v@gelis Δημ. April 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2016 πολυ ακριβη τζάμπα λεφτα για μια τύπου gel... χιλιες φορές nillkin Από εξωτερικό η τιμη ειναι πολυ χαμηλη. Επίσης, καλή, χρυσή η nilkin nature, αλλά με τη συγκεκριμένη spigen έχεις πιθανότητες να γλυτώσει σκαψιμο από μικρή πτώση, με τη nilkin οποιαδήποτε πτώση θα προκαλέσει ζημιά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bikiapo Δημ. April 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2016 (edited) Από που έγινε η αγορά? 35 ευρώ μόνο? Για δώσε και εδώ ένα λινγκ... Nikos from s7 edge Ήταν μία προσφορά την είχα ανεβάσει πριν 3 εβδομάδες περίπου αλλά ήταν για πολύ λίγο. Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παιδιά μόλις το έβγαλα έχει φτάσει στο 48% χωρίς να ζεσταθει καθόλου.δεν θυμάμαι τι ώρα το έβαλα Edited April 15, 2016 by bikiapo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. April 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2016 Για το s7 κανένα γυαλί της προκοπής έχει βρει κανείς? Πήρα ένα αλλά δεν έχει κολλήσει στις άκρες. Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. April 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2016 Για το s7 κανένα γυαλί της προκοπής έχει βρει κανείς? Πήρα ένα αλλά δεν έχει κολλήσει στις άκρες. Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Για πες μας ποιο πήρες να ξέρουμε να το αποφύγουμε? Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. April 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2016 Για πες μας ποιο πήρες να ξέρουμε να το αποφύγουμε? http://tokinito.gr/mobile-phones-tablets-accessories/mobiles-tablets-accessories/screen-protection/tempered-glass-9h-samsung-galaxy-s7-sm-g930f.html Σαν αυτό Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. April 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2016 Ήταν μία προσφορά την είχα ανεβάσει πριν 3 εβδομάδες περίπου αλλά ήταν για πολύ λίγο. Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παιδιά μόλις το έβγαλα έχει φτάσει στο 48% χωρίς να ζεσταθει καθόλου.δεν θυμάμαι τι ώρα το έβαλα Μπορείς να μου πεις με πόσα mA φορτίζει κανονικά και fast? Και αν σου βγάζει την ένδειξη σταθερή ή αυξομειώνεται? Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. April 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2016 http://tokinito.gr/mobile-phones-tablets-accessories/mobiles-tablets-accessories/screen-protection/tempered-glass-9h-samsung-galaxy-s7-sm-g930f.html Σαν αυτό Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αυτό αν δεν κάνω λάθος, το είχα δει σε ένα κατάστημα cosmote και μου είπαν ότι δεν είναι curved. Δηλαδή καλύπτει μόνο την φλατ οθόνη όχι την edge. Έτσι είναι? Έχω παραγγείλει ένα tempered curved από ebay και θα το έχω την επόμενη εβδομάδα μάλλον. Θα γράψω εντυπώσεις. Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. April 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2016 Αυτό αν δεν κάνω λάθος, το είχα δει σε ένα κατάστημα cosmote και μου είπαν ότι δεν είναι curved. Δηλαδή καλύπτει μόνο την φλατ οθόνη όχι την edge. Έτσι είναι? Έχω παραγγείλει ένα tempered curved από ebay και θα το έχω την επόμενη εβδομάδα μάλλον. Θα γράψω εντυπώσεις. Μα για το s7 μιλάω. Όχι το edge Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. April 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2016 Μα για το s7 μιλάω. Όχι το edge Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Οκ δεν πρόσεξα καλά το αρχικό σου μήνυμα. Αυτό έχω στο s6 της συζύγου και είναι πολύ καλό. http://m.ebay.com/itm/Nillkin-9H-PRO-0-2-mm-2-5D-Tempered-Glass-Screen-Protector-For-Samsung-Galaxy-S7-/152000277267?nav=SEARCH Δεν καλύπτει το 100% της οθόνης αφήνει μερικά χιλιοστά γύρω γύρω, (νομίζω δεν υπάρχει tempered που να καλύπτει το 100%) εμφανισιακά σε άσπρη συσκευή κυρίως δεν φαίνεται άσχημα. Αν έχει την ίδια εφαρμογή και στο s7 θα μείνεις ευχαριστημένος. Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bikiapo Δημ. April 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2016 Μπορείς να μου πεις με πόσα mA φορτίζει κανονικά και fast? Και αν σου βγάζει την ένδειξη σταθερή ή αυξομειώνεται? Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Πως να το δω αυτό φίλε μου? Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. April 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2016 Έχω ένα ανταπτοράκι της Samsung και συνέδεα ένα Tab S με την τηλεόραση. Από τη μια είναι mhl, από την άλλη hdmi και έχει και μια υποδοχή για το φορτιστή. Υπάρχει περίπτωση να μην είναι συμβατό με το S7; Δεν κουμπώνει στην υποδοχή του usb και φοβάμαι να το πιέσω μην κάνω καμμιά ζημιά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xamilos Δημ. April 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2016 Επειδή ακούγεται σαν καλή προσφορά και όχι σαν διαφήμιση (με ίδιο όφελος), φυσικά και μπορείς να το πεις. http://www.vodafone.gr/portal/eShop/Samsung-accessory-set-for-Galaxy-S7 Παράθεση ALFA ROMEO rulezzzzz Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 15, 2016 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2016 ...και φυσικά κανένα διαθέσιμο απόθεμα! :down: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. April 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2016 Μπορεί να μου πει κάποιος κάτοχος της, η clear view ψιλό ''γρατσουνάει'' καθόλου το κινητό στις άκρες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasb13 Δημ. April 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2016 Η nillkin nature smoke είναι η θήκη σε γκρι χρώμα παιδια; γιατί ψάχνω για smoke και δεν βρίσκω κατι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xetasa Δημ. April 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2016 http://tokinito.gr/mobile-phones-tablets-accessories/mobiles-tablets-accessories/screen-protection/tempered-glass-9h-samsung-galaxy-s7-sm-g930f.html Σαν αυτό Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Κι εγώ αυτό πήρα από eclick. Λίγο μικρό μου φαίνεται... Παράθεση πριν:nokia n82+5800+x6+n8 SlimModed by Lagoskon+lumia 800+920+820+830+925+1020+930, huawei p8 lite+p9 lite+mate 10 pro, iphone 5c+5+5s+6, Xiaomi Redmi note 2+ redmi 3s gold+ redmi note 3 pro+Redmi Note 4+Redmi Note 5+Mi A1+Mi8 6/64+Mi9 6/128+Poco F3, samsung galaxy s3+s3 mini+s4+s6+s7+s7 edge+s8 plus+s9plus+s10 plus 8/128+note 9+Note 10 plus+s20 fe 5G+s21fe+s21ultra+s21plus+s22 plus+s23ultra τώρα: s23 plus 8/512 & s21 fe 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. April 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2016 http://www.vodafone.gr/portal/eShop/Samsung-accessory-set-for-Galaxy-S7 Το wireless stand γνωρίζουμε αν ειναι το καινούργιο μοντέλο για το s7 η το παλιό για s6;; Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. April 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2016 Η nillkin nature smoke είναι η θήκη σε γκρι χρώμα παιδια; γιατί ψάχνω για smoke και δεν βρίσκω κατι Ναι η γκρι είναι. Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. April 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2016 Το wireless stand γνωρίζουμε αν ειναι το καινούργιο μοντέλο για το s7 η το παλιό για s6;; Το παλιό Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. April 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2016 Μου είχαν βάλει μια προστασία της πλάκας σε ένα μαγαζί, την πλήρωσα και 12€, η οποία από την αρχή στις άκρες δεν είχε κάτσει καλά. Έβαλα και την spigen πάνω και απόγινε. Η ultimate έχει θέμα με τις θήκες; Ξεκολλάει καθόλου; Sent from my SM-G935F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bikiapo Δημ. April 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2016 Παιδιά έχω παραγγείλει τη ultimate shield από 4 του μηνός και τίποτα ακόμη . τους έστειλα μήνυμα και θα μου στείλουν άλλη. Κάτι γίνεται τώρα τελευταία με τα ΕΛΤΑ. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dk65gr Δημ. April 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2016 (edited) πάντως για θήκη η διάφανη σιλικονούχα από το PUBLIC ''αγκαλιάζει΄΄ καλά [ 10€] έχω όμως ήδη παραγγείλη κ αυτήν http://www.ebay.com/itm/231887256600?_trksid=p2057872.m2749.l2649&var=531116728240&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT Edited April 16, 2016 by dk65gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ivamvako Δημ. April 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2016 (edited) Για οποιον ενδιαφερεται εχω σφραγισμενα μια θηκη Spigen Liquid Crystal (απο amazon.de) και ενα tempered glass Nillkin 9H+PRO 0.2 mm 2.5D (απο ebay) για το απλο galaxy s7. Αυτα τα παραγγειλα για το s7 που ειχα παρει αλλα μεχρι να τα παραλαβω το ειχα ήδη δωσει για να παρω το s7 edge. Αν τα θελει καποιος ας μου στειλει pm . Tα δινω λιγοτερο απο οσο τα πηρα. Edited April 16, 2016 by ivamvako Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. April 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2016 Χθες άλλαξα το Screen protector ScreenKnight και έβαλα της ultimate. Ποιο καλή υφή αν και δυσκολευτηκα να την περάσω σε σχέση με την ScreenKnight. Και οι δύο είναι υγρής τοποθέτησης. Χθες ήταν γεμάτο φουσκαλες αλλά όπως μου είπε ο φίλος #scorpio3 θα φύγουν μέσα σε 3 μέρες. Και το νέο χρώμα Black carbon από την slickwraps. https://www.dropbox.com/sh/0cka8ypqczka7pq/AAAqfwHXrZk7-NmGO7xrTnrfa?dl=0 Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. April 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2016 Χθες άλλαξα το Screen protector ScreenKnight και έβαλα της ultimate. Ποιο καλή υφή αν και δυσκολευτηκα να την περάσω σε σχέση με την ScreenKnight. Και οι δύο είναι υγρής τοποθέτησης. Χθες ήταν γεμάτο φουσκαλες αλλά όπως μου είπε ο φίλος #scorpio3 θα φύγουν μέσα σε 3 μέρες. Και το νέο χρώμα Black carbon από την slickwraps. https://www.dropbox.com/sh/0cka8ypqczka7pq/AAAqfwHXrZk7-NmGO7xrTnrfa?dl=0 Μπράβο φίλε μου έκανες φοβερή δουλειά!!!Το carbon είναι τέλειο αν ήταν μαύρο το κινητό μου θα το έβαζα και εγώ!:):):) Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts