus 64GB Micro SDXC Memory Card Class 10 U3

Να ρωτήσω αν ξέρει κάποιος!! Στα media markt Αγίας Παρασκευής υπάρχει ένας τύπος που βάζει μεμβράνες στα κινητά και στο δικό μας s7 το απλό. Την κόβει και την ράβει στα μέτρα της οθόνης. Το έχει δοκιμάσει κάποιος;; Ευχαριστώ

Και μια μεμβράνη από Skroutz;;; Ευχαριστώ

Look at this on eBay http://www.ebay.co.uk/itm/141926581184

Πάρε αυτές σε 3 μέρες σπίτι σου

Full face μπαίνει με νερό

Στις γωνίες θέλει λίγο κόψιμο πριν την βάλεις γιατί στις γωνίες την σηκώνει η θήκη

Εγώ είμαι ευχαριστημένος και πολύ φτηνές

Look at this on eBay http://www.ebay.co.uk/itm/141926581184

Πάρε αυτές σε 3 μέρες σπίτι σου

Full face μπαίνει με νερό

Στις γωνίες θέλει λίγο κόψιμο πριν την βάλεις γιατί στις γωνίες την σηκώνει η θήκη

Εγώ είμαι ευχαριστημένος και πολύ φτηνές

Σε ευχαριστώ αλλά τελικά πήγα media markt Αγιας Παρασκευής . Έχει εκεί ένα μηχάνημα zagg και έφτιαξα μεμβράνη με νάνο τεχνολογία. 18 euro βέβαια αλλά είναι πολύ καλή.

Σε ευχαριστώ αλλά τελικά πήγα media markt Αγιας Παρασκευής . Έχει εκεί ένα μηχάνημα zagg και έφτιαξα μεμβράνη με νάνο τεχνολογία. 18 euro βέβαια αλλά είναι πολύ καλή.

Μακάρι να μείνεις ευχαριστημένος, γιατί οι περισσότεροι , να μη πω όλοι που το έκαναν ( διάβασε και εδώ μέσα πιο πίσω ) το μετάνιωσαν και είπαν ότι είναι μεγάλη << μούφα >>.....

Μακάρι να μείνεις ευχαριστημένος, γιατί οι περισσότεροι , να μη πω όλοι που το έκαναν ( διάβασε και εδώ μέσα πιο πίσω ) το μετάνιωσαν και είπαν ότι είναι μεγάλη << μούφα >>.....

Τι να πω;; Μακάρι όντως να μου βγει καλή!!!

Να ρωτήσω αν ξέρει κάποιος!! Στα media markt Αγίας Παρασκευής υπάρχει ένας τύπος που βάζει μεμβράνες στα κινητά και στο δικό μας s7 το απλό. Την κόβει και την ράβει στα μέτρα της οθόνης. Το έχει δοκιμάσει κάποιος;; Ευχαριστώ

Δεν είναι μεμβράνη..επίστρωση είναι..

Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δεν είναι μεμβράνη..επίστρωση είναι..

Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μιλάει για μηχάνημα zagg όμως. Ίσως είναι διαφορετικό από τη νανοτεχνολογία της paintbull.

Την screennight στο s7 πόση ώρα την αφήνουμε να στεγνώσει, μέχρι να ξσναχρησιμοποιηθει το κινητό? Στις άκρες περιμένουμε να στεγνώσει όπως το edge ή κολλάμε επιτόπου...?Είμαι έτοιμος για την επέμβαση..

ωχ...Γιατι μου έγινε λίγο σαγρε? Σαν να κόλλησε με κενά .. Φεύγει αυτό και κάτι φυσαλίδες που φαινονται?Μπορώ να την ξεκόλλησω και να την ξαναβάλω? Πάντως, την έβαλα στο χιλιοστό.. Edited by rapsodos1979_

Την screennight στο s7 πόση ώρα την αφήνουμε να στεγνώσει, μέχρι να ξσναχρησιμοποιηθει το κινητό? Στις άκρες περιμένουμε να στεγνώσει όπως το edge ή κολλάμε επιτόπου...?Είμαι έτοιμος για την επέμβαση..

Μετα απο μιση ωρα χρησιμοποιεις κανονικα το τηλεφωνο σου..Νερα κτλ φευγουν την επομενη μερα.Μετα απο 17ωρες περιπου!

Μετα απο μιση ωρα χρησιμοποιεις κανονικα το τηλεφωνο σου..Νερα κτλ φευγουν την επομενη μερα.Μετα απο 17ωρες περιπου!

Εμενα παντως τα νερα μετα απο 72 ωρες δεν εχουν φυγει , απογοητευτηκα απο την συγκεκριμενη

Δε θα τα έδιώξες κατά την τοποθέτησή με την κάρτα

Εμένα με παρόμοια μεμβράνη την ίδια ώρα δεν είχα νερά

Απλά το άφησα κάποιες ώρες να στεγνώσει και να βεντουζαρει καλά η μεμβράνη

Την έβαλα 3 φορές

Όταν την έβγαζα την επλυνα στο νερό που είχα έτοιμο στο μπολακι

Την έβαλα 3 φορές

Μπορώ και τώρα να την ξαναβγαλω/βάλω ?Εγω ,μάλλον, έκανα ******* , δεν είχα βρέξει πολύ τα χέρια και στο σημείο που την ακούμπησα έχει κάτι νερά σαν αποτυπωμα...

Την έβαλα 3 φορές

τωρα τι μπορω να κανω; υπαρχει λυση; ποσο καλα να τα διωξω; το εκανα αυτο με την σπατουλα

• The title was changed to [S7 series] Αξεσουάρ (Θήκες, USB OTG, PowerBank κτλ)