VAGNI Δημ. February 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2017 cosmote ήρθε η ΟΤΑ της nougat :) Σωστά. Την εγκατεστησα κι εγω πριν απο λιγο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Angmar Δημ. February 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2017 Το Samsung live updates ακόμα δε δείχνει τίποτα σχετικά με 7 σε ελληνικά κινητά. Μόνο στο edge όπου έχει κάνει την εμφάνισή της η Cosmote στη λίστα. Εσείς που το πήρατε με το απλό S7 είστε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiouspas Δημ. February 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2017 παιδες και σε μενα ηρθε σε κοσμοτε . την περναμε ετσι απο πανω η κανουμε καθαρη εγκατασταση και αν ναι πως γινεται αυτο μπορει καποιος να μου πει την διαδικασια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barcelonistas Δημ. February 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2017 Το 6 έχω παίδες ακόμα δεν έκανε αναβάθμιση. Φυσικά κ το s7 ειναο άψογο σε όλα του. Με αποκορύφωμα την κάμερα του. Αλλά κάπου έπρεπε να το πω αυτό με το fingerprint γιατί έπαθα πλάκα! Μακάρι να πάρει αναβάθμιση να φύγει το μοναδικό μείον (προσωπικά) που έχω από το εργαλείο. Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aneroll Δημ. February 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2017 Παιδιά καλησπέρα έβαλα την 7 πριν λίγο ξαφνικά μου άλλαξε την ανάλυση της οθόνης σε 1080π τι είναι αυτό πάλι πρώτη φορά το ακούω. Να το αφήσω έτσι τι να κάνω είναι καλύτερα έτσι? Εσείς πως το εχεται ρυθμίσει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. February 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2017 Παιδιά καλησπέρα έβαλα την 7 πριν λίγο ξαφνικά μου άλλαξε την ανάλυση της οθόνης σε 1080π τι είναι αυτό πάλι πρώτη φορά το ακούω. Να το αφήσω έτσι τι να κάνω είναι καλύτερα έτσι? Εσείς πως το εχεται ρυθμίσει? Καλύτερη μπαταρία σίγουρα με 1080 ανάλυση Sent from my Galaxy s7 gold Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michaelp900 Δημ. February 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2017 Καλημέρα Έχει λάβεις κάνεις την Nougat σε Ιταλικό unbranded? Sent from my SM-G930F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barimagas Δημ. February 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2017 Ειχε καποιος προβλημα με το ηχειο της συσκευης. Εχω παρατηρισει οτι σε βιντεακια κατι φορες κοβεται ο ηχος και αν το προχωρησω μπορει να επανελθει αλλα δεν το κανει παντα. Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salinas Δημ. February 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2017 παιδιά καλημέρα, το δικό εχει τη τσέχικη ρομ και είμαι cosmote. Μπορω να περασω, μεσω odin, την ελληνική της cosmote; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. February 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2017 Ειχε καποιος προβλημα με το ηχειο της συσκευης. Εχω παρατηρισει οτι σε βιντεακια κατι φορες κοβεται ο ηχος και αν το προχωρησω μπορει να επανελθει αλλα δεν το κανει παντα. Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μπες στο samsung test menu, *#0*# και βαλε το speaker να παιζει για να δεις αν κανει διακοπες και εκει..αν οχι, ισως σκαλωνει και η εφαρμογη του ΥΤ ας πουμε...Εγω δεν το εχω παρατηρησει παντως.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ackel Δημ. February 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2017 Καλημέρα Έχει λάβεις κάνεις την Nougat σε Ιταλικό unbranded? Sent from my SM-G930F using Tapatalk Όχι και έχουμε φτάσει Μαρτιο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harris78 Δημ. February 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2017 Ερχόμενος από HTC είχα συνηθίσει να παίρνω όλα τα updates άμεσα. Τώρα αυτό εδώ το πράγμα και μάλιστα να παίρνει πχ Αγγλία, Κύπρος, Αυστραλία, Τουρκία και εδώ όχι μετά από ένα μήνα δεν το καταλαβαίνω και απλά με ξενερώνει... Πόσο μάλιστα αφού το update είναι το ίδιο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barimagas Δημ. February 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2017 Μπες στο samsung test menu, *#0*# και βαλε το speaker να παιζει για να δεις αν κανει διακοπες και εκει..αν οχι, ισως σκαλωνει και η εφαρμογη του ΥΤ ας πουμε...Εγω δεν το εχω παρατηρησει παντως.. Το δοκιμασα και παιζει κανονικα το ηχειο. Σε ευχαριστω. Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VAGNI Δημ. February 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2017 Το Samsung live updates ακόμα δε δείχνει τίποτα σχετικά με 7 σε ελληνικά κινητά. Μόνο στο edge όπου έχει κάνει την εμφάνισή της η Cosmote στη λίστα. Εσείς που το πήρατε με το απλό S7 είστε; Ναι με το απλό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosroggas Δημ. February 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2017 καλησπέρα παιδιά πήγα σήμερα πήγα να κάνω flash την ROM για Cosmote G930FXXU1BPLM_G930FCOS1BPG7_COS και μου έκανε αποτυχία ξανά και ξανά έχει κάνεις ιδέα γιατί? μήπως πρέπει να κατεβάσω κάποια άλλη? ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex61 Δημ. February 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2017 Και εγώ με το απλό S7 είμαι, ελληνικό (από public) , cosmote και δεν έχει έρθει ακόμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Angmar Δημ. February 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2017 Αν είναι από το Public μάλλον δεν είναι της Cosmote, λογικά είναι το ελληνικό με EUR CSC Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex61 Δημ. February 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2017 Αν είναι από το Public μάλλον δεν είναι της Cosmote, λογικά είναι το ελληνικό με EUR CSC Έχεις δίκιο, λέει SEGR/GR, δηλαδή τι είναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Angmar Δημ. February 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2017 Ελληνικό non-branded. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. February 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2017 Πως καταλαβαίνουμε, γενικά, εάν η συσκευή είναι branded ή όχι (είτε είναι από Ελλάδα είτε όχι) ; from my S7 Παράθεση iPhone 16 Pro - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. February 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2017 Πως καταλαβαίνουμε, γενικά, εάν η συσκευή είναι branded ή όχι (είτε είναι από Ελλάδα είτε όχι) ; from my S7 Θα το δεις όταν μπουταρει η συσκευή, θα λέει κάποιον πάροχο αντί για σαμσουνγκ Sent from my Galaxy s7 gold Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. February 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2017 Οκ. Ευχαριστώ. Ήταν πιο εύκολο από ότι φανταζόμουν :-) from my S7 Παράθεση iPhone 16 Pro - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. February 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2017 Ερχόμενος από HTC είχα συνηθίσει να παίρνω όλα τα updates άμεσα. Τώρα αυτό εδώ το πράγμα και μάλιστα να παίρνει πχ Αγγλία, Κύπρος, Αυστραλία, Τουρκία και εδώ όχι μετά από ένα μήνα δεν το καταλαβαίνω και απλά με ξενερώνει... Πόσο μάλιστα αφού το update είναι το ίδιο... Και γω με Γερμανικό τηλ. δεν έχω πάρει τίποτα ακόμα και αν κρίνω με τον ρυθμό που γενικά το δικό μου παίρνει τις αναβαθμίσεις σχετικά με τους άλλους, το κόβω για τέλος Μαρτίου! Το εξοργιστικό είναι αυτό που λες αδερφέ, ότι είναι το ΊΔΙΟ update! Θα μπορούσε κάποιος να πει πως αργεί κάποια χώρα να το δώσει και βάζει την τελευταία έκδοση ( μετά την nougat βγήκαν αν δεν κάνω λάθος κάποια νέα updates), αλλά παρ' όλα αυτά δεν ισχύει αυτό! Δηλαδή πως εξηγείτε η αργοπορία αυτή??? Στους προγραμματιστές της κάθε χώρας? Στους μεταφραστές? Και η sumsung που είναι να βάλει μια τάξη και να δώσει σε ΌΛΟΥΣ ένα χρονοδιάγραμμα, αλλιώς να χάνουν την δουλειά τους και να μπαίνουν άλλοι πιο ορεξάτοι! Δεν ξέρω ρε μάγκες, αλλά το όλο σκηνικό θα έπρεπε να το βλέπαμε σε καμιά συνοικιακή εταιρεία από Καζακστάν και όχι από μια ναυαρχίδα που παίζει σε παγκόσμιο επίπεδο! Τέλος πάντων, μόνοι μας τα λέμε , μόνοι μας τ' ακούμε ... καλή Σαρακοστή παιδιά και προσοχή στους δρόμους! Πάνω απ' όλα η ΥΓΕΙΑ και οι αναβαθμίσεις να πάνε στον δια......... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xamilos Δημ. February 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2017 Sent from my SM-G930F using Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 54 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Να την βάλω? Θα είναι καλύτερο? Sent from my SM-G930F using Tapatalk Παράθεση ALFA ROMEO rulezzzzz Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. February 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2017 Sent from my SM-G930F using Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 54 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Να την βάλω? Θα είναι καλύτερο? Sent from my SM-G930F using Tapatalk Εμείς παρακαλάμε να έρθει η αναβάθμιση και εσύ ρωτάς αν θα την βάλεις, καλός είσαι Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts