marlboro man Δημ. October 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2017 να ρωτησω εαν εχουν βρει καποιο τροπο για root & twrp χωρις να γραψει το knox? Παράθεση iphone 14 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antriou23 Δημ. October 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2017 να ρωτησω εαν εχουν βρει καποιο τροπο για root & twrp χωρις να γραψει το knox? Όχι αυτό δε γίνεται Παράθεση T68 N95 i900 i8000 HTC HD2 GT-I9300 Note3 s6 s7edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agriniopk Δημ. October 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2017 To home button όταν το κρατάς πατημένο ανοίγει την αναζήτηση της google. Γίνεται να το αλλάξω σε φωνητική αναζήτηση της google ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. October 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2017 To home button όταν το κρατάς πατημένο ανοίγει την αναζήτηση της google. Γίνεται να το αλλάξω σε φωνητική αναζήτηση της google ?με nova launcher..αλλιως μονο με root... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. October 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2017 Καλημερα 1. Πως γινετε να μιλαμε και να μετατρεπετε σε γραπτο μηνυμα? 2. Γινετε σε root συσκευη να γραφουμε βιντεο σε 4k 60fps ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agriniopk Δημ. October 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2017 (edited) Καλημερα 1. Πως γινετε να μιλαμε και να μετατρεπετε σε γραπτο μηνυμα? 2. Γινετε σε root συσκευη να γραφουμε βιντεο σε 4k 60fps ? Σχετικά με το πρώτο. Φυσικά και γίνεται αυτό το μήνυμα που σου γράφω τώρα εγώ σου γράφω ή μάλλον μιλάω και το κινητό τα μετατρέπει σε κείμενο αυτό μπορεί να γίνει είτε μέσα από την Google από το ίδιο το πρόγραμμα που έχει το κινητό για να πληκτρολογείς μυνήματα δηλαδή της Samsung ή και μέσα από άλλα πληκτρολόγια εγώ χρησιμοποιώ το swype γιατί είναι πολύ καλό σε αυτόν το τομέα Για παράδειγμα πιέστε το εικονίδιο με το μικρόφωνο στο πληκτρολόγιο σου και κάνε τις ανάλογες ρυθμίσεις έτσι ώστε να σου υποστηρίζετε ελληνικά Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited October 12, 2017 by agriniopk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. October 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2017 Σχετικά με το πρώτο. Φυσικά και γίνεται αυτό το μήνυμα που σου γράφω τώρα εγώ σου γράφω ή μάλλον μιλάω και το κινητό τα μετατρέπει σε κείμενο αυτό μπορεί να γίνει είτε μέσα από την Google από το ίδιο το πρόγραμμα που έχει το κινητό για να πληκτρολογείς μυνήματα δηλαδή της Samsung ή και μέσα από άλλα πληκτρολόγια εγώ χρησιμοποιώ το swype γιατί είναι πολύ καλό σε αυτόν το τομέα Για παράδειγμα πιέστε το εικονίδιο με το μικρόφωνο στο πληκτρολόγιο σου και κάνε τις ανάλογες ρυθμίσεις έτσι ώστε να σου υποστηρίζετε ελληνικά Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Swiftkey χρησιμοποιω αλλα γλωσσες πως βαζω, αγγλικα το παει... , κατεβασε κατι απο google απο play store αλλα που να παω για να του πω οτι μιλαω ελληνικα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agriniopk Δημ. October 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2017 (edited) Swiftkey χρησιμοποιω αλλα γλωσσες πως βαζω, αγγλικα το παει... , κατεβασε κατι απο google απο play store αλλα που να παω για να του πω οτι μιλαω ελληνικα? Μία σημαντική λεπτομέρεια είναι ότι τα ελληνικά δουλεύουνε μόνο όταν υπάρχει ίντερνετ Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited October 12, 2017 by agriniopk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. October 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2017 Δεν φώτο την πρώτο μου δεν μου έχει το γρανάζι και το βελάκι προς τα αριστερά που δείχνει. Μόνο τον κύκλο έχει. Και στη φωνή έχουμε τα ίδια πάντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dihnekis300 Δημ. October 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2017 Τελευταία χρησιμοποιώ το δακτυλικό αποτύπωμα Είναι τραγικός ο αναγνώστης Σε σχέση με apple και huwaei ειδικά είναι πολύ πίσωΠρόσεξε κατά την εγκατάσταση του αποτυπώματος να περάσεις το δάχτυλο σου σε όλες τις πλευρές. Λόγω του ότι είναι ορθογώνιος ο αισθητήρας δεν ακουμπάς συνέχεια το ίδιο μέρος και για αυτό έχεις αποτυχίες. Σε μένα δουλεύει ακαριαία και με 4 αποτυπώματα!! Στάλθηκε από το S7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kinitos Δημ. October 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2017 παιδιά θελω βοήθεια δεν ξέρω αν ειναι ρύθμιση η ειναι ετσι το κινητο. στο νοτ 3 που ειχα μεχρι τωρα οποιαδήποτε ανοιχτή εφαρμογή η παιχνίδι ηθελε ιντερνετ και εγω έφευγα απο wifi περπάταγα προς το δρόμο με το που έμπαινε σε data συνέχιζε η πάταγα ενα retry και ολα οκ (και το αντίστροφό). τωρα στο σ7 edge αν χασει το ίντερνετ η αν για αρκετή ωρα εχω ανοιχτο ενα παιχνιδι ιντερνετικο μου βγαζει οτι δεν εχω ιντερνετ και πρεπει να παω σε ρυθμισεις (εχω βεβαια) και η μονη λυση ειναι να βγω απο την οποα εφαρμογή και να ξαναμπω και τοτε ειναι οκ. παιζει καμια ρυθμιση για economy data η κατι πού δεν μπορώ να βρω ακρη ? ενας φιλος εχει το ιδιο δεν το έψαξε βέβαια αλλα κανει αναγκαστικά τα ιδια. ειναι εκνευριστικό τουλάχιστον για εμενα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvel1 Δημ. October 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2017 έχω φλασάρει μέχρι στιγμής 3 πολωνικές 6.0.1 oficial και σε καμία δεν δουλεύει η δόνηση, ότανανοίγει το κινητό κάνει τη χαρακτηριστική δόνηση αλλά όταν φορτώσει ακούγεται ένα πάρα πολύ σιγανο μπιμ στη θέση της δόνησης. πριν το φλασάρισμα δούλευε μια χαρά. έχουμε καμιά ιδέα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antriou23 Δημ. October 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2017 έχω φλασάρει μέχρι στιγμής 3 πολωνικές 6.0.1 oficial και σε καμία δεν δουλεύει η δόνηση, ότανανοίγει το κινητό κάνει τη χαρακτηριστική δόνηση αλλά όταν φορτώσει ακούγεται ένα πάρα πολύ σιγανο μπιμ στη θέση της δόνησης. πριν το φλασάρισμα δούλευε μια χαρά. έχουμε καμιά ιδέα? 7αρα είχες Πριν?Το έχω πάθει και εγώ από φλασαρισμα..είχα 7αρα custom και πέρασα 6αρα custom μεσω twrp εχει να κάνει με τον bootloander.αν θες 6αρα official ..αν και λες οτι εχεις φλασαρεις αλλά δεν έστρωσε..ξαναφλασαρε ένα ένα τα αρχεια μέσω odin Παράθεση T68 N95 i900 i8000 HTC HD2 GT-I9300 Note3 s6 s7edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvel1 Δημ. October 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2017 Ναι τηη 7αρα ειχα πριν, Οι καινουριες εκδοσεις odin δεν σε αφηνουν να φλασαρεις ενα ενα τα αρχεια. με μια παλια εκδοση το καταφερα και φαινεται να δουλεύει. Ιδωμεν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antriou23 Δημ. October 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2017 Ναι τηη 7αρα ειχα πριν, Οι καινουριες εκδοσεις odin δεν σε αφηνουν να φλασαρεις ενα ενα τα αρχεια. με μια παλια εκδοση το καταφερα και φαινεται να δουλεύει. Ιδωμεν... Δεν είχες καθόλου δόνηση πριν σωστά?αυτό ήτανε δεν ειχε περαστεί ο bootloander δε θα ξαναχεις προβλημα Παράθεση T68 N95 i900 i8000 HTC HD2 GT-I9300 Note3 s6 s7edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enterhere Δημ. October 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2017 παιδιά θελω βοήθεια δεν ξέρω αν ειναι ρύθμιση η ειναι ετσι το κινητο. στο νοτ 3 που ειχα μεχρι τωρα οποιαδήποτε ανοιχτή εφαρμογή η παιχνίδι ηθελε ιντερνετ και εγω έφευγα απο wifi περπάταγα προς το δρόμο με το που έμπαινε σε data συνέχιζε η πάταγα ενα retry και ολα οκ (και το αντίστροφό). τωρα στο σ7 edge αν χασει το ίντερνετ η αν για αρκετή ωρα εχω ανοιχτο ενα παιχνιδι ιντερνετικο μου βγαζει οτι δεν εχω ιντερνετ και πρεπει να παω σε ρυθμισεις (εχω βεβαια) και η μονη λυση ειναι να βγω απο την οποα εφαρμογή και να ξαναμπω και τοτε ειναι οκ. παιζει καμια ρυθμιση για economy data η κατι πού δεν μπορώ να βρω ακρη ? ενας φιλος εχει το ιδιο δεν το έψαξε βέβαια αλλα κανει αναγκαστικά τα ιδια. ειναι εκνευριστικό τουλάχιστον για εμενα Ρυθμίσεις > Συνδέσεις > Wi-Fi > Σύνθετες > Έξυπνη εναλλαγή δικτύων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christos_087 Δημ. October 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2017 παιδιά, τι λέει το S7 πλεόν? Θα το προτείνατε; Έχω S5 Neo και σκέφτομαι να πάω στο 7αρι. περιμένω τις απόψεις σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. October 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2017 Ειναι δυναμη το S7. Απλα η τιμη εχει ανεβει τελευταια. Θα μπορουσες να βρεις κατι αντιστοιχο σε δυνατοτητες με λιγοτερα χρηματα. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. October 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2017 Εξαιρετικό αλλά όχι σε τέτοια τιμή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
backframe Δημ. October 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2017 παιδιά, τι λέει το S7 πλεόν? Θα το προτείνατε; Έχω S5 Neo και σκέφτομαι να πάω στο 7αρι. περιμένω τις απόψεις σας. Μία χαρά είναι το 7άρι! Ψάχνω λόγο για να το δώσω και να προχωρήσω στο s8 κυρίως λόγω εμφάνισης, αλλά πραγματικά δεν το βρίσκω αρκετά καλύτερο ώστε να το κάνω (έχω χρησιμοποιήσει το 8άρι για λίγο μερικές φορες). Βέβαια, δες και εναλλακτικές αφού σου λένε τα παιδιά ότι βρίσκεις ανάλογες συσκευές φθηνότερα, θα σου πρότεινα όμως να πιάσεις στο χέρι ότι υποψήφιο. Το S7 δίνει πολύ καλή αίσθηση σε υλικά, ποιότητα, πιάσιμο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marlboro man Δημ. October 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2017 (edited) ποιες ειναι οι πιο φθηνες συσκευες με παρομοια χαρακτηριστικα; Edited October 15, 2017 by marlboro man Παράθεση iphone 14 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Strofigkas Δημ. October 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2017 ποιες ειναι οι πιο φθηνες συσκευες με παρομοια χαρακτηριστικα;Αυτή την απορία έχω και εγώ... Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Galaxy Z fold 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
backframe Δημ. October 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2017 ποιες ειναι οι πιο φθηνες συσκευες με παρομοια χαρακτηριστικα; Περιμένω και εγώ με ενδιαφέρον να δω ποιες :-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kinitos Δημ. October 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2017 Ρυθμίσεις > Συνδέσεις > Wi-Fi > Σύνθετες > Έξυπνη εναλλαγή δικτύων. είναι ενεργό αυτό άλλα δεν βοηθάει στις εφαρμογές η εφαρμογη ειναι σαν να μην ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ οτι πλέον εχω ίντερνετ η οτι είναι σαν μια περίπτωση ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΕΙΣ μπαταριας η ντατα . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christos_087 Δημ. October 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2017 (edited) Παιδιά με τετοια χαρακτηριστικά καπου εκει κυμαίνονται όλα (αν εξαιρέσεις xiaomi και ίσως και λίγο huawei) Για LG ποια η γνώμη σας;. Ειναι τρομερο το άτιμο πάντως :D Πηγα και το χειριστηκα. Η μπαταρία πως τα πάει; πιστεύω να βγάζει τη μέρα. Edited October 16, 2017 by christos_087 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts