halo Δημ. December 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2016 Δεν την έχω χρησιμοποιήσει με tempered glass. Δεν ξέρω να σου απαντήσω. :( Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas_pro Δημ. December 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2016 Σήμερα στη δουλειά, μου έφυγε το edge όπως το έβγαζα από την τσέπη μου και έπεσε κάτω με την οθόνη!!! Ακούγεται το μπαμ και γυρνάνε όλοι έντρομοι να δουν αν έσπασε.. Ήρεμος εγώ το σήκωσα και τους εξήγησα ότι έχω καλή θήκη. Δεν έπαθε το παραμικρό. Spigen Rugged Armor Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Σιγουρα τα ειδες ολα μεχρι να το σηκωσεις. Και εγω αυτη εχω χωρις tempered και τρεμω μην πεσει. Νονιζω ειναι να σου τυχει... Αν πεσει σε πλακακι κατι γινεται αν πεσει ομως στο δρομο αντιο οθονη! Παράθεση Cell phone: iPhone Xs Max 256GB Tablet: iPad 2017 Gold 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. December 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2016 Σιγουρα τα ειδες ολα μεχρι να το σηκωσεις. Και εγω αυτη εχω χωρις tempered και τρεμω μην πεσει. Νονιζω ειναι να σου τυχει... Αν πεσει σε πλακακι κατι γινεται αν πεσει ομως στο δρομο αντιο οθονη! Την προηγουμενη βδομαδα προσπαθωντας να αλλαξω τον υαλοκαθαριστηρα βραδυ στο αμαξι την κοπελας μου,ειχα ακουμπησει το κινητο στο παρμπριζ με ανοιχτο τον φακο για να βλεπω. Καταλαθος το σπρωχνω με μια κινηση κι εφυγε απο αυτο το υψος στον δρομο,κι εσκασε με την οθονη προς τα κατω. Το σηκωνω σιγουρος οτι κατι εσπασα αλλα ευτυχως ουτε η θηκη δεν ειχε γρατζουνιες. Μονο rugged armor χωρις κατι στην οθονη. Αυτο φυσικα δεν σημαινει οτι αν ξαναπεσει θα την γλυτωσω παλι ετσι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis6666 Δημ. December 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2016 Υπάρχουν θηκες που να προστατεύουν και τις πλευρές οταν το κινητό ειναι μπρούμυτα? Δηλαδή κατι που να εχει αρκετα μεγαλο εξογκωμα στα πλάγια...? Παράθεση Lg G pad 8.3 -> Running : 6.0.1 aosp Lg G3 32gb -> Running : 6.0.1 Ressurection remix Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. December 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2016 Υπάρχουν θηκες που να προστατεύουν και τις πλευρές οταν το κινητό ειναι μπρούμυτα? Δηλαδή κατι που να εχει αρκετα μεγαλο εξογκωμα στα πλάγια...? Για το edge οχι... Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis6666 Δημ. December 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2016 Για το edge οχι... Με βαση την σύντομη έρευνα που εκανα η πιο ολοκληρωμένη θηκη ειναι η Otterbox Strada αλλα εχει τσουχτερη τιμη στα 35 ευρω Παράθεση Lg G pad 8.3 -> Running : 6.0.1 aosp Lg G3 32gb -> Running : 6.0.1 Ressurection remix Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manfles Δημ. December 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2016 http://iplace.bg/gr/product/3308/gorilla-glass-samsung-galaxy-s7-edge.html ξέρει κανένας τίποτα? την έχει κάποιος χρησιμοποιήσει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. December 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2016 Παιδες, με spigen liquid armor, μονο η spigen crystal shield hd από ότι καταλαβα είναι "συμβατη", σωστα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. December 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2016 Δεν υπαρχει σωτηρια με προστασια οθονης, σε αυτό το κινητο. Spigen crystal hd, τελευταια σειρα, την πεταει κλασικα στα πλαϊνα... :!::!::!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. December 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2016 Με σχετικη προσοχη και με σεσουσρ στις ακρες οι καλες ζελατινες κολλανε... Sent from my tab s2 Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. December 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2016 Με σχετικη προσοχη και με σεσουσρ στις ακρες οι καλες ζελατινες κολλανε... Sent from my tab s2 Ναι, σωστα, έχω καλή εμπειρία από την αυθεντική της samsung και ακόμα τη φθηνή της forcell, αλλά αμφότερες πάνε περίπατο όταν χρησιμοποιήσεις καμία καλή θήκη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a_tsa Δημ. December 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2016 εχθες παρελαβα την bodyguardz full body απο ebay,δεν την εχω βαλει ομως ακομα. μαλλον το σκ με εναν φιλο θα την τοποθετησω,για να παρει αυτος την ευθυνη,ετσι ειναι οι φιλοι.χαχαχααχα αντε να δουμε τι λεει και αυτη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo17 Δημ. December 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2016 Εγώ πήρα το απλό S7 από κωτσοβολο και μου τοποθέτησαν εκεί ένα tempered glass της Celly. Εκτός του ότι δεν πιάνει όλη την οθόνη στις άκρες έχει ήδη πάρει λίγο αερα... ακόμη νιώθω ότι χάνω πολύ σε απόκριση οθόνης και χρώματα. Από θήκες έχω την spigen thinfit απίστευτη σαν να μην φοράει θήκη. Απλά δεν ξέρω κατά πόσο προστατεύει. Και την nillkin nature . Σκέφτομαι τώρα να πάρω rugged armor ή tough armor και μια ζελατίνα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dchris79 Δημ. December 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2016 εχθες παρελαβα την bodyguardz full body απο ebay,δεν την εχω βαλει ομως ακομα. μαλλον το σκ με εναν φιλο θα την τοποθετησω,για να παρει αυτος την ευθυνη,ετσι ειναι οι φιλοι.χαχαχααχα αντε να δουμε τι λεει και αυτη. Ενημέρωσε μας αν θέλεις για τη συνεργασία της με τις θήκες κυρίως Spιgen αν έχεις.. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση s7 edge 935F LG Gpad V500 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a_tsa Δημ. December 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2016 Ενημέρωσε μας αν θέλεις για τη συνεργασία της με τις θήκες κυρίως Spιgen αν έχεις.. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Eχω την ruggen armor και την gunmetal,θα της δοκιμασω και θα σας πω σιγουρα.;) Καλα για τηs samsung την led ειμαι απο τωρα σιγουρος οτι δεν θα εχω θεμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. December 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2016 Χτες αγορασα μια spigen neo hybrid gunmetal αλλα ειναι λιγο μεγαλη για τα γουστα μου ενω δενει ωραια με ασημι s7 edge. Δεν ξερω αν θελω να την δωσω ή να την κρατησω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foreno Δημ. December 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2016 είχα αγοράσει πριν καν παραλάβω το κινητό tempered glass, οπότε δεν ήξερα τι γίνεται με τις άκρες. Τελικά το έχω περασμένο αλλά δεν καλύπτει μισό εκατοστό από κάθε πλευρά της οθόνης.Το αισθητικό αποτέλεσμα είναι άθλιο. Ζελατίνα δεν θέλω να περάσω γιατί χάνεις την smooth αίσθηση του γυαλιού. Είδα κάποια full tempered glass με τιμές στο 30ευρώ:wacko: Θα δοκιμάσω την λύση του ebay με full tempered glass που κοστίζουν ένα 3ευρω μέσω όρο. Εκτός κ αν το έχει δοκιμάσει ήδη κάποιος φίλος κ μας πει αν αξίζει ή όχι. Για το απλό το S7 λέω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelaras Δημ. December 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2016 Καλησπέρα παιδιά! Σήμερα παρέλαβα το screen protector της Samsung. Με ταλαιπωρησε αρκετά για να μπει, ειδικά στις άκρες! Για ένα λόγο δεν κολλάνε καλά με αποτέλεσμα να έχω μικρές φούσκαλες στις 4 γωνίες! Γενικά όμως είναι αρκετά καλή, και στην αίσθηση και στο αποτέλεσμα της οθόνης ! Είναι σαν να μην έχω βάλει κάτι! Την φοράω με το book Case της samsung και δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kloze Δημ. December 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2016 Τοποθέτηση screen protector samsung,μετρια δυσκολία στην τοποθέτηση, ωραία υφή σαφώς ανώτερη από την screenknight υγρης τοποθέτησης αλλά δεν είναι συμβατή με την Spigen Galaxy S7 Edge Case Neo Hybrid Παράθεση :alien: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelaras Δημ. December 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2016 Τοποθέτηση screen protector samsung,μετρια δυσκολία στην τοποθέτηση, ωραία υφή σαφώς ανώτερη από την screenknight υγρης τοποθέτησης αλλά δεν είναι συμβατή με την Spigen Galaxy S7 Edge Case Neo Hybrid Σου κόλλησε καλά στις άκρες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kloze Δημ. December 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2016 (edited) Καλά κόλλησε αλλά μόλις έβαλα θήκη πέταξε τις γωνιες,τελικά την ξηλωσα γιατί προτιμάω να εχω καλή θήκη πάρα καλή ζελατινα Edited December 17, 2016 by kloze Παράθεση :alien: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelaras Δημ. December 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2016 Καλά κόλλησε αλλά μόλις έβαλα θήκη πέταξε τις γωνιες,τελικά την ξηλωσα γιατί προτιμάω να εχω καλή θήκη πάρα καλή ζελατινα Μεγαλώνει πολύ το μέγεθος αυτή η θήκη? Σκέφτομαι να την πάρω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kloze Δημ. December 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2016 Εγώ δεν ήθελα θήκη μεγάλη είχα μόνο σιλικόνης διαφανές γιατί ήθελα να το χαιρομαι σαν συσκευή όταν όμως έβαλα την Spigen δεν το μετάνιωσα καθόλου, του δίνει όγκο αλλά είναι στιβαρή με πολύ καλό grip και πολύ ομορφη Παράθεση :alien: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. December 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2016 Παιδιά εδώ ένα δείγμα συνεργασίας iq shield case frienly με spigen neo hybrid. Δεν ξέρω αν φαίνεται στις φωτογραφίες, υπάρχει κενό δεκατων χιλιοστου μεταξύ θήκης και μεμβρανης. Στο βάλε βγάλε θήκη δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Είναι αρκετούς μήνες περασμένη, έχει κάποια σημάδια χρήσης που φαίνονται κάτω από καλό φωτισμό με σβηστή οθόνη. Έχει καλή υφή αλλά σαφώς δεν είναι όπως ένα καλό tempered glass. Δεν αλλοιώνει καθόλου η σχεδόν καθόλου τα χρώματα. Το σημαντικότερο είναι ότι δεν ξεκολλαει με τις θήκες γιατί πολύ απλά δεν ακουμπάει στην θήκη καθόλου. Γράφω άλλη μια φορά την εμπειρία μου από την συγκεκριμένη μεμβράνη γιατί ίσως είναι η μοναδική που δεν ξεκολλαει με θήκες δεν αλλοιωνει τα χρώματα δεν κάνει εύκολα γρατζουνιες έχει άψογη απόκριση οθόνης. Κοστίζει γύρω στα 17€ μαζί με τα μεταφορικά από το επίσημο Site και κάνει περίπου ένα μήνα να φτάσει στην πόρτα μας. https://www.dropbox.com/sh/ef5m4dsd7wo41ba/AAC35FISQ17_u4BFuAmW9mR9a?dl=0 Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. December 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2016 Εγω σκέφτομαι αυτήν από αμαζον https://www.amazon.co.uk/Galaxy-Caseology-Wavelength-Ergonomic-Samsung/dp/B019PBJB22/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1481925088&sr=8-1&keywords=caseology%2Bwavelength%2Bgalaxy%2Bs7&th=1 την έχει κανείς;; για δεύτερη νομίζω καλή θα είναι έτσι για αλλαγή. Τώρα έχω την Samsung clear cover, που κατά την γνώμη μου είναι κόσμημα, φαίνεται πιο όμορφο το κινητό παρότι γυμνό Sent from my Galaxy s7 gold Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts