halo Δημ. January 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2017 Δεν υπαρχει. Και στην τελικη διαβαστε και καμια σελιδα, πριν 1 σελιδα γραφτηκε ΞΑΝΑ οτι δεν υπαρχει γυαλι που να καλυπτει ολη την οθονη λογω καμπυλοτητας. Δεν ειναι λογικο να ερχεται ειδοποιηση και να μπαινουμε να βλεπουμε τα ιδια και τα ιδια ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ. Γιατί δεν χουμε δει τότε το κινητό να φοράει αυτό το γυαλί που καλύπτει όλη την οθόνη;; ας το δείξει ένας φορεμένο στο κινητό, να το αγοράσουμε όλοι. Το ύφος είναι επιθετικό ως προς το περιεχόμενο, που ανεγείρεται συνέχεια το ίδιο και το ίδιο χωρίς να διαβάζουμε τα παλιά... Sent from my Galaxy S7 gold Eπίσης δεν είναι λογικό να διαμαρτύρεσαι τόσο έντονα για τις ειδοποιήσεις σου. Απενεργοποίησε τες όπως εγώ.. Δεν έχουν όλοι την πολυτέλεια χρόνου να ψάχνουν όλο το νήμα, κι ακόμη κι αν πρέπει να τους παραθέσουμε παλαιότερες δημοσιεύσεις, αυτό μπορεί να γίνει και σε πιο ήρεμο ύφος.. Sorry για το off topic. Στο θέμα μας.. Φυσικά και υπάρχουν γυαλιά για το απλό S7 που το καλύπτουν πλήρως.. Μία φίλη μου έχει αγοράσει ένα από το cellphone στην Καλλιθέα. Πρόσφατα μάλιστα της έσπασε λογώ πτώσης, και της ξανά έβαλαν καινούριο, οπότε φαντάζομαι έχουν ακόμη απόθεμα. Αλλά το έχω δει και σε άλλους πελάτες στη δουλειά με γυαλάκι, οπότε σίγουρα θα υπάρχουν κι αλλού. akis_evo_9 ρίξε μια ματιά στο site τους και πάρε τηλέφωνο να σιγουρευτείς.. Χάνει λιγάκι σε θέμα απόκρισης στην αφή. Εμένα με ενόχλησε. Στη φίλη μου δεν το καταλαβαίνει καν. Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. January 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2017 Eπίσης δεν είναι λογικό να διαμαρτύρεσαι τόσο έντονα για τις ειδοποιήσεις σου. Απενεργοποίησε τες όπως εγώ.. Δεν έχουν όλοι την πολυτέλεια χρόνου να ψάχνουν όλο το νήμα, κι ακόμη κι αν πρέπει να τους παραθέσουμε παλαιότερες δημοσιεύσεις, αυτό μπορεί να γίνει και σε πιο ήρεμο ύφος.. Sorry για το off topic. Στο θέμα μας.. Φυσικά και υπάρχουν γυαλιά για το απλό S7 που το καλύπτουν πλήρως.. Μία φίλη μου έχει αγοράσει ένα από το cellphone στην Καλλιθέα. Πρόσφατα μάλιστα της έσπασε λογώ πτώσης, και της ξανά έβαλαν καινούριο, οπότε φαντάζομαι έχουν ακόμη απόθεμα. Αλλά το έχω δει και σε άλλους πελάτες στη δουλειά με γυαλάκι, οπότε σίγουρα θα υπάρχουν κι αλλού. akis_evo_9 ρίξε μια ματιά στο site τους και πάρε τηλέφωνο να σιγουρευτείς.. Χάνει λιγάκι σε θέμα απόκρισης στην αφή. Εμένα με ενόχλησε. Στη φίλη μου δεν το καταλαβαίνει καν. Νταξει ίσως κάνω και λάθος για το γυαλί, τι να πω... Απλά για την αναζήτηση, δε νομίζω να χω άδικο. Κανείς πιστεύω δεν θέλει να βλέπει συνέχεια τα ίδια και τα ίδια.. Μια απλή αναζήτηση νομίζω όλοι μπορούν να την κάνουμε, 2 λεπτά υπόθεση θα είναι Sent from my Galaxy S7 gold Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Strofigkas Δημ. January 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2017 Παιδιά και του s7 του απλού κάνει μια μικρή καμπυλότητα η οθόνη στις άκρες. Υπάρχουν γυαλιά που καλύπτουν όλη την οθόνη αλλά είναι τελείως flat, οπότε στις άκρες(κάθετα) υπάρχει κενό μεταξύ της οθόνης και του γυαλιού,υπάρχουν όμως και άλλα γυαλιά που έχουν καμπυλότητα στις άκρες και εφαρμόζουν τέλεια στην οθόνη και δεν τα σηκώνει καμία θήκη. Τέτοιο φοράω εγώ από Aliexpress και δεν μπορώ να πω ότι έχω θέμα στην απόκριση της οθόνης Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Galaxy Z fold 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panos1987 Δημ. January 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2017 Μηπως μπορει να γινει κατι σαν υπόμνημα στην πρωτη σελίδα με συμβατές ζελατινες-θηκες η κατι σαν βαθμολογία απο τους χρήστες που εχουν χρησιμοποιήσει τα αναλογα προιοντα; Μπορει να λεω και λ@λ@κια αλλα πιστεύω θα γλιτώσουμε πολλές σελιδες!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joanjapan Δημ. January 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2017 http://www.e-shop.gr/samsung-mb-md32da-eu-32gb-micro-sdhc-pro-plus-class-10-adapter-p-PER.576981?utm_campaign=newsletter161223&utm_medium=email&utm_source=newsletter-all&utm_term=9-eidikes+mnimes&utm_content=9.9-samsung+mb+md32da+eu+32gb+micro+sdhc+pro+plus+class+10+adapter Προσφορά σε γρήγορη κάρτα Παράθεση Practice what you preach Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a_tsa Δημ. January 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2017 Αυτο πως σας φαινεται? Τυχαια το είδα. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. January 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2017 Για το απλο s7 να βαλεις nillkin tempered glass.στο απλο κανουν σχεδον ολα!για το edge οτι και να βαλουμε υπαρχει θεμα,θα ξεκολλησει,δεν πατιεται σωστα.μια απλη μεμβρανη ειναι οτι καλυτερο! Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. January 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2017 Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kitieas Δημ. January 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2017 Για το απλο s7 να βαλεις nillkin tempered glass.στο απλο κανουν σχεδον ολα!για το edge οτι και να βαλουμε υπαρχει θεμα,θα ξεκολλησει,δεν πατιεται σωστα.μια απλη μεμβρανη ειναι οτι καλυτερο! Το κακό είναι ότι καμμια μεμβράνη δεν σου παρέχει την προστασία απο σπάσιμο της οθόνης που μπορεί να σου δώσει το tempered glass . Απλά μόνο για γραντζουνιές είναι!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. January 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2017 Δεν βγαζει η samsung τζαμι για το S7 το flat? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kitieas Δημ. January 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2017 Δεν βγαζει η samsung τζαμι για το S7 το flat? νομίζω πως όχι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. January 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2017 Καλησπέρα παιδιά! Ποια η γνώμη σας για αυτές τις δύο καρτούλες για S7 edge: http://www.e-shop.gr/samsung-mb-mc64da-eu-evo-plus-64gb-micro-sdxc-class-10-adapter-p-PER.576945 Και αυτή: http://www.e-shop.gr/samsung-mb-mg64ea-eu-64gb-micro-sdxc-pro-class-10-adapter-p-PER.576993 Η δεύτερη είναι τόσο καλύτερη ώστε να δικαιολογεί την διαφορά χρημάτων; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 5, 2017 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2017 Και οι δύο είναι οι καλύτερες στην κατηγορία τους. Απλά η Pro είναι σαφώς ανώτερη για σοβαρές απαιτήσεις τύπου 4Κ video recording κτλ. Τώρα μπορεί να σου φαίνεται ασήμαντο αλλά μελλοντικά αυτή η κάρτα θα πιάσει τόπο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolis2000 Δημ. January 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2017 Λοιπον πηρα το screen knight screen protector για το s7 edge.Τελειο.Τε λει ο. Τ ε λ ε ι ο!!!!!!!!Αψογη εφαρμογη δεν παει πουθεnα με θηκες σε σημειο δεν ξερω αν θα μπορεσει να βγει εν τελει :P Υγρη τοποθετηση , μετα απο 2-3 μερες ειναι ετοιμη απο θεμα αφης και ευκρινειας.Σαν να μην εχεις. μου βγηκε μονο για μπροστα κανα 7αρι Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ·۰•●_N1k0s_●•۰· Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. January 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2017 Και οι δύο είναι οι καλύτερες στην κατηγορία τους. Απλά η Pro είναι σαφώς ανώτερη για σοβαρές απαιτήσεις τύπου 4Κ video recording κτλ. Τώρα μπορεί να σου φαίνεται ασήμαντο αλλά μελλοντικά αυτή η κάρτα θα πιάσει τόπο... Σ' ευχαριστώ για την απάντηση!! Άρα πιστεύω πως "φαντάζει" καλύτερη επιλογή η pro, με το σκεπτικό ότι συνήθως αλλάζω συσκευή πέραν της διετίας! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. January 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2017 η pro micro sd ειναι οτι καλυτερο υπαρχει..ειχα ολη την σειρα απο τα 8gb μεχρι τα 64gb!! Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. January 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2017 Λοιπον πηρα το screen knight screen protector για το s7 edge.Τελειο.Τε λει ο. Τ ε λ ε ι ο!!!!!!!!Αψογη εφαρμογη δεν παει πουθεnα με θηκες σε σημειο δεν ξερω αν θα μπορεσει να βγει εν τελει :P Υγρη τοποθετηση , μετα απο 2-3 μερες ειναι ετοιμη απο θεμα αφης και ευκρινειας.Σαν να μην εχεις. μου βγηκε μονο για μπροστα κανα 7αρι Σου καλυπτει ολη την οθονη? Να υποθεσβ οτι δεν ειναι τζαμι αλλα μεμβρανη ε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolis2000 Δημ. January 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2017 ναι ολη την οθονη και τα πλαινα.Ναι ειναι μεμβρανη Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ·۰•●_N1k0s_●•۰· Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. January 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2017 ναι ολη την οθονη και τα πλαινα.Ναι ειναι μεμβρανη Εγω που ειχα βαλει υγρης τοποθετησης, μου ειχε μεινει μια φυσαλιδα απο το υγρο καθαρισμου εκει στην μπροστινη καμερα και εβγαιναν θολες οι σελφι κυριως οταν ειχε αντικριστα φωτισμο και την πεταξα. Επρεπε θεωρητικα με τις μερες να φυγουν αυτες οι φυσαλιδες ή οχι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tfd1978 Δημ. January 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2017 (edited) Πήρα χθές αυτό, το οποίο δεν είναι Tempered Glass, άσχετα με την συσκευασία. Έχει μπρός πίσω screen protector, το οποίο είναι σε ποιότητα Zagg για όσους το έχουν δουλέψει. Καλύπτει όλη την μπροστινή αλλά και πίσω πλευρά (όχι σαν το άκυρο της Spigen με τα κενά, που πλήρωσα 25€, και ξεκόλλαγε με τις θήκες της ίδιας εταιρίας...). Είναι ότι καλύτερο έχω βάλει, χωρίς να ξεκολλάει πουθένα! Την πρώτη μέρα δείχνει σαν να έχει σημάδια, τα οποία φεύγουν άμεσα την επόμενη μέρα. Επίσης δεν ξεκολλάει ούτε με τη Spigen Rugged Armor ούτε με την slim 0.3" που πήρα από τα Public. Το κόστος του 5.10€! https://uploads.tapatalk-cdn.com/20170106/55355be1a068ff0053fde3f33eabff53.jpg Sent from my iPhone using Tapatalk Edited January 6, 2017 by tfd1978 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. January 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2017 Πήρα χθές αυτό, το οποίο δεν είναι Tempered Glass, άσχετα με την συσκευασία. Έχει μπρός πίσω screen protector, το οποίο είναι σε ποιότητα Zagg για όσους το έχουν δουλέψει. Καλύπτει όλη την μπροστινή αλλά και πίσω πλευρά (όχι σαν το άκυρο της Spigen με τα κενά, που πλήρωσα 25€, και ξεκόλλαγε με τις θήκες της ίδιας εταιρίας...). Είναι ότι καλύτερο έχω βάλει, χωρίς να ξεκολλάει πουθένα! Την πρώτη μέρα δείχνει σαν να έχει σημάδια, τα οποία φεύγουν άμεσα την επόμενη μέρα. Επίσης δεν ξεκολλάει ούτε με τη Spigen Rugged Armor ούτε με την slim 0.3" που πήρα από τα Public. Το κόστος του 5.10€! https://uploads.tapatalk-cdn.com/20170106/55355be1a068ff0053fde3f33eabff53.jpg Sent from my iPhone using Tapatalk Αυτο ειναι υγρης τοποθετησης, καλυπτει κι αυτο ολη την οθονη? S7 εχω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tfd1978 Δημ. January 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2017 Δεν αναγράφει κάτι τέτοιο, αλλά είχα το μπουκαλάκι με το σπρέι της zagg, και πιστεύω ότι αν δεν το έκανα έτσι, δεν θα ξεκολλαγε σε περίπτωση λάθους...Θύμιζε στην εφαρμογή 100% την Zagg. Και ναι έχει 100% κάλυψη στην οθόνη. Φουλ! Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. January 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2017 Δεν αναγράφει κάτι τέτοιο, αλλά είχα το μπουκαλάκι με το σπρέι της zagg, και πιστεύω ότι αν δεν το έκανα έτσι, δεν θα ξεκολλαγε σε περίπτωση λάθους...Θύμιζε στην εφαρμογή 100% την Zagg. Και ναι έχει 100% κάλυψη στην οθόνη. Φουλ! Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αρα τοποθετειται χωρις υγρο, αυριο θα παω χαλανδρι να παρω ενα. Ευχαριστω πολυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tfd1978 Δημ. January 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2017 Πού την βρήκες Χαλάνδρι? Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. January 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2017 https://www.dualshop.gr/e-shop/spigen-slim-armor-metal-slate-samsung-galaxy-s7-edge.html Θέλω να πάρω αυτή τη θήκη της Spigen για το edge αλλά έχω ένα κόλλημα Σε κάποιες άλλες, φθηνότερες βέβαια, που είχα πάρει δεν πατιούνται εύκολα τα πλαϊνά κουμπιά και έτσι κατέληγα να μην τις χρησιμοποιώ Γνωρίζει κάποιος τι ισχύει με αυτή? Πατιούνται εύκολα όπως μια σιλικόνης που έχω πχ? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts