Jump to content

Samsung Galaxy S7 (SM-G930F)

geovass
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κάποτε αν σου έπεφτε το κινητό, είχες 50% πιθανότητα να γλυτώσει η οθόνη, αν έπεφτε με την πλάτη. Τώρα εξασφαλίζεις σπάσιμο 100% από μπρος η πίσω. Κάποτε όταν η μπαταριά πέθαινε, αγόραζες μια καινούρια και τέλος. Τώρα πρέπει να κάνεις εγχείριση ανοιχτής καρδιάς για να φτάσεις στη μπαταριά. Πρόοδος.. Ευτυχώς που υπάρχει η κάρτα SD για παρηγοριά...

Καποτε είχαμε πλαστικα ιδια με αυτά που παιζει το 6χρονο ανηψακι μου. Τα κινητα εμοιαζαν σαν να τυλιξαν την οθονη και τα σωθικα του με περυτιλιγμα από συσκευασια Jumbo , ενώ τα πλαστικα που χρησιμοποιούνταν ετριζαν σαν τη χηρα στο κρεβατι.

Περι ορεξεως...

• Απαντήσεις 7,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

εισαι σιγουρος οτι μιλας για το s7..?:rotfl:

αυτα που ανεφερες,ειναι οτι καλυτερο σε κινητο υπαρχει μεχρι και σημερα που μιλαμε..

σκοτεινη οθονη?νταλα ηλιο εχω κοντρα και κανω ανετα την δουλεια μου.

..και κατωτερη του α5..?φωτο σε κλειστους χωρους?οτι καλυτερο με ή χωρις φλας.βεβαια ολη η βελτιωση ειναι στο ανευ φλας οπου δινει ρεστα,αλλα και το φλας του ειναι πολυ δυνατο και οταν χρειαστει δουλευει σωστα.

να μου πεις για υπερκορεσμενες φωτο να το δεκτω.ειναι ενα μειον που λογικα θα βελτιωθει σε καποιο Update.

κατι λαθος υπαρχει εδω.ή δεν μιλας για το γνησιο s7,ή κατι δεν κανεις καλα.

παντως και auto να εχεις φωτεινοτητα οθονης και Mode φωτογραφικης,τα αποτελεσματα που περνεις ειναι κατι παραπανω απο ικανοποιητικα.

για δες το παλι...:O

Για την φωτεινότητα επιμενω, και θα τραβηξω βίντεο και με τα υπόλοιπα και θα το ανεβάσω, τώρα φώτο βγάζει Καλές τι δοκίμασα βράδυ και είναι πολύ καλές .Αυτά δεν συμμερίζομαι τον τόσο ενθουσιασμό που υπάρχει για το τηλέφωνο

Για την φωτεινότητα επιμενω, και θα τραβηξω βίντεο και με τα υπόλοιπα και θα το ανεβάσω, τώρα φώτο βγάζει Καλές τι δοκίμασα βράδυ και είναι πολύ καλές .Αυτά δεν συμμερίζομαι τον τόσο ενθουσιασμό που υπάρχει για το τηλέφωνο

δεν ξερω-τι να σου πω..?εγω κανω συγκριση με το Note 4 που ειχα πριν και με το a5 του 2016 που εχει τωρα η συζυγος.

αυτα που λες εγω δεν τα βλεπω.πολυ καλο το α5 αλλα δεν εχει καμια σχεση-ειναι ενα σκαλοπατι πιο κατω απο το s7 σε γενικες γραμμες.

δεν ξερω-τι να σου πω..?εγω κανω συγκριση με το Note 4 που ειχα πριν και με το a5 του 2016 που εχει τωρα η συζυγος.

αυτα που λες εγω δεν τα βλεπω.πολυ καλο το α5 αλλα δεν εχει καμια σχεση-ειναι ενα σκαλοπατι πιο κατω απο το s7 σε γενικες γραμμες.

Απλά του φίλου το τηλέφωνο έχει πρόβλημα και δεν το έχει πάρει χαμπάρι μάλλον.

Προγραμμα ανπαραγωγης μουσικης δεν εχει παιδια? Η δεν το βλεπω καποου

Edit . Το βρηκα

Και εγω αυτην την απορεια ειχα και επειδη δεν μου αρεσουν τα apps της google πηγα στο μαρκετ της

σαμσουνγκ και κατεβασα το μαμα music player και ειναι μια χαρα !!! ;)

Απλά του φίλου το τηλέφωνο έχει πρόβλημα και δεν το έχει πάρει χαμπάρι μάλλον.

Χαχαχα ενταξει ρε συ με εκανες και γελασα πρωι πρωι. Ισως ο φιλος δεν το εχει δουλεψει αρκετα και

το εχει μπερδεψει με της αλλες συσκευες κατι τετοιο μαλλον εχει γινει.. !!! ;)

Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;)

Το μαμά προγράμμα μουσικής ειναι σε beta εκδοση...λόγω Marshmallow.

Εγω εβαλα το poweramp και ησύχασα.Πολυ ωραίος ήχος και πολλές ρυθμίσεις...

GTZ (George)

S23 Ultra SM-S918B

A55   SM-A556

επανερχομαι για το δικο μου s7.... τελικα σημερα εγινε αντικατασταση συσκευης (αφου πρωτα με περασαν απο 40 κυματα) και αφου μου ζητησαν και συγνωμη για την ολη κατασταση και την συμπεριφορα μου εκαναν δωρο και μια θηκη crystal clear της σαμσουνγκ.....ολα καλα.

Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με την συσκευή κλείνει μόνη της

Από χθες. Να το πάω στην smartec? Αν πάω στο κατάστημα που το πήρα θα το αντικατάστισουν; το πήρα 2/3

Edited by gkai27

Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με την συσκευή κλείνει μόνη της

Από χθες. Να το πάω στην smartec? Αν πάω στο κατάστημα που το πήρα θα το αντικατάστισουν; το πήρα 2/3

Είσαι εκτός doa. Να το πας στην Smartec για σέρβις μήπως είναι πλακέτα ή μπαταρία.

Όσοι έχετε το S7 ξέρετε αν έχει όπως το note 4 "λειτουργία με το ένα χέρι"?

Νομίζv πατάς 3 φορες το home button..

Είχε κανενας note 5 να μας πει διαφορές σε ταχύτητα μπαταρία κάμερα κλπ;

Σκέφτομαι να το δώσω και να δω το s7 το μικρό μιας και δεν με βολεύουν στη χρήση οι edge οθόνες.

Όχι, μόνο το samsung galaxy s7 edge έχει αυτή την λειτουργία που εχει μεγαλη οθονη.

Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016

Όχι, μόνο το samsung galaxy s7 edge έχει αυτή την λειτουργία που εχει μεγαλη οθονη.

Τι είναι αυτή η λειτουργεία βρε παιδιά;

Φίλε μου και το S7 το απλό το έχει. Ειναι κάπου στις ρυθμίσεις.....με τρια κλικ στο home button.....Το δούλεψα και το ξερω σίγουρα.

Ρυθμίσεις--> Προχωρημένες ρυθμίσεις

Edited by mageor

Υπάρχει αυτή η λειτουργία και στο 'απλο' s7 . Πηγαίνεις ρυθμίσεις μέτα συνθέτες λειτουργίες και μετά λειτουργία με ένα χέρι.

παιδια ποση ελευθερη μνημη ραμ εχει το s7??την καμερα πως την βλεπετε σε σύγκριση με το s6 ειναι καλύτερη η περιπου στα ιδια επιπεδα??εχω δει αρκετες φωτο νυχτερινες αλλα πολυ κιτρινίλα βλεπω ??

παιδια ποση ελευθερη μνημη ραμ εχει το s7??την καμερα πως την βλεπετε σε σύγκριση με το s6 ειναι καλύτερη η περιπου στα ιδια επιπεδα??εχω δει αρκετες φωτο νυχτερινες αλλα πολυ κιτρινίλα βλεπω ??

Φιλε μου εμενα μου αφηνει 1.4 gb ram. Με τα παντα ολα κλειστα βεβαια !!! Οσο για της φωτο για το βραδυ τι να σου πω δν εχω δει το s6 πως ειναι παντως ειναι πολυ καλες και στης νυχτερινες..!! Συν οτι η αυτονομια του εμενα που ερχομαι απο g2 και ειχε περεσει και για ενα μηνα και το g4 απο τα χερια μου σημερα με την 2ερη μου φορτιση να τελειωνει σε λιγο και να μου εχει μεινει ακομη 17% μπαταρια και 2 μερες χρηση εχει βγαλει 6 ωρες + οθονη ...!!! ;) ;)

Παιδια μπορειτε να μου πειτε αν το κινητο μας υποστηριζη βιντεοκλησεις η οχι ?? Εχω ψαξει στης επαφες κλπ αλλα δεν βρισκω κατι.. Ηξερα απο παλια οτι τα samsung εχουν..!! Το s7 δεν εχει ???

Edited by zerv_5800

Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

Φιλε μου εμενα μου αφηνει 1.4 gb ram. Με τα παντα ολα κλειστα βεβαια !!! Οσο για της φωτο για το βραδυ τι να σου πω δν εχω δει το s6 πως ειναι παντως ειναι πολυ καλες και στης νυχτερινες..!! Συν οτι η αυτονομια του εμενα που ερχομαι απο g2 και ειχε περεσει και για ενα μηνα και το g4 απο τα χερια μου σημερα με την 2ερη μου φορτιση να τελειωνει σε λιγο και να μου εχει μεινει ακομη 17% μπαταρια και 2 μερες χρηση εχει βγαλει 6 ωρες + οθονη ...!!! ;) ;)

Παιδια μπορειτε να μου πειτε αν το κινητο μας υποστηριζη βιντεοκλησεις η οχι ?? Εχω ψαξει στης επαφες κλπ αλλα δεν βρισκω κατι.. Ηξερα απο παλια οτι τα samsung εχουν..!! Το s7 δεν εχει ???

Μήπως είναι branded το κινητό σου? Κάποια s6 που ήταν από vodafone η cosmote τους είχαν βγάλει την βιντεοκληση και έπρεπε να βάλουν άλλη rom για να έχουν, μπορεί και σε σένα να συμβαίνει το ίδιο.

:respect:

Μήπως είναι branded το κινητό σου? Κάποια s6 που ήταν από vodafone η cosmote τους είχαν βγάλει την βιντεοκληση και έπρεπε να βάλουν άλλη rom για να έχουν, μπορεί και σε σένα να συμβαίνει το ίδιο.

Ναι ρε φιλε πως το βρηκες..??? χαχαχα:lol: Ειναι απο κοσμοτε... Το ιδιο εψαχνε και ενας φιλος που το εχει απο vodafone και δεν ειχε βιντεοκληση..

Δηλαδη αν του παιρναγαμε μεσο odin αλλο μαμα unbranded λειτουργικο π.χ το europe η το ελληνικο unbranded αν υπαρχει η οποιας αλλης χωρας θα δουλευει η βιντεοκληση?? Μπορει καποιος φιλος που εχει unbranded συσκευη να μας το επιβεβαιωση οτι εχει βιντεοκληση ??

Επισης πως μπορουμε να ξερουμε ΣΙΓΟΥΡΑ αν σε αυτα τα κινητα της νεας γενιας s7-s6 κλπ αν τους περασουμε ρομ με το odin δεν θα γραψει το KNOX ??

Γιατι παλια δεν εγραφε τωρα σε αυτα τι γινεται ?? Το ρωταω να δω αν βγει κανα μεγαλο update και αργει λογο branded να ξερουμε τι θα συμβει αν θα γραψει ο knox και δεν θα εχουμε εγγυηση...?? :confused:

Edited by zerv_5800

Ναι ρε φιλε πως το βρηκες..??? χαχαχα:lol: Ειναι απο κοσμοτε... Το ιδιο εψαχνε και ενας φιλος που το εχει απο vodafone και δεν ειχε βιντεοκληση..

Δηλαδη αν του παιρναγαμε μεσο odin αλλο μαμα unbranded λειτουργικο π.χ το europe η το ελληνικο unbranded αν υπαρχει η οποιας αλλης χωρας θα δουλευει η βιντεοκληση?? Μπορει καποιος φιλος που εχει unbranded συσκευη να μας το επιβεβαιωση οτι εχει βιντεοκληση ??

Το δικό μου με ελληνικό unbranded firmware (από πλαίσιο) έχει κανονικά βιντεοκλήση!

πριν:nokia n82+5800+x6+n8 SlimModed by Lagoskon+lumia 800+920+820+830+925+1020+930, huawei p8 lite+p9 lite+mate 10 pro, iphone 5c+5+5s+6, Xiaomi Redmi note 2+ redmi 3s gold+ redmi note 3 pro+Redmi Note 4+Redmi Note 5+Mi A1+Mi8 6/64+Mi9 6/128+Poco F3, samsung galaxy s3+s3 mini+s4+s6+s7+s7 edge+s8 plus+s9plus+s10 plus 8/128+note 9+Note 10 plus+s20 fe 5G+s21fe+s21ultra+s21plus+s22 plus+s23ultra

τώρα: s23 plus 8/512 & s21 fe 6/128

Το δικό μου με ελληνικό unbranded firmware (από πλαίσιο) έχει κανονικά βιντεοκλήση!

Οκ φιλε μου σε ευχαριστω οποτε βρηκαμε το 50% το αλλο 50% ξερει καποιος να μας πει αν περασουμε unbranded rom αν γραφει ο μετρητης knox η οχι το εχει κανει κανεναςη οχι αλλιως να ρωτησω στο νημα του s6 ?? ;)

• The title was changed to Samsung Galaxy S7 (SM-G930F)