em_seven Δημ. June 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2016 στο edge έχω βάλει την μεμβράνη της screen knight. Υπάρχει και πακετάκι με εμπρός-πίσω μεμβράνη. υγρής τοποθέτησης. Είναι η μόνη που μου έχει κάτσει με την spigen rugged armor, εκτός από 1 σημείο, που μάλλον φταίω εγώ. Έχει ελαφρώς όψη πορτοκαλιού υπό γωνία, αλλά γλιστράει καλά. eBay παίζει γύρω στα 4-7€. δείχνει αντοχή σε ψιλογρατζουνιές κτλ. Θεωρώ πολύ καλή λύση μέχρι (αν) βγει κάποιο αξιόπιστο glassΑυτη ειχα και εγω, αριστη εφαρμογη αλλα με απογοητευσε γιατι εχανε πολυ η οθονη... κριμα τετοιο κινητο και να μην χαιρόμαστε στην ευκρίνεια της οθονης του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. June 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2016 Ρε γaμwτο σήμερα έγινε το πρώτο χτύπημα.. δεν μου έπεσε.. δεν καταλαβαίνω πως έγινε.. στο Samsung ακριβώς πάνω απ το "M" έχει κάνει σαν χτύπημα στο γυαλί. Σαν να το έχω χτυπήσει με κάτι αιχμηρο... είμαι σίγουρος ότι δεν το χτύπησα, και ότι δεν μου έπεσε κάτω η κάτι σχετικό.. ξενέρωσα απίστευτα.. Φίλε είμαι σίγουρος ότι δεν έκανες εσύ την ζημιά. Όμως το κινητό μας δεν είναι συνεχώς υπό την επίβλεψη μας. Δεν ξέρω αν έχεις παιδιά, μπορεί κάποιος να το έριξε κάτω και να μην σου είπε τίποτα. Μου έχει συμβεί στο παρελθόν. Και τώρα στο S7 βρήκα στην μεμβράνη μια γρατζουνιά σαν Α. Δεν έχει γίνει από εμένα. Ποιος μου λέει ότι δεν την έκανε η κόρη μου όσο κοιμόμουν η κάποιος συνάδελφος στο γραφείο. Δεν πρόκειται για αστοχία υλικού. Έχει φάει χτύπημα. Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pank Δημ. June 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2016 (edited) https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160627/b497e7b6c4b967e684691cea97698c81.jpg https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160627/f6883f31875fc46aa042ce6a79e5a71d.jpg https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160627/58d15caa9fbad4e1003f123f0d7b2f7b.jpg Εγώ πήρα αυτό από mr. Gadget ,τους πήρα τηλ. και μου είπαν ότι είναι λογικό λόγω της κυριότητα του s7. Θα το κρατήσω όσο μπορέσω και μετά δρόμο. Φαίνεται πολύ χάλια το κινητό με τόσο κενό δεξιά αριστερά. Καλύπτει λίγο την εμπρόσθια κάμερα αλλά δεν νομίζω να έχουμε πρόβλημα. Edited June 27, 2016 by pank Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 27, 2016 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2016 Δυστυχώς όλα αυτού του τύπου tempered glass δείχνουν το ίδιο άσχημα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. June 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2016 Καμια βαση για το κινητο, που εχει βαση ισια ωστε να την βιδωσω, οχι να την κολλησω, εχετε δει? Καπως ετσι http://www.ebay.com/itm/Car-Mount-Holder-Stand-Windshield-Rotating-for-Samsung-Galaxy-Note-3-Neo-N7505-/141713290412?var=&hash=item20fec534ac:m:m45bjSWi8jABPSDq1pvo8EQ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexm92 Δημ. June 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2016 Νανοντεχνολογιας συνεχεια... Επειτα απο σημερινη επικοινωνια με τον τεχνικο των media εμαθα οτι η συσκευη εχει γρατσουνιστει με αιχμηρο αντικειμενο(αλλα οχι με κλειδι η κερματα πχ) και αρα δεν καλυπτεται απο την εγγυηση. Αιχμηρο αντικειμενο να κανει επιφανειακη γρατσουνια πρωτη φορα ακουω να πω την αληθεια. Απο κει και περα για να επιβεβαιωσει τα λεγομενα του ο τεχνικος μου ειπε οτι ειναι αδυνατον να γρατσουνισω την οθονη μου ειτε με κλειδι ειτε με κερματα λογω νανοτεχνολογιας. Στην αρχη μου προτεινε να δωθει ενα tempered ως ενδειξη καλης θελησης και οτι σε περιπτωση αλλαγης οθονης δεν εγγυαται κανεις την αδιαβροχοποιηση της συσκευης. Αυτη τη στιγμη σκεφτομαι το επομενο μου βημα επειτα και απο επικοινωνια με ινκα. Αυτο που καταλαβα ειναι οτι κανουν οτι θελουν χωρις εσυ να σαι καπου καλυμμενος. Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. June 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2016 Μεγάλο πρόβλημα τελικά αυτή η ιστορία μου φαίνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guskok21 Δημ. June 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2016 φίλε μου μακριά, έχω πάρει 4 tempered glass και τα έχω πετάξει. zagg, case mate, ultimateshield, gpel. αν διαβάσεις κριτικές για το γυαλί της zagg στο XDA για το s7 edge, δεν θα το πάρεις. σκουπίδι το ανεβάζουν σκουπίδι το κατεβάζουν. αυτή την στιγμή δεν υπάρχει τίποτα προκοπής για το s7 edge μιλάω πάντα και μάλλον κανονικό γυαλί δεν παίζει να βγάλει καμία εταιρία. η spigen δεν ασχολήθηκε καθόλου γιατί δεν θέλει να χαλάσει το ονομά της. για τον φίλο που έχει το απλό το s7 με zagg γυαλί δεν μπορώ να πω, μπορεί να είναι τέλειο. τώρα είμαι με προστασία ζελατίνα της ultimateshield. καλή αλλά δεν είναι γυαλί. προστασία μόνο από γρατσουνιές. θα την βγάλω και αυτή και θα μείνω μόνο με θήκη spigen thin fit.:mad: δεν έχει smooth scroll όπως το γυαλί. Να σαι καλά φιλέ μου. Κι εγώ για το s7 το απλό μιλάω δεν έχω το edge. Sent from my SM-N920C using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. June 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2016 (edited) Νανοντεχνολογιας συνεχεια... Επειτα απο σημερινη επικοινωνια με τον τεχνικο των media εμαθα οτι η συσκευη εχει γρατσουνιστει με αιχμηρο αντικειμενο(αλλα οχι με κλειδι η κερματα πχ) και αρα δεν καλυπτεται απο την εγγυηση. Αιχμηρο αντικειμενο να κανει επιφανειακη γρατσουνια πρωτη φορα ακουω να πω την αληθεια. Απο κει και περα για να επιβεβαιωσει τα λεγομενα του ο τεχνικος μου ειπε οτι ειναι αδυνατον να γρατσουνισω την οθονη μου ειτε με κλειδι ειτε με κερματα λογω νανοτεχνολογιας. Στην αρχη μου προτεινε να δωθει ενα tempered ως ενδειξη καλης θελησης και οτι σε περιπτωση αλλαγης οθονης δεν εγγυαται κανεις την αδιαβροχοποιηση της συσκευης. Αυτη τη στιγμη σκεφτομαι το επομενο μου βημα επειτα και απο επικοινωνια με ινκα. Αυτο που καταλαβα ειναι οτι κανουν οτι θελουν χωρις εσυ να σαι καπου καλυμμενος. Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Το χειρότερο που μπορεί να μου κάνει κάποιος είναι να νομίζει ότι με περνάει για λακαμα! Η απατεωνιά στο μεγαλείο της! Πλήρωσε κόσμε 20€ για να μη γρατζουνιστει από κλειδιά, αλλά όχι από αιχμηρό αντικείμενο! Και μόνο κλειδιά σπιτιού γιατί του εξοχικού δε θεωρούνται δικά σου αν ανήκει το οίκημα στους γονείς σου!!! Τι είναι αυτά τα πράγματα ρε παιδιά; Και τα κλειδιά γιατί δε θεωρούνται αιχμηρά; Και ποιος καθορίζει το αιχμηρό; Έχω αλλάξει οθόνη στην Samsung και γέλασαν όταν τους ρώτησα αν συνεχίζει η εγγύηση αδιαβροχοποιησης... ΦΥΣΙΚΆ και ισχύει και στο εγγυάται η Samsung! Paintbull λοιπόν....Για προστασία από κλειδιά εξώπορτας... Κι εγώ ρωτάω. Τα παρακάτω θεωρούνται κλειδιά ή αιχμηρά αντικείμενα; http://www.kleidaras-irakleio.gr/images/assets/kleidia_autokinitou.jpg send from my Samsung s7 edge Edited June 27, 2016 by elthis Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. June 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2016 Νανοντεχνολογιας συνεχεια... Επειτα απο σημερινη επικοινωνια με τον τεχνικο των media εμαθα οτι η συσκευη εχει γρατσουνιστει με αιχμηρο αντικειμενο(αλλα οχι με κλειδι η κερματα πχ) και αρα δεν καλυπτεται απο την εγγυηση. Αιχμηρο αντικειμενο να κανει επιφανειακη γρατσουνια πρωτη φορα ακουω να πω την αληθεια. Απο κει και περα για να επιβεβαιωσει τα λεγομενα του ο τεχνικος μου ειπε οτι ειναι αδυνατον να γρατσουνισω την οθονη μου ειτε με κλειδι ειτε με κερματα λογω νανοτεχνολογιας. Στην αρχη μου προτεινε να δωθει ενα tempered ως ενδειξη καλης θελησης και οτι σε περιπτωση αλλαγης οθονης δεν εγγυαται κανεις την αδιαβροχοποιηση της συσκευης. Αυτη τη στιγμη σκεφτομαι το επομενο μου βημα επειτα και απο επικοινωνια με ινκα. Αυτο που καταλαβα ειναι οτι κανουν οτι θελουν χωρις εσυ να σαι καπου καλυμμενος. Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ. Το λεω με κεφαλαια γιατι καποιοι επεμεναν στην "εγγυηση" που σου δινει η media markt ως μεγαλη αλυσιδα! Δεν μιλαω απο ιδεολογια, αλλα καμια εταιρεια, οταν δεν μπορεις να αποδειξεις το δικο σου, δε θα δεχτει οτι εχεις...Παρα μονο σε ιδανικες συνθηκες. Πχ πολλοι φιλοι με αδιαβροχα σονυ που πηγαν για εισροη νερου, αν ειχαν τιποτα σημαδακια στη συσκευη τους πετουσαν εκτος εγγυησης, αν οχι τους τα αλλαζαν με την πρωτη. Ετσι ειναι ο νομος του κερδους, και εν μερει ειναι λογικο. Εγω πχ αν μπορω να γλιτωσω 500 ευρω, γιατι να τα δωσω? Εφοσον εσυ δεν μου αποδεικνυεις οτι το προιον μου φταιει, θα το δεχτω απο μονος μου ενω ξερω οτι δε φταιει (με βαση τα χαρτια βεβαια και την θεωρια). Εγω θα σου προτεινα λοιπον να ζητησεις να φερουν ενα κινητο απο τη βιτρινα και αφου το καθαρισετε να δειτε οτι ειναι οκ, να του περασουν την paintbull και μετα να παρεις τα κλειδια σου και να αρχισεις να το τριβεις για κανα 10λεπτο (τουλαχιστον). Στη συνεχεια βαλτο κοντρα στο φως παλι να δουμε αν θα εχει γρατζουνιες... Αν εχει, ζητας αμεση αντικατασταση συκευης και τους λες ψευτες. Αν δεν εχει, πας ΙΝΚΑ. Ετσι και αλλιως μισοχαμμενη ειναι η υποθεση. Ασε που μπορει να σου πουν οτι σε αμφισβητουν για την σωστη εφαρμογη της τεχνολογιας αυτης οταν εφυγες. Πχ μπορει να σου πουν οτι το χρησιμοποιησες μετα και δεν το αφησες για 8 ωρες και γιαυτο δεν εκατσε σωστα. (εγω πχ σκεφτομουν να το στειλω με κουριερ για εφαρμογη, να το κρατησουν και μια μερα, αλλα εχω κατεληξει να το αφησω ετσι) Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. June 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2016 Εννοείται οτι δεν βάζουμε αυτη την κοροιδία....κ καλα νανοτεχνολογια εδω το gorilla χαρασετε τι λέμε μην ασχολείστε μαυτα κ μην σας πουλανε πρόλογο..... ζελατινα η μόνη λύση μέχρι στιγμής τζάμπα γράφουμε τζαμπα γεμίζει σχόλια το thread Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vfragos Δημ. June 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2016 Νανοντεχνολογιας συνεχεια... Επειτα απο σημερινη επικοινωνια με τον τεχνικο των media εμαθα οτι η συσκευη εχει γρατσουνιστει με αιχμηρο αντικειμενο(αλλα οχι με κλειδι η κερματα πχ) και αρα δεν καλυπτεται απο την εγγυηση. Αιχμηρο αντικειμενο να κανει επιφανειακη γρατσουνια πρωτη φορα ακουω να πω την αληθεια. Απο κει και περα για να επιβεβαιωσει τα λεγομενα του ο τεχνικος μου ειπε οτι ειναι αδυνατον να γρατσουνισω την οθονη μου ειτε με κλειδι ειτε με κερματα λογω νανοτεχνολογιας. Στην αρχη μου προτεινε να δωθει ενα tempered ως ενδειξη καλης θελησης και οτι σε περιπτωση αλλαγης οθονης δεν εγγυαται κανεις την αδιαβροχοποιηση της συσκευης. Αυτη τη στιγμη σκεφτομαι το επομενο μου βημα επειτα και απο επικοινωνια με ινκα. Αυτο που καταλαβα ειναι οτι κανουν οτι θελουν χωρις εσυ να σαι καπου καλυμμενος. Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Συγγνώμη πως επιβεβαίωσε τα λεγόμενα του, απλά λέγοντας την ατάκα αυτή ή κάνοντας δοκιμή μπροστά σου να το χάραξει με κλειδί π. χ. Μην τους αφήσεις έτσι. Έχω και εγώ βάλει το υλικό αυτό, ευτυχώς χωρίς πρόβλημα μέχρι στιγμής. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το χειρότερο που μπορεί να μου κάνει κάποιος είναι να νομίζει ότι με περνάει για λακαμα! Η απατεωνιά στο μεγαλείο της! Πλήρωσε κόσμε 20€ για να μη γρατζουνιστει από κλειδιά, αλλά όχι από αιχμηρό αντικείμενο! Και μόνο κλειδιά σπιτιού γιατί του εξοχικού δε θεωρούνται δικά σου αν ανήκει το οίκημα στους γονείς σου!!! Τι είναι αυτά τα πράγματα ρε παιδιά; Και τα κλειδιά γιατί δε θεωρούνται αιχμηρά; Και ποιος καθορίζει το αιχμηρό; Έχω αλλάξει οθόνη στην Samsung και γέλασαν όταν τους ρώτησα αν συνεχίζει η εγγύηση αδιαβροχοποιησης... ΦΥΣΙΚΆ και ισχύει και στο εγγυάται η Samsung! Paintbull λοιπόν....Για προστασία από κλειδιά εξώπορτας... Κι εγώ ρωτάω. Τα παρακάτω θεωρούνται κλειδιά ή αιχμηρά αντικείμενα; http://www.kleidaras-irakleio.gr/images/assets/kleidia_autokinitou.jpg send from my Samsung s7 edge Συμφωνώ, έτσι είναι όπως τα λες, αυτά τα "ψιλά γράμματα", είναι λόγος να το προχωρήσει και να δικαιωθει. Εγώ προσωπικά το έβαλα γιατί δεν είχα και πολλά να χάσω, μεμβράνη δεν υπάρχει περίπτωση να βάλω οπότε το τηλέφωνο θα το άφηνα γυμνό και ότι γίνει. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. June 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2016 Κανενα powerbank που να βγαζει το απαιτουμενο ρευμα για την συσκευη μας, τι προτινετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. June 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2016 (edited) Κανενα powerbank που να βγαζει το απαιτουμενο ρευμα για την συσκευη μας, τι προτινετε? Εννοείς να φορτίζει γρηγορα; έχω το xiaomi 15000 mah. Κάνει να φορτισει 1 ώρa και 40λεπτα απο το 15% και φορτίζει περίπου 3 φορές το κινητό. https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160627/642a7f4655182b436e251d1f72909b77.jpg Edited June 27, 2016 by emperor4her Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 27, 2016 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2016 Κάποιοι υποστήριζαν αυτή τη paintbull αδικαιολόγητα επίμονα στο παρόν φόρουμ. Κακά τα ψέματα, το έχω πει εδω και πολύ καιρό οτι αυτά τα προϊόντα δεν ειναι να τα εμπιστεύεσαι. Το καταλαβαίνω οτι κάποιοι ψάχνουν να βρουν παρηγοριά σε τέτοιου είδους λύσεις επειδή τίποτα άλλο δεν κάθεται καλά σε αυτό το μπελά με τις κύριες οθόνες αλλα ας είμαστε ειλικρινείς... δεν ειναι λύση η συγκεκριμένη αυτοαποκαλούμενη νανοτεχνολογία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tilaverboy Δημ. June 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2016 http://www.aliexpress.com/item/3D-Curved-Surface-Full-Cover-Tempered-Glass-For-Samsung-Galaxy-S6-Edge-Plus/32682502381.html?spm=2114.01010208.3.95.cziOUL&ws_ab_test=searchweb201556_10,searchweb201602_4_10037_10017_405_507_10032,searchweb201603_7&btsid=42f9cf83-f60b-4bf7-93a2-6fd00f025794 τέτοια είδατε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. June 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2016 Όταν ολόκληρη spigen δεν ασχολείται καν, και ολόκληρη zagg βγάζει χάλια προϊόν, δεν αξίζει ούτε καν να ψάχνουμε για tempered glass. Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. June 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2016 Δοκίμασα με χρεωστικη με πιστωτική και με προπληρωμενη κάρτα και δεν μπόρεσα να παραγγείλω. Eurobank τράπεζα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. June 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2016 Κάποιοι υποστήριζαν αυτή τη paintbull αδικαιολόγητα επίμονα στο παρόν φόρουμ. Κακά τα ψέματα, το έχω πει εδω και πολύ καιρό οτι αυτά τα προϊόντα δεν ειναι να τα εμπιστεύεσαι. Το καταλαβαίνω οτι κάποιοι ψάχνουν να βρουν παρηγοριά σε τέτοιου είδους λύσεις επειδή τίποτα άλλο δεν κάθεται καλά σε αυτό το μπελά με τις κύριες οθόνες αλλα ας είμαστε ειλικρινείς... δεν ειναι λύση η συγκεκριμένη αυτοαποκαλούμενη νανοτεχνολογία. Ακριβώς. Τα φωνάζω κι εγώ από εποχή s6.κάποιοι έχουν την ψευδαίσθηση ότι δουλεύει η προστασία αυτή. Τι να πω,να πω ότι έχω πάει συσκευές σε service,συγκεκριμένα s6 blue topaz με εσωτερικό ράγισμα οθόνης?κι από κάτοχό πού είναι τρελός ψείρας με τις συσκευές του και προσέχει πολύ.και δε μιλάμε για αστοχία υλικού,ούτε πτώση,ούτε πίεσή.το ράγισμα ήτανε πολύ πολύ μικρό σε 2 σημεία. Και δεν ήταν το μοναδικό. Να πω ότι εγινε τοποθέτησή σε s6 edge green,δικό μου συγκεκριμένα και έκανε τα δικά του στην αφή?φυσικά πήρε πόδι. Η να ανεβάσω κι άλλα προβλήματά πάλι με οθόνες,ακόμα και γρατζουνιες πού ποτέ δεν δέχτηκε η εταιρεία να επισκευάσει. Κατά τα άλλα,στην παρουσίασή πού μας είχαν κάνει,έπιαναν κοπίδια και χαραζαν οθόνες σε demo συσκευές για να αποδείξουν την απόλυτη προστασία.υποτιθέμενη καλύτερα. Αρπαχτή και τίποτα περισσότερο. 1 πακέτο με 30 αν θυμάμαι καλά εφαρμογές,βασικά το υλικό σε μία σύριγγα,στα 140 ευρώ χονδρική κι από 15 έως 20 ευρώ η σταγόνα λιανική στο πελάτη. Φυσικά κέρδος,όμως 2 καταστήματά πού το εφάρμοσαν και μάλιστα με μεγάλη προσοχή,καλύτερα να μην το εφάρμοζαν,γιατί έχασαν και τους πελάτες.κοροϊδία απλά. Συγνώμη για το μακροσκελές μήνυμα αλλά καλό είναι να προστατεύουμε μελλοντικά θύματα και φυσικά μέλη μας. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. June 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2016 Ακριβώς. Τα φωνάζω κι εγώ από εποχή s6.κάποιοι έχουν την ψευδαίσθηση ότι δουλεύει η προστασία αυτή. Τι να πω,να πω ότι έχω πάει συσκευές σε service,συγκεκριμένα s6 blue topaz με εσωτερικό ράγισμα οθόνης?κι από κάτοχό πού είναι τρελός ψείρας με τις συσκευές του και προσέχει πολύ.και δε μιλάμε για αστοχία υλικού,ούτε πτώση,ούτε πίεσή.το ράγισμα ήτανε πολύ πολύ μικρό σε 2 σημεία. Και δεν ήταν το μοναδικό. Να πω ότι εγινε τοποθέτησή σε s6 edge green,δικό μου συγκεκριμένα και έκανε τα δικά του στην αφή?φυσικά πήρε πόδι. Η να ανεβάσω κι άλλα προβλήματά πάλι με οθόνες,ακόμα και γρατζουνιες πού ποτέ δεν δέχτηκε η εταιρεία να επισκευάσει. Κατά τα άλλα,στην παρουσίασή πού μας είχαν κάνει,έπιαναν κοπίδια και χαραζαν οθόνες σε demo συσκευές για να αποδείξουν την απόλυτη προστασία.υποτιθέμενη καλύτερα. Αρπαχτή και τίποτα περισσότερο. 1 πακέτο με 30 αν θυμάμαι καλά εφαρμογές,βασικά το υλικό σε μία σύριγγα,στα 140 ευρώ χονδρική κι από 15 έως 20 ευρώ η σταγόνα λιανική στο πελάτη. Φυσικά κέρδος,όμως 2 καταστήματά πού το εφάρμοσαν και μάλιστα με μεγάλη προσοχή,καλύτερα να μην το εφάρμοζαν,γιατί έχασαν και τους πελάτες.κοροϊδία απλά. Συγνώμη για το μακροσκελές μήνυμα αλλά καλό είναι να προστατεύουμε μελλοντικά θύματα και φυσικά μέλη μας. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Στο iPhone Hellas έχει γίνει μεγάλος ντόρος και πολύ συζήτηση. Αφού μπήκε και αυτός ο Λεωνίδας; και σχολίασε προσπαθώντας να μάσει τα ασυμάζευτα. Υπάρχουν αναφορές για γρατσουνιές μετά την εφαρμογή κάτω από το υλικό που βάζουν. Επίσης την αντικατάσταση οθόνης την κάνουν μη εξειδικευμένα μαγαζιά της γειτονιάς και όχι επίσημα service. Μάλιστα είχε πει ο Λεωνίδας ότι δεν αναλαμβάνει το επίσημο service την αλλαγή σε εγγύηση!!!; γιαυτό τα πάνε σε τρίτους!! Στο site αναφέρουν ότι δεν αφαιρείται το υλικό ενώ όταν τους έκραξαν άρχισαν να λένε ότι και βέβαια μπορεί να αφαιρεθεί και ότι έδωσαν πόσες χιλιάδες ευρώ για το μηχάνημα που το κάνει και είπε και ευχαριστώ όταν τον ρώτησαν αλλά λέει το σιτε και άλλα μας λες εσύ! Και εκεί έριξε την ατάκα "σας ευχαριστώ πολύ για την διευκρίνηση γιατί λόγο φόρου εργασίας δεν το είχαν αλλάξει!! Ότι να ναι παιδιά,μακριά και αγαπημένοι με τέτοιες λύσεις Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. June 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2016 (edited) Οποίος φοβάται για την οθόνη του υποχρεωτικά μεμβράνη η την γνήσια κλασική flip η οποία είναι δοκιμασμένη και εγγυάται ότι δεν θα γρατζουνιστεί στην τσέπη μας. Αλλά και με μεμβράνη θα βλέπεις τις δικές της γρατζουνιές εκτός και αν την αλλάζεις δυο φορές τον μην khttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20160628/501c1147f0d8dbace98143b46bb0a863.jpg Sent from my iPad using Tapatal Edited June 28, 2016 by Te_salat Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. June 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2016 Ναι καλύτερα η αράχνη να υπάρχει στην μεμβράνη παρά στην οθόνη. Με την spigen curved crystal να έχει πάρα πολλές αράχνες φαίνονται μόνο κάτω από καλό φωτισμό. Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. June 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2016 εξηγηστε μου λιγο επειδη εγω με το φτωχο μου μυαλο δεν καταλαβαινω... βαζεις ενα κινητο των 800 ευρω προ τριμηνου και 600 τωρα στην τσεπη.. που υποτιθεται εχει γκοριλα 4? ειτε με κλειδια ειτε με κερματα ειτε αδεια η τσεπη και βγαζει την οθονη να εχει γρατσουνιες που κανουν μπαμ?? κακη αστοχια υλικου? επισης διαβασα οτι βαζετε? ειδικη θηκη η οποια προκαλει ζημιες στην οθονη?? Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. June 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2016 εξηγηστε μου λιγο επειδη εγω με το φτωχο μου μυαλο δεν καταλαβαινω... βαζεις ενα κινητο των 800 ευρω προ τριμηνου και 600 τωρα στην τσεπη.. που υποτιθεται εχει γκοριλα 4? ειτε με κλειδια ειτε με κερματα ειτε αδεια η τσεπη και βγαζει την οθονη να εχει γρατσουνιες που κανουν μπαμ?? κακη αστοχια υλικου? επισης διαβασα οτι βαζετε? ειδικη θηκη η οποια προκαλει ζημιες στην οθονη?? Παιδιά μην τα ισοπεδωνουμε όλα. Δεν υποτίθεται οτι εχει γκοριλα 4, γιατι αν δεν ειχε θα ειχε φαει μυνησεις και κραξιμο καιρο τώρα. Είναι πολυ απλο ολα τα τζαμια χαρασσονται ευκολοτερα η δυσκολότερα. Δεν πιστεύω να χαρακτηκε κατι στην τσέπη του τζιν δηλαδή λιγο λογικη αμα βάλεις δεν κολλαει. Κάπου αλλού εγιναν οι τριχιες αυτές και φαίνονται σίγουρα σε κοντρα ηλιο. Επειδή ασχοληθηκα και με ακριβα ρολογια, μου εχει τυχει να χαρακτει το ζαφειρι, ναι το ζαφειρι. Δεν δικαιολογω τις τριχιες απλα λεω οτι σε χρηση θα γινουν αυτα ευκολα ή δύσκολα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. June 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2016 Παιδιά μην τα ισοπεδωνουμε όλα. Δεν υποτίθεται οτι εχει γκοριλα 4, γιατι αν δεν ειχε θα ειχε φαει μυνησεις και κραξιμο καιρο τώρα. Είναι πολυ απλο ολα τα τζαμια χαρασσονται ευκολοτερα η δυσκολότερα. Δεν πιστεύω να χαρακτηκε κατι στην τσέπη του τζιν δηλαδή λιγο λογικη αμα βάλεις δεν κολλαει. Κάπου αλλού εγιναν οι τριχιες αυτές και φαίνονται σίγουρα σε κοντρα ηλιο. Επειδή ασχοληθηκα και με ακριβα ρολογια, μου εχει τυχει να χαρακτει το ζαφειρι, ναι το ζαφειρι. Δεν δικαιολογω τις τριχιες απλα λεω οτι σε χρηση θα γινουν αυτα ευκολα ή δύσκολα. Όχι και πάλι εγώ δεν το δέχομαι.. όπως έγραψα και πιο πριν, στο g3 μου επειδή μου έκανε τη ρωγμη είχα σκοπό να το στείλω στο σέρβις πριν το πουλήσω που αλλάζουν εκτός από πλαίσιο και οθόνη μαζί. Για το λόγο αυτό δεν με ενδιέφερε αν θα κάνει κάποια γρατζουνια η οθόνη και έτσι το άφησα χωρίς την παραμικρή προστασία.. είναι σε 1.5 χρόνο που το είχα δεν έκανε ΤΊΠΟΤΑ. όπως επίσης και το oprimus g του πατέρα μου, μπορώ να ανεβάσω και φωτογραφίες.. το έχει 2.5 χρόνια τώρα χωρίς προστασία η κάτι σχετικό.. και εμένα στην 5η μέρα χωρίς να πέσει έκανε αμηχη... εξακολουθώ να πιστεύω πως κάτι διαφορετικό παίζει στις οθόνες δεν ξέρω.. Επίσης μην συγκρινεις τα ρολόγια γιατί το σεικο που έχω έκανε γρατζουνια στο τζάμι όταν περνούσαν δίπλα από έναν πάγκο και κοπανηθηκε πάνω στη λαμαρίνα που ήταν αιχμηρο σε γωνία.. εδώ δεν μιλάμε για τέτοια χρήση.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts