Jump to content

[S7 series] Αξεσουάρ (Θήκες, USB OTG, PowerBank κτλ)

geovass
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μου έπεσε απο το τραπέζι και έσκασε με τη κάτω δεξια γωνία στο πλακακι αλλά ευτυχώς η caseology το έσωσε. Ίσως ήμουν τυχερός.

Επειδή τελευταία με ψήνει πολύ η led view θα ήθελα να ρωτησω αν αφήνει γρατσουνιές στην οθόνη όπως λέγανε για τη αντίστοιχη στο s6 edge

Έχω την led view μαζί με την paintbull (την αμφίβολη νανοτεχνολογία) και δεν μου έχει εμφανίσει κάτι ακόμα. Νομίζω ότι θέμα είχε η clear view και όχι η led.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

• Απαντήσεις 5,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

https://www.cellphones.gr/memvrani-prostasias-samsung-galaxy-s7-edge-sm-g935-anti-scratch-x-one-ultra-crystal-clear-5h αυτή η ζελατίνα σε lite θήκες που καλύπτουν μόνο πλάτη είναι καλή??Θέλω κάτι άμεσα από Ελλάδα Edited by scorpio3

IPhone 15 Pro 

Χωρις να εχω ανάγκη απο θήκες, παραγγειλα απο αμαζον uk την παρακάτω

https://www.amazon.co.uk/gp/product/B00DE8R1YI/ref=oh_aui_detailpage_o01_s01?ie=UTF8&psc=1

Η Moko είναι ψιλογνωστή "κινέζικη" και η συγκεκριμένη ηταν σε εξαιρετική τιμη (4 λιρες).

Ειναι ξεκάθαρα spigen slim armor rip-off αλλα δεν ειναι κακο αυτό αφου είναι στο 1/4 της τιμής. Εξωτερικά δεν υπάρχει νομίζω διαφορά.

Προσφέρει πολύ καλή προστασία αν και θα ηθελα να μπαινει πιο σφιχτά (δεν υπάρχει πρόβλημα πάντως).

Προτιμώ την spigen rugged επειδη εχει καλύτερο grip.

Γενικά, επικό value for money.

Kαλησπέρα στο forum ,

Έχει δοκιμάσει κανείς το παρακάτω;Υποστηρίζει πως καλύπτει όλη την οθόνη του κινητού...

http://www.mobiletech.com.gr/p.Samsung-Galaxy-S7-Diafano-Empros-kai-Plagia-Full-Cover-Super-Clear-Prostateytiko-Tzamaki-Tempered-Glass.852899.html?ref=bestprice.gr

Παιδες, ξεχαστε οριστικα τα γυαλια. Απλα δεν κανουν για το κινητο μας. Μια καλη ζελατινουλα (εγω ειμαι με forcell full cover, πολυ καλη και φθηνη) και θηκες εναλλασω nilkin hard case ultra slim + original samsung leather cover. Αυτα κι εκλεισα με θηκες, προστασια οθονης...

Πήρα κι εγώ σήμερα την forcell.. Όντως πολύ καλή για μεμβράνη και κάθεται τέλεια στις καμπύλες της edge οθόνης..

Όμως δεν την έβαλα καλά και μου έχει αφήσει φουσκάλες... Ξέρετε αν υπάρχει κάπου να αγοράσω άλλη μία και να μου την τοποθετήσουν οι ίδιοι;

Αυτή μου ήρθε από Hitechstore στο Χαλάνδρι.. ή της spigen την crystal..

Edited by halo

Be the change you wish to see in the world! 🧿

Kαλησπέρα στο forum ,

Έχει δοκιμάσει κανείς το παρακάτω;Υποστηρίζει πως καλύπτει όλη την οθόνη του κινητού...

http://www.mobiletech.com.gr/p.Samsung-Galaxy-S7-Diafano-Empros-kai-Plagia-Full-Cover-Super-Clear-Prostateytiko-Tzamaki-Tempered-Glass.852899.html?ref=bestprice.gr

Αυτά τα τζαμάκια αφαιρούνται αν θελήσουμε? Και αν ναι πώς? Αφήνουν σημάδια?

Αυτά τα τζαμάκια αφαιρούνται αν θελήσουμε? Και αν ναι πώς? Αφήνουν σημάδια?

Απλα το τραβάς και βγαίνει, δεν αφήνει σημάδι κανένα... Προχώρα άφοβα αν θέλεις να το πάρεις

Μου έπεσε απο το τραπέζι και έσκασε με τη κάτω δεξια γωνία στο πλακακι αλλά ευτυχώς η caseology το έσωσε. Ίσως ήμουν τυχερός.

Επειδή τελευταία με ψήνει πολύ η led view θα ήθελα να ρωτησω αν αφήνει γρατσουνιές στην οθόνη όπως λέγανε για τη αντίστοιχη στο s6 edge

Έχω βάλει τη Led view χωρίς τίποτα άλλο από τη πρώτη μέρα που το πήρα ( έξη μήνες τώρα ) και η οθόνη είναι άψογη. Αυτό στο λέει ένας πολύ ψυριάρης με τη καθαρότητα - καθαριότητα και αγραντζούνιστη οθόνη.

Έχω βάλει τη Led view χωρίς τίποτα άλλο από τη πρώτη μέρα που το πήρα ( έξη μήνες τώρα ) και η οθόνη είναι άψογη. Αυτό στο λέει ένας πολύ ψυριάρης με τη καθαρότητα - καθαριότητα και αγραντζούνιστη οθόνη.

Καλησπερα παιδια ξέρει καποιος γι αυτο το tempered glass http://www.play247.gr/index.php?main_page=advanced_search_result&inc_subcat=1&search_in_description=0&keyword=190247&x=0&y=0;λενε οτι κολλαει αψογα και δεν πεταει τη θηκη.

Ρε παιδιά να πω και εγώ τον πόνο μου και να με βοηθησετε γιατί άκρη δε βγάζω...Έχω βάλει 3 ζελατινες spigen hd curved και όλες μας όλες τις πέταξαν οι θήκες spigen armor, η spigen liquid crystal ακόμα και η nillkin nature!!Όσο προσεχτικά και να τις βάζω τις θήκες πάλι ανασηκώνεται στα πλαϊνά η ζελατινα...μεχρι τώρα ειχα σκέτη ζελατίνα ή οποία εφαρμοζε μία χαρά..θέλω να ρωτησω μήπως έκανα κάποια βλακεία..έπρεπε την ζελατίνα(καθώς την αλλαξα ήθελα να βάλω καινούργια) να την αφήσω να κολλήσει καλά κανα διωρο και μετά να δοκιμασω θήκη ή δεν παίζει κάποιο ρόλο...ενώ φαίνεται ότι κολλάει τέλεια ή ζελατίνα μόλις βάζω θήκη ανασηκώνεται στα πλαϊνά...

s7 edge 935F

LG Gpad V500

παρελαβα σημερα

https://www.amazon.co.uk/gp/product/B01BCZCF3Q/ref=oh_aui_detailpage_o00_s00?ie=UTF8&psc=1

ωραια θηκη ,εφαρμοζει καλα, πολυ καλη ποιοτητα, ομορφα τα ασημενια πληκτρα. καλυπτει καλα το γυρω γυρω .

Ρε παιδιά να πω και εγώ τον πόνο μου και να με βοηθησετε γιατί άκρη δε βγάζω...Έχω βάλει 3 ζελατινες spigen hd curved και όλες μας όλες τις πέταξαν οι θήκες spigen armor, η spigen liquid crystal ακόμα και η nillkin nature!!Όσο προσεχτικά και να τις βάζω τις θήκες πάλι ανασηκώνεται στα πλαϊνά η ζελατινα...μεχρι τώρα ειχα σκέτη ζελατίνα ή οποία εφαρμοζε μία χαρά..θέλω να ρωτησω μήπως έκανα κάποια βλακεία..έπρεπε την ζελατίνα(καθώς την αλλαξα ήθελα να βάλω καινούργια) να την αφήσω να κολλήσει καλά κανα διωρο και μετά να δοκιμασω θήκη ή δεν παίζει κάποιο ρόλο...ενώ φαίνεται ότι κολλάει τέλεια ή ζελατίνα μόλις βάζω θήκη ανασηκώνεται στα πλαϊνά...

Ποιον κωδικό spigen curved crystal χρησιμοποιήσες?

Φανταζομαι όχι αυτόν που λήγει σε 64 .

Έχω βάλει 6 συνολικά στο παρελθόν spigen curved crystal με τον παραπάνω κωδικό και κανένα πρόβλημα με spigen Rugged Armor, spigen liquid crystal, nillkin nature και ballistic urbanite.

kountouraN

Ποιον κωδικό spigen curved crystal χρησιμοποιήσες?

Φανταζομαι όχι αυτόν που λήγει σε 64 .

Έχω βάλει 6 συνολικά στο παρελθόν spigen curved crystal με τον παραπάνω κωδικό και κανένα πρόβλημα με spigen Rugged Armor, spigen liquid crystal, nillkin nature και ballistic urbanite.

Και όμως έχω αυτήν που στο τέλος τελειώνει σε 64..την τοποθετώ όλα καλα,τελεια εφαρμογή μπορώ να πω..με το που βάζω κάποια θήκη πετάει τα πλαϊνά της.πρεπει να την αφήσω ώρα να κολλήσει ή με το που τη βάζω τοποθετώ και τη θήκη..παίζει κάποιο ρόλο αυτό..γιατί μου την έχει δώσει όλη ή κατάσταση.. υπάρχει Καποιος "ειδικός" τρόπος να βάλω τη θήκη...τι να πω μάλλον κάτι λάθος κάνω..

Edited by dchris79

s7 edge 935F

LG Gpad V500

Βοηθηστε παιδια γιατι ειμαι κανουργια στο φορουμ.θελω να δημοσιευσω σαν καινουργιο σχολιο και οχι σαν απάντησή αλλα μαλλον κατι κανω λαθος.δημοσιευσα προν αυτο:Καλησπερα παιδια ξέρει καποιος γι αυτο το tempered glass http://www.play247.gr/inde...0&y=0;λενε οτι κολλαει αψογα και δεν πεταει τη θηκη.αλλα εμφανιστηκε σαν απαντηση σε μια συζητηση

Μαζί με την spigen neo hybrid gold παρέλαβα σήμερα και αυτήν μιας και την βρήκα στις 5.50£. Διακριτική χωρίς να κάνει χοντροκομμενο το τηλέφωνο. https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160930/416b602e6fdcb1bfc0920a44b0b6957f.jpg

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Και όμως έχω αυτήν που στο τέλος τελειώνει σε 64..την τοποθετώ όλα καλα,τελεια εφαρμογή μπορώ να πω..με το που βάζω κάποια θήκη πετάει τα πλαϊνά της.πρεπει να την αφήσω ώρα να κολλήσει ή με το που τη βάζω τοποθετώ και τη θήκη..παίζει κάποιο ρόλο αυτό..γιατί μου την έχει δώσει όλη ή κατάσταση.. υπάρχει Καποιος "ειδικός" τρόπος να βάλω τη θήκη...τι να πω μάλλον κάτι λάθος κάνω..

Ήδη χαλασα και άλλη ζελατίνα και είναι και πανακριβες.Μπορει καποιος να μου εξηγήσει έστω σε πμ τον τρόπο εισαγωγής της θήκης ώστε να μην ανασηκώνεται στα πλαϊνά ?Πρέπει να περιμένω καποια ώρα ώστε να κολλήσει καλά και στη συνέχεια να βάλω τη θήκη?Δεν ξέρω τι κάνω λάθος..

s7 edge 935F

LG Gpad V500

Ήδη χαλασα και άλλη ζελατίνα και είναι και πανακριβες.Μπορει καποιος να μου εξηγήσει έστω σε πμ τον τρόπο εισαγωγής της θήκης ώστε να μην ανασηκώνεται στα πλαϊνά ?Πρέπει να περιμένω καποια ώρα ώστε να κολλήσει καλά και στη συνέχεια να βάλω τη θήκη?Δεν ξέρω τι κάνω λάθος..

Τίποτα δεν κάνεις λάθος. Η μοναδικη (από καμία 15αρια) θήκη που δεν πέταγε ζελατινα μετά από ώρες /μέρες η κατευθείαν, είναι η Nilkin hard case. Όλες μα όλες οι άλλες, κάνουν αυτό που περιγράφεις...

παρελαβα σημερα

https://www.amazon.co.uk/gp/product/B01BCZCF3Q/ref=oh_aui_detailpage_o00_s00?ie=UTF8&psc=1

ωραια θηκη ,εφαρμοζει καλα, πολυ καλη ποιοτητα, ομορφα τα ασημενια πληκτρα. καλυπτει καλα το γυρω γυρω .

Φιλε μου είναι εύκολο να βάλεις φωτο πως δειχνει την σκέφτομαι για το edge σε κάποια φάση.

Φιλε μου είναι εύκολο να βάλεις φωτο πως δειχνει την σκέφτομαι για το edge σε κάποια φάση.

http://i103.photobucket.com/albums/m143/gsa1967/20160930_215635_zpscn4kpb6z.jpg

http://i103.photobucket.com/albums/m143/gsa1967/20160930_215559_zps5fipo53s.jpg

http://i103.photobucket.com/albums/m143/gsa1967/20160930_215546_zpsvv1f9suk.jpg

Τίποτα δεν κάνεις λάθος. Η μοναδικη (από καμία 15αρια) θήκη που δεν πέταγε ζελατινα μετά από ώρες /μέρες η κατευθείαν, είναι η Nilkin hard case. Όλες μα όλες οι άλλες, κάνουν αυτό που περιγράφεις...

Και γιατί μου λένε κάποιοι ότι το έχουν καταφέρει δίχως να πετάει τις ζελατινες στα πλαϊνά? Ο kountoura που διάβασα γραφει ξεκαθαρα ότι δεν υπάρχει θέμα και με rugged armor και με nillkin nature και spigen crystal hd

s7 edge 935F

LG Gpad V500

Και γιατί μου λένε κάποιοι ότι το έχουν καταφέρει δίχως να πετάει τις ζελατινες στα πλαϊνά? Ο kountoura που διάβασα γραφει ξεκαθαρα ότι δεν υπάρχει θέμα και με rugged armor και με nillkin nature και spigen crystal hd

Με τις θήκες που ανέφερα, η συγκεκριμένη μεμβράνη δεν ξεκκολαει.

Η για να το πω ποιο σωστά, σε μένα, δεν έδειχνε κανένα σημάδι ότι θα ξεκκολησει.

Βαγγέλη έχω δοκιμάσει άπειρες μεμβρανες και tempered "glass" σ αυτό το ρημάδι το τηλέφωνο.

Μόνο η spigen curved crystal (64)δεν έχει πρόβλημα με την απόκριση και με θήκες και η iq shield case frienly.

Έχουν τα ελλατομα τους ναι!

Αλλά σε αυτούς τους δύο τομείς δεν έχουν πρόβλημα.

Και όταν εγώ γράφω δεν ξεκκολαει εννοώ καθόλου.

Ούτε ένα χιλιοστο.

Γιατί ένας φίλος από διπλανό φόρουμ μου μιλούσε για μια μεμβράνη που καλύπτει ολόκληρη την οθόνη και δεν ξεκκολαει με θήκες.

Οταν ζήτησα φωτογραφίες φαινόταν ξεκάθαρα ότι στις γωνίες έχει πρόβλημα.

Μετά μου έλεγε ότι είναι πολύ μικρό το σημείο που ξεκκολαει.

Πολύ μικρό για αυτόν, για μένα ήταν για πέταμα.

kountouraN

Με τις θήκες που ανέφερα, η συγκεκριμένη μεμβράνη δεν ξεκκολαει.

Η για να το πω ποιο σωστά, σε μένα, δεν έδειχνε κανένα σημάδι ότι θα ξεκκολησει.

Βαγγέλη έχω δοκιμάσει άπειρες μεμβρανες και tempered "glass" σ αυτό το ρημάδι το τηλέφωνο.

Μόνο η spigen curved crystal (64)δεν έχει πρόβλημα με την απόκριση και με θήκες και η iq shield case frienly.

Έχουν τα ελλατομα τους ναι!

Αλλά σε αυτούς τους δύο τομείς δεν έχουν πρόβλημα.

Και όταν εγώ γράφω δεν ξεκκολαει εννοώ καθόλου.

Ούτε ένα χιλιοστο.

Γιατί ένας φίλος από διπλανό φόρουμ μου μιλούσε για μια μεμβράνη που καλύπτει ολόκληρη την οθόνη και δεν ξεκκολαει με θήκες.

Οταν ζήτησα φωτογραφίες φαινόταν ξεκάθαρα ότι στις γωνίες έχει πρόβλημα.

Μετά μου έλεγε ότι είναι πολύ μικρό το σημείο που ξεκκολαει.

Πολύ μικρό για αυτόν, για μένα ήταν για πέταμα.

Εμένα δεν ξεκολλανε οι γωνίες αλλά ολόκληρη η πλαϊνή πλευρά..επίτηδες πήρα τις θήκες αυτές για να μην ξεκολλήσει αλλά τίποτα...

s7 edge 935F

LG Gpad V500

Εμένα δεν ξεκολλανε οι γωνίες αλλά ολόκληρη η πλαϊνή πλευρά..επίτηδες πήρα τις θήκες αυτές για να μην ξεκολλήσει αλλά τίποτα...

Φίλε μου κόλλησε την μεμβράνη προσεκτικά σύμφωνα με τις οδηγίες της spigen.

Μόλις την κολλήσεις πάτησε πολύ καλά την edge οθόνη για μερικά λεπτά.

Άφησε το καμία ώρα χωρίς θήκη.

Μετά βάλε προσεκτικά την θήκη και είσαι έτοιμος.

kountouraN

• The title was changed to [S7 series] Αξεσουάρ (Θήκες, USB OTG, PowerBank κτλ)