FromDuskTillDawn Δημ. January 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2017 Παιδια εμενα με κουρασε το ολο θεμα και θα παω στη γκουμουτσα την otterbox defender που εχει και τζαμι και ειναι και θωρηκτο και τελος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnmakro Δημ. January 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2017 Τελικά κατέληξα στα samsung screen protector με την Spigen’s Crystal Shell και ο θεός βοηθός! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a_tsa Δημ. January 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2017 Τελικά κατέληξα στα samsung screen protector με την Spigen’s Crystal Shell και ο θεός βοηθός! 0 στα 2. Καμια απο αυτες δεν εκατσε σωστα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnmakro Δημ. January 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2017 0 στα 2. Καμια απο αυτες δεν εκατσε σωστα. Θα το προσπαθήσω και θα ενημερώσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dchris79 Δημ. January 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2017 Παντως εχω παρει σβαρνα το 90% των σκρουτζομαγαζων για να συνδιασω τη spigen rugged armor με καποια μεμβρανη και δεν βρισκω τιποτα.Πληρης αποτυχια το κινητο σε θεμα προστασιας. Με rugged armor ταίριαξε και η Ultimate shield και η iq shield.. Με άλλες θήκες όμως δύσκολος είσαι.. Τελικά έκοψα λίγο τις γωνίες της iq shield και φαίνεται να μην ξεκολλαει.. Η χειρότερη ζελατίνα πάντως με διαφορά είμαι η Spιgen HD Crystal. Καλύτερη υφή από όλες αλλά δεν κολλάει με τίποτα.. Παράθεση s7 edge 935F LG Gpad V500 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k30taas Δημ. January 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2017 αυτή για προστασια οθονης την εχει δοκιμασει κανεις? http://www.websupplies.gr/memvrani-spigen-galaxy-s7-edge-curved-crystal-hd-556fl20264 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. January 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2017 Παράγγειλα το samsung vr για το s7 edge μου. Εκτός από vr games κλπ, θα μπορώ να βλέπω 1080p mkv ταινίες? Αν ναι με ποιο πρόγραμμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos350 Δημ. January 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2017 Εγω μαλλον με βλεπω να παιρνω την samsung s view cover!την εχει βαλλει κανενας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos79 Δημ. January 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2017 καλησπερα,εχετα να μου προτεινεται τζαμακι και ας αφηνει μεγαλα κενα καιμην κανει hallo effect. Για το κανονικο s7. Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos154 Δημ. January 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2017 Εγω μαλλον με βλεπω να παιρνω την samsung s view cover!την εχει βαλλει κανενας? Την εχω βαλει σε s7 black πολυ καλη και πολυ καλη ποιοτητα αξιζει δεν την εχω βγαλει καθολου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos154 Δημ. January 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2017 (edited) Πήγα ρώτησα για νανοτεχνολογία στην οθόνη με 15 ευρώ και ένα χρόνο εγγύηση έχει κάνεις καμία εμπειρία αξίζει?? Έχω το τζαμακι που είναι πιο μικρό από την οθόνη και με χαλάει λίγο.. Edited January 30, 2017 by nikos154 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo Δημ. January 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2017 Παιδιά ασύρματο φορτιστή χρησιμοποιείται; Ποια η διαφορά ανάμεσα σε αυτούς τους 2 εκτός του ότι ο ένας φορτίζει το κινητό σε όρθια θέση; Πετυχαίνουν πράγματι Fast Charge και κάνουν ενοχλητικό θόρυβο λόγω του ανεμιστήρα που έχουν; http://www.e-shop.gr/samsung-wireless-charging-pad-ep-ng930bb-for-galaxy-s7-g930-black-p-TEL.027009 http://www.e-shop.gr/samsung-wireless-charger-pad-type-ep-pn920-black-p-TEL.024556 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
houla Δημ. January 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2017 (edited) Παιδιά ασύρματο φορτιστή χρησιμοποιείται; Ποια η διαφορά ανάμεσα σε αυτούς τους 2 εκτός του ότι ο ένας φορτίζει το κινητό σε όρθια θέση; Πετυχαίνουν πράγματι Fast Charge και κάνουν ενοχλητικό θόρυβο λόγω του ανεμιστήρα που έχουν; http://www.e-shop.gr/samsung-wireless-charging-pad-ep-ng930bb-for-galaxy-s7-g930-black-p-TEL.027009 http://www.e-shop.gr/samsung-wireless-charger-pad-type-ep-pn920-black-p-TEL.024556 Χρησιμοποιω ασυρματο φορτιστη τα τελευταια 3+ χρονια και ειμαι πολυ ευχαριστημενος. Με charging pads 'noname' κυριως απο ebay και aliexpress χωρις κανενα προβλημα ολο αυτο το διαστημα, ανεμιστηρακι δεν ειχε ποτε κανενας οποτε δεν γνωριζω για τυχον θορυβο, αν το θες για το κομοδινο σου το βραδυ ισως ακουγεται στην υσυχια της νυχτας. υπολογισε οτι το κινητο θα φορτιζει με 700mah περιπου την ωρα, δεν εχω δοκιμασει wireless fast charger ακομα.. Edited January 30, 2017 by houla Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. January 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2017 Αν δεν σου έλεγε κάποιος ότι έχει ανεμιστηράκι δεν θα καταλάβαινες τίποτα από θόρυβο Sent from my SM-G935F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo Δημ. January 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2017 Χρησιμοποιω ασυρματο φορτιστη τα τελευταια 3+ χρονια και ειμαι πολυ ευχαριστημενος. Με charging pads 'noname' κυριως απο ebay και aliexpress χωρις κανενα προβλημα ολο αυτο το διαστημα, ανεμιστηρακι δεν ειχε ποτε κανενας οποτε δεν γνωριζω για τυχον θορυβο, αν το θες για το κομοδινο σου το βραδυ ισως ακουγεται στην υσυχια της νυχτας. υπολογισε οτι το κινητο θα φορτιζει με 700mah περιπου την ωρα, δεν εχω δοκιμασει wireless fast charger ακομα.. 5+ ωρες δηλαδη το s7 edge... Αρκετες αν και για βραδυ δε με πειράζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannismal Δημ. January 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2017 Καλησπέρα στην ομάδα. Μια ερώτηση σκέφτομαι να αγοράσω μεταχειρισμένη μια θήκη Nillkin Qin S-view Leather Book Black. Την έχει κανείς ? Εντυπώσεις? Από κατανάλωση μπαταρίας τι παίζει? Ευχαριστώ Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. January 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2017 Καλησπερα παιδια , υπαρχει καμια θηκη σαν βιβλιο , για S7 , που να εχει μαγνητικο πορτακι ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. January 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2017 Καλησπέρα ξανά . Μιας και μου ήρθε από το service για αλλαγή οθόνης και είναι πλέον ολοκαίνουριο λέω να του βάλω μια ζελατίνα. Πήρα την Samsung την γνήσια γιατί είχα διαβάσει ψιλό καλές κριτικές . Υπάρχει καμία θήκη που να μη την πετάει? Έχω ήδη την Nilkkin την σιλικόνης και περιμένω μια Spigen slim armor. Οποιαδήποτε πρόταση καλοδεχούμενη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos154 Δημ. January 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2017 Καλησπέρα ξανά . Μιας και μου ήρθε από το service για αλλαγή οθόνης και είναι πλέον ολοκαίνουριο λέω να του βάλω μια ζελατίνα. Πήρα την Samsung την γνήσια γιατί είχα διαβάσει ψιλό καλές κριτικές . Υπάρχει καμία θήκη που να μη την πετάει? Έχω ήδη την Nilkkin την σιλικόνης και περιμένω μια Spigen slim armor. Οποιαδήποτε πρόταση καλοδεχούμενη. Να σε ρωτήσω τις Samsung η ζελατίνα καλύπτει όλη την οθόνη ή στο πλάι είναι πιο μικρή ?? Γιατί σκέφτομαι να την βάλω σε ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigel72 Δημ. January 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2017 Παράγγειλα το samsung vr για το s7 edge μου. Εκτός από vr games κλπ, θα μπορώ να βλέπω 1080p mkv ταινίες? Αν ναι με ποιο πρόγραμμα? ;);) Με τίποτα δεν πρόκειται να δεις 1080p.... τα pixel σto VR ειναι τεράστια....!!!!!!:cry::cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andypapachris Δημ. January 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2017 Καλησπέρα παιδιά , μήπως παίζει κάποια καλή θήκη και ένα καλό τζαμακι για το samsung galaxy s7 ; Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. January 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2017 Καλησπέρα παιδιά , μήπως παίζει κάποια καλή θήκη και ένα καλό τζαμακι για το samsung galaxy s7 ; Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Θηκη παρε clear cover της samsung, τζαμακι τιποτα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. January 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2017 Να σε ρωτήσω τις Samsung η ζελατίνα καλύπτει όλη την οθόνη ή στο πλάι είναι πιο μικρή ?? Γιατί σκέφτομαι να την βάλω σε ευχαριστώ! Ολόκληρη καλύπτει η μεμβράνη samsung! Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. January 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2017 βαλτε και ενα link να δω σε ποια αναφερεστε ,με ενδιαφερει και μενα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a_tsa Δημ. January 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2017 Αν εχετε θηκες spigen μην παρετε ζελατινα της Samsung. Βασικα θα την πεταξουν οι περισσοτερες θηκες.Πεταξα ενα 20ρικο με τις Samsung. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts