Jump to content

Samsung Galaxy S7 (SM-G930F)

geovass
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημερα στην παρεα,το πηρα κ εγω απο vodafone 470,το ειχε προσφορα.να σας ρωτησω,αυτο το ασπρο που διακρινουμε απο κατω πριν βαλουμε το βυσμα μεσα στην θηρα,τι ειναι?κατι σαν λαστιχο.γιατι εχω κανει 2 φορτισεις κ το βλεπω σαν χαραγμενο λιγακι.

προφανως απο το βαλε βγαλε του βυσματος,σωστα?

Για την αδιαβροχοποιηση της συσκευής είναι

Sent from my Galaxy s7 gold

• Απαντήσεις 7,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλημέρα παίδες.

Γνωστός αγόρασε πριν κανένα μήνα s7 από playmobiles.

Από την στιγμή που το αγόρασε, η συσκευή έκαιγε και στην συνέχεια έκανε επανεκκίνηση μόνη της.

Με εφαρμογές Facebook viber messager κτλ.

Λίγες εφαρμογές εγκατεστημενες.

Το έστειλε λέει στην εταιρεία και αυτή το έστειλαν στο service και του άλλαξαν μητρική πλακέτα. (τάχα).

Κανένα παραστατικό αλλαγής πλακέτας δεν υπάρχει.

Σε επικοινωνία με την Samsung hellas του είπαν ότι έχει γίνει αλλαγή πλακέτας.

Το θέμα είναι ότι χθες που ενημερώθηκα στα γρήγορα, με την εφαρμογή Phone info γράφει ότι το τηλέφωνο είναι επανακατασκευασμενο.

Knox 0 ευτυχώς.

Του σύστησαν να μην έχει πολλές εφαρμογές ανοιχτές.

Λέω είναι δυνατόν 500€ να προσέχεις και να κλείνεις συνέχεια τις εφαρμογές σου?

Κουραστικα λέει τόσες μέρες χωρίς συσκευή.

Θα ενημερωθώ αναλυτικά και θα σας ξανά γράψω.

Ο άνθρωπος είχε 5 χρόνια να πάρει κινητό και διάλεξε το s7 για να το κρατήσει άλλα 5.

Δεν γνωρίζει σχεδόν τίποτα από κινητά.

Υπάρχει περίπτωση να ήταν εντάξει το τηλέφωνο και να φαίνεται επανακατασκευασμενο λόγω αλλαγής πλακέτας?

Δηλαδή μήπως η πλακέτα ήταν επανακατασκευασνενη?

Τι διαβάζει η εφαρμογή για να μας πει αν είναι επανακατασκευασμενο η όχι?

kountouraN

Καλημέρα παίδες.

Γνωστός αγόρασε πριν κανένα μήνα s7 από playmobiles.

Από την στιγμή που το αγόρασε, η συσκευή έκαιγε και στην συνέχεια έκανε επανεκκίνηση μόνη της.

Με εφαρμογές Facebook viber messager κτλ.

Λίγες εφαρμογές εγκατεστημενες.

Το έστειλε λέει στην εταιρεία και αυτή το έστειλαν στο service και του άλλαξαν μητρική πλακέτα. (τάχα).

Κανένα παραστατικό αλλαγής πλακέτας δεν υπάρχει.

Σε επικοινωνία με την Samsung hellas του είπαν ότι έχει γίνει αλλαγή πλακέτας.

Το θέμα είναι ότι χθες που ενημερώθηκα στα γρήγορα, με την εφαρμογή Phone info γράφει ότι το τηλέφωνο είναι επανακατασκευασμενο.

Knox 0 ευτυχώς.

Του σύστησαν να μην έχει πολλές εφαρμογές ανοιχτές.

Λέω είναι δυνατόν 500€ να προσέχεις και να κλείνεις συνέχεια τις εφαρμογές σου?

Κουραστικα λέει τόσες μέρες χωρίς συσκευή.

Θα ενημερωθώ αναλυτικά και θα σας ξανά γράψω.

Ο άνθρωπος είχε 5 χρόνια να πάρει κινητό και διάλεξε το s7 για να το κρατήσει άλλα 5.

Δεν γνωρίζει σχεδόν τίποτα από κινητά.

Υπάρχει περίπτωση να ήταν εντάξει το τηλέφωνο και να φαίνεται επανακατασκευασμενο λόγω αλλαγής πλακέτας?

Δηλαδή μήπως η πλακέτα ήταν επανακατασκευασνενη?

Τι διαβάζει η εφαρμογή για να μας πει αν είναι επανακατασκευασμενο η όχι?

Για το αν έγινε αλλαγή πλακέτα μπορείς να ελέγξεις τον αριθμό ΙΜΕΙ της συσκευής. Πάνω στο κουτί γράφει τον εργοστασιακό, μπες στις ρυθμίσεις να δεις αν έχει αλλαχτεί. Όσον αφορά το αν είναι ανακατασκευασμένο, ας πάει σε ένα εξουσιοδοτημένο κατάστημα σέρβις της σαμσουνγκ για να το ελέγξουν, δεν νομίζω να ''ξέρει'' η εφαρμογή ποια πλακέτα είναι ανακατασκευασμένη και ποια όχι, και επίσης από παλαιότερη συνομιλία με άτομα από την σαμσουνγκ η εταιρία δεν λειτουργεί σαν την apple, δηλαδή δεν πουλάνε ανακατασκευασμένα προϊόντα, εκτός αν η μα****** έγινε από το σέρβις. Τέλος για τις εφαρμογές είναι όντως περίεργο να ζεσταίνεται με 4-5 ανοιχτές, κάποιο θέμα έχει.

Μου φαίνεται το πιο λογικό μιας και αλλάζει η ταυτότητα της συσκευής (IMEI).

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Πήγα ρώτησα για νανοτεχνολογία στην οθόνη με 15 ευρώ και ένα χρόνο εγγύηση έχει κάνεις καμία εμπειρία αξίζει??

Έχω το τζαμακι που είναι πιο μικρό από την οθόνη και με χαλάει λίγο..

Edited by nikos154

Για το αν έγινε αλλαγή πλακέτα μπορείς να ελέγξεις τον αριθμό ΙΜΕΙ της συσκευής. Πάνω στο κουτί γράφει τον εργοστασιακό, μπες στις ρυθμίσεις να δεις αν έχει αλλαχτεί. Όσον αφορά το αν είναι ανακατασκευασμένο, ας πάει σε ένα εξουσιοδοτημένο κατάστημα σέρβις της σαμσουνγκ για να το ελέγξουν, δεν νομίζω να ''ξέρει'' η εφαρμογή ποια πλακέτα είναι ανακατασκευασμένη και ποια όχι, και επίσης από παλαιότερη συνομιλία με άτομα από την σαμσουνγκ η εταιρία δεν λειτουργεί σαν την apple, δηλαδή δεν πουλάνε ανακατασκευασμένα προϊόντα, εκτός αν η μα****** έγινε από το σέρβις. Τέλος για τις εφαρμογές είναι όντως περίεργο να ζεσταίνεται με 4-5 ανοιχτές, κάποιο θέμα έχει.

Έχω την εντύπωση ότι δεν ισχύει αυτό που λες...νομίζω ότι αλλαγή μητρικής (κεντρικής πλακέτας) γίνετε χωρίς να αλλαξει το ΙΜΕΙ της συσκευής.

Πρόσφατα αλλάχτηκε σε φίλο κεντρική πλακέτα σε Samsung S6 χωρίς να αλλαχτεί ο αριθμός ΙΜΕΙ της συσκευής και είμαι σίγουρος 100%

Έχω την εντύπωση ότι δεν ισχύει αυτό που λες...νομίζω ότι αλλαγή μητρικής (κεντρικής πλακέτας) γίνετε χωρίς να αλλαξει το ΙΜΕΙ της συσκευής.

Πρόσφατα αλλάχτηκε σε φίλο κεντρική πλακέτα σε Samsung S6 χωρίς να αλλαχτεί ο αριθμός ΙΜΕΙ της συσκευής και είμαι σίγουρος 100%

Κι εγω εχω περιστατικο που με αλλαγη πλακετας αλλαξε ο αριθμος ΙΜΕΙ. 100% γιατι ηταν δικη μου συσκευη ;)

Αν εννοείς αυτή του mediamarkt, ένα απλό google search μάλλον θα σε πείσει πως τα πράματα δεν είναι τόσο ρόδινα.

Ναι αυτή λέω απλά με ένα χρόνο εγγύηση με δελεάσει που λέει.. οπότε καλύτερα με τζαμακι ??

Κι εγω εχω περιστατικο που με αλλαγη πλακετας αλλαξε ο αριθμος ΙΜΕΙ. 100% γιατι ηταν δικη μου συσκευη ;)

Οπότε πολύ πιθανόν να παίζει ανάλογα με το μοντέλο της συσκεύης.

Μόλις με επιβεβαίωσαν από την smartec ότι σε αλλαγή κεντρικής πλακέτας δεν αλλάζει το imei.

Στο s7 τουλάχιστον που αναφερομασταν.

Για λόγους ιστορικού συσκευής.

Θα δοκιμάσω να του περάσω την BTU 7.0.

Να το στήσουμε από την αρχή και να δούμε πως θα πάει.

Το μόνο πρόβλημα πλέον είναι γιατί να είναι ανακατασκευασμενο.

Επίσης ο άνθρωπος το αγόρασε 5-12-2016 και στο Phone info γράφει ημερομηνία 2-12-2016 από το εργοστάσιο.

Πολλά παράξενα.

Edited by kountoura
kountouraN

Καλησπερα σε ολους!

Εχω διαβασει το νημα απ την 170 σελιδα μεχρι εδω με σκοπο να κανω update στην 7.0 αλλα θελω τη βοηθεια σας γιατι εχω μπερδευτει απειρα διαβαζοντας μεχρι εδω και γενικα δε το εχω καθολου με αυτα, το μονο update που εχω κανει μεχρι στιγμης στα κινητα μου ηταν απ τις ρυθμησεις του κινητου! :/

Κατεβασα την εφαρμογη phone info και στην καρτελα CSC τα original - available CSC codes ειναι κενα, στο firmware και active CSC code μου εμφανιζει αυτο: DBT με χωρα Γερμανια. Μπορω απλα να κατεβασω απο sammobile αυτο το BTU που λετε να το περασω με odin (ποια εκδοση του odin?) και τελος η πρεπει να κατεβασω την ελληνικη 6 που διαβαζω και μετα την 7??

Συγνωμη για το μακροσκελες και κουραστικο ποστ μου αλλα ειναι η πρωτη μου αποπειρα και ολα μου μοιαζουν εξωγηινα..

Καλησπερα σε ολους!

Εχω διαβασει το νημα απ την 170 σελιδα μεχρι εδω με σκοπο να κανω update στην 7.0 αλλα θελω τη βοηθεια σας γιατι εχω μπερδευτει απειρα διαβαζοντας μεχρι εδω και γενικα δε το εχω καθολου με αυτα, το μονο update που εχω κανει μεχρι στιγμης στα κινητα μου ηταν απ τις ρυθμησεις του κινητου! :/

Κατεβασα την εφαρμογη phone info και στην καρτελα CSC τα original - available CSC codes ειναι κενα, στο firmware και active CSC code μου εμφανιζει αυτο: DBT με χωρα Γερμανια. Μπορω απλα να κατεβασω απο sammobile αυτο το BTU που λετε να το περασω με odin (ποια εκδοση του odin?) και τελος η πρεπει να κατεβασω την ελληνικη 6 που διαβαζω και μετα την 7??

Συγνωμη για το μακροσκελες και κουραστικο ποστ μου αλλα ειναι η πρωτη μου αποπειρα και ολα μου μοιαζουν εξωγηινα..

Ναι, πρέπει να κατεβάσεις πρώτα μια άλλη ρομ που να μην είναι multi csc και να μην περιέχει το γερμανικό csc, οπως ελληνική που αναφέρεις κι εσύ.

Θα κατεβάσεις λοιπόν την ελληνική 6.0.1 θα την περάσεις και μετά θα περάσεις την 7.0 btu. Μην ξεχάσεις πριν και μετά την εγκατάσταση να κάνεις ένα wipe data.

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Οπότε πολύ πιθανόν να παίζει ανάλογα με το μοντέλο της συσκεύης.

Ναι ισως ειναι αναλογα την συσκευη, εμενα σε nexus ειχε αλλαχτει το imei..

Ναι, πρέπει να κατεβάσεις πρώτα μια άλλη ρομ που να μην είναι multi csc και να μην περιέχει το γερμανικό csc, οπως ελληνική που αναφέρεις κι εσύ.

Θα κατεβάσεις λοιπόν την ελληνική 6.0.1 θα την περάσεις και μετά θα περάσεις την 7.0 btu. Μην ξεχάσεις πριν και μετά την εγκατάσταση να κάνεις ένα wipe data.

Ωραια κατεβαζω τωρα την ελληνικη, και την εκδοση Odin v3.11.1 που προτεινουν στη sammobile!

Λιγες ερωτησεις τωρα:

1η δεν εχω συνδεσει ποτε το κινητο με το laptop, πριν ξεκινησω τη διαδικασια με το odin πρεπει να εγκαταστησω το samsung kies (καπου διαβασα για να γινει εγκατασταση των driver εκτος αν δεν καταλαβα σωστα) η οχι?

2η εαν για οποινδηποτε λογο θελω να επιστρεψω απ την 7 στην 6 μπορω θυμαμαι που διαβασα λιγες σελιδες πιο πριν, πρεπει ομως να κρατησω καποιο back up για να γινει αυτο η οχι?

Ευχαριστω παρα πολυ!!! :) (θα επιστρεψω με τις νουμποερωτησεις μου οταν ανοιξω το odin!) :rolleyes:

Ωραια κατεβαζω τωρα την ελληνικη, και την εκδοση Odin v3.11.1 που προτεινουν στη sammobile!

Λιγες ερωτησεις τωρα:

1η δεν εχω συνδεσει ποτε το κινητο με το laptop, πριν ξεκινησω τη διαδικασια με το odin πρεπει να εγκαταστησω το samsung kies (καπου διαβασα για να γινει εγκατασταση των driver εκτος αν δεν καταλαβα σωστα) η οχι?

2η εαν για οποινδηποτε λογο θελω να επιστρεψω απ την 7 στην 6 μπορω θυμαμαι που διαβασα λιγες σελιδες πιο πριν, πρεπει ομως να κρατησω καποιο back up για να γινει αυτο η οχι?

Ευχαριστω παρα πολυ!!! :) (θα επιστρεψω με τις νουμποερωτησεις μου οταν ανοιξω το odin!) :rolleyes:

Εγώ δεν έχω κάνει εγκατάσταση το kies. Απλά Σύνδεσε το κινητό πρώτα και άφησε λιγάκι μέχρι να βρει τους drivers. Όταν το συνδέσεις στο Odin θα στο εμφανίσει από πάνω ότι το έχει αναγνωρίσει. Μπορείς να γυρίσεις πίσω στην 6.0.1.

Back up θα πάρεις έτσι κι αλλιώς τώρα, πριν κάνεις την μετάβαση στην nougat.

Eισαι σιγουρος οτι η καρτα σου ειναι οκq μηπως εχει καποιο προβλημα;τι καρτα ειναι; αλλα σε καθε περιπτωση πριν φτασεις σε ακραια περιπτωση να κανεις επαναφορα και recovery κανε ενα καθαρισμο της κας μεμορυ και καθαρισε την σαβουρα που πιθανο εχεουν μαζεψει στην μνημη τους οι εφαρμογες αν παλι δεν γινεται βαλε το cc cleaner και κανε ενα καθαρισμα.αν υστερα απ'ολα αυτα δεν επανελθει ξερεις επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων και τα σχετικα recovery.παντως εμενα το μυαλο μου παει στην sd.

Άλλαξα κάρτα και όλα δείχουν καλά μέχρι στιγμής. Για όποιον ενδοιαφέρεται έχω μία kingston 32GB cl10 u1 με την οποία δεν έχω προβλήματα (φτου φτου). Πριν καιρό αποφάσισα να δώσω αυτή σε άλλο κινητό στην οικογένεια που χρειάστηκε και επί τη ευκαιρία να πάρω μια πιο γρήγορη. Πήρα λοιπόν αυτήν http://www.e-shop.gr/kingston-sdca3-32gb-32gb-micro-sdhc-uhs-i-u3-with-adapter-p-PER.555753. Στο s3 neo είχα προβλήματα. Αποσυνδεόταν, έχανε αρχεία κτλ κτλ. Θεώρησα ότι έφταιγε το κινητό μου επειδή ήταν παλιό. Την έβαλα στο συρτάρι αφού την αντικατέστησαν 1 φορά στο service, και είπα θα την δοκιμάσω σε νέο κινητό. Τα χριστούγεννα που πήρα το σ7 την έβαλα, και δεν είδα θέματα. Εκτός από 1-2 φορές που μου πέταγε τις φωτογραφίες κατευθείαν στην μνήμη συσκευής. Οπότε έφτασα στο συμπέρασμα ότι η συγκεκριμένη είναι ασύμβατη με samsung και θα το σκεφτώ αν θα ξαναπάρω Kingston, παρότι τα υποστηρίζω.

Υπάρχει ιστοσελίδα με πληροφορίες αναβάθμισης της nougat; Πχ κάπου διάβασα πως από σήμερα την περνά και η voda Γερμανίας. Για να πάρουμε μια εικόνα για το πότε θα μας έρθει για όσους δεν θέλουν να περάσουν την UK.

Ακριβεις ημερονηνίες δεν υπάρχουν κάπου. Λογικα στα Ελληνικα S7 θα έρθει μεσα στον Φλεβάρη κάποια στιγμή. Υπομονη... :)

Υπάρχει ιστοσελίδα με πληροφορίες αναβάθμισης της nougat; Πχ κάπου διάβασα πως από σήμερα την περνά και η voda Γερμανίας. Για να πάρουμε μια εικόνα για το πότε θα μας έρθει για όσους δεν θέλουν να περάσουν την UK.

Όντως πήρε η Γερμανία. Εδώ οι αναβαθμίσεις: http://live.samsung-updates.com/

Life without music would be a mistake...

Εχει συμβει σε κανεναν μετα απο επανεκκινηση να εξαφανιζονται εικονίδια απο την επιφάνεια εργασιας;

Φοραω nougat

Αυτό πιθανόν έχει να κάνει φίλε μου επειδή μάλλον έχεις μεταφέρει αυτές τις εφαρμογές στην κάρτα microSD.

Εάν συμβαίνει αυτό ξαναγύρνατες στην κάρτα της συσκευής και το πρόβλημα θα λυθεί.

Καλησπερα πηρα το κινητο το σαββατο και σήμερα εντελως ξαφνικα και με 45% μπαταρια εκλεισε και δεν ανοίγει για κανεναν λογο. Ούτε recovery ουτε download μπαινει που δοκιμασα. Σε καποια φαση που εδειξε σημαδια ζωης εδειξε το λογότυπο τρμοπαιξε και ξαναεκλεισε. Σιγουρα θα το παω για doa το θεμα ειναι αν υπαρχει καποιος τροπος να το ανοιξω γιατι εχω αποθηκευσει πολυ πραγμα μεσα και πριν το παω θελω να τα βγαλω.

Καλησπέρα, πήρα το s7 σε silver titanium οι πρώτες εντυπώσεις μου ήταν πολύ καλές , ωραία κάμερα οθόνη ανάλυση και καλή μπαταρία, έχει ακουστεί τίποτα για android 7.0 nougat ;

Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• The title was changed to Samsung Galaxy S7 (SM-G930F)