dchris79 Δημ. December 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2016 Μπες εδω εχει και βιντεακι...ultimate shield και ξερο ψωμι παιδια https://www.ultimateshield.co.uk/samsung-galaxy-s7-edge-screen-protector/ Προσωπικά από την ultimate shield είμαι απογοητευμένος. Κολλάει καλά στις άκρες αλλά μετά από λίγο καιρό με ταυτόχρονη χρήση θηκών ξεκολλαει στις γωνίες και μαζεύει σκόνη από κατω.. Η μόνη που δε δοκίμασα είναι η iq shield.. Παράθεση s7 edge 935F LG Gpad V500 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tas6s Δημ. December 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2016 Προσωπικά από την ultimate shield είμαι απογοητευμένος. Κολλάει καλά στις άκρες αλλά μετά από λίγο καιρό με ταυτόχρονη χρήση θηκών ξεκολλαει στις γωνίες και μαζεύει σκόνη από κατω.. Η μόνη που δε δοκίμασα είναι η iq shield.. Συμφωνώ και έμενα μου ξεκολησε η ultimate και παω για iq shield Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. December 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2016 Παιδιά με skins ασχολήθηκε κανένας? Πηρε ο αδερφός μου Dbrand και μου άρεσε η ιδέα. Παραγγειλα απο τα slickwraps τελικά που ειχαν 50% Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. December 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2016 (edited) Παιδιά με skins ασχολήθηκε κανένας? Πηρε ο αδερφός μου Dbrand και μου άρεσε η ιδέα. Παραγγειλα απο τα slickwraps τελικά που ειχαν 50% Εγώ, προτίμησα xtremeskins βέβαια γιατί από dbrand είχα απογοητευτεί παλιότερα. Προσωπικά εως και σήμερα που το έδωσα το edge λυπόμουν που του έβγαλε το skin ο καινούργιος κάτοχος, τόσο πολύ μου άρεσε :D Άσε που βόλεψε και για το screen protector :D Edited December 23, 2016 by adversus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
feidias13 Δημ. December 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2016 Οψωμεθα για την ultimate shield....θα δειξει...παντως προς ο παρον ολα κομπλε κ μπρος κ πισω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
justapstar7 Δημ. December 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2016 Εγώ, προτίμησα xtremeskins βέβαια γιατί από dbrand είχα απογοητευτεί παλιότερα. Προσωπικά εως και σήμερα που το έδωσα το edge λυπόμουν που του έβγαλε το skin ο καινούργιος κάτοχος, τόσο πολύ μου άρεσε :D Άσε που βόλεψε και για το screen protector :D Μου ήρθαν χθες τρεις xtremeskins και σκέφτομαι για προστασία οθόνης(μόνο) να βάλω ultimate shield που έχω 2 κιόλας. Μόλις πατήσει καλά η ultimate,στα καπάκια να το ντύσω με μια εκ των xtremeskins full body. Δεν νομίζω να έχω κανένα θέμα με την εφαρμογή,μεμβράνη πάνω από μεμβράνη σωστά? Παράθεση Treat me like i treat you.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rottweiler Δημ. December 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2016 Καλημερα σε ολους και συγνωμη αν η ερωτηση μου εχει απαντηθει σε προηγουμενα ποστς, αλλα ειναι τοσα πολλα που δυσκολο να τα διαβασω ολα. Αυριο με το καλο παραλαμβανω ενα S7 και ενα S7 Edge. Οσον αφορα το Edge, απ'οσο εχω καταλαβει το tempered glass το ξεχναω οριστικα για τους γνωστους λογους. Για το S7 ομως υπαρχει καποιο τζαμακι (και οχι ζελατινα), που να ειναι απροβληματιστο? Ρωταω μπας και καποιος απο εσας φοραει τζαμι στο S7 του και ειναι απολυτα ευχαριστημενος. Παράθεση If God is for us... Who can be against us? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. December 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2016 Εγώ, προτίμησα xtremeskins βέβαια γιατί από dbrand είχα απογοητευτεί παλιότερα. Προσωπικά εως και σήμερα που το έδωσα το edge λυπόμουν που του έβγαλε το skin ο καινούργιος κάτοχος, τόσο πολύ μου άρεσε :D Άσε που βόλεψε και για το screen protector :D Ναι νομίζω με μεμβρανες θα είναι άριστη συνεργασία. Απο οτι ειδα στα γρήγορα σε Review ολα το ίδιο υλικό χρησιμοποιούν το 3Μ Απλα κάθε εταιρεία κανει δική της υλοποίηση. Τα slickwraps έχουν ακόμα νομίζω το 1+1 οπότε αξίζει αν θέλουν 2 άτομα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. December 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2016 Μου ήρθαν χθες τρεις xtremeskins και σκέφτομαι για προστασία οθόνης(μόνο) να βάλω ultimate shield που έχω 2 κιόλας. Μόλις πατήσει καλά η ultimate,στα καπάκια να το ντύσω με μια εκ των xtremeskins full body. Δεν νομίζω να έχω κανένα θέμα με την εφαρμογή,μεμβράνη πάνω από μεμβράνη σωστά? Καλησπέρα, όχι κανένα θέμα. Κι εγώ το skin πάνω στην μεμβράνη την έβαλα και γι'αυτό λεω πως βόλεψε πάρα πολύ μιας και το skin κρατούσε την ζελατίνα στα αδύναμα σημεία της. Ναι νομίζω με μεμβρανες θα είναι άριστη συνεργασία. Απο οτι ειδα στα γρήγορα σε Review ολα το ίδιο υλικό χρησιμοποιούν το 3Μ Απλα κάθε εταιρεία κανει δική της υλοποίηση. Τα slickwraps έχουν ακόμα νομίζω το 1+1 οπότε αξίζει αν θέλουν 2 άτομα. Δεν το γνώριζα αυτό για το υλικό αλλά η dbrand στην υφή της δεν με είχε αφήσει ικανοποιημένο, συν ότι δεν ήταν full body. Ωραίες οι slickwraps αλλά τσούζει η τιμή τους :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. December 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2016 Καλησπέρα, όχι κανένα θέμα. Κι εγώ το skin πάνω στην μεμβράνη την έβαλα και γι'αυτό λεω πως βόλεψε πάρα πολύ μιας και το skin κρατούσε την ζελατίνα στα αδύναμα σημεία της. Δεν το γνώριζα αυτό για το υλικό αλλά η dbrand στην υφή της δεν με είχε αφήσει ικανοποιημένο, συν ότι δεν ήταν full body. Ωραίες οι slickwraps αλλά τσούζει η τιμή τους :D Τσούζει όντως αλλα ειχαν προσφορά προχτές 50% και είναι full body οπότε άψογα ήρθε. 13 ευρώ με την αποστολή βγηκε Τωρα έχουν 1+1 αν ενδιαφέρεσαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. December 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2016 Τσούζει όντως αλλα ειχαν προσφορά προχτές 50% και είναι full body οπότε άψογα ήρθε. 13 ευρώ με την αποστολή βγηκε Τωρα έχουν 1+1 αν ενδιαφέρεσαι. To βλέπω ναι αλλά δεν έχω πια το edge όπως είπα :D Αν δεν σου κάνει κόπο όταν παραλάβεις ανέβασε καμιά φωτογραφία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. December 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2016 To βλέπω ναι αλλά δεν έχω πια το edge όπως είπα :D Αν δεν σου κάνει κόπο όταν παραλάβεις ανέβασε καμιά φωτογραφία. Ναι τώρα το πρόσεξα, Μακαρι να κατσει καλα και θα ανεβάσω. Αν και το κόβω μέσα Ιανουαρίου να έρθει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. December 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2016 Εδώ πριν 8 μήνες με slickwraps carbon και ultimate shield. https://www.dropbox.com/sh/0cka8ypqczka7pq/AAAqfwHXrZk7-NmGO7xrTnrfa?dl=0 Αψογη εφαρμογή. Τα έβγαλα απλά επειδή τα βαρέθηκα. Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. December 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2016 Εδώ πριν 8 μήνες με slickwraps carbon και ultimate shield. https://www.dropbox.com/sh/0cka8ypqczka7pq/AAAqfwHXrZk7-NmGO7xrTnrfa?dl=0 Αψογη εφαρμογή. Τα έβγαλα απλά επειδή τα βαρέθηκα. Θενκς για τις φωτο φιλε ξέχασα ότι το είχες. Και εγω το καρμπον μαυρο πηρα, εκατσε εύκολα κυρίως στα πλάγια κτλπ? Σου ξεκολλησε ποτε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a_tsa Δημ. December 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2016 Εδώ πριν 8 μήνες με slickwraps carbon και ultimate shield. https://www.dropbox.com/sh/0cka8ypqczka7pq/AAAqfwHXrZk7-NmGO7xrTnrfa?dl=0 Αψογη εφαρμογή. Τα έβγαλα απλά επειδή τα βαρέθηκα. συγνωμη κιολας,αλλα εγω γιατι νομιζω οτι το καταστρεφετε αισθητικα το κινητο με αυτα?:(:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. December 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2016 συγνωμη κιολας,αλλα εγω γιατι νομιζω οτι το καταστρεφετε αισθητικα το κινητο με αυτα?:(:( Γουστα είναι φιλε, όπως το χρώμα κτλπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. December 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2016 Θενκς για τις φωτο φιλε ξέχασα ότι το είχες. Και εγω το καρμπον μαυρο πηρα, εκατσε εύκολα κυρίως στα πλάγια κτλπ? Σου ξεκολλησε ποτε? συγνωμη κιολας,αλλα εγω γιατι νομιζω οτι το καταστρεφετε αισθητικα το κινητο με αυτα?:(:( Μάριε έκατσε σχετικά εύκολα. Θέλει λίγο προσοχή μόνο. Η κόλλα του θα το καταλάβεις, είναι πολύ δυνατή και δεν ξεκκολαει με τίποτα. Ούτε η πλάτη ούτε περιμετρικά που είχα βάλει. Οταν τα κόλλησα πρώτη φορά μου άρεσαν πολύ. Μετά από μερικούς μήνες άλλαξα γνώμη και τα έβγαλα. Από τότε δεν ξανά πήρα skin γιατί έτσι κι αλλιώς πάντα σε θήκη πλάτης το είχα/εχω. Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. December 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2016 (edited) Μάριε έκατσε σχετικά εύκολα. Θέλει λίγο προσοχή μόνο. Η κόλλα του θα το καταλάβεις, είναι πολύ δυνατή και δεν ξεκκολαει με τίποτα. Ούτε η πλάτη ούτε περιμετρικά που είχα βάλει. Οταν τα κόλλησα πρώτη φορά μου άρεσαν πολύ. Μετά από μερικούς μήνες άλλαξα γνώμη και τα έβγαλα. Από τότε δεν ξανά πήρα skin γιατί έτσι κι αλλιώς πάντα σε θήκη πλάτης το είχα/εχω. τελικα επειδη χαθηκα στις γνωμες του καθενα, υπαρχει καποιο tempered που να καθετε καλα? εστω με θηκη σιλικονης πισω. θελω κατι να καλυψω το σπασιμο που εχει στο κουμπι "back" Κατι τετοιο θελω, αλλα υπαρχει κατι που παταει καλα? Edited December 23, 2016 by emperor4her Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. December 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2016 Μάριε έκατσε σχετικά εύκολα. Θέλει λίγο προσοχή μόνο. Η κόλλα του θα το καταλάβεις, είναι πολύ δυνατή και δεν ξεκκολαει με τίποτα. Ούτε η πλάτη ούτε περιμετρικά που είχα βάλει. Οταν τα κόλλησα πρώτη φορά μου άρεσαν πολύ. Μετά από μερικούς μήνες άλλαξα γνώμη και τα έβγαλα. Από τότε δεν ξανά πήρα skin γιατί έτσι κι αλλιώς πάντα σε θήκη πλάτης το είχα/εχω. Ωραίος Θενκς!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. December 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2016 τελικα επειδη χαθηκα στις γνωμες του καθενα, υπαρχει καποιο tempered που να καθετε καλα? εστω με θηκη σιλικονης πισω. θελω κατι να καλυψω το σπασιμο που εχει στο κουμπι "back" Κατι τετοιο θελω, αλλα υπαρχει κατι που παταει καλα? Υπάρχει αυτό εδώ για να καλύψεις το σπάσιμο που θέλεις. http://plusmobi.net/thiki-theke-case-Θήκες-Samsung-Galaxy-S7-Edge/3MK-Γυαλί-προστασίας-για-Samsung-Galaxy-s7-edge-tempered-glass-MAX-3D-BLACK-MAYRO Αν θυμάμαι καλά με κάποιες θήκες δεν ξεκκολαει. Αλλά χάνει στην απόκριση οθόνης. Όχι πολύ αλλά χάνει. Αν δεν σε ενοχλεί αυτό το μείον στην απόκριση οθόνης μπορείς να προχωρήσεις στην αγορά. Σωστή μεμβράνη δεν υπάρχει καλά καλά θα υπήρχε tempered glass? 100% σωστή και άψογη προστασία οθόνης για το s7 edge δεν υπάρχει. Και στα καλά που λέμε πρέπει να συμβιβαστουμε με ένα μείον, είτε μικρό είτε μεγάλο. Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. December 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2016 Υπάρχει αυτό εδώ για να καλύψεις το σπάσιμο που θέλεις. http://plusmobi.net/thiki-theke-case-Θήκες-Samsung-Galaxy-S7-Edge/3MK-Γυαλί-προστασίας-για-Samsung-Galaxy-s7-edge-tempered-glass-MAX-3D-BLACK-MAYRO Αν θυμάμαι καλά με κάποιες θήκες δεν ξεκκολαει. Αλλά χάνει στην απόκριση οθόνης. Όχι πολύ αλλά χάνει. Αν δεν σε ενοχλεί αυτό το μείον στην απόκριση οθόνης μπορείς να προχωρήσεις στην αγορά. Σωστή μεμβράνη δεν υπάρχει καλά καλά θα υπήρχε tempered glass? 100% σωστή και άψογη προστασία οθόνης για το s7 edge δεν υπάρχει. Και στα καλά που λέμε πρέπει να συμβιβαστουμε με ένα μείον, είτε μικρό είτε μεγάλο. Καταλαβα, θα δω τι θα κανω, γιατι δεν ειαι και λιγα τα χρηματα για απλα δοκιμη! ερωτηση: και στο s6 edge τα ιδια προβληματα εχουν? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. December 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2016 Καταλαβα, θα δω τι θα κανω, γιατι δεν ειαι και λιγα τα χρηματα για απλα δοκιμη! ερωτηση: και στο s6 edge τα ιδια προβληματα εχουν? Ένας φίλος μου έλεγε ότι στο s6 edge plus τα πράγματα δεν ήταν τόσο χάλια. Φυσικά και δεν είναι λίγα τα χρήματα για δοκιμή απλά. Και έχουμε μάθει στην τόσο καλή απόκριση που έχει, γι αυτό και η μικρή μείωση μας ενοχλεί τους περισσότερους.. Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
justapstar7 Δημ. December 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2016 (edited) Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι.. Ξεκίνησα να βάλω τώρα την ultimate shield. Στο βήμα που διώχνουμε με το πλαστικό καρτελάκι το νερό κάτω από την μεμβράνη, διακρίνω γρατζουνιές πάνω στην μεμβράνη απο το πλαστικό καρτελάκι! Οριζόντιες γραμμές.. Δεν το πίεσα τρελά, με νορμάλ "δύναμη". Έχει συμβεί σε άλλον αυτό? Στάλθηκε από το Lenovo TAB 2 A10-70L μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ενημέρωση : Μετά από 30 λεπτά οι "γρατζουνιές" εξαφανίστηκαν.. Βρε την ultimate shield, αυτοθεραπεύεται κιόλας! Edited December 23, 2016 by justapstar7 Παράθεση Treat me like i treat you.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. December 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2016 Ένας φίλος μου έλεγε ότι στο s6 edge plus τα πράγματα δεν ήταν τόσο χάλια. Φυσικά και δεν είναι λίγα τα χρήματα για δοκιμή απλά. Και έχουμε μάθει στην τόσο καλή απόκριση που έχει, γι αυτό και η μικρή μείωση μας ενοχλεί τους περισσότερους.. οταν λες μικρη μειωση, εννοεις οτι απο την αρχη καποιες φορες δεν πατιεται τελεια η οθονη? η οτι με τον καιρο ανασηκωνεται και γιαυτο δεν πατιεται καλα η οθονη? επισης, να φανταστω, κολλαει στα ακρα ετσι ωστε να μην γεμιζει σκονη απο κατω ε? αν δεν ειχα το σπασιμο, ετσι θα το αφηνα να ξερεις και οσο αντεξει! :P Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Torres10 Δημ. December 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2016 Παιδιά έχασα τον φορτιστή για το Edge μου. Ξέρετε ποιο είναι το ακριβές μοντέλο του για να πάρω το ίδιο; ή που μπορώ να το βρω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts