Jump to content

FromDuskTillDawn

Members
  • Δημοσιεύσεις

    13
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About FromDuskTillDawn

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 18

FromDuskTillDawn's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Το εχω 4 μηνες παντα μεσα σε θηκη otterbox defender,δηλαδη ξενερα ασχημη εφαγα. Παντως με ενα googlarisma paint peeling s7 edge εχει γινει θεμα στα ξερα φορουμ. Τι να πω,οσο και να τα προσεχεις τελικα παντα κατι παθαινουν.
  2. Σημερα ανακαλυψα οτι ανευ λογου και αιτιας το home button του s7 edge μου εχει ξεθωριασει. Βεβαια ειμαι τυχερος στην ατυχια μου γιατι εχω το ασπρο και δεν φαινετε πολυ. Εχει κανεις παρομοιο θεμα,θα επηρεασει τη χρηση του δαχτ. αποτυπωματος με τον καιρο?
  3. Παιδια εμενα με κουρασε το ολο θεμα και θα παω στη γκουμουτσα την otterbox defender που εχει και τζαμι και ειναι και θωρηκτο και τελος.
  4. Παντως εχω παρει σβαρνα το 90% των σκρουτζομαγαζων για να συνδιασω τη spigen rugged armor με καποια μεμβρανη και δεν βρισκω τιποτα.Πληρης αποτυχια το κινητο σε θεμα προστασιας.
  5. Παιδια μπορειτε να μου προτεινεται ενα glass η μεμβρανη συμβατα με την rugged armor της spigen? https://www.spigen.com/products/galaxy-s7-edge-case-rugged-armor Κατα προτιμηση απο σκρουτζομαγαζο.
  6. Καλησπερα.Το wifi του κινητου το κλεινω οταν δεν εχω το κινητο στα χερια,το θεμα ειναι οτι κατα διαστηματα δε μπαινει και βγαζει "Σφαλμα πιστοποιησης" Δηλαδη μια στης 5 θα μου βγαλει αυτο το θεμα με το wifi στο σπιτι. Δεν εχει τυχει να δοκιμασω σε αλλα ρουτερ γιατι προχθες πηρα το κινητο. Να σημειωσω οτι στο κινητο δεν εχω ουτε εξοικονομηση ενεργειας ουτε ανοιχτο bluetooth. Υπαρχει περιπτωση να εχει θεμα η συσκευη;
  7. Παιδια γνωριζει κανεις γιατι κανενα σκρουτζομαγαζο δεν φαιρνει την defender otterbox που εχει και δικο της τζαμακι?
  8. Παιδια αυριο παραλαμβανω την κινηταρα και θελω προστασια γιατι ειμαι απροσεχτος πολυ. Απο θηκες βρηκε της uag https://www.skroutz.gr/c/579/thikes-kinhtwn-thlefwnwn/f/665582/Galaxy-S7-Edge.html?keyphrase=uag και αυτη της spigen https://www.skroutz.gr/s/9507984/Spigen-Neo-Hybrid-Gunmetal-Galaxy-S7-Edge.html Πια να παρω απο της 2?Υπαρχει κατι αλλο καλυτερο? Θελω προστασια μονο δε με νοιαζει ουτε η εμφανιση ουτε αν ειναι χοντροκομμενη,απλα θελω να ειναι διαθεσιμη απο Ελλαδα. Επισης σκεφτομαι για την οθονη καποια μεμβρανη γιατι λενε τα t glass δε καθονται καλα. Αν μπορειτε να μου πειτε και περι αυτου τι να κανω. Ευχαριστω.
  9. Ρε παιδια δηλαδη αυτα που λεει εδω ο τυπος απο techmaniacs ειναι μπαρουφες σχετικα με τη μπαταρια? Αυτονομία Το Samsung Galaxy S6 έχει μπαταρία 2550mAh, που είναι 50mAh λιγότερα από το Galaxy S6 Edge. Η αυτονομία της συσκευής όμως είναι σε πολύ καλά επίπεδα. Στο τεστ της μπαταρίας του PCMark κατάφερε να μείνει ανοιχτό από το 100% στο 20% για 7 ώρες και 45, με την οθόνη ανοιχτή να κάνει scrolling σε βίντεο και σελίδες και να ανοίγει φωτογραφίες και άλλα multimedia. Όλες τις ημέρες που το είχαμε δεν μας άφησε από μπαταρία, παρά την εκτεταμένη χρήση που του κάναμε. Με φυσιολογική χρήση θα σας βγάλει σίγουρα μια εργάσιμη ημέρα, ενώ με το Ultra Power Saving Mode μπορείτε να βγάλετε και παραπάνω. Η φόρτιση είναι ταχύτατη, με την συσκευή να φορτίζει από το 0 στο 100% σε μόλις 80 λεπτά, ενώ με 10 λεπτά φόρτιση μπορείτε να φτάσετε μέχρι και 4 ώρες αναμονής.
  10. Παιδιά το παιζει κανεις στο ps4? Παρατηρώ στον βραδυνό ουρανό πολλές γραμμές (banding). Το έχει δει κανεις?
  11. Παιδια τελικα με ota update να κανουμε factory η οχι?Οι μισοι λενε ναι και η αλλοι οχι και στα ξενα φορουμ. Μηπως ειναι μονο ψυχολογικο το θεμα?
  12. Oχι ιδιαιτερα.Και σε ενα τεστ που εκανα μονος μου με ενα oneplus 2 ενος φιλου ανοιγει με την ιδια ταχυτητα apps και browser. Το μονο θεμα μου ειναι οτι μια φορα η καμερα μου εβγαλε μαυρη εικονα και ελεγε οτι η εφαρμογη σταματησε κατι τετοιο και με ενα restar λυθηκε.
  13. Καλησπερα και απο μενα. Χθες πηρα το nexus 5x και αυτο που παρατηρησα ειναι οτι σε καποια βιντεακια στο youtube πριν την αγορα σε antutu,quadrant κλπ εφτανε πολυ καλα score σε καποιους στα benchmark και το δικο μου δεν φτανει τετοια score. π.χ Ενα παλικαρι χτυπησε στο quadrant 20000 περιπου και εγω 11000,μιλαμε για τα μισο score δηλαδη. Εκανα κανονικα update τη τελευταια εκδοση android.Δε ξερω αν φταιει αυτο. Οκ δε στηριζομαστε στα benchmark aλλα τοση διαφορα? Ξερει κανεις τι παιζει? Να σημειωσω οτι μετα το ota update δεν εκανα factory reset.
×
×
  • Create New...