Jump to content

neos_naxos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    16
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About neos_naxos

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 18

neos_naxos's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. μακαρι να πληρωνα μπαταρια και να μου αλλαζαν την σπασμένη οθόνη για δώρο :lol: :lol:
  2. Σήμερα 283 στη σμαρτεκ χαιδάρι, σπασμένη οθόνη. και αλλαγή μπαταρίας τζάμπα στα πλαίσια της εγγύησης , δεν ξέρω γιατι!
  3. και έτσι ξαφνικά σε άλλο ένα s7 edge πρασίνισε η οθόνη! μετά από 8 μήνες χρήσης περίπου.
  4. εγώ έχω κάνει ασφάλεια στο κινητό S7 edge οπότε το έχω χωρίς θήκη. μόνο ζελατίνα. παρειγγειλα τις οριτζιναλ της σαμσουνγκ από το digideli. φουσκωμα στις γωνίες, σε μια βδομαδα αχρηστες (βάλε βγάλε στις τσεπες) τζάμπα τα 8 ευρω + 5 μεταφορικά =13 παρείγγειλα της σπίγκεν από ebay 20 ευρω οι δύο.τοποθέτηση κομπλέ. πάλι από το βάλε βγάλε στις τσέπες χωρίς θήκη σηκώνονται οι γωνίες και ήδη με μία βδομάδα χρήσης ετοιμάζομαι να πετάξω την πρώτη. βαρεθηκα και εγω. επόμενη λύση είναι τοποθέτηση με 15 ευρώ στο μεντια μαρκτ και πας και στην αλλάζουν όσες φορές θες τζάμπα. τό εχουν κάνει ήδη 2 φίλοι μου και τους είπαν να πηγαίνουν κάθε μερα έστω και με μία φουκάλα. τον είπα τον πόνο μου, ηρέμησα.:shifty:
  5. Καλή επιτυχία σε όλους! Μπράβο στο φορουμ!
  6. δες στην σελιδα 208 . εγω έκανα στον ξηρογιανοπουλο ετησια με 19 ευρω.(1 μηνας απο την αγορα του κινητου)
  7. και στο ταμπλο μπαινει η συγκεκριμένη.εκει την εχω εγω. σε αεραγωγο με 2-3 ευρω βρισκεις εδω ελλαδα. αλλα μη περιμένεις πολλα πολλα
  8. http://www.ebay.com/itm/172267068009?_trksid=p2060353.m2749.l2649&var=471087407192&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT Αυτό έχω πάρει εγω. πολυ δυνατο και ντιζαινατο. κλεινει ανοιγει όποτε το θες
  9. https://drive.google.com/open?id=0By7KRP0ZhTaEYUEtb2lWQm45SnpoelFIcVFuWHpDYTl5amZJ μπορείτε να το δείτε απο δώ αλλιώς να το βάλω σε φωτο. είναι της μοντιάλ αυτο
  10. το λοιπον. σχετικά με τις ασφαλήσεις. 1)ο κοτσόβολος καλύπτει κινητά 14 ημέρες μετά την αγορά(τιμή δεν μου είπαν) 2)η μοντιάλ καλύπτει με τιμή 65 ευρώ ετήσια.έως δύο μήνες μετά την αγορά. αμα σπάσει η οθόνη τους καλείς έρχονται παίρνουν την συσκευή κια το φτιάχνουν σύμφωνα πάντα με τις προδιαγραφές του κατασκευαστή.(ετσι ακτριβως μου είπε, μου στειλε και αναλυτικά σε μειλ ορους και προυποθέσεις) και καλύπτει: Τυχαία Ζημιά: Η ασφαλιστική κάλυψη ισχύει σε περίπτωση ζημιάς ή καταστροφής της ασφαλισμένης συσκευής, υπό τον όρο ότι σε αυτές τις περιπτώσεις ο πελάτης δεν έχει προκαλέσει εσκεμμένα τη ζημιά ή έδειξε ανάρμοστο ή κακό χειρισμό ή αμέλεια, συνεπεία: 1. τυχαίας πτώσης, προκαλούμενης από τυχαία και εξωτερική αιτία με αποτέλεσμα τη θραύση ή δυσλειτουργία της ασφαλισμένης συσκευής και επομένως εξαιρείται οποιαδήποτε ζημιά που είναι αποτέλεσμα εγγενούς ατέλειας της συσκευής ή που προκαλείται από τη φθορά λόγω χρήσης. 2. νερού ή υγρασίας 3) ο ξηρογιαννοπουλος με 19 ευρω ετησια. εώς ένα μήνα αυστηρά μετά την αγορά.αμα σπάσει οθόνη ή το τζαμάκι πίσω , το βγάζεις φωτρογραφίες , το πας στο φτιάχνουν και τους πας την απόδειξη απο εκεί που το έφτιαξες και σου βάζουν τα χρήματα σε 2 βδομάδες. εμένα είναι αγορασμένο 1 μηνα και 10 μέρες , ο υπάλληλος πολύ πρόθυμος να δοκιμάσουμε να στειλουμε την απόδειξη αγοράς στα κεντρικά για να μας πούνε αν θα το ασφαλίσει επειδή είναι 10 μέρες μονο παραπάνω. τι θα κάνατε? θα προτιμούσα ξηρογιαννόπουλο με 19 ευρω και να το πάω εγώ σμάρτεκ π.χ για επισκευή που κάνουν καλή δουλειά, αλλά η μοντιάλ είναι μοντιάλ.τι λετε?
  11. καλημέρα ! στο ψάξιμο είμαι ακόμα . εγω έχω το κινητο 1.5 μήνα και ο κοτσόβολος μου είπε ότι ασφαλίζει κινητά 14 ημερών από την ημερομηνία αγοράς. οπότε αυριο πρωί θα πάρω μοντιάλ τηλέφωνο να δώ τι και πώς!
  12. μακαρι να ειναι έτσι! τωρα περιμενω να με πάρει τηλ η μοντιάλ (http://www.globy.gr/insurance/index.php/getaquote/) να μου πεί τιμές κια θα ρωτήσω πώς γίνεται και θα ενημερώσω και εδω
  13. καλημερα! οι ασφαλειες για το κινητο που λετε, οσον αφορά την θραυση οθονης, σε ποιο μαγαζί γίνεται η αντικατασταση γνωρίζουμε? θα γίνει στην σμαρτεκ π.χ και θα ξαναέχει αδιαβροχοποίηση? η θα την αλλάξει κανας μπακάλης με οθόνης απο το ιμπει?
  14. κaλησπερα σε ολους! νέο μέλος εδώ με το κόσμημα s7 edge . υπάρχει κάποιος που να έχει αγοράσει τους φακούς της σαμσουνγκ για το σ7 edge? http://www.ebay.com/itm/NEW-Genuine-SAMSUNG-ET-CG935-Lens-Cover-For-Galaxy-S7-Edge-Wide-Angle-Telephoto-/112061024659?hash=item1a175b8993:g:Pf4AAOSwZVlXjcXC Λίγο ακριβό σαν αξεσουάρ, 100 ευρω(φθηνοτερη τιμη στο ebay.απλα εβαλα το παραπάνω λινκ επειδή έχει περισσότερες φωτογραφίες) Υπάρχουν reviews και στο youtube. Εάν υπάρχει σε κάποιο άλλο νήμα παραθέστε με εκεί , μη βγαίνω offtopic.
×
×
  • Create New...