ManolisGti Δημ. October 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2016 Αυτην εδώ έχω http://www.hitechstore.gr/index.php/gr/products/product/1899 και ειμαι ευχαριστημένος. Ειναι και δίπλα σου το μαγαζί:) Το συγκεκριμενο screen protector κανει με ολες τις θηκες η με συγκεκριμενη? Ο λογος που ρωταω ειναι εχοντας αλλαξει 2-3 screen protector,δεν βρηκα ακομα κανενα που να ταιριαζει με ολες τις θηκες!:( Παράθεση SAMSUNG GALAXY S20 FE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makouin Δημ. October 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2016 Το συγκεκριμενο screen protector κανει με ολες τις θηκες η με συγκεκριμενη? Ο λογος που ρωταω ειναι εχοντας αλλαξει 2-3 screen protector,δεν βρηκα ακομα κανενα που να ταιριαζει με ολες τις θηκες!:( Ναι το συγκεκριμένο κάνει εάν όχι για όλες σχεδόν για όλες τις θήκες...απλά επειδή είναι εξαιρετικά λεπτό όταν βάζεις τη θήκη λίγο προσοχή στα πλαϊνα...εάν σηκωθεί ανοιξέ λίγο και βάλτην από μέσα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jim1912 Δημ. October 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2016 Εγώ μετά την νίλα που έπαθα με την clear view στο s6 πήρα μια απλή από το πλαίσιο με 10 ευρώ , προφανώς είναι άσχημη και κρύβει όλο το κινητό αλλά πιστεύω ότι προστατεύει αρκετά. Αυτη για το s7 δεν δημιουργει γρατζουνιες..clear view cover).Βεβαια τη φοραω μονο 2 βδομαδες περιπου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xetasa Δημ. October 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2016 Το συγκεκριμενο screen protector κανει με ολες τις θηκες η με συγκεκριμενη? Ο λογος που ρωταω ειναι εχοντας αλλαξει 2-3 screen protector,δεν βρηκα ακομα κανενα που να ταιριαζει με ολες τις θηκες!:( Κανει και με τις 5 θήκες που έχω! (nillkin nature, nillkin frosted, baseus και 2 από ebay) Παράθεση πριν:nokia n82+5800+x6+n8 SlimModed by Lagoskon+lumia 800+920+820+830+925+1020+930, huawei p8 lite+p9 lite+mate 10 pro, iphone 5c+5+5s+6, Xiaomi Redmi note 2+ redmi 3s gold+ redmi note 3 pro+Redmi Note 4+Redmi Note 5+Mi A1+Mi8 6/64+Mi9 6/128+Poco F3, samsung galaxy s3+s3 mini+s4+s6+s7+s7 edge+s8 plus+s9plus+s10 plus 8/128+note 9+Note 10 plus+s20 fe 5G+s21fe+s21ultra+s21plus+s22 plus+s23ultra τώρα: s23 plus 8/512 & s21 fe 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neos_naxos Δημ. October 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2016 Με αυτους τους φακους εχεις και μεγαλυτερο ζουμ ? Αν οχι, υπαρχει κατι αντιστοιχο για να εχουμε οπτικο ζουμ ?[/quote ο ένας φακός είναι wide angle ατίς 108 μοίρες . ο δευτερος είναι με ζούμ. τον βάζεις και δεν αλλοιώνει καθόλου την ποιότητα της φωτογραφίας. σου δίνει και την θηκη ωραία ωραία. Εάν κάποιος το έχει ας μας πει κατα πόσο αξίζει, πριν παω για την αγορά (με 140 παίρνεις xiaomi action) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ManolisGti Δημ. October 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2016 Ναι το συγκεκριμένο κάνει εάν όχι για όλες σχεδόν για όλες τις θήκες...απλά επειδή είναι εξαιρετικά λεπτό όταν βάζεις τη θήκη λίγο προσοχή στα πλαϊνα...εάν σηκωθεί ανοιξέ λίγο και βάλτην από μέσα Ωραια,πολυ καλο αυτο,για μενα που ακομα δεν εχω βαλει τιποτα στην οθονη!;):) ----- προσθήκη μηνύματος 52 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Κανει και με τις 5 θήκες που έχω! (nillkin nature, nillkin frosted, baseus και 2 από ebay) Ευχαριστω πολυ,θα το κτυπησω αμεσα!:):up: Παράθεση SAMSUNG GALAXY S20 FE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. October 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2016 Τελικά μετά από πααααααααααρα πολύ ψάξιμο κατέληξα στα εξής: α) Τη θήκη της UAG (Cobalt Blue μάλλον) β) Ασφάλεια για ένα χρόνο (δε δίνουν για παραπάνω) Ωστόσο θα ήθελα και μια μεμβρανούλα. Η IQ Shield που είναι ταμάμ δεν τις βρίσκω από Ευρώπη και έτσι πχ 2 μεμβράνες θα μου έρθουν 30€+δασμοί από Αμερική. Μπλέξιμο Είδα μετά από amazon.co.uk κάτι μεμβράνες της Yootech που έχουν τούμπανο κριτικές, αλλά ΟΥΤΕ αυτοί στέλνουν καν Ελλάντα... Κάτι άλλο παίζει; Η ασφαλεια ποσο σου πηγε? Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. October 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2016 Για το s7 edge μου επέλεξα την παρακάτω θήκη. Έχει αντιμετωπίσει κανείς κάποιο θέμα με την συγκεκριμένη θήκη; Εννοώ από πιθανές γρατζουνιες στην οθόνη ή κάτι άλλο; http://www.skroutz.gr/s/8447499/Samsung-S-View-Cover-Black-Galaxy-S7-Edge.html Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shadowking Δημ. October 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2016 Αυτη για το s7 δεν δημιουργει γρατζουνιες..clear view cover).Βεβαια τη φοραω μονο 2 βδομαδες περιπου Μακάρι να μην σου βγάλει κανένα πρόβλημα, εγώ πάνω στον μήνα το πήρα χαμπάρι και έμεινα 10 μέρες χωρίς κινητό μέχρι να βρεθεί λύση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jim1912 Δημ. October 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2016 Αναφερεσαι στο s6 edge και σε εκεινη την clear view cover να φανταστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shadowking Δημ. October 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2016 Αναφερεσαι στο s6 edge και σε εκεινη την clear view cover να φανταστω! στο απλό s6 αλλά σε αυτήν την ριμάδα την clear view... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Braveheart1980 Δημ. October 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2016 Αυτην εδώ έχω http://www.hitechstore.gr/index.php/gr/products/product/1899 και ειμαι ευχαριστημένος. Ειναι και δίπλα σου το μαγαζί:) Σούπερ! Δείχνει εξαντλημένο πάντως :cry::cry: , θα τους στείλω email Η ασφαλεια ποσο σου πηγε? Θεωρώ περί τα 30€ για ένα έτος και ένα περιστατικό κάλυψης (αν συμβεί ένα περιστατικό με +15€ σου καλύπτουν και 2ο μέχρι να λήξει το έτος) Παράθεση http://i.imgur.com/xrj2crT.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jim1912 Δημ. October 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2016 στο απλό s6 αλλά σε αυτήν την ριμάδα την clear view... Καταλαβα τι τραβηξες,εχω παρακολουθησει τα νηματα του φορουμ,αλλα και βιντεο στο youtube!Δεν συμβαινει το ιδιο στην νεα θηκη,απο οτι μου ειπανε και τα παιδια που ρωτησα και απο οσο παρατηρω και εγω καθημερινα στο κινητο μου,καθως ειμαι ψειρας και το σκουπιζω με βελουδο καθε μερα!Εχω βαλει βεβαια και 2 αυτοκολλητακια αριστερα πανω στο καπακι (απο τη μεσα μερια εκει στο σημειο που το καπακι πεφτει στη δεξια ετζ πλευρα) για καλο και για κακο και νιωθω πιο σιγουρος.Παντως γνκ εχω διαπιστωσει οτι το κινητο κανει ευκολα σημαδια , δυσδιακριτα μεν αλλα σημαδια δε.Το εχω 2μηνες και εχω 3 σημαδια.Ενα πισω στην πλατη π πιστευω ειναι απο κατι που μπηκε μεσα στη θηκη και την επαφη του κινητου με αυτο και 2 μπροστα στην οθονη σαν κοκκους αμμου οι οποιοι φαινονται μονο απο καποιες γωνιες.Απογοητευτικο..... ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σούπερ! Δείχνει εξαντλημένο πάντως :cry::cry: , θα τους στείλω email Θεωρώ περί τα 30€ για ένα έτος και ένα περιστατικό κάλυψης (αν συμβεί ένα περιστατικό με +15€ σου καλύπτουν και 2ο μέχρι να λήξει το έτος) Ααααα το εχω ασφαλισει και εγω σε φιλο με 23 ευρω για ενα ετος..