tarantules Δημ. September 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2017 Αυτα τα προγραμματα δεν κανουν το ιδιο πραγμα στην ουσια χωρις να χρειαζεται να πληκτρολογεις εντολες? Δεν υπαρχει καποια ποιο ευκολη λυση που να μην χρειαζεται ρουτ και να πληκτρολογεις εντολες κ.τ.λ.? Να σου πω λοιπόν εγώ τι έπαθα με αυτά τα προγράμματα που λες οτι κάνουν το ίδιο πράγμα... Κατέβασα το EZ package disabler από το market και άρχισα να απενεργοποιώ όσες εφαρμογές δεν χρησιμοποιούσα.Κυρίως κάποιες της google και της Samsung. Έλα όμως που μετά από καιρό χρειάστηκε να ενεργοποιήσω κάποια , πάω να τρέξω το EZ package disabler το οποίο για να λειτουργήσει θέλει να είσαι internet.Το πρόγραμμα όμως δεν υπάρχει πλέον σαν εφαρμογή στο market.Το καταργήσανε το διαγράψανε δεν ξέρω.Αποτέλεσμα ήταν όχι μόνο να μην τρέχει η ίδια η εφαρμογή αλλά να μην μπορώ ούτε να την απεγκαταστήσω ούτε να επαναφέρω τις απενεργοποιημένες εφαρμογές που θέλω.Η μόνη λύση είναι να κάνω ένα factory reset στο κινητό και να φάω μια μέρα να το στήσω όπως το είχα από την αρχή. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]deltahacker.gr Ελληνικό περιοδικό για το ethical hacking Η αληθινή αξία ενός ανθρώπου φαίνεται στο πως φέρεται σε κάποιον, από τον οποίο δεν μπορεί να έχει κανένα όφελος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adais Δημ. September 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2017 (edited) Κατι που πιστευω θα εκανες και αν γινοταν κατι παρομοιο με τον τροπο που λες στο ποιο πανω σου ποστ. Αν δηλαδη για τον οποιοδηποτε λογο απεγκαταστησεις ενα προγραμμα και μετα δεις οτι εκανες βλακεια που το απεγκατεστησες θα πρεπει να κανεις παλι επαναφορα εργοστασιακών ρυθμίσεων του κινητου σου. Οποτε μια η αλλη με το παρακατω προγραμμα αφου στην υστατη στιγμη και στα δυο θα χρειαστει να κανεις επαναφορα εργ. ρυθμ. Το package disapler pro εχω εγώ και κάνει μία χαρά την δουλειά του. Send it from my Galaxy s8+ Αν κανεις την βλακεια και κατα λαθος ή γιατι δεν ο γνωριζεις απενεργοποιησεις ή απεγκαταστησεις(Δεν ξερω τι απο τα δυο κανει πραγματικα) και εχεις θεμα με το κινητο μπορεις να το επαναφερεις ή ειναι μη μη αναστρεψιμη διαδικασια και μετα θα ψαχνεσε? Το προγραμμα αυτο στην ουσια κανει απλα απενεργοποιησει των υπηρεσιων καποιου προγραμματος? Ακομα και αν αυτο ειναι της samsung και ειναι σαν bloatwae στο οποιο κινητο? Χωρις καποιο προγραμμα δεν μπορεις απλα να απενεργοποιησεις οποιο app θελεις χειροκινητα? Ακομα και αν αυτο ειναι καποιο bloatware προγραμμα που ερχεται προεγκατεστημενο με το οποιο κινητο? Σας ευχαριστω πολυ για το χρονο, την υπομονη και τις απαντησεις σας. Edited September 26, 2017 by adais Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarantules Δημ. September 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2017 Κατι που πιστευω θα εκανες και αν γινοταν κατι παρομοιο με τον τροπο που λες στο ποιο πανω σου ποστ. Αν δηλαδη για τον οποιοδηποτε λογο απεγκαταστησεις ενα προγραμμα και μετα δεις οτι εκανες βλακεια που το απεγκατεστησες θα πρεπει να κανεις παλι επαναφορα εργοστασιακών ρυθμίσεων του κινητου σου. Οποτε μια η αλλη με το παρακατω προγραμμα αφου στην υστατη στιγμη και στα δυο θα χρειαστει να κανεις επαναφορα εργ. ρυθμ. Ναι πάλι θα χρειαστεί να κάνεις επαναφορά εργοστασιακών και με τον άλλο τρόπο που πρότεινα.Απλά η διαφορά είναι οτι το όποιο πρόγραμμα disabler τρέχει (αν δεν κάνω λάθος) στο background (τουλάχιστον έτσι γινόταν στο δικό μου, δεν ξέρω για τα υπόλοιπα) ποιάνοντας χώρο στη μνήμη ενώ το adb το τρέχεις μια φορά και τέλος.Δεν κάνεις τίποτα σε μόνιμη εγκατάσταση. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]deltahacker.gr Ελληνικό περιοδικό για το ethical hacking Η αληθινή αξία ενός ανθρώπου φαίνεται στο πως φέρεται σε κάποιον, από τον οποίο δεν μπορεί να έχει κανένα όφελος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adais Δημ. September 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2017 Υπαρχει εκδοση του απλου κινητου s7 που να παιρνει μια και μονο καρτα sim? Δεν εννοω αυτη που αν δεν του βαλεις microsd καρτα στη θεση της μπορεις να του βαλεις δευτερη καρτα sim. Και ειναι δυνατον αν τελικα κυκλοφορουν 2 μοντελα ενα που παιρνει 2 καρτες sim, και ενα που παιρνει 1 καρτα sim και μια καρτα micro sd ή sim. Να μην υποστηριζει η samsung hellas το κινητο με την διπλη καρτα sim? Το ρωταω γιατι με μια κοπελα απο samsung hellas που μιλησα πριν λιγο μου ειπε οτι το μοντελο με την 2πλη καρτα sim δεν το φερνουν στην Ευρωπη πουθενα και γι' αυτο δεν το καλυπτει η samsung hellas. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis0009 Δημ. September 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2017 Μήπως υπάρχει και το weather.apk του S8 που να παίζει σε S7; https://www.apkmirror.com/apk/samsung-electronics-co-ltd/samsung-weather/samsung-weather-1-4-99-1-release/samsung-weather-1-4-99-1-android-apk-download/ https://www.apkmirror.com/apk/samsung-electronics-co-ltd/samsung-weather-forecast/samsung-weather-forecast-1-4-99-1-release/samsung-weather-forecast-1-4-99-1-android-apk-download/ περνάς και τα 2 μαζί άμα σου βγάζει πρόβλημα όπως και σε αλλα apk τις samsung τότε πας στις ρυθμίσεις ασφαλειας και ενεργοποιείς το secure startup βάζεις ένα pin το κανεις rebot και μετά κάντο πάλι εγκατάσταση :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dihnekis300 Δημ. September 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2017 Υπαρχει εκδοση του απλου κινητου s7 που να παιρνει μια και μονο καρτα sim? Δεν εννοω αυτη που αν δεν του βαλεις microsd καρτα στη θεση της μπορεις να του βαλεις δευτερη καρτα sim. Και ειναι δυνατον αν τελικα κυκλοφορουν 2 μοντελα ενα που παιρνει 2 καρτες sim, και ενα που παιρνει 1 καρτα sim και μια καρτα micro sd ή sim. Να μην υποστηριζει η samsung hellas το κινητο με την διπλη καρτα sim? Το ρωταω γιατι με μια κοπελα απο samsung hellas που μιλησα πριν λιγο μου ειπε οτι το μοντελο με την 2πλη καρτα sim δεν το φερνουν στην Ευρωπη πουθενα και γι' αυτο δεν το καλυπτει η samsung hellas.Δεν κατάλαβα ακριβώς τι ρωτάς Αλλά αυτό που ξέρω είναι: Ναι Υπάρχουν δύο μοντέλα του S7. Ένα που δέχεται μία sim και μία κάρτα SD. (1 Sim+sd) Και ένα δεύτερο το οποίο στην δεύτερη θέση που είναι για την κάρτα SD μπορεί να μπει μία δεύτερη κάρτα SIM (1sim + sd Ή 2 Sim). Το δεύτερο μοντέλο επειδή δεν εισάγεται επίσημα από την Samsung Hellas δεν καλύπτεται από την εγγύηση εδώ πέρα. Αυτό συμβαίνει και για οποιοδήποτε άλλο δεν εισάγει η επίσημη αντιπροσωπεία (πχ j7 2017). Στάλθηκε από το S7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. September 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2017 Υπάρχει καμία εφαρμογή που να ρυθμίσουμε την φωτεινότητα σέρνοντας το δάχτυλο στη δεξιά πλευρά της οθόνης, πάνω κάτω αντί να κατεβάζουμε συνεχώς την "κουρτίνα"? Το είδα στο σε smartwatch αλλά δεν ξέρω την ονομασία. Ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. September 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2017 https://www.apkmirror.com/apk/samsung-electronics-co-ltd/samsung-weather/samsung-weather-1-4-99-1-release/samsung-weather-1-4-99-1-android-apk-download/ https://www.apkmirror.com/apk/samsung-electronics-co-ltd/samsung-weather-forecast/samsung-weather-forecast-1-4-99-1-release/samsung-weather-forecast-1-4-99-1-android-apk-download/ περνάς και τα 2 μαζί άμα σου βγάζει πρόβλημα όπως και σε αλλα apk τις samsung τότε πας στις ρυθμίσεις ασφαλειας και ενεργοποιείς το secure startup βάζεις ένα pin το κανεις rebot και μετά κάντο πάλι εγκατάσταση :DΓια να διαβασεις εσυ τα μπραβο,ευχαριστω κτλ. Κανε εναν κοπο και ποσταρε και στο νημα του s7 edge. Σε μενα πετυχε και το εψαχνα καιρο. Σε ευχαριστω φιλε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos154 Δημ. September 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2017 Για να διαβασεις εσυ τα μπραβο,ευχαριστω κτλ. Κανε εναν κοπο και ποσταρε και στο νημα του s7 edge. Σε μενα πετυχε και το εψαχνα καιρο. Σε ευχαριστω φιλε! Αν το έκανες με τον δεύτερο τρόπο που λέει.. Μπορείς λίγο να μας πεις πως γίνεται ακριβώς γιατί δεν βρίσκω τον ασφαλή εκκίνηση να βάλω pin?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. September 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2017 Αν το έκανες με τον δεύτερο τρόπο που λέει.. Μπορείς λίγο να μας πεις πως γίνεται ακριβώς γιατί δεν βρίσκω τον ασφαλή εκκίνηση να βάλω pin??Ρυθμισεις-οθονη κλειδωματος κι ασφαλεια-ασφαλης εκκινηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dreamw Δημ. September 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2017 Τυχαία το βρήκα και γω στο xda και δουλεύει. Όλες οι εφαρμογές πλέον ενημερωμένες Παράθεση -> HTC Touch Cruise->Nokia 5310 ->HTC Desire ->LG optimus 4x ->Sony Xperia P -> HTC OneX-> iphone 4s -> Galaxy S4 -> lumina 1020 + Honor 6 -> Lumia 1020 + Meizu MX4 -> LG G4-> Galaxy S7 -> Galaxy S7 + Lumia950 -> Galaxy S7 + Nexus 5x -> HTC 10 -> S7Edge -> P20Pro -> S10 -> iPhone11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Strofigkas Δημ. September 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2017 Ξέρει κανείς αν στον φάκελο system/fonts μπορούμε να προσθέσουμε επιπλέον γραμματοσειρες η αν θα δημιουργηθεί θέμα; Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Galaxy Z fold 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Anousios Δημ. September 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2017 Καλησπέρα αντιμετωπίζω ενα πρόβλημα στο σπίτι μου διότι με παίρνουν τηλέφωνο και ενώ φαίνεται να έχει πλήρες σημα το κινητό δε λαμβάνει κλήσεις και δείχνει σε αυτόν που με κάλεσε οτι είναι δήθεν κλειστό. Προσπάθησα να δοκιμάσω το wifi calling Αλλά δυστυχώς δεν μου το εμφανίζει στις επιλογές διότι οπως μου είπαν απο τη cosmote πρέπει να κάνω αναβάθμιση λογισμικού φορέα στο γερμανό. Σημειωτέον το πρόβλημα υφίσταται μόνο σπίτι μου μέσα. Υπάρχει κάποια λύση να μου προτείνετε;ενδεχομένως ενισχυμένη λήψη; Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joanjapan Δημ. September 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2017 Καλησπέρα αντιμετωπίζω ενα πρόβλημα στο σπίτι μου διότι με παίρνουν τηλέφωνο και ενώ φαίνεται να έχει πλήρες σημα το κινητό δε λαμβάνει κλήσεις και δείχνει σε αυτόν που με κάλεσε οτι είναι δήθεν κλειστό. Προσπάθησα να δοκιμάσω το wifi calling Αλλά δυστυχώς δεν μου το εμφανίζει στις επιλογές διότι οπως μου είπαν απο τη cosmote πρέπει να κάνω αναβάθμιση λογισμικού φορέα στο γερμανό. Σημειωτέον το πρόβλημα υφίσταται μόνο σπίτι μου μέσα. Υπάρχει κάποια λύση να μου προτείνετε;ενδεχομένως ενισχυμένη λήψη; Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Έχω το ίδιο θέμα σε voda κάλεσα τεχνικό από αυτούς να κάνουν μετρήσεις στην περιοχή και έξω από το σπίτι μου και παραδέχτηκαν το πρόβλημα. Δοκίμασε σπίτι να το έχεις σε 3g και όχι σε αυτόματο 4g σε μένα δουλεύει αυτό και δεν έχω χάσει κλήση ξανά Παράθεση Practice what you preach Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nfot Δημ. September 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2017 (edited) Σε ιταλικο ITV, χειροκινητα, ηρθε αναβαθμιση 350+ ΜΒ. Αυτο που παρατηρησα σε πρωτη φαση, ειναι οτι οταν με καλουν το ονομα του καλουντος, εμφανιζεται με μεγαλυτερους χαρακτηρες. Και σημερα το πρωι, ειδα οτι "ξαναγυρισε" η ΜΗ ολοκληρωση ασυρματης φορτισης, που ειχε εξαφανιστει με το προηγουμενο update :) Edited September 29, 2017 by nfot Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simos_s Δημ. September 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2017 https://www.apkmirror.com/apk/samsung-electronics-co-ltd/samsung-weather/samsung-weather-1-4-99-1-release/samsung-weather-1-4-99-1-android-apk-download/ https://www.apkmirror.com/apk/samsung-electronics-co-ltd/samsung-weather-forecast/samsung-weather-forecast-1-4-99-1-release/samsung-weather-forecast-1-4-99-1-android-apk-download/ περνάς και τα 2 μαζί άμα σου βγάζει πρόβλημα όπως και σε αλλα apk τις samsung τότε πας στις ρυθμίσεις ασφαλειας και ενεργοποιείς το secure startup βάζεις ένα pin το κανεις rebot και μετά κάντο πάλι εγκατάσταση :DΣε εμένα τα δεδομένα καιρου εξακολουθούν να είναι από accu weather ενώ στο σ8 είναι από το The Wheather Channel μήπως συμβαίνει το ίδιο και σε εσάς; Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis0009 Δημ. September 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2017 Σε εμένα τα δεδομένα καιρου εξακολουθούν να είναι από accu weather ενώ στο σ8 είναι από το The Wheather Channel μήπως συμβαίνει το ίδιο και σε εσάς; Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk μα φίλε μου δεν αλλάζει η υπηρεσία μονο το skin ui :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
backframe Δημ. September 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2017 https://www.apkmirror.com/apk/samsung-electronics-co-ltd/samsung-weather/samsung-weather-1-4-99-1-release/samsung-weather-1-4-99-1-android-apk-download/ https://www.apkmirror.com/apk/samsung-electronics-co-ltd/samsung-weather-forecast/samsung-weather-forecast-1-4-99-1-release/samsung-weather-forecast-1-4-99-1-android-apk-download/ περνάς και τα 2 μαζί άμα σου βγάζει πρόβλημα όπως και σε αλλα apk τις samsung τότε πας στις ρυθμίσεις ασφαλειας και ενεργοποιείς το secure startup βάζεις ένα pin το κανεις rebot και μετά κάντο πάλι εγκατάσταση :D Είσαι μεγάλος ρε φίλε! Ψάχνω εδώ και πολύ καιρό σε XDA και Google τρόπο να κάνω το AOD του S8 να δουλέψει κανονικα στο S7 μου και δεν έχω βγάλει άκρη. Μέχρι που διάβασα το post σου! Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Strofigkas Δημ. September 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2017 Στο AOD (του s7) σας εμφανίζει εικονιδια ειδοποιησεων από άλλες εφαρμογές εκτός από κλήσεις και μηνύματα; Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Galaxy Z fold 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. September 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2017 Στο AOD (του s7) σας εμφανίζει εικονιδια ειδοποιησεων από άλλες εφαρμογές εκτός από κλήσεις και μηνύματα; Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΝαι τα πάντα φίλε μου.του s8δεν κατάφερα να βάλω. Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Strofigkas Δημ. September 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2017 (edited) Ναι τα πάντα φίλε μου.του s8δεν κατάφερα να βάλω. Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΣε εμένα εμφανίζει μόνο από κλήσεις και μηνύματα... Πρέπει να ρυθμίσουμε κάτι; έχω την έκδοση 2.0.73 και λέει ότι είναι η τελευταία Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited September 29, 2017 by Strofigkas Παράθεση Galaxy Z fold 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. September 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2017 Σε εμένα εμφανίζει μόνο από κλήσεις και μηνύματα... Πρέπει να ρυθμίσουμε κάτι; Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μήπως έχεις βάλεις στις άλλες εφαρμογές να μην εμφανίζουν περιεχόμενο στην οθόνη κλειδώματος; Γιατί και σε μενα φαίνονται όλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Strofigkas Δημ. September 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2017 Μήπως έχεις βάλεις στις άλλες εφαρμογές να μην εμφανίζουν περιεχόμενο στην οθόνη κλειδώματος; Γιατί και σε μενα φαίνονται όλα.Δεν πρόλαβα να γράψω... Λύθηκε με επανεκκίνηση. Το άλλο θέμα που έχω είναι ότι πέρασα τον καιρό του s8 αλλά δεν μου εμφανίζει την εφαρμογή στο συρτάρι εφαρμογών Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Galaxy Z fold 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. September 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2017 Γιατί οι ενημερώσεις από το aptoide δεν εμφανίζονται και στο playstore? Είναι ασφαλές να τις κάνουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewvs6 Δημ. October 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2017 Παιδιά καλημέρα. Έχω το εξής πρόβλημα. Όταν είμαι σε roaming το 4g και γενικότερα το ιντερνετ δεν είναι συνέχεια ανοιχτο ενώ το κινητό έχει κανονικά σήμα αφού δέχομαι κλήσεις κλπ. Λες και κλείνει αυτόματα για να αποτρέψει τη χρήση mb στο εξωτερικό. Έχει τύχει σε κάποιον κάτι αντίστοιχο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts