Jump to content

AMD η intel????

Antonis_punto
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Hello guys!!!θελω να χτυσω εναν υπολογιστη αλλα δεν ξερω τι επεξεργαστη να βαλω.Ειμαι αναμεσα σε τρεις.Ο ενας ειναι ο intel pentium 4 prescot,ο αλλος ειναι ο intel pentium 4 HT και ο αλλος ειναι ο AMD Athlon 64!Και αν λετε καλυτερα τον AMD,τι θα κερδισω παραπανω αν βαλω τον athlon 64 fx???θα θελα να μου πειτε την γνωμη σας για το ποιος ειναι ο καλυτερος και γιατι.ευχαριστω προκαταβολικα!!! :blink:

Ado racing team

...for these ten seconds or less,I'm free...

• Απαντήσεις 193
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Hello guys!!!θελω να χτυσω εναν υπολογιστη αλλα δεν ξερω τι επεξεργαστη να βαλω.Ειμαι αναμεσα σε τρεις.Ο ενας ειναι ο intel pentium 4 prescot,ο αλλος ειναι ο intel pentium 4 HT και ο αλλος ειναι ο AMD Athlon 64!Και αν λετε καλυτερα τον AMD,τι θα κερδισω παραπανω αν βαλω τον athlon 64 fx???θα θελα να μου πειτε την γνωμη σας για το ποιος ειναι ο καλυτερος και γιατι.ευχαριστω προκαταβολικα!!! :blink:

Σου προτείνω να πας προς AMD 64 κυρίως επειδή το μέλλον είναι 64bit και με την εμφάνιση των Win XP 64bit σε 2 μήνες θα κερδίσεις πολλά σε επιδόσεις... + ότι ετοιμάζονται και 64bit εκδόσεις πολλών γνωστών παιχνιδιών τα οποια θα πηγαίνουν πολύ καλύτερα από τα αντίστοιχα 32bit.

Εννοείται AMD!

Λόγοι:

-Καλύτερες επιδόσεις

-Πιο χαμηλές θερμοκρασίες(με το εργοστασιακό σύστημα)

-Καλύτερο overclocking

-Καλύτερη επένδυση για το μέλλον

-Πολύ πιο αθόρυβα τα συστήματα με AMD 64 επεξεργαστές

-κ.α.

Άσκηση & Τρόπος Ζωής

Όσα θέλετε να μάθετε για την άσκηση...!

http://askisitroposzwis.blogspot.gr/

AMD Athlon64 και τα μυαλα στα καγκελα!

Αν βαλεις 64FX τοτε θα τριβεις τα ματια σου.Οι καλυτερες επιδοσεις ever!!!Κατ'αρχην η L2 Cache ειναι μεγαλυτερη απο τους απλους 64αρηδες(1024kb).Βεβαια η τιμη του ειναι κατι παραπανω απο τσουχτερη. :cry:

Υ.Γ.Αν τελικα βαλεις Athlon64 φροντισε να ειναι socket939 και οχι 754.Κανε αυτο που σου λεω και θα με θυμηθεις

Athlon64 φυσικά για τους λόγους που έχουν αναφερθεί.

Μotherboard κατά προτίμηση με το nForce3 της nVidia και αν υπάρχει η δυνατότητα socket 939 (όχι ότι με το 754 θα υστερεί σε επιδόσεις).

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Κι εγώ θέλω να πάρω Athlon 64 με socket 939 αλλά δεν ξέρω με τι chipet γιατί θέλω να πάρω Ati Radeon. To ΝForce δεν συνδιάζεται καλά με Radeon έτσι δεν είναι; Βοηθήστε με να επιλέξω chipet. Thanks προκαταβολικά.
http://www.softimage.com/community/xsi/events/siggraph_2002/media/Logo_ATI.jpg ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ 3DFX, ζεις, εσύ μας οδηγείς!

Κι εγώ θέλω να πάρω Athlon 64 με socket 939 αλλά δεν ξέρω με τι chipet γιατί θέλω να πάρω Ati Radeon. To ΝForce δεν συνδιάζεται καλά με Radeon έτσι δεν είναι; Βοηθήστε με να επιλέξω chipet. Thanks προκαταβολικά.

Καμία σχέση, μια χαρά συνεργάζεται.

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

χαλαρά πήγαινε για τα 64bit! Πάντως, κοίτα η motherboard να υποστηρίζει τον επεξεργαστή και αν θελήσεις ποτέ να αναβαθμίσεις τον επεξεργαστή να μην σου δημιουργήσει προβλημα ασυμβατότητας
always look on the bright side of life :whistle:

Thanks a lot παιδια!Πιστευω πως κατεληξα!!!Α ρε AMD!!! :D

Να σημειώσω ότι με το καινούργιο motherboard chipset της ATI ο AMD64πηγαίνει εμφανέστατα καλύτερα από τα αντίστοιχα nvidia chipsets!

Να σημειώσω ότι με το καινούργιο motherboard chipset της ATI ο AMD64πηγαίνει εμφανέστατα καλύτερα από τα αντίστοιχα nvidia chipsets!

Το οποίο είναι ποιό; Έχεις κάποιο link;

http://www.softimage.com/community/xsi/events/siggraph_2002/media/Logo_ATI.jpg ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ 3DFX, ζεις, εσύ μας οδηγείς!

Και κατι τελευταιο,οποιος γνωριζει καποιο καταστημα που εχει πολυ καλες τιμες ας μου στειλει ενα pm αν μπορει!Ευχαριστω.

Ado racing team

...for these ten seconds or less,I'm free...

Hyperthreading δεν έχουν οι Athlon64...

Μεγαλύτερη πατάτα από το hyperthreading δεν θυμάμαι στην νεότερη ιστορία...

Όλοι θύματα του marketing της Intel έχουμε καταλήξει...

Παρεπιπτόντως, όλη η μαγεία με τον AMD64 είναι να του βάλεις ένα 64bit Linux και να κάνεις encode με 64bit xvid:)

Δεν θα πιστεύετε στα μάτια σας, τόσο για την ταχύτητα που θα δείτε, όσο και για το αποτέλεσμα. Περισσότερα bits -> περισσότερη ακρίβεια στις πράξεις κινητής υποδιαστολής!

georgemv, δεν κατηγόρησα τους Athlon64 για την έλλειψη hyperthreading. Απλά διόρθωσα τον προλαλήσαντα που ανέφερε πως οι Athlon64 έχουν HyperTreading.

Α να προσθέσω και ένα αναλυτικό παράδειγμα για την θερμοκρασία που έχει αναπτύξει ο δικός μου Athlon 64 3.0+Ghz(S754) τώρα που βρήκα ευκαιρία να την μετρήσω με μπόλικη χρήση(αφού σήμερα έτυχε να το χρησιμοποιήσω αρκετά και όχι απλώς να είναι ανοιχτός και να κάνει "ελαφριές" δουλειές),στις εξής συνθήκες:

-Θερμοκρασία δωματίου 25 C.

-Το κουτί το έχω τοποθετημένο κάτω από το γραφείο σε μια γωνία.δηλαδή όχι και ότι καλύτερο αν το δείτε από κοντά.

-Συνέχεια ανοιχτός από τις 13:00 μέχρι τώρα που γράφω το μήνυμα(και θα συνεχίσει για κάποιες ώρες ακόμα).

-Έκανα 4 ταινίες DVD σε DIVX,6 αντιγραφές κ.α.

Το μέγιστο που έφτασε η θερμοκρασία ήταν στην τελευταία ταινία DIVX που έφτασε τους 51 ο επεξεργαστής και 41 το κουτί!Απευθείας μέσα σε 2 λεπτά έπεσε η θερμοκρασία 2-3 βαθμούς!

Να τονίσω ότι αυτά είναι με εργοστασιακό cooling και ένα απλό κουτί ATX και τις μετρήσεις τις έκανα με το Motherboard Monitor 5.Έχω σαν μητρική την ASUS K8V Deluxe.

Άσκηση & Τρόπος Ζωής

Όσα θέλετε να μάθετε για την άσκηση...!

http://askisitroposzwis.blogspot.gr/

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...