Jump to content

Shadowking

Members
  • Δημοσιεύσεις

    28
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Shadowking

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 18

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

Shadowking's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. 470 μου βγήκε γιατί το είχα παραγγείλει όταν το είχαν 580 ;)
  2. Drele εγγύηση παίδες, έκαναν 18 εργάσιμες να μου απαντήσουν ότι τα χαρτιά είναι οκ για τιμολόγιο αλλά την επόμενη παρέλαβα και σε σουπερ τιμή :D
  3. Εννοείς το S10 έτσι; Οχι το S10e. Καλή τιμή! Αλήθεια οι μεγάλες αλυσίδες κόβουν τιμολόγιο 39Α;
  4. Εντάξει όσο το μαθαίνει ο κόσμος ότι γίνεται σύστημα δεν θα πηγαίνει να ψωνίζει σε αυτά τα μαγαζιά και το αποτέλεσμα είναι γνωστό. Έτσι κι αλλιώς ο κανόνας λέει ένας ευχαριστημένος πελάτης θα σου φέρει έναν ακόμα, ένας δυσαρεστημένος θα σου διώξει 10
  5. Κάτι διάβασα πιο πίσω, έχεις παίξει μεγάλη μπάλα :D
  6. Θα το έχω υπόψιν (αν και βλέπω ότι δεν είναι ευρωπαικά τα κινητά του), πάντως ήδη, όπως είπε και ο cute eyes παραπάνω, όλα τα κινητά τους είναι προσωρινά εκτός stock
  7. Φοβερή ταλαιπωρία δηλαδή, ευχαριστώ πάντως για τις πληροφορίες! Η αλήθεια είναι ότι δεν βιάζομαι και είμαι και Αθήνα οπότε μπορώ να τους τρέξω. Το θέμα είναι αν θα έχω την όρεξη να το κάνω, πολύ πιθανό όμως αν με φορτώσουν..
  8. Ας μην προτρέχουμε, θα σας ενημερώνω όμως με την εξέλιξη της παραγγελίας..
  9. Κάτι διάβασα πιο πίσω, λες ε; Τι θα πρότεινες να κάνω αν το πάνε έτσι;
  10. Στο πρώτο στάδιο ακόμα, μόλις μου δώσουν το οκ θα πρέπει να βάλω τα λεφτά, βέβαια για να είμαι ειλικρινής μου πέταξαν κάτι στο τηλέφωνο του στυλ "υπάρχει περίπτωση να μην υπάρχει διαθέσιμο, μικρή όμως γιατί είναι καινούριο κινητό" το οποίο με ανησύχησε λιγάκι. Ευχαριστώ για το link :)
  11. Ωραιότατα, το θέμα είναι αν υπάρχει διαθεσιμότητα κτλ. γιατί τα χαρτιά τα έστειλα και είναι σίγουρα κομπλέ (λογιστής γαρ)
  12. Καλημέρα παιδιά, έκανα παραγγελία το S10 dual από το drele, διάβασα καλές κριτικές για το μαγαζί και το επέλεξα γιατί μπορώ να το παραλάβω (όταν με το καλό έρθει μετά από κάνα μήνα και) από την έδρα τους. Έχετε εσείς κάποια εμπειρία; Επίσης να αναφέρω ότι θα το πάρω με τιμολόγιο οπότε θα αργήσει πάρα πολύ και για αυτόν το λόγο.
  13. Την πέρασα κι εγώ χθες το βράδυ. Μια χαρά μου φαίνεται! Άντε σε 2 χρόνια πάλι καινούριο τηλέφωνο έτσι και τρέχει καλά με αυτήν.
  14. Πριν λίγες σελίδες είχα πει για την clear View και το S6. Προφανώς το πρόβλημα υπάρχει και στο S7, μακριά από αυτές τις θήκες!
×
×
  • Create New...