(Θραυση κρυσταλων ,κλοπη ,ληστεια και πυρκαγια) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Someone Δημ. October 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2016 (edited) Έχει κανείς αυτή την κάρτα στο S7 Edge ? https://www.amazon.co.uk/Samsung-Memory-MicroSDXC-UHS-I-Adapter/dp/B00WIMBZR0/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1476386387&sr=8-1&keywords=MD64DA Λέω να την χτυπήσω. Θέλω να μου προτείνετε καμιά θήκη σαν την Slim Armor της Spigen. Βασικά, κάποιος που έχει την Slim Armor, υπάρχει κανένα θέμα με τις νυχτερινές λήψεις με φλας με την θήκη ? Γιατί παλιότερα με κάποιες θήκες που είχα δοκιμάσει (σε άλλα κινητά) έβγαιναν κάπως κοκκινες οι φωτος το βράδυ με φλας. Την Spigen Neo Hybrid την έχει κανείς ? Εφαρμόζει καμια μεμβράνη ή τζαμάκι μαζί της ή μπα ?? Edited October 13, 2016 by Someone Προσθήκη σχολίων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jim1912 Δημ. October 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2016 Αυτην σκεφτομουν και γω η την evo+ αλλα την κιτρινη με 48mb/sec εγγραφη και διαβασμα!Ειμαι αναμεσα στις 2 απλα η evo στα ιδια χρηματα ειναι στα 128g!Η pro ειναι u3 και σιγουρα εγγραφει 4κ ενω η evo ειναι u1 αλλα τα παιδια εδω ειπαν δουλευει καλα!Τελος του μηνα θα παρω μια απο τις δυο.Παντως σιγουρα ειναι φοβερη η καρτα που λες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. October 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2016 Ααααα το εχω ασφαλισει και εγω σε φιλο με 23 ευρω για ενα ετος..(Θραυση κρυσταλων ,κλοπη ,ληστεια και πυρκαγια) Σε ποια ασφαλιστικη φιλε generalli? Για δωσε καποια πληροφορια.... Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jim1912 Δημ. October 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2016 Generali λεγεται μολις ειδα το συμβολαιο.Αλλα ασφαλιζει κινητα μονο μεχρι ενος μηνα!Τελευταια μερα προλαβα και το εκανα!Το σημαντικοτερο ασφαλιζει τυχαια θραυση κρυσταλων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michaelp900 Δημ. October 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2016 Έχει κανείς αυτή την κάρτα στο S7 Edge ? https://www.amazon.co.uk/Samsung-Memory-MicroSDXC-UHS-I-Adapter/dp/B00WIMBZR0/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1476386387&sr=8-1&keywords=MD64DA Λέω να την χτυπήσω. Θέλω να μου προτείνετε καμιά θήκη σαν την Slim Armor της Spigen. Βασικά, κάποιος που έχει την Slim Armor, υπάρχει κανένα θέμα με τις νυχτερινές λήψεις με φλας με την θήκη ? Γιατί παλιότερα με κάποιες θήκες που είχα δοκιμάσει (σε άλλα κινητά) έβγαιναν κάπως κοκκινες οι φωτος το βράδυ με φλας. Την Spigen Neo Hybrid την έχει κανείς ? Εφαρμόζει καμια μεμβράνη ή τζαμάκι μαζί της ή μπα ?? Έχω εγώ την spigen neo hybrid gold. Απίστευτη θηκη με πολύ καλό grip και με έχει σώσει άπειρες φορές. Για γυαλί επειδή έχω βάλει και full screen και αυτό που έχει κενά μόνο αυτό με τα κενά θα κάνει αλλά πίστεψε με θα έχεις αρκετή προστασία με θήκη και έστω τέτοιο glass. Full glass που είχα αγοράσει ξεκίνησε να ξεφλουδιζει και αυτό γιατί ακόμα και το απλό S7 έχει μια πολύ μικρή κυρτοτητα στις άκρες. Δεν είναι τόσο flat σαν το S5 για παράδειγμα. Ελπίζω να βοήθησα. Sent from my SM-G930F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Someone Δημ. October 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2016 Έχω εγώ την spigen neo hybrid gold. Απίστευτη θηκη με πολύ καλό grip και με έχει σώσει άπειρες φορές. Για γυαλί επειδή έχω βάλει και full screen και αυτό που έχει κενά μόνο αυτό με τα κενά θα κάνει αλλά πίστεψε με θα έχεις αρκετή προστασία με θήκη και έστω τέτοιο glass. Full glass που είχα αγοράσει ξεκίνησε να ξεφλουδιζει και αυτό γιατί ακόμα και το απλό S7 έχει μια πολύ μικρή κυρτοτητα στις άκρες. Δεν είναι τόσο flat σαν το S5 για παράδειγμα. Ελπίζω να βοήθησα. Sent from my SM-G930F using Tapatalk Φαίνεται ωραία θήκη, ειδικά αυτή που είναι χρώματος Champagne Gold. Τι χρώμα έχεις το κινητό και τη θήκη εσύ φίλε ? Αν μπορείς ανέβασε καμιά φωτο να δούμε πως είναι συνολικά :) Απ'οτι είδα η Neo Hybrid ψηλά και χαμηλά έχουν λίιγο μεγαλύτερο ύψος ώστε όταν γυρνάς το κινητό αναποδα και το αφήνεις κάπου, να μην ακουμπάει με την οθόνη αλλά με τη θήκη, ε ? Αν δεν πάρω τζαμάκι, και βάλω ζελατίνα απλά και μόνο για τις γρατζουνιές, θα κάτσει καλά ή ούτε αυτή λόγω κυρτότητας ? Αυτό με τα κενά νομίζω το είχα δεί σε φίλο (ανέβασε φώτο αν το φοράς τώρα), η αλήθεια είναι ότι δε φαίνεται πολύ ωραίο καθώς αφήνει ενα πολύ μικρό κενό αριστερά-δεξιά, αλλά τουλάχιστον λες ότι εχεις τζαμάκι για έξτρα προστασία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. October 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2016 αυτο το εχει δει καποιος να μας πει τι λεει? https://hd360x.com/videozoom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shadowking Δημ. October 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2016 Καταλαβα τι τραβηξες,εχω παρακολουθησει τα νηματα του φορουμ,αλλα και βιντεο στο youtube!Δεν συμβαινει το ιδιο στην νεα θηκη,απο οτι μου ειπανε και τα παιδια που ρωτησα και απο οσο παρατηρω και εγω καθημερινα στο κινητο μου,καθως ειμαι ψειρας και το σκουπιζω με βελουδο καθε μερα!Εχω βαλει βεβαια και 2 αυτοκολλητακια αριστερα πανω στο καπακι (απο τη μεσα μερια εκει στο σημειο που το καπακι πεφτει στη δεξια ετζ πλευρα) για καλο και για κακο και νιωθω πιο σιγουρος.Παντως γνκ εχω διαπιστωσει οτι το κινητο κανει ευκολα σημαδια , δυσδιακριτα μεν αλλα σημαδια δε.Το εχω 2μηνες και εχω 3 σημαδια.Ενα πισω στην πλατη π πιστευω ειναι απο κατι που μπηκε μεσα στη θηκη και την επαφη του κινητου με αυτο και 2 μπροστα στην οθονη σαν κοκκους αμμου οι οποιοι φαινονται μονο απο καποιες γωνιες.Απογοητευτικο..... Και λίγα λες, Gorilla Glass και τρίχες κατσαρές. Αυτό με τους κόκκους άμμου είχα πάθει κι εγώ αλλά ήταν αρκετά σημάδια οπότε γι αυτό το γύρισα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. October 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2016 4 μήνες μετα. Καμμια προστασία στην οθόνη και δεν υπάρχει ούτε τριχια. Το τσεκάρω κατω απτον ηλιο δεν υπάρχει τίποτα. Μάλλον είναι θέμα χρήσης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
socratis_g Δημ. October 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2016 Και εγώ κανα μήνα τώρα τα έχω βγάλει όλα από την οθόνη. Δεν παλευόταν τίποτα. Οποσδήποτε όμως θήκη που να προστατεύει σωστά το κινητό (spigen) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. October 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2016 Αυτην σκεφτομουν και γω η την evo+ αλλα την κιτρινη με 48mb/sec εγγραφη και διαβασμα!Ειμαι αναμεσα στις 2 απλα η evo στα ιδια χρηματα ειναι στα 128g!Η pro ειναι u3 και σιγουρα εγγραφει 4κ ενω η evo ειναι u1 αλλα τα παιδια εδω ειπαν δουλευει καλα!Τελος του μηνα θα παρω μια απο τις δυο.Παντως σιγουρα ειναι φοβερη η καρτα που λες Επειδή έχω και τις 2, evo (κίτρινη) & evo plus (κοκκινη), η πρώτη μου δίνει ταχύτητα εγγραφής ~18mb/s & η 2η ~22mb/s. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Braveheart1980 Δημ. October 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2016 Επειδή έχω και τις 2, evo (κίτρινη) & evo plus (κοκκινη), η πρώτη μου δίνει ταχύτητα εγγραφής ~18mb/s & η 2η ~22mb/s. Στο κινητό σαν κινητό πάντα (και όχι πχ σαν σκληρό με μεταφορά αρχείων από pc) θεωρώ πως διαφορά δεν υπάρχει Ακόμα και 4k recording θέλει μόνο 6MB/sec που υπερκαλύπτονται σε κάθε περίπτωση Παράθεση http://i.imgur.com/xrj2crT.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts