Jump to content

Samsung Galaxy S7 (SM-G930F)

geovass
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Η πισω μερια του s7 ειναι glass και ειναι ιδια ποιοτητα με το s7 edge η εχουν διαφορα στην ποιοτητα κατασκευσης;
P30 AURORA

• Απαντήσεις 7,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Η πισω μερια του s7 ειναι glass και ειναι ιδια ποιοτητα με το s7 edge η εχουν διαφορα στην ποιοτητα κατασκευσης;

Εννοείται τζάμι.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Καλησπέρα παιδιά. Κάτοχος και εγω του S7 απο την περασμένη βδομάδα.

Όλα μια χαρά μέχρι προχθές που μου έκανε κάτι περίεργα...

Εκεί που έβλεπα φωτογραφίες στο gallery, ξαφνικά κόλλαγε στη μέση το transition από την μια φωτογραφία στην άλλη, και ο μόνος τρόπος να φύγω ήταν να πατήσω home button και μετά να κλεισω όλες τις εφαρμογές. Και αν πηγαινες να κάνεις zoom στη φωτογραφια, ήταν σαν να γίνεται zoom στο thumbnail με χάλια ποιότητα.

Λέω θα χάλασε η SD, οπότε κάνω restart και κολλαει με τα 2 κουμπία φωτησμένα, και το led κολλημένο στο μπλε. Μετά απο reset με power+volume down έστρωσε.

Την επόμενη μέρα, αν πάταγα home ή power button δεν άνοιγε, και ήθελε 2-3 φορες πάτημα.

Μετά απο λίγο, δεν το ξαναέκανε...

Έχει τύχει σε κανέναν κάτι παρόμοιο; Αξίζει να του κάνω κανένα reset και να χάσω τα data μήπως ισώσει, η να το αφήσω έτσι προς το παρόν στην ησυχία του; :p

Edited by georgios29

Γιώργος

Ericsson: GA 628 | Nokia: 3210, 6210, 6600 | Sony Ericcson: P990i | HTC: Touch Cruise, Hero, HD7 | Samsung: Galaxy S, Galaxy S II, Galaxy S III, Galaxy S5, Galaxy S7, Galaxy S9+, Galaxy Tab S2, Galaxy S21 Ultra, Galaxy Tab S8+ | Acer: Iconia A500 | ASUS: Nexus 7 (2013) | LG: G2 (32GB)

Εκεί που έβλεπα φωτογραφίες στο gallery, ξαφνικά κόλλαγε στη μέση το transition από την μια φωτογραφία στην άλλη, και ο μόνος τρόπος να φύγω ήταν να πατήσω home button και μετά να κλεισω όλες τις εφαρμογές. Και αν πηγαινες να κάνεις zoom στη φωτογραφια, ήταν σαν να γίνεται zoom στο thumbnail με χάλια ποιότητα.

Λέω θα χάλασε η SD, οπότε κάνω restart και κολλαει με τα 2 κουμπία φωτησμένα, και το led κολλημένο στο μπλε. Μετά απο reset με power+volume down έστρωσε.

Την επόμενη μέρα, αν πάταγα home ή power button δεν άνοιγε, και ήθελε 2-3 φορες πάτημα.

Έχει τύχει σε κανέναν κάτι παρόμοιο; Αξίζει να του κάνω κανένα reset και να χάσω τα data μήπως ισώσει, η να το αφήσω έτσι προς το παρόν στην ησυχία του; :p

Παρακολούθησε το να δεις εάν θα στο ξανακάνει... αν ναι, τότε κανε reset και αν συνεχίσει το στέλνεις σέρβις...

Εγώ θα σου πρότεινα να βγάλεις την κάρτα μνήμης για λίγες μέρες να δεις πως θα πάει. Πιθανόν να φταίει αυτή, τουλάχιστον να αποκλίσεις αν φταίει αυτή ή όχι.

Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016

Καλησπέρα! Θα ήθελα γνώμες από κάποιον που το έχει ήδη στα χέρια του!

ΤΟ φοβάμαι γιατί είναι ακόμα καινούργιο... Υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο να έχει ελαττώματα...

Μπορείτε να βοηθήσετε;;;;

Και στο S6 edge plus και στο note 4 μου έκανε ακριβώς το ίδιο. 3-4 φορές την ημέρα. Μετά από καμιά εβδομάδα σταμάτησε να το κάνει από μόνο του. Ούτε reset έκανα ούτε τίποτα

Φιλε αν το εχεις σε doa μην χανεις χρονο. Βγαλε του τωρα την καρτα και δες το για κανα μισαωρο τι θα κανει κανε του και ενα reset αν θες και αν συνεχιζει βουρ για service..μην χανεις χρονο... μακαρι να ειναι η καρτα και τιποτα αλλο... ;) ;)

Edited by zerv_5800

Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

Samsung Galaxy S10+ SM-G975F/DS / Galaxy S9+ ;)

Ευχαριστώ παιδιά :)

Μάλλον θα το αφήσω να δω πως πάει, και θα δοκιμάσω να βγάλω την κάρτα αν ξαναγίνει και βλέπουμε.

Δυστυχώς έχει περάσει το doa, αλλά και μέσα να ήταν, το πρόβλημα είναι ότι δεν γινόταν συνέχεια, και δεν θα μπορούσα να το επαναλάβω μπροστά τους.

Και το Πλαίσιο λέει 7 μέρες doa μετά απο έλεγχο... :(

Γιώργος

Ericsson: GA 628 | Nokia: 3210, 6210, 6600 | Sony Ericcson: P990i | HTC: Touch Cruise, Hero, HD7 | Samsung: Galaxy S, Galaxy S II, Galaxy S III, Galaxy S5, Galaxy S7, Galaxy S9+, Galaxy Tab S2, Galaxy S21 Ultra, Galaxy Tab S8+ | Acer: Iconia A500 | ASUS: Nexus 7 (2013) | LG: G2 (32GB)

Καλησπέρα στην παρέα και από μένα .. κάτοχος όλης της σειράς GALAXY θα ήθελα να ρωτήσω αν αξίζει η μεταβίβαση στο S7 .. κ συγκεκριμένα αν μπορεί κάποιος που έχει το S6 να μου πει τα υπέρ-κατα με το S7 . 1,Η μπαταρία σε σχέση του με τον διάδοχο πώς τα πηγένει? Ας πούμε τώρα με την χρήση που κάνω με βγάζει οριακά μέρα.. με το καινούριο να υπολογίζω extra ώρες? 2,Το σήμα του μέσα στο σπίτι είναι καλύτερο με πριν γιατί με το 6 ειχαμε μικρά θέματακια ?! κ 3,ποιοι οι σοβαροί λόγοι αγοράς σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο εκτός camera ram k sd ? Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την βοήθεια σας .! Edited by NOTHS77

Καλησπέρα στην παρέα και από μένα .. κάτοχος όλης της σειράς GALAXY θα ήθελα να ρωτήσω αν αξίζει η μεταβίβαση στο S7 .. κ συγκεκριμένα αν μπορεί κάποιος που έχει το S6 να μου πει τα υπέρ-κατα με το S7 . 1,Η μπαταρία σε σχέση του με τον διάδοχο πώς τα πηγένει? Ας πούμε τώρα με την χρήση που κάνω με βγάζει οριακά μέρα.. με το καινούριο να υπολογίζω extra ώρες? 2,Το σήμα του μέσα στο σπίτι είναι καλύτερο με πριν γιατί με το 6 ειχαμε μικρά θέματακια ?! κ 3,ποιοι οι σοβαροί λόγοι αγοράς σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο εκτός camera ram k sd ? Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την βοήθεια σας .!

1-κάμερα

2-μπαταρία

3-sd

4-ip68

5-ram

6-νέος exynos

Αυτά μου ήρθαν έτσι πρόχειρα.

Για την μπαταρία δεν έχω προσωπική γνώμη γιατί πήγα από s6 σε s7 edge.

Εκτός μπαταρίας και οθόνης είναι ίδια σε χαρακτηριστικά τα s7.

kountouraN

1-κάμερα

2-μπαταρία

3-sd

4-ip68

5-ram

6-νέος exynos

Αυτά μου ήρθαν έτσι πρόχειρα.

Για την μπαταρία δεν έχω προσωπική γνώμη γιατί πήγα από s6 σε s7 edge.

Εκτός μπαταρίας και οθόνης είναι ίδια σε χαρακτηριστικά τα s7.

Ευχαριστώ πολύ .. . αν μπορεί κάποιος πρωιν κάτοχος s6 να βοηθήσει και περισσότερο στο θέμα μπαταρίας καλοδεχουμενος . !

απο s6 edge se s7 edge καλυτερη η μπαταρια 20 % με 25 %.

εμενα το s6 μου έβγαζε 4 ωρες sot με το ζόρι και το s7 edge περναει τις 7 ανετα.:)

Γιαννης

εμενα το s6 μου έβγαζε 4 ωρες sot με το ζόρι και το s7 edge περναει τις 7 ανετα.:)

Παιδιά από s6 απλό σε s7 απλό εννοώ.. όχι edge έκδοση.. ! Μην σας μπερδευω.. Ευχαριστω πολύ πάντως.

Παιδιά από s6 απλό σε s7 απλό εννοώ.. όχι edge έκδοση.. ! Μην σας μπερδευω.. Ευχαριστω πολύ πάντως.

Το απλό s7 χωρίς game και 4g πιάνει 5.30 ώρες για πλάκα με ανοιχτή οθόνη!

μπορεί άνετα και 6... απλά ανέφερα το minimum!!!

Το απλό s7 χωρίς game και 4g πιάνει 5.30 ώρες για πλάκα με ανοιχτή οθόνη!

μπορεί άνετα και 6... απλά ανέφερα το minimum!!!

Ετσι ακριβώς.

Στις 7 ώρες δεν πάει χαλαρά,κι αν πάει θα πάει αποκλειστικά και μόνο με χρήση wifi.αντε και κανένα 5αλεπτο ομιλία.

Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

κάποιος που να έχει καμιά ιδέα?

Καλησπέρα σε όλους,

θέλω να κάνω link επαφές από διαφορετικούς λογαριασμούς (τηλέφωνο, gmail, skype κλπ) αλλά δεν με αφήνει να ορίσω ποιο όνομα θα παίρνει ως προεπιλογή για τον κατάλογο.. έχετε καμιά ιδέα πως μπορεί να γίνει?

στο S5 από το οποίο προέρχομαι απλά πήγαινες στην επαφή της οποίας δεν ήθελες να κρατήσεις το όνομα και την έκανες link με αυτή που ήθελες.. εδώ δεν λειτουργεί έτσι δυστυχώς!

όποια πρόταση δεκτή!

Ετσι ακριβώς.

Στις 7 ώρες δεν πάει χαλαρά,κι αν πάει θα πάει αποκλειστικά και μόνο με χρήση wifi.αντε και κανένα 5αλεπτο ομιλία.

Ακριβώς αυτό εννοούσα.. ευχαριστώ "thanos 1989 και ταξίδιοτης" και πάλι. ! Νωρίς το πρωι βλέπω από κοντά λευκό και χρυσό (μιας και είχα Black το s6) και έρχομαι στην νεα παρέα. ! :D

Edited by NOTHS77

Τελικά αποφάσισα να πάρω s7 απλά σκέφτομαι το χρώμα.

Επειδή είχα s6 edge σε λευκό σκέφτομαι το μαύρο, σε καμια περίπτωση το χρυσό, ίσως το ασήμι αν ερχόταν Ελλαδα.

Όποιος έχει μαύρο είναι πολύ μαύρο?

HTC Diamond, HTC M4, HTC M7,LG G2, LG G3, LG G4, Sam S6, Sam S7, Sam S8, Sam S8+, Sam S9, Sam S9+, Sam Note 9, Sam S10 plus, Sam Note 10, Sam Note 10 plus

• Administrators
Όποιος έχει μαύρο είναι πολύ μαύρο?

Πήγαινε σε ένα κατάστημα να το δεις... προσωπικά πιστεύω ότι είναι το καλύτερο χρώμα στη συγκεκριμένη συσκευή.

Modpic.gif

Πήγαινε σε ένα κατάστημα να το δεις... προσωπικά πιστεύω ότι είναι το καλύτερο χρώμα στη συγκεκριμένη συσκευή.

Θα πάω να δω πάντως στο s6 θυμάμαι το μαύρο ήταν λίγο μπλε και μου άρεσε.

Στο s7 πως να είναι?

HTC Diamond, HTC M4, HTC M7,LG G2, LG G3, LG G4, Sam S6, Sam S7, Sam S8, Sam S8+, Sam S9, Sam S9+, Sam Note 9, Sam S10 plus, Sam Note 10, Sam Note 10 plus

• The title was changed to Samsung Galaxy S7 (SM-G930F)