Tsarli Δημ. March 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2015 Τελικό όχι δεν υποστηρίζουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. March 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2015 (edited) μπορεί να την ανεβάσει κάποιος την εφαρμογή της κάμερας του μ9 γιατί στο xda την έσβησαν υγ την βρήκα, αλλά ρε σεις, πως διαλέγεις που θα κάνει save? Edited March 30, 2015 by johny_pl Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotis_rotary Δημ. March 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2015 Θα ηθελα να ρωτησω κατι γιατι εχω χασει την μπαλα με της rom.εχω ρουταρει το κινητο αρκετο καιρο αλλα δεν εχω αποφασισει τη rom θα βαλω.ειμαι μεταξυ liguidsmooth και cm 12.πρωτον δουλευουν με το guick circle καποια απο αυτες?προτεινετε καποια διαφορετικη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. March 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2015 Θα ηθελα να ρωτησω κατι γιατι εχω χασει την μπαλα με της rom.εχω ρουταρει το κινητο αρκετο καιρο αλλα δεν εχω αποφασισει τη rom θα βαλω.ειμαι μεταξυ liguidsmooth και cm 12.πρωτον δουλευουν με το guick circle καποια απο αυτες?προτεινετε καποια διαφορετικη? Quick circle δεν υποστηρίζεται από καμία aosp/cm based rom. Ωστόσο στο CSA νομίζω έχουν κάνει κάποια προσπάθεια για port ή ένα workaround για να έχεις. Αν σε ενδιαφέρουν γενικώς τα features του UI της LG τότε επέλεξε κάποια LG based. Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocous Δημ. March 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2015 Quick circle δεν υποστηρίζεται από καμία aosp/cm based rom. Ωστόσο στο CSA νομίζω έχουν κάνει κάποια προσπάθεια για port ή ένα workaround για να έχεις. Αν σε ενδιαφέρουν γενικώς τα features του UI της LG τότε επέλεξε κάποια LG based. Κωστα ας ριξει και μια ματια εδω? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=3043744 [APP][AOSP][XPOSED]QCircleView[2.2][2015-03-21][sTABLE!!!] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. March 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2015 Κωστα ας ριξει και μια ματια εδω? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=3043744 [APP][AOSP][XPOSED]QCircleView[2.2][2015-03-21][sTABLE!!!] ναι αυτό έλεγα. Δεν έχω διαβάσει αν είναι port ή αν είναι κάτι παρόμοιο. Αυτό εννοούσα πάντως. Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xsad Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 Από το Σάββατο με Cloudy 2.2 και όλα τρέχουν όπως πρέπει. Και πάλι μπράβο στους πρωτοπόρους!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mger Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 Από το Σάββατο με Cloudy 2.2 και όλα τρέχουν όπως πρέπει. Και πάλι μπράβο στους πρωτοπόρους!! εγω παντως μετα απο 4 ημερες λεω να ξαναπερασω AN HD 10 λογω καλυτερης μπαταρίας. με την cloudy 2.2 τελειωνει πιο γρηγορα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xsad Δημ. April 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2015 Κι εγώ στις 4 ημέρες είμαι και δεν βλέπω κάποια διαφορά στη μπαταρία σε σχέση με του Crash που είχα πριν. Αν συνεχίσει έτσι θα μείνω εκεί μέχρι cocous & djkostas20 να δείξουν και πάλι το δρόμο :respect: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. April 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2015 Κι εγώ στις 4 ημέρες είμαι και δεν βλέπω κάποια διαφορά στη μπαταρία σε σχέση με του Crash που είχα πριν. Αν συνεχίσει έτσι θα μείνω εκεί μέχρι cocous & djkostas20 να δείξουν και πάλι το δρόμο :respect: Επίσημοι δοκιμαστές έχουμε γίνει... :lol::lol::lol: Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. April 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2015 Τι κερδίζουμε στην cloudy σε σχέση με τη stock? Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocous Δημ. April 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2015 Τι κερδίζουμε στην cloudy σε σχέση με τη stock? Βασικα ειναι πολυ σταθερη χωρις προβληματα και αρκετα καλη μπαταρια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chaosm Δημ. April 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2015 Θα συμφωνήσω. Σήμερα την πέρασα. Απίστευτη μπαταρία σε σχέση με τη chupa που είχα. Και πιο smooth Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis6666 Δημ. April 3, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2015 Παιδια οι custom roms εχουν ρυθμιση για cpu throttle/cooling? Παράθεση Lg G pad 8.3 -> Running : 6.0.1 aosp Lg G3 32gb -> Running : 6.0.1 Ressurection remix Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. April 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2015 Έχουν και υπάρχουν και μερικές που έχουν το option για το mod με το throttling σε παραπάνω βαθμούς ή καθόλου. Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis6666 Δημ. April 4, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2015 Έχουν και υπάρχουν και μερικές που έχουν το option για το mod με το throttling σε παραπάνω βαθμούς ή καθόλου. Μιλαω για cm11/12 based... Παράθεση Lg G pad 8.3 -> Running : 6.0.1 aosp Lg G3 32gb -> Running : 6.0.1 Ressurection remix Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zidane72003 Δημ. April 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2015 Καλημέρα παίδες. Αν και ήθελα να περιμένω το note pro της Meizu έκατσε μια καλή επιδότηση και θα πάρουμε με 90 ευρώ το 32ρι G3. Θα αράξω σήμερα που έχω free time και θα το ρουτάρω και θα περάσω και twrp με το 1 click του Purpledark(πιθανότατα)ή με κάποιο toolkit. Κάποια εμπειρία για LG based rom που να είναι σταθερή και να έχει τα privilege αυτης με περισσότερη ώρα αναμονής(που απ'ότι καταλαβαίνω είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα...βέβαια σε σχέση με το N4 μου θα μου φανεί πιστεύω παράδεισος). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocous Δημ. April 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2015 Καλημέρα παίδες. Αν και ήθελα να περιμένω το note pro της Meizu έκατσε μια καλή επιδότηση και θα πάρουμε με 90 ευρώ το 32ρι G3. Θα αράξω σήμερα που έχω free time και θα το ρουτάρω και θα περάσω και twrp με το 1 click του Purpledark(πιθανότατα)ή με κάποιο toolkit. Κάποια εμπειρία για LG based rom που να είναι σταθερή και να έχει τα privilege αυτης με περισσότερη ώρα αναμονής(που απ'ότι καταλαβαίνω είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα...βέβαια σε σχέση με το N4 μου θα μου φανεί πιστεύω παράδεισος). Για σταθερη και γενικα απροβληματιστη ρομ αυτην την στιγμη ειναι η Cloudy 2.2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zidane72003 Δημ. April 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2015 TY αδερφέ Βολιώτη. Κατέβηκε και θα δοκιμαστεί(πρώτο ο Θεός)το Πάσχα. Καλές γιορτές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. April 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2015 cyanogen mod stable δεν υπάρχει για το G3 ή εγώ στραβώθηκα και δεν την βλέπω? :blink: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. April 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2015 όχι δεν υπάρχει, είναι σε nightly Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gianniskaz Δημ. April 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2015 Καλησπέρα, νέος γενικά στο android(είχα για πολλά χρόνια iOS) θα ήθελα να ρωτήσω αν γίνεται να βάλω stock lollipop στο G3 χωρίς να έχω πολλά πολλά προβλήματα, ας πούμε με battery draining ή υπερθερμάνσεις ή πολλά κολλήματα. Και αν γίνεται υπάρχει κάποιος οδηγός να διαβάσω; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Υ.γ.: Έπαιξα χθες με ένα nexus 6 με Lollipop και ξετρελάθηκα από το όλο firmware. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. April 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2015 Καλησπέρα, νέος γενικά στο android(είχα για πολλά χρόνια iOS) θα ήθελα να ρωτήσω αν γίνεται να βάλω stock lollipop στο G3 χωρίς να έχω πολλά πολλά προβλήματα, ας πούμε με battery draining ή υπερθερμάνσεις ή πολλά κολλήματα. Και αν γίνεται υπάρχει κάποιος οδηγός να διαβάσω; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Υ.γ.: Έπαιξα χθες με ένα nexus 6 με Lollipop και ξετρελάθηκα από το όλο firmware. Το G3 έχει επίσημη stock lollipop εδώ και μήνες. Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gianniskaz Δημ. April 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2015 Το G3 έχει επίσημη stock lollipop εδώ και μήνες. Καταρχήν ευχαριστώ για την απάντηση. Θα ήθελα να διευκρινίσω ωστόσο ότι δεν μιλάω για το LG UX 3 που είναι βασισμένο σε Lollipop αλλά καθαρό stock Lollipop όπως αυτό που τρέχουν τα nexus. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lcoperfield Δημ. April 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2015 (edited) Καταρχήν ευχαριστώ για την απάντηση. Θα ήθελα να διευκρινίσω ωστόσο ότι δεν μιλάω για το LG UX 3 που είναι βασισμένο σε Lollipop αλλά καθαρό stock Lollipop όπως αυτό που τρέχουν τα nexus. Ευχαριστώ. Για aosp lollipop δες την blisspop η καποια άλλη CM 12 based rom (δυστυχώς μονο nightly αλλά ακούγονται καλά λόγια) . Προσωπική εμπειρία έχω μόνο με blisspop και είναι πολυ καλη αν και προτιμώ τις stock based... Edited April 13, 2015 by lcoperfield Παράθεση Apple iPhone 3GS: SOLD, Apple iPhone 4: SOLD, Samsung Galaxy S3: SOLD, SONY Xperia Z1: SOLD, LG G2: SOLD, HUAWEI HONOR 6: SOLD, LG G3: SOLD, Xiaomi RedMi Note 3: IN USE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